Synes det tok lang tid.Bestilte på en Fredag fikk beskjed mandag om at varen ventet på opphenting.Først på torsdag kunne varen sporses hos PostNord i Danmark. På fredag ettermiddag får jeg oppdatering... Ver más
Enkelt och bra information på sidan som gjorde det enkelt att köpa rätt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite långsam frakt- vilket inte är så bekvämt när d... Ver más
Lätt att hitta rätt pryl på nätet. god tracking. enkelt att hämta. Det var andra gången. Första gången var det bara problem men nu när jag lärt mig hur jag skall göra så är det OK Varför inte fem? Jag... Ver más
La empresa ha respondido
10/10, jag ville beställa ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osäker om det på vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade därför kundtjänst för råd och skickade... Ver más
La empresa ha respondido
Gårsdalvej 20, DK-8800, Viborg, Dinamarca
- +45 87 26 23 15
- support@vitvarordelar.se
- vitvarordelar.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Har inte fått leveransen ännu.
Jag har inte fått leveransen ännu, det har nu gått 9 dagar, ni lovar 2-3 dagar.
Ni säger att ni använder Postnord varför är det då Bring som används nu som i mitt tycke är ett sämre alternativ.
Första och sista gången jag handlar hos er, bättre att använda Nettoparts eller Reservex, som har en mycket snabbare leverans.

Respuesta de Vitvarordelar
Snabb leverans. Hemsidan lättläst samt information om avståndet mellan hålen på kylhandtaget

Respuesta de Vitvarordelar
Snabb leverans, artikel stämde och passade perfekt! 😊

Respuesta de Vitvarordelar
Produkten stämmer enligt beskrivning …
Produkten stämmer enligt beskrivning och snabb leverans.

Respuesta de Vitvarordelar
Super easy to find my part and very…
Super easy to find my part and very quick delivery.

Bra priser
Bra priser, lätt att hitta på sidan efter delar, det negativa är att det är lite för lång leveranstid.

Respuesta de Vitvarordelar
Det tog lång tid att få varor…
Det tog lång tid att få varor levererade! Mailet med uppmaning att betygsätta upplevelse kom 2 dagar innan själva beställda delar. Det skulle vara hemleverans men hamnade på utlämningsställe!

problem med swisch
Jag hade problem med swisch, pengarna drogs från kontot men ingen order registrerades.
Dem hjälpte mej på alla sätt och efter bara en vecka har jag fått pengarna tillbaka.
Kompetent, hjälpsam och trevlig kundtjänst.

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, var lite skeptisk då det fanns lite stavfel i bekräftelsen men varorna levererades, och det snabbt.

Allt enligt mina förväntningar
Allt enligt mina förväntningar
jag skrev fel postnummer och ni ändrade snabbt och smidigt så det blev rätt.

Respuesta de Vitvarordelar
Passade inte min dammsugare fast det…
Passade inte min dammsugare fast det stod att slangen skulle passa till Mile
S5280

Varorna levererades säkert
Varorna levererades säkert, de var i bra skick och var kompatibla med dammsugaren. Toppen.