Bil skulle synes, de dumper den på et defekt nummerpladelys. Ingen betingede godkendelse, med dumpet. Grådigheden længe leve. Jeg kommer aldrig tilbage til ApPlus+ og vil altid anbefale andre ikke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var til syn hos Applus+ Syn på Teknikvej 47, 5260 Odense S, kl. 12.30 med min gamle Mercedes Sprinter bus på 3 000 kg. Det var desværre en meget dårlig oplevelse. Synsmedarbejdere... Ver más
Synsmanden kunne ikke overholde tidsplanen, så da det blev min tur, sprang han min tidsbestilling over og tog en anden kunde ind.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle igennem Applus! Vi har for mange dage siden bestilt et miljømærke der skal bruges til ferie. Vi kører på tirsdag. Vi har intet modtaget. Inter hørt og ka... Ver más
Información sobre la empresa
- Consultoría de negocios e informática
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Servicio de automóvil
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de reparación de automóviles
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Applus+ Bilsyn er en professionel og rådgivende synsvirksomhed, hvor du får uvildig rådgivining om din bils tilstand.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mistede mine dæk og ville ikke erstatte dem på nogen måde
Applus mistede mine dæk under opbevaring i 2016 og nægtede at erstatte dem, ej heller at yde nogen som helst kompensation. Der var lange svartider fra deres ledelse og da jeg endelig fik fat i regionschefen så mente han at jeg skyldte ham penge for opbevaring af mine møre dæk. Dårlig kunderservice, jeg ville finde et andet sted at gøre forretning.
Stol ikke på synsrapporter af særligt ældre biler
Vær forsigtig med særligt ældre biler synet her, jeg og en bekendt har begge købt en POLO nysynet herfra, og inden for en måned begyndte forskellige dele at falde af bilerne. Svaret var herfra at dette kunne jo være sket i samme øjeblik som bilen havde forladt synshallen, dvs. knækket fjeder, utæt støddæmper, udstødning der var så rusten at mellemrøret faldt af, desuden var bilen tydeligt skæv når du stod bag bilen og kikkede (Fjederen), men spørgsmålet er, ja selvfølgelig kan det falde af / knække lige uden for porten, efter den er stemplet 'FEJLFRI', jeg undrer mig så bare over hvor grundigt de har gået til værks før de stempler papirerne. Men nogle har et godt snakketøj og humor, måske det har distraheret synsmanden ??? Men om ikke andet så har synsmanden da fået et billigt grin, desværre har køberen der stolede på synsrapporten kun har haft udgifter ud af det. På trods af henvendelse til Teamlederen med navn på personen der fortrinsvis får synet poloer og at personen bor i VARDE, mente de ikke de kunne gøre noget, jeg forklarede at jeg blot ville sikre mig at andre unge mennesker ikke fik en rustbunke, synet 'FEJLFRI' fra Aaaplus, da det på et tidspunkt vil gå galt hvis dette fortsætter, så havde teamlederen kun rosende ord til personen der synede bilerne, selvom han indrømmede at der jo kunne ske fejl og blev noget forbavset da jeg kunne fortælle at sælger godt vidste der var huller i udstødningen, men at de jo var nemme at overse, altså indrømmer sælger at der var huller i udstødningen, men det kunne personen der synede bilerne åbenbart godt slippe afsted med. NU ER I ADVARET
" Fuldstændig amatøragtig Synshal i Ølstykke "
Uproffesionel udførelse af synet samt dårlig service og rådgivning,
skulle bare hjem i en fart men pengene havde han da tid til at opkræve...Lidt for billigt og arbejdet der efter, kan bestemt ikke anbefale A-plus synshaller..Har ikke lyst til at støtte den Spanske Stat som ejer virksomheden der ikke betaler skat i Danmark.
Synshal på Herrens Mark / Containerplads i Ølstykke
Helt ærlig..!!! Her ser det ud som om man bare skulle finde et hul at placere en synshal for at se om man kan tjene nogle lette penge..:-(
Ikke et sted der anbefales at få synet sin bil.
Betaler Applus overhovedet skat i Danmark..?? Er jo Spansk ejet.
Thisted
Usædvanlig VENLIGE og meget imødekommende personale .
Dejligt, tak for en rigtig god behandling :-)
Svendborg
Jeg har lige købt en brugt bil fra Hjørring og efter aftale med forhandler bookede jeg et syn hos Applus. Ikke nødvendigt, men for god ordens skyld så jeg var sikker på at have købt en godkendt bil.
Kim Sørensen var synsmanden og det var en fornøjelse. Han havde en del spørgsmål som jeg desværre ikke kunne svare på, men han tog sig god tid til at ringe til forhandler et par gange og fik udreddet det hele.
Jeg blev budt på kaffe i mellemtiden og efter 15 min kunne jeg trille afsted igen med beskeden om at det er fin fin bil jeg har købt.
Næste gang jeg skal have et syn eller lignende så bliver det hos Applus i Svendborg.
Sjældent har jeg oplevet så ringe en behandling
Jeg var ude og investere i nogle særligt dyre fælger, hvorefter jeg valgte og gå til et "professionelt" firma, for at få dem skiftet. Det var en sommerfælge der skulle skiftes med vinter fælger. Hvorefter de har sat vinterfælge på, var mine sommer fælge pænt pakket ind. Til min overraskelse, var fælgene ridset da jeg pakkede dem ud.
Applus næstved
Denne gælder KUN næstved.
Krakilsk og nævenyttig service udført af sur tvær synsmand. Kasserer bilen kl 8.03. Kl 9.09 er den UDEN værksteds besøg godkendt uden noget ved omsyn hos applus i haslev med en kæmpe undskyldning for det næstved har udført. Benytter aldrig applus næstved mere.
APPLUS TAASTRUP - DET PERFEKTE BILSYN FOR DIG OG DIN BIL
Stor ros til APPLUS Bilsyn i Taastrup. Imponerende god service hele vejen igennem og dygtig personale, det skal man huske at værdsætte. Deres beliggenhed er måske ikke den bedste i verden men tilgengæld har de elitesmiley og det er fortjent.
Man mødes af deres meget kompetente måde at løse opgaven på så de får helt klart min bedste anbefaling og kommer selvfølgelig igen næste gang.
Min bil gik ikke igennem i første forsøg og skulle til omsyn men hellere en grundig gennemgang og en ordentlig fair behandling end de mange synssteder som direkte sjusker og giver folk falsk tryghed. APPLUS TAASTRUP er helt i top mere klart kan det ikke siges og fik bilen synet i anden omgang efter det specificeret blev lavet.
Tak til dem som læste min seriøse anmeldelse.
Super service i Vejle!!!!
Der er ikke så meget at sige, til syn i Vejle C er man super grundig og man giver råd omkring bilen mens den undersøges. Det er bare iorden!
Ubehageligt besøg i Viby Aarhus
Synsmanden i Viby Aarhus var i ualmindeligt dårligt humør - han var irriteret og sur og det mærkede jeg fra første sekund jeg trådte ind i værkstedet.. Han forsøgte at give mig flere anmærkninger end berettiget, brokkede mig dog og han endte med ikke at skrive det hele på. Da jeg sagde farvel efter at havde betalt var hans eneste respons "nøglerne sidder i tændingen" Jeg kørte direkte til anden synshal hvor de bekræftede at bilen ikke var blevet vurderet korrekt..
Perfekt
Havde bilen til syn hos Applus i Herlev. Super service samtidigt men man fik gode råd med på vejen om vedligehold af bilen. Kan kun anbefale stedet.
God kundebetjening
Fik synes bil hos i 2970-Hørsholm, på Hammervej og det var en meget behagelig oplevelse, god service og behagelig synsmand. Der var et par småfejl som gjorde at den kun blev betinget godkendt, men der fulgte vejledning og forslag med til rettelserne af de par småfejl. Derudover kom synsmanden med et par forslag til nogle reparationer der var ved at være vigtige at få udført, da skaderne ellers ville blive værre hvis ikke det blev lavet nu. Så det var virkelig en super god oplevelse. Så den her Applus kan klart anbefales:
Applus Bilsyn Hørsholm
Hammervej 4
2970 Hørsholm
Ubrugelig brugtbilsattest hos Applus
Fik sælger til at lave en brugtbilsattest hos Applus i Esbjerg inden salg, da jeg bor i den anden ende af landet og gerne ville have bilen ordentligt tjekket, inden jeg rejste den lange vej.
Attesten viste sig ubrugelig, da de havde overset:
En flækket baglygte
At listen på bagsmækken var fuld af rust og hakker
Varmen i forsædet ikke virkede
De elektriske vinduer var i udu, så de kørte op i stedet for ned
Så de penge jeg havde betalt for testen var smidt ud af vinduet.
Ville ikke syne bil uden papirer som ikke skulle bruges.
Vi importerede en Smart fra Tyskland i år. Bookede et syn hos Applus i Rødovre.
Da vi mødte op, og ikke havde medbragt bilens udenlandske papirer blev vi bedt om at komme igen en anden gang. et sæt prøveplade købt forgæves.
Vi fremskaffede de nødvendige papirer og bookede et nyt syn. Synet blev gennemført uden at de udenlandske papirer skulle anvendes. Ved en senere anmeldelse af bilen til Skat for vurdering viste det sig at Applus ikke havde gjort deres arbejde. Der manglede ganske enkelt oplysninger som skal ligge til grund for at man kan få bilen vurderet ligesom stelnummeret ikke var kontrolleret og derfor forkert. Vi havde betalt 939,- for et syn og et toldsyn men Applus syntes at det er ok selvom deres arbejde ikke er gjort.
jeg har tidligere brugt andre synshaller, og det vil jeg gøre igen. Aldrig mere Applus.
Applus Varde
Fik bilen synet ved Kent Fuglebjerg, og han var flink og høflig. Jeg vender tilbage om et par år.
Altid høflig service og gode råd hos Applus Sønderborg
Har benyttet Applus Sønderborg til første syn af 4-årig bil, til periodisk syn af gammel bil (1992'er), til Tempo 100 godkendelse af campingvogn og til tysk Euro 4 miljømærke. De er altid høflige og ikke blege for at give gode råd, når jeg spørger om bilens tilstand.
Fik ikke den annoncerede rabat
Applus har indgået rabataftale med bl.a. Logbuy og jeg fik ikke den annoncerede rabat ved omsyn af en bil. Jeg valgte netop Applus pga. denne mulighed. Selve synet gik fint, men medarbejderen kunne ikke give rabat fordi systemet ikke tillod at yde rabatten på synet. Efter henvendelse til Applus, der lovede at vende tilbage, sket der intet i sagen. Utilfredsstillende service hos Applus, Herlev
La experiencia Trustpilot