BEAUTYCOS.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt och snabbt. Beställde Davines balsam 1000 ml och beställde även pumpar. Stod att de skulle passa alla men passade inte alls. Det blev jag besviken på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de cosméticos
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes

Escrito por la empresa

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

210 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hej G.A.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at din ordre er ankommet godt og at du er tilfreds med produkterne.
Vi forsøger at have de laveste priser som muligt, og hvis du mener der er noget som er alt for højt i pris må du meget gerne sende os en mail, så kan vi sende det videre til vores indkøbsafdeling.
Hvis der er andet vi kan hjælpe med er du altid velkommen til at kontakte os, vi vil altid gerne hjælpe efter bedste evne.
Rigtig god dag.
Mvh Malene

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra priser och snabb leverans

Bra priser och snabb leverans. Jag är mycket nöjd och kommer säkert att handla igen från deras stora sortiment.

19 de agosto de 2024

Hej
Stort tack för de 5 stjärnorna!!
Vi hoppas få se dig igen på vår webbshop eller i en av våra fysiska butiker!
Ha en trevlig dag – Hälsningar cecilie 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lägsta priset jämfört med andra på det…

Lägsta priset jämfört med andra på det jag beställde och snabb leverans.

1 de agosto de 2024

Hej Gp

Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva till oss!

Jag är mycket glad att höra att du hade en bra upplevelse när du handlade hos oss!

Det är roligt att höra att din beställning nådde dig snabbt, så att du kunde njuta av dina varor så snart som möjligt.

Jag hoppas att vi kan vara till hjälp igen i framtiden.

Vi önskar dig en riktigt bra dag!

Vänliga hälsningar
Emma, ​​Beautycos

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It was a successful purchasing…

It was a successful purchasing experience. I loved the collection they had, especially the limited editions of gift sets, my wife loved this gift a lot, and I found the price reasonable. I could not compare it with other sites because, to be honest, I only found this product on this site. I am very satisfied with the delivery process, which was also excellently fast.

2 de julio de 2024

Hi Mohamad

Thank you so very much for this nice review!

I am pleased to hear that your wife loved the gift she was given.

I hope we can be helpful in the future as well.

Have a nice day!

With kind regards
Emma, Beautycos

Rask forsendelse

Rask forsendelse. Men skal man hente varer iSverige er det ikke nok med førerkort, det trengs pass. For nordmenn halv pris på frakt ved å sende til Sverige i stedet for til Norge.

16 de julio de 2024

Hej Øyvind,
Tak for din anmeldelse.
Fragtpriserne er sat efter hvad det koster at sende varen til det pågældende land. Desværre er fragt fra Danmark til Norge dyrere end til Sverige, men vi forsøger altid at gøre det så billigt som muligt og kigge efter alternativer.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh. Malene

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt och enkelt att betala

Smidigt och enkelt att betala.
Att kunna välja vilken speditör är superbra då man kan välja vart man kan hämta/hemkört.
Lätt att följa ordern.
Ja givetvis var produkterna guld, därför jag beställde dem.

5 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tror att alla parfymer är falsk

Jag tror att alla parfymer är falsk, eftersom förut använder jag samma parfymer och känner hur de luktar. Jag känner allt men dessa parfymer allt annorlunda

7 de julio de 2024

Hallå Nargiza,

Vi tar avstånd stort från kopia varor och vill inte förknippas med detta på något sätt. Det är olagligt att sälja förfalskade varor i EU, och detta är en lag som BEAUTYCOS stöder fullt ut.

BEAUTYCOS är en av landets största webshopar inom skönhet och livsstil med över 32 000 artikelnummer. Vår mångåriga erfarenhet och professionella personal är din garanti för att du får rätt produkt hem.

BEAUTYCOS grundades för att erbjuda varor till de priser som kunderna kräver, och vi låter oss inte dikteras av tillverkarna, eftersom detta är olagligt i Danmark och övriga EU.

Vänligen verifiera den lagstadgade batchkoden som kan ses längst ner på produkten. Detta är den enda lagliga och heltäckande koden som kan berätta allt om produktens ursprung.

Vi beklagar att du inte har kontaktat oss tidigare, då vi hade kunnat hjälpa dig med din fråga angående din beställning.

Om du har ytterligare frågor om din produkt, vänligen meddela oss. Vi är redo att hjälpa till både via mail och telefon, och givetvis även i våra fysiska butiker och salonger.

Vi hoppas att detta svar ger dig en bra magkänsla inför att handla hos BEAUTYCOS och att du kontaktar vår duktiga personal en annan gång.

Goddag till dig.
MVH Louise/BEAUTYCOS

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris och snabb leverans.

4 de julio de 2024

Hej

Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva till oss!

Jag hoppas att vi kan vara till hjälp igen i framtiden.

Vi önskar dig en riktigt bra dag!

Vänliga hälsningar
Emma, ​​Beautycos

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick ej återbetalning

Fick inte återbetalning på en av beställda produkter som hade gått sönder i leveransen.

Köp hos företaget rekommenderas inte!

1 de julio de 2024

Hej Christian

Tack för din tid.

Jag är ledsen att du upplever detta, men för att utreda dessa fall ber min kollega om bilder på den skadade produkten så att vi kan starta ett ärende med vårt fraktbolag, då vi naturligtvis förväntar oss att de behandlar våra paket ordentligt.

Jag har försökt ringa dig så att vi kan ha den bästa dialogen, och därigenom hitta en lösning på detta problem.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Vi finns tillgängliga på telefon alla vardagar mellan 09:00 och 16:00.

Jag önskar dig en trevlig dag och helg.

MVH Louise/BEAUTYCOS

Very good service

Very good service

12 de junio de 2024

Hej Nataliia
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med vores service.
God weekend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra priser och helt okej leveranstid

Bra priser och helt okej leveranstid!
Nu köpte jag förvisso bara schampo men just detta var mycket billigare hos beautycos än andra. Kommer köpa igen! 😊

7 de junio de 2024

Hej Lina
Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser og leverancetid. Det er dejligt, at du fandt vores shampoo meget billigere end andre steder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Hav en rigtig god dag

Snabb frakt som utlovat

Snabb frakt som utlovat, bra pris

22 de mayo de 2024

Hej
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser og den hurtige levering. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.
Hav en rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra priser på artiklar samt snabb…

Bra priser på artiklar samt snabb leverans

3 de junio de 2024

Hav en rigtig god dag

Vilken otroligt snabb leverans

Vilken otroligt snabb leverans. Varorna (parfym) verkar också vara till full belåtenhet. Har bara använt den ena än. Men jag har givetvis provat den andra också.

27 de mayo de 2024

Hej Ingrid
Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og at parfumerne lever op til dine forventninger. Vi håber, du vil nyde begge dufte. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.
Hav en dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser, toppennöjd!

10 de mayo de 2024

Respuesta de BEAUTYCOS.se

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.
Rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt fungerade bra och jag fick info…

Allt fungerade bra och jag fick info hela tiden under leveransen

7 de mayo de 2024

Hej Ulla
Tak for den fine anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive til os.
Jeg er glad for at høre at det hele var som det skulle være.
Kirstine, Beuatycos

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och väldigt bra pris

Snabb leverans och väldigt bra pris. Jättenöjd!

4 de mayo de 2024

Hej Maria
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med priser og levering.

Snabb leverans, bra priser. Enkelt att betala med klarna. 👌

3 de mayo de 2024

Hej Jenny
Mange tak for anmeldelsen og de rosende ord.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.
Vi står klar til at hjælpe dig igen en anden gang.

Jag är supernöjd

Jag är supernöjd! Snabb leverans och bra produkt! Jag beställde en parfym som jag haft tidigare men som inte längre fanns att köpa i fysisk butik.

27 de abril de 2024

Hej Eva
Mange tak for din fine anmeldelse, og for at du har taget dig tid til at skrive til os.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os, og været tilfreds med leveringen.
Jeg håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang.
Hav en rigtig dejlig dag.

Hej igen

Hej igen , jag var nöjd på första gången .
Och jag är fortfarande nöjd nu med😊 snabb leverans bra service.

10 de abril de 2024

Hej Susanna
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Jeg er glad for at høre at du har været tilfreds med at handle hos os, og været tilfreds med leveringen.
Hav en dejlig dag.
Kirstine, Beautycos

8 consejos para escribir buenas reseñas.