Vandaag voor de eerste keer geleverd gekregen van de AMP groep Ben heel erg tevreden Hele vriendelijke nette behulpzame bezorger Tijdsblok klopte Bezorger wilde zelfs de zware doos op de plaats... Ver más
La empresa ha respondido
Als COPD patiënt, is het een hele onderneming om voor een paspoort tweemaal naar het gemeentehuis te moeten. Was blij verrast toen ik hoorde dat het thuis bezorgd kon worden. Had al een bericht gekr... Ver más
La empresa ha respondido
Maken afspraak voor afleveren paspoort kon pas na 14 dagen. Contact gezocht met AMP en de reden was "late levering paspoort". Contact gezocht met burgerzaken gemeente en toen bleek dat AMP op dag... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We lezen elke werkdag alle reacties.
Pakketboot 57, 3991CH, Houten, Holanda
- 0302408020
- info@ampgroep.nl
- www.ampgroep.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Vandaag voor de eerste keer geleverd…
Vandaag voor de eerste keer geleverd gekregen van de AMP groep
Ben heel erg tevreden
Hele vriendelijke nette behulpzame bezorger
Tijdsblok klopte
Bezorger wilde zelfs de zware doos op de plaats zetten waar ik het wilde
Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd met foto erbij van de bezorger
Waardeloos bedrijf met incompetente medewerkers
Ik zou dit bedrijf kostte wat het kost vermijden als dat mogelijk is. Op dit moment ben ik zelfs bereid een andere provider te zoeken die niet met dit waardeloze bedrijf samenwerkt.
Mijn telefoon zou met spoed geleverd worden. Inmiddels ben ik vijf dagen verder en heb ik hem nog steeds niet. Twee dagen lang ben ik uren thuisgebleven. Er is geen enkele keer aangebeld, maar AMP registreert wel twee “bezorgpogingen”. Volgens AMP bewijst GPS dat de bezorger op mijn adres is geweest. Op mijn voordeur blijkbaar niet.
De oplossing? Nog maar een nieuwe afspraak maken, zodat ik weer een hele dag kan weggooien om te wachten op een levering die hoogstwaarschijnlijk weer niet komt.
Daarnaast blijkt mijn spoedlevering volgens AMP überhaupt niet als spoed te zijn aangemeld. Waarom dat niet is gebeurd, weet AMP zelf ook niet. Vervolgens wordt er vooral naar anderen gewezen, terwijl mijn telefoon inmiddels gewoon bij AMP ligt.
Vijf dagen zonder telefoon, twee geregistreerde bezorgpogingen die nooit hebben plaatsgevonden en nog steeds geen concrete oplossing. Dit bedrijf is een lachertje.
Wat een gedoe om een telefoon thuis…
Wat een gedoe om een telefoon thuis bezorgd te krijgen. Is toch niet meer van deze tijd om mensen alleen de keuze te geven om het op doordeweekse dagen tussen 08.00-18.00 uur te laten bezorgen? Om 23.00 uur de avond ervoor krijg je bericht wanneer ze er de volgende dag zijn, lijkt mij dat de planners dan allang thuis zitten en de chauffeurs al in bed liggen. Oftewel het zou al veel eerder met de klant gecommuniceerd kunnen worden. Het is vervelend om een hele dag hiervoor vrij te plannen dus had 1 korte afspraak staan en wat gebeurd er, die valt precies in het tijdvak. Probeer je vervolgens het bedrijf te bellen zodat ze niet voor niks komen zijn ze ook nog eens onbereikbaar. Geprobeerd middels bellen, WhatsApp en e-mail om dit door te geven. Op hoop van zegen een nieuwe afspraak gemaakt, echter wel weer ook 1 korte afspraak staan op die dag dus het zal wel weer fout gaan.....

Wat een verschrikkelijk k.tbedrijf
Wat een verschrikkelijk k.tbedrijf. Zit al 3 weken te wachten op mijn id. Papieren zijn er niet, o toch wel, of nee niet ja hoor. Afspraak gemaakt, dag vrij genomen, tv 200 euro wordt je tegen de middag gebeld dat de papieren er niet zijn. Tenminste dat maakte ik op uit de mengelmoes van 3 verschillende talen. Bellen ? Liever niet, want ze zijn het aan het uitzoeken. Al 3 weken.

Zeer slechte ervaring met de bezorging
Zeer slechte ervaring met de bezorging
Voor de levering van een reeds volledig betaalde telefoon van Ben heb ik speciaal een bezorgafspraak gemaakt en daarvoor tijd vrijgehouden.
De AMP-bezorger vroeg bij aankomst om mijn bankpas en rijbewijs. Daar heb ik aan meegewerkt. Vervolgens hield hij mijn rijbewijs vast en wilde hij daar zonder duidelijke uitleg een foto van maken. Toen ik aangaf dat ik dat niet wilde en mijn rijbewijs terugnam, reageerde hij geïrriteerd, liep weg en nam vervolgens mijn reeds betaalde telefoon weer mee zonder deze af te leveren.
Dat vind ik absoluut geen professionele manier van omgaan met een klant of met persoonsgegevens.
Ik begrijp dat identificatie bij een telefoonbezorging noodzakelijk kan zijn, maar daar hoort wat mij betreft een duidelijke en professionele uitleg bij. Zeker wanneer er een foto van een identiteitsbewijs wordt gemaakt of gevraagd.
Resultaat: voor niets thuisgebleven, telefoon niet ontvangen en een zeer vervelende ervaring aan de deur.
Ik verwacht van een professionele bezorgdienst dat identificatie zorgvuldig en transparant gebeurt en dat een klant die een vraag stelt over het gebruik van zijn persoonsgegevens normaal wordt geïnformeerd in plaats van dat de bezorger boos wegloopt.

ID validity
had my ID ready, but order rejected at the door because my European ID shows 'LV' as a country code, and they could only register 'LVA'. very frustrating experience, couldn't be solved by Odido either (obviously), as it was fully AMP's fault that in their system LV and LVA cannot both be recognised as the same country. now had to cancel my order and have it to be picked up in store as i cannot guarantee this wouldn't happen again.

vreselijke bezorgers
op zich prima qua mail kennisgeving, behalve 2 bezorgers die zeiden dat ik niet thuis was, grote leugen! 1 week verspild helaas, de 3e bezorger was echt heel aardig ging prima.

Prima bedrijf AMP Groep!
Prima bedrijf AMP Groep!
Fantastisch dat je kunt afspreken waar en wanneer je het het pakketje wilt en kunt ontvangen .
Ze komen dan exact op de afgesproken tijd !
Alle lof voor deze organisatie .
Groet , Rob de Raad / Winsum.

Aanrader
Had al een bericht gekregen voor ik thuis was, en er werd precies verteld wat ik kon verwachten en wanneer. Tot twee uur nauwkeurig, en ook wie ik kon verwachten.
Chapeau, dankjewel voor de vriendelijke en duidelijke hulp.

Respuesta de AMP Groep
Worst driver and customer service
The worst company ever i had a delivery i got an email that its soon by my adress i sat there waiting for him then i get another email that he missed me , he took a photo of the door and left , not even knoking the door , now i have to get a new appointment 2 days later .

Respuesta de AMP Groep
Alles keurig en netjes en volgens…
Alles keurig en netjes en volgens afspraak ! Complimenten

Erg tevreden met bezorging
Goed op de hoogte gehouden van tijdsvak. En viel daar ook allemaal keurig binnen. Instructies duidelijk en fijn dat je een foto vantevoren ziet. De bezorger was heel vriendelijk, grote glimlach en even een praatje. Positieve ervaring! Ga zo door.

Poor service
I ordered an iPhone through ODIDO, and AMP Groep was supposed to deliver it. Until here, everything was normal. On the day of delivery, the package arrived, and I went down to pick it up, but I was told he needed ID confirmation, so I went home to get my ID. Less than 1 minute later, when I came back, the delivery guy was gone. So I had to reschedule for another day...2 days later, since that was the earliest available time slot. I waited all day for the package, only for it to be cancelled 1 minute after the supposed delivery window passed. I chose the delivery by AMP, thinking that would be faster, but dealing with this company has revealed to be one of the worst dicisions I´ve haver made...Poor service.

Respuesta de AMP Groep
Om te beginnen ben ik super snel…
Om te beginnen ben ik super snel geholpen door de betreffende medewerkster om een nieuwe afspraak in te plannen.
Bezorging was exact op tijd en afgeleverd door een vriendelijke medewerker. Indien mogelijk graag mijn ervaringen delen met de betreffende medewerkers.

Respuesta de AMP Groep
Goede communicatie en houden zich aan…
Goede communicatie en houden zich aan afgesproken tijd

Respuesta de AMP Groep
Ik had een iPhone besteld die vandaag…
Ik had een iPhone besteld die vandaag bezorgd zou worden. Ik zat vanochtend gewoon binnen bij het raam te wachten op de bezorging, maar kreeg doodleuk een mailtje met een foto van het hek van mijn huis en de melding dat de bezorger vandaag niet meer langskomt.
Als de bezorger het hek had opengedaan en naar het huis was gelopen, had hij gewoon kunnen aanbellen. Ik was thuis.
Daarna heb ik AMP Groep gebeld. Daar kreeg ik te horen dat het pakket vandaag niet opnieuw verzonden kan worden, dat het nergens gedropt kan worden en dat ze nu kosten in rekening gaan brengen om de bezorging alsnog te doen.
De klantenservice wilde absoluut niet meewerken. Geen coulance en geen enkele erkenning dat de fout aan hun kant ligt. Ze wilden alleen maar kosten in rekening brengen.
Ik word dus extra gefactureerd voor een fout die niet bij mij ligt. Wat een waardeloos bedrijf en wat een slechte service.

Zeer teleurstellende en…
Zeer teleurstellende en onverantwoordelijke dienstverlening.
Bij de bezorging van mijn nieuwe paspoort nam de medewerker mijn oude paspoort mee, omdat hij geen apparaat bij zich had om het ongeldig te maken. Ik heb toen duidelijk aangegeven dat ik mijn oude paspoort terug wilde en mij werd verteld dat ik het zou terugkrijgen.
Daarna heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen en ook via de chat aangegeven dat ik mijn paspoort terug wilde. Toch ontving ik op 1 september 2026 een e-mail van AMP Groep waarin stond dat mijn paspoort was vernietigd en dat de zaak was afgesloten.
Wat ik niet begrijp, is waarom mijn uitdrukkelijke verzoek om mijn paspoort terug te krijgen niet is gerespecteerd. Tot nu toe heb ik ook geen duidelijke uitleg gekregen over wie hiervoor verantwoordelijk is en op basis van welke procedure mijn paspoort is vernietigd.
Ik wacht nog steeds op een inhoudelijke reactie. Het gaat om een officieel document met persoonlijke gegevens en ik vind dat hier veel zorgvuldiger mee had moeten worden omgegaan.
Ook vraag ik mij af waarom de gemeente Bergen op Zoom samenwerkt met een bedrijf waarmee ik op deze manier ben behandeld.
Zeer slechte communicatie en een zeer teleurstellende ervaring.
Reactie op AMP Groep: Dit is hetzelfde e-mailadres waar ik mijn klacht al naartoe heb gestuurd. U beschikt dus al over mijn gegevens en de informatie over de situatie. Ik wacht daarom nog steeds op een inhoudelijke reactie op mijn klacht.

Respuesta de AMP Groep
Alle informatie betreffende de…
Alle informatie betreffende de bezorging was duidelijk.
De bezorger vriendelijk en op tijd

Respuesta de AMP Groep
Als een van de weinige extreem…
Als een van de weinige extreem betrouwbaar bedrijf.!
Je krijgt precies van te voren te horen hoe laat je de bezorger kan verwachten.
Personeel is erg vriendelijk en komt erg betrouwbaar over!!