Valorada con 3 estrellas sobre 5

Synes det tok lang tid.Bestilte på en Fredag fikk beskjed mandag om at varen ventet på opphenting.Først på torsdag kunne varen sporses hos PostNord i Danmark. På fredag ettermiddag får jeg oppdatering... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt och bra information på sidan som gjorde det enkelt att köpa rätt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite långsam frakt- vilket inte är så bekvämt när d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt att hitta rätt pryl på nätet. god tracking. enkelt att hämta. Det var andra gången. Första gången var det bara problem men nu när jag lärt mig hur jag skall göra så är det OK Varför inte fem? Jag... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10, jag ville beställa ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osäker om det på vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade därför kundtjänst för råd och skickade... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Snabbt och bra

4 de febrero de 2025

Hej Perry,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att allt gick snabbt och bra.

Hq9 till Philips rakapparat

Hq9 till Philips rakapparat. Positivt överraskad över prestandan på dessa hq9. Står att det ät OEM kvalitet i annonsen, och jag är mycket nöjd med det här köpet. Mycket bra upplevelse totalt sett av vitvarordelar.se.

5 de febrero de 2025

Hej Lars,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med prestandan på HQ9 och att du haft en bra upplevelse hos oss. Vi uppskattar din feedback!

super service

super service
tack
Frasses Vindeln

5 de febrero de 2025

Hej Frasses Vindeln,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar det verkligen.

Bra köp

Lätt att handla. Bra betalningsalternativ. Snabb leverans, och artikeln passar!

12 de diciembre de 2024

Hej Roland

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att handla hos oss och att du är nöjd med våra betalningsalternativ och snabba leverans. Det är också härligt att höra att delen passade perfekt!

Snabb leverans.

Det gick sabbt att få delen och min kaffekokare fick ett nytt liv.

11 de diciembre de 2024

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att höra att du snabbt fick din del och att din kaffebryggare har fått ett nytt liv. Om du behöver fler reservdelar eller hjälp i framtiden är du alltid välkommen tillbaka! 😊

Super nöjda

Super nöjda

4 de diciembre de 2024

Hej Sangar

Stort tack för din fina omdöme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra och billigt och enkelt

Bra och billigt och enkelt. Tack

29 de noviembre de 2024

Hej Issam,

Stort tack för din fina omdöme! Det gläder oss att höra att du tycker det är bra, billigt och enkelt.

Jättefina reservdelar till…

Jättefina reservdelar till Mieledammsugsre. Min dammsugare blev som ny. Snabb leverans.

Hej Caroline.

Tack för din fina omdöme. Vi är verkligen glada över att vi kunde hjälpa dig med reservdelar till din Miele-dammsugare.

Snabbt

Snabbt, smidigt och enkelt.

Hej Christer.

Stort tack för din fina omdöme. Vi är glada över att läsa om din positiva köpupplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra pris.

Hej Laszio

Stort tack för din fina omdöme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt att ni hade kvar min den…

Fantastiskt att ni hade kvar min den roterande armen i min airfryer.

13 de noviembre de 2024

Hej Gun-Britt

Vi tackar så mycket för din fina omdöme. Vi är verkligen glada över att läsa om din positiva köpupplevelse!

Snabb och korrekt leverans

6 de noviembre de 2024

Hej Michela.

Vilken riktigt fin omdöme. Vi är otroligt glada för den!

Rätt detalj och rimlig leveranstid

Rätt detalj och rimlig leveranstid

5 de noviembre de 2024

Hej Reinhold.

Tusen tack för din fina omdöme. Vi är glada för den.

Team Vitvarordelar

8 consejos para escribir buenas reseñas.