Zamówienie porządnie spakowane. Pieluszka do wody super jakości i bardzo ładnie wykonana. Jedyne do czego mogę się przyczepić to czas oczekiwania na zamówienie, nastomiast rozumiem, że firma średnio... Ver más
La empresa ha respondido
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Szeroki wybór asortymentu, zamówienie zrealizowane szybko. Polecam!
Pomylka przy wyslaniu produktu. Zwrot pieniedzy trwal o wiele dluzej niz na stronie internetowej. Komunikacja z suipprtem to tragedia. Nie polecam.
Ogólnie jestem zadowolona z zakupu. Duży plus szeroki wybór pianek oraz dobrze rozbudowana strona z opisami produktów. opis pianki był zgodny z rzeczywistością, dzięki czemu otrzymałam dokładnie to, czego się spodziewałam.
Mam jednak kilka uwag. Zdarza się, że filtry nie działają prawidłowo: po wpisaniu w wyszukiwarkę hasła „pianka” i dodaniu filtrów same pianki znikają z wyników, a pozostaje jedynie możliwość sortowania, np. według ceny.
Drugą kwestią jest informacja o czasie realizacji „1–3 dni”. Odebrałam ją jako przewidywany czas dostawy do klienta, natomiast okazało się, że dotyczy ona wyłącznie realizacji zamówienia przez sklep. W efekcie przesyłka dotarła do mnie dopiero po około tygodniu. Warto doprecyzować tę informację, aby uniknąć nieporozumień.

Respuesta de watery.pl
Szybka wysyłka super sprzęt i napewno odwiedzę jeszcze sklep i coś kupię warte wszystkich pieniędzy

Respuesta de watery.pl
Wyczekiwana paczka wreszcie dotarła, produkt jest solidnie zapakowany i wydaje się być wysokiej jakości - posłuży na kilka sezonów. Czas na testy w ogródku!

Respuesta de watery.pl
Nie polecam. Brak towaru, brak zwrotu pieniędzy za zamówiony towar. Całkowity brak kontaktu na każdej platformie. Pozostało tylko rozczarowanie dziecka.
Oszustwo
Atrakcyjna cena, bardzo dobra dostępność, super obsługa i szybka wysyłka

Respuesta de watery.pl
odradzam każdemu zakup w tej firmie!!!!. dostawa 3-5 dni to chyba w tygodniach podana. Kompletny brak obsługi!!! Tel to automat który wmawia że nie mogą odebrac z powodu choroby!!!! na maile nie odpisują !!!! czas dostawy który wynieść 3 dni ( podane przy zamówieniu) wyniósł 2 tygodnie. Paczka przyszła uszkodzona . ODRADZAM
Jedyne do czego mogę się przyczepić to czas oczekiwania na zamówienie, nastomiast rozumiem, że firma średnio ma wpływ na realizację dostaw między Danią a Polską.

Respuesta de watery.pl
Sklep może oferuje dobre jakościowo produkty, ale ja trafiłem na buty do wody, które nie spełniły oczekiwań. Z opisu produktu to nie wynikało, że buty są tak płaskie, że nie da się włożyć stopy. Gdy chciałem zwrócić, to okazało się się, że potrącają 30 zł za zwrot. W dzisiejszych czasach e-commerce to jest haniebne, aby dostawa do paczkomatu kosztowała 22 zł, zwrot 30 zł, a same buty tylko 59 zł. Do tego procedura zwrotu jest taka, że prawie zmusza do przekazania środków na kartę podarunkową. Biorąc pod uwagę własne doświadczenia, to nigdy więcej nic tam nie kupię i NIE polecam.
To są oszuści i tyle w temacie ładnie wszystko opisane jak to przesyłka szybko nie płynie 1-3 dni robocze bzdura ponad tydzień i nie ma nic sprzęt miał dotrzeć przed urlopem nie dotarł
Uwaga na zakupy w tym sklepie!...
Produkt o wartości 900 zł od miesiąca nie dotarł.
Brak towaru, brak zwrotu pieniędzy.
Na infolinii ani przez maila sytuacji do dziś nie udało się wyjaśnić.
Odradzam!
Od kliknięcia do otulenia ponczem kąpielowym minęła zaledwie chwila. Cała transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i bez problemów. Jakość produktów bardzo dobra. Dzieciaki zachwycone a różnorodność kolorów pozwala każdemu z nich czuć się wyjątkowo.

Respuesta de watery.pl
Złożyłam zamówienie 28 czerwca Do dziś nie dotarło Nie zostało nawet wysłane na maile nie odpowiadają dodzwonić się nie można
Pierwsze zamówienia przebiegło znakomicie. Problemy pojawiły się gdy chciałem wymienić towar na mniejszy. Pierw problem z etykietą zwrotu. Później problemy z dostawą towaru w wyznaczonym terminie. I teraz najlepsze zwrot pieniędzy za towar to koszmar czekam już ponad 3 tygodnie. Ogólnie rozmowa ze sztuczną inteligencją to porażka.🤦Nie polecam tej firmy pod względem logistyki jaki i zwrotów. Towar który sprzedaje jest dobrej jakości ale cała reszta to kpina z kupujących.
Kontakt tylko że sztuczną inteligencją jak i na czacie i mailowo. Nie polecam lepiej znaleźć inną firmę
Firma proponuje wysokiej jakosci produkty w atrakcyjnych cenach.

Respuesta de watery.pl
Zakup był szybki i prosty. Zdecydowałem się od razu dzięki bardzo dobremu opisowi produktu oraz atrakcyjnej cenie. Wszystkie potrzebne informacje były jasno przedstawione, dlatego decyzja o zakupie była łatwa.

Respuesta de watery.pl
NIe kupujcie na tej stronie. Otrzymałem produkt niekompletny, śmierdzący szczynami, z uszkodzeniem. Zrobiłem zwrot 4 czerwca, do tej pory nie wiadomo gdzie jest paczka, a to już 6 tygodni. Nie chcą wziąść odpowiedzialności i zwrócić pięniędzy.
Konkurencyjne ceny, super kamizelki i sprawna wysyłka. Jestem bardzo zadowolona.

Respuesta de watery.pl
Zgadzam się w pełni z negatywnymi opiniami. Moje doświadczenie jest podobne. Złożyłem zamówienie 9 czerwca, do dzisiaj towaru nie otrzymałem, za to gram w ping ponga albo z botem albo z kimś na czacie, który odpowiada po angielsku i wmawia mi, że 'the investigation is still ongoing and we are awaiting the results from our transport partner. A jak nie otrzymam wiadomości to proszą żebym skontaktował sie z nimi za tydzień. I tak do końca świata. Kontaktu poza czatem i sporadycznie mailem (który ewidentnie jest tłumaczony z angielskiego na polski, lub z innego języka bo firma rzekomo jest duńska) nie ma. Ten telefon na ich stronie to głuchy telefon. Posłuchajcie sobie jaki tam jest text i dlaczego nie mogą odebrać...W związku z tym dzisiaj sprawę zgłaszam na policję i do UOKiK aby prześwietlili tę firmę.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.