Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weply leverer et hurtigt og kompetent svar til kunderne, som henvender sig fra vor hjemmeside. Og med kundes samtykke, gives relevante oplysninger videre til os, for videre behandling. Vi e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med et produkt som virker!! Aleksander har været ærlig og professionel hele vejen igennem. Aftalerne med Crowdio indeholder ikke "noget med småt". Prisniveauet gør produktet rig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu samarbejdet med Crowdio igennem 6 mdr. I starten var vi lidt skeptiske overfor løsningen/produktet - men vor skepsis var ubegrundet. Set-up'et er et rigtig godt supplement mht. kontaktmu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing online

Escrito por la empresa

Weply offers a live chat service, staffed with skilled agents. Install our widget and convert more visitors with 24/7 online chat on your site.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kompetente mennesker som tager en…

Super kompetente mennesker som tager en seriøst og levere en god service samt et fantastisk produkt. Jeg er personlig træner og ejer af Wake Up Fitness og disse skønne mennesker var virkelig grundige i forhold til at tilbyde den mest optimale løsning til de ting jeg søgte hjælp til. Kan klart anbefales.

31 de mayo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

For min virksomhed har det stor…

For min virksomhed har det stor betydning om vi kan svare på spørgsmål med det samme. Jeg har ikke tid til altid og sidde og tjekke en tjat hele tiden så derfor valgte jeg Crowdio til dette har helt sikkert skaffet mig mange kunder og så er det jo op til mig at sælge varen. Husk du får ingen kunder uden aktivt st gøre noget selv

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i dag haft Crowdio i to…

Jeg har i dag haft Crowdio i to måneder.
Selvom jeg var lidt skeptisk til at starte med, og ikke helt kunne se hvordan en chat funktion skulle kunne genere flere kunder til min virksomhed; er jeg i den grad, blevet modbevist!
De seneste år, har jeg smidt tusindevis af kroner efter google ad-words og SEO, hvor jeg selvfølgelig har bemærket mere aktivtiet på min hjemmeside.
Men med en sammensmeltning af det og en chat funktion fra Crowdio, får jeg langt mere for pengene end hvad jeg har gjort før.

Min varmeste anbefalinger går til Crowdio, og de kompetente medarbejdere som responderer hurtigt, hvis man brænder inde med nogle spørgsmål.

Jeg vil til hver en tid anbefale Crowdio.

Crowdio øger din konverteringsrate

Crowdio øger din konverteringsrate

Fantastisk koncept!
Jeg er imponeret over den service Crowdio leverer på mit site. Før fik jeg 2-4 henvendelser om måneden, i dag får jeg 12-15, med samme antal besøgende på min hjemmeside. Det er helt utroligt, hvad en chat kan gøre! Jeg kan varmt anbefale det til alle virksomheder, som ønsker at øge deres konverteringsrate.

Crowdio har mine varmeste anbefalinger.

Effektivt

Vi har nu benyttet Crowdio ca 3 mdr. Vi har holdt nøje regnskab på, hvorvidt det økonomisk er en succes - det er gået over alt forventning, og vi ønsker bestemt at fortsætte samarbejdet.
Temaet i Crowdio er super professionelle både i ht os og ikke mindst i ht til vores kunder - som vi kun har positive tilbagemeldinger fra.
Vi har valgt at give 5 stjerne, da vi absolut intet negativt kan sige, og kun kan råde andre virksomheder til at prøve det.

Meget glade for Crowdio

Teamet hos Crowdio er meget venlige og imødekommende overfor vores spørgsmål og ønsker. Lige fra starten har de sørget for, at medarbejderne er velinformerede om virksomheden, så de er i stand til at chatte med besøgende på vores website, som var de in-house. De er meget lydhør overfor feedback, og det er tydeligt, at al feedback man giver dem, tages til efterretning med det samme. De er også rigtig gode til, at engagere sig med potentielle kunder, der besøger websitet, og hente dem ind som leads. De har virkelig leveret på deres løfte fra dengang, vi indledte vores samarbejde.

22 de abril de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

”Jeg har nu brugt Crowdio i fem måneder…

Jeg har nu brugt Crowdio i fem måneder på alle vores hjemmesider. Jeg kan stærkt anbefale produktet! Vores kunder bliver besvaret med det samme 24/7. Massere af værdi for pengene og et super stærkt team, der driver virksomheden. Kan ikke sætte en finger på noget

11 de abril de 2019

Crowdio

Crowdio. Er en anbefaling værdi da de har været med til at fastholde de besøgende på min hjemmeside via chat. Alle samtaler bliver selvfølgelig sendt videre til en. Med deres hjælp er der kommet 2 til 3 kunder om ugen. Selv om man ikke tror på det i starten,så holder de hvad de siger! A2B KØRESKOLE

7 de abril de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste lead generator ever!!!

Bedste lead generator ever!!!

Efter jeg er begyndt at bruge crowdio kan jeg mærke at jeg nemmere får adgang og kontakt til de kunder der besøger vores hjemmeside.

Fedt at have en chat funktion der er bemandede med rigtige søde og flinke mennesker hele døgnet. Det er utroligt.

Kæmpe hurra herfra.
Hilsen Frederik Sandgrav

15 de marzo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et must for en virksomhed der bruger…

Et must for en virksomhed der bruger penge på Google. Dette firma øger kun din konvertering på din hjemmeside. Så hvis du ønsker at få flere kunder via din hjemmeside på allerede betalt trafik, så kan jeg varmt anbefale Crowdio.

- Trolle Reklame

26 de febrero de 2019

Chat til din hjemmeside.

Super produkt der passer godt til sider med en vis mængde trafik. Ingen tvivl om at det er fremtiden for større sider. Folkene bag produktet er venlige og nemme at arbejde sammen med. Alt i alt får de 5 stjerner uden forbehold.

18 de febrero de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.