Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamówienie porządnie spakowane. Pieluszka do wody super jakości i bardzo ładnie wykonana. Jedyne do czego mogę się przyczepić to czas oczekiwania na zamówienie, nastomiast rozumiem, że firma średnio... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

odradzam każdemu zakup w tej firmie!!!!. dostawa 3-5 dni to chyba w tygodniach podana. Kompletny brak obsługi!!! Tel to automat który wmawia że nie mogą odebrac z powodu choroby!!!! na maile nie odpis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Od kliknięcia do otulenia ponczem kąpielowym minęła zaledwie chwila. Cała transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i bez problemów. Jakość produktów bardzo dobra. Dzieciaki zachwycone a różnorodność ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

W pierwszej chwili miałam wątpliwości, bo po automatycznym potwierdzeniu nic dalej sie nie działo, ale jak napisałam z pytaniem co z moim zamówieniem nie tylko odpowiedzieli natychmiast, to jeszcze t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Tienda de insumos para piscinas
  3. Tienda de trajes de baño

Escrito por la empresa

Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

203 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pomocne opinie innych klientów - torba wodoszczelna

Zamówiłam torbę wodoszczelną na prezent. Bardzo dobrze była opisana i zaprezentowana, a opinie innych klientów pomogły mi wybrać. Dodatkowo była wysłana sprawnie, tak by przed świętami dotrzeć.

17 de diciembre de 2025

Cześć Lucyna

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że torba wodoszczelna była dobrze opisana i zaprezentowana, a opinie innych klientów pomogły Ci w wyborze. Super też, że wysyłka przebiegła sprawnie i prezent dotarł przed świętami.

Okularki basenowe

Okularki basenowe. Dla dziecka lat12. Syn ma dużą wadę wzroku, minus -13 Okularki zakupione na tej stronie, już wypróbowane. Sprawdziły się dobrze na basenie. Kupione okularki o mocy -8. Clivia, przezroczysto, niebieskie. Syn mówił, że komfort większy niż w zwykłych. Nie przeciekały. Dobrze się trzymają. Najważniejsze, że dziecko zadowolone i chce chodzić na basen.

1 de diciembre de 2025

Cześć Patrycja

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię 😊
Cieszymy się, że okularki basenowe Clivia sprawdziły się u Twojego syna, że komfort był większy niż w zwykłych i że nie przeciekały. Najważniejsze, że dziecko jest zadowolone i chce chodzić na basen – dokładnie o to nam chodzi!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybko dostarczone zamówienie pomimo…

Szybko dostarczone zamówienie pomimo wysyłki z poza polski.

20 de diciembre de 2025

Cześć Arek

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zamówienie zostało szybko dostarczone, nawet przy wysyłce z zagranicy. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetnie przygotowane zestawy ogon…

Świetnie przygotowane zestawy ogon syrenki + monopłetwa. Szybko znalazłam taki w wymarzonych kolorach mojej córki :) sympatyczna informacja o wysyłce w formie filmiku, rozbawiła mnie ;) jesteśmy zadowoleni z zakupu :)

26 de diciembre de 2025

Cześć Barbara

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że zestawy ogon syrenki + monopłetwa były świetnie przygotowane i że udało Ci się znaleźć wymarzone kolory dla córki. Super, że podobała Ci się sympatyczna informacja o wysyłce w formie filmiku i że zakup sprawił Wam radość.

Kupiłem piankę w Watery.pl,

Kupiłem piankę w Watery.pl,
Myślałem: „zobaczymy”… a tu pełen czil.
Ciepła jak kocyk, a pływa się lekko,
Woda mnie niesie — serio, nie ściemniam, słowo.

Nie ciągnie, nie krępuje, zero walki z rękawem,
Zakładam ją szybciej niż kawę rano parzę.
Jeśli pływać, to wygodnie i bez marudzenia —
Watery.pl zna się na rzeczy. Zdecydowanie.

15 de diciembre de 2025

Cześć Grzegorz

Dziękujemy za tak kreatywną i pełną entuzjazmu opinię 😊
Cieszymy się ogromnie, że pianka spełniła wszystkie Twoje oczekiwania – ciepła, wygodna i łatwa do zakładania. Super, że pływanie stało się przyjemnością bez żadnego marudzenia. To dla nas wspaniała motywacja!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka przesyłka towar świetnej jakości.

Szybka przesyłka towar świetnej jakości.

22 de diciembre de 2025

Cześć Beata

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że przesyłka była szybka, a towar spełnił Twoje oczekiwania pod względem jakości.

Przedświąteczna pomoc

Zamówiłam kombinezon pływacki dla męża w ramach prezentu pod choinkę. W pośpiechu przygotowań przedświątecznych nie zauważyłam, że zaznaczyłam rozmiar XXL. I tutaj wielce pomocne okazało się Watery. Pomimo tego, że była niedziela!, po rozmowie telefonicznej udało mi się zmienić rozmiar na właściwy. Szacun dla firmy. Prezent dotarł wyjątkowo szybko, jeszcze czeka pod choinką na zjazd rodzinny i mam nadzieję, że kombinezon będzie równie udany jak obsługa w firmie Watery.

10 de diciembre de 2025

Cześć Barbara

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w zmianie rozmiaru, nawet w niedzielę, i że prezent dotarł wyjątkowo szybko. Super, że obsługa w Watery spełniła Twoje oczekiwania – mamy nadzieję, że kombinezon dla męża będzie równie udany i sprawi radość podczas rodzinnego zjazdu!

Genialna paczka

Bardzo pozytywne, dostawa na czas mimo gorącego okresu przed świątecznego, paczka prawidłowo zapakowana.

19 de diciembre de 2025

Cześć Kacper

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że dostawa była na czas, nawet w gorącym okresie przedświątecznym, i że paczka była prawidłowo zapakowana. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią!

Szybka wysyłka duży asortyment

Szybka wysyłka duży asortyment. Ogólnie fajna pomysłowa i kreatywna strona

12 de diciembre de 2025

Cześć Szymon

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wysyłka była szybka i że doceniłeś nasz szeroki asortyment. Super też, że strona wydaje się fajna, pomysłowa i kreatywna.

Tragedia!!

Tragedia!!! Nikomu nie polecam tych oszustów. Zamówiłam ponczo na prezent na święta. Od 2 tygodni nie ma aktualizacji śledzenia, produkt gdzieś zaginął a firma ze mnie dosłownie kpi. Odpisują na maila co chwilę inne osoby, że aktualizują, że już niebawem będzie a przesyłki jak nie było tak nie ma. Na moje prośby o wysłanie innego poncza lub zwrotu pieniędzy abym mogła zakupić jeszcze inny prezent nie odpowiedzieli pozytywnie, pomimo że to po stronie sklepu leży odpowiedzialność za towar a nie kupującego! Także zostałam bez pieniędzy, bez produktu i bez prezentu na święta.

22 de diciembre de 2025

Cześć Katarzyna,

Bardzo nam przykro z powodu całej sytuacji – rozumiemy, jak frustrujące musiało być to doświadczenie, zwłaszcza przy zamówieniu prezentu świątecznego. Przepraszamy za brak szybkiej odpowiedzi i za wszelkie niedogodności, które Cię spotkały.

Chcielibyśmy Cię zachęcić do kontaktu z naszym działem obsługi klienta z numerem zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić status przesyłki i znaleźć możliwe rozwiązanie.

Pozdrawiamy serdecznie

Zamówienie przyszło solidnie spakowane

Zamówienie przyszło solidnie spakowane, jakoś produktów bardzo dobra. Polecam.

16 de diciembre de 2025

Cześć Justyna

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zamówienie dotarło solidnie zapakowane i że jesteś zadowolona z jakości produktów. Dziękujemy za polecenie!

wszystko oki

21 de diciembre de 2025

Cześć Anie

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją opinią!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zakup okularów z dużą wada ( jeden z…

Zakup okularów z dużą wada ( jeden z dwóch sklepów internetowych , który to oferuje . Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt , informacja o każdym etapie wysyłki , polecam :)

Cześć Ilona

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zakup okularów do wody z dużą korekcją przebiegł sprawnie i że doceniłaś ekspresową wysyłkę, dobry kontakt oraz informacje o każdym etapie realizacji. Super, że polecasz nasz sklep!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Z narzeczonym dalej o siebie walczymy bo dostał prezent 😂

To trochę pogmatwane ale dzięki temu zamówieniu z narzeczonym wciąż o siebie walczymy.
Dnia gdy zamówienie przyszło wydarzyło się dużo złego i mieliśmy okropną kłótnie. Chciał mnie zostawić. To głupie ale w złości dałam mu prezent (słuchawki które u was zamówiłam) popłakał się gdy je otrzymał i wtedy odblokował tę twardą skorupę i postanowił o nas walczyć. Bardzo chciał to dostać i mówił o tym od lat. Moje doświadczenie jest niełatwe ale koniec końców szczęśliwe. Mam nadzieję

16 de diciembre de 2025

Cześć Blanka

Dziękujemy za podzielenie się swoją historią 😊
Cieszymy się ogromnie, że Wasze zamówienie okazało się wyjątkowo pomocne i że prezent sprawił radość w tak ważnym momencie. To wspaniale, że mimo trudnej sytuacji udało się znaleźć uśmiech i trochę szczęścia dzięki Waszemu zamówieniu. Trzymamy kciuki, aby wszystko potoczyło się pomyślnie dalej!

Sprawna realizacja zamówienia

Sprawna realizacja zamówienia
Produkt dotarł zgodny z opisem
Polecam!

17 de diciembre de 2025

Cześć Monika

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zamówienie zostało sprawnie zrealizowane i że produkt był zgodny z opisem. Super, że polecasz nasz sklep!

Dostawa sprawna

Dostawa sprawna, wszystko zgodnienie z opisem.

15 de diciembre de 2025

Cześć Magda

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że dostawa była sprawna, a produkty zgodne z opisem. Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją opinią!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dostępność produktów i rozmiarów…

Dostępność produktów i rozmiarów porównując do konkurencji

Cześć

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Jeśli chodzi o **dostępność produktów i rozmiarów w porównaniu do konkurencji**, to zależy od konkretnych modeli i marek — staramy się mieć szeroki asortyment i różne rozmiary, ale czasami popularne warianty mogą chwilowo być wyprzedane.

Jeżeli chcesz, możesz napisać do nas na support@watery.pl z informacją, czego konkretnie szukasz, a postaramy się pomóc znaleźć odpowiedni produkt lub zaproponować podobne dostępne opcje.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Serdecznie odradzam zakupu na tej…

Serdecznie odradzam zakupu na tej stronie! Kontakt z obslugą klienta jest beznadziejny, jeśli nie znacie angielskiego to nic nie załatwicie. Firma zgubiła moją paczkę i obrzuca się nawzajem z inpostem zarzutami. Ja czekam juz drugi tydzień na paczkę bezskutecznie próbując się czegokolwiek dowiedzieć. Moge podziękować jedynie stronie za przykrość jaką sprawiła osobom, których musialam poinformować że nie dostaną nic na święta. Unikajcie tej strony!!!!!
Update: po miesiącu nadal cisza odnośnie paczki, nadal jej nie znaleźli, ani nie zaproponowali rekompensaty

20 de diciembre de 2025

Cześć Wiktoria,

Bardzo nam przykro z powodu całej sytuacji – rozumiemy, jak frustrujące musiało być to doświadczenie, zwłaszcza przy oczekiwaniu na przesyłkę świąteczną. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i brak szybkiej reakcji z naszej strony.

Zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta podając numer zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić status przesyłki i znaleźć możliwe rozwiązanie.

Pozdrawiamy serdecznie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna komunikacja ze sprzedawcą:)…

Świetna komunikacja ze sprzedawcą:) towar szybko wysłany i zabezpieczony:) bardzo polecam :)

18 de diciembre de 2025

Cześć Karolina

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że komunikacja ze sprzedawcą była świetna, a towar szybko wysłany i dobrze zabezpieczony. Super, że polecasz nasz sklep!

Zdecydowanie polecam!

Szeroki asortyment dobry jakościowo z atrakcyjnymi cenami. Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń.

Cześć Marta

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że nasz szeroki asortyment, dobra jakość produktów i atrakcyjne ceny spełniły Twoje oczekiwania. Super też, że zamówienie zostało zrealizowane bez żadnych zastrzeżeń!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.