BEAUTYCOS.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt och snabbt. Beställde Davines balsam 1000 ml och beställde även pumpar. Stod att de skulle passa alla men passade inte alls. Det blev jag besviken på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes

Escrito por la empresa

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket dåligt bemött

Den 17 mars beställde jag varor från Beautycos. Kändes bra att det på hemsidan står att beställer man före kl 16 sändes varorna samma dag. Beautycos har kunden i fokus och det tar ca 3 vardagar innan varorna kommer. Det går ut ett mail så fort varorna lämnat lagret. Efter att det gått 9 dagar utan mail kontaktar jag kundservice där Freja meddelar att mitt paket vars sänt till NORGE (jag bor i Sverige). Hon lovade att att reda ut det och att mitt paket skulle komma så fort som möjligt. Efter 12 dagar mailade jag och frågade hur det gick, fick ingen återkoppling mer. Efter 17 dagar ringer jag kundservice och pratar med Natacha som beklagar det hela och säger sig göra ETT UNDANTAG och säger att hon sänder en ny order direkt samma dag. Idag har det gått 24 dagar och inget mail har kommit som bekräftar att varorna lämnat lagret. Jag ringer kundservice igen och det visar sig då att mina varor var inte alls sända till mig. Hon bad om ursäkt och skulle genast sända mina varor och meddelade att det skulle ta 2-3 vardagar. Kan man tro att mina varor kommer snart eller? En sak vet jag, BEAUTYCOS har INTE KUNDEN I FOKUS. Så kund hos dem kommer jag och mina vänner aldrig att vara fler gånger.

10 de abril de 2024

Hej Eva,
Først og fremmest vil vi gerne undskylde for din oplevelse. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at vores kunder skal behandles. Det er utroligt beklageligt at Bring får sendt din pakke til Norge ved en fejl. Da du kontakter os den 26. marts tager vi omgående kontakt med Bring, og beder dem få sendt pakken til Sverige og levere den til dig hurtigst muligt. Desværre er det ikke muligt for os at kalde den hjem og sende en ny pakke på dette tidspunkt, da Bring oftest alligevel leverer den til kunden i stedet for at sende den retur til os, når den er sendt til et forkert land. Heldigvis sker dette sjældent, men det er noget vi har oplevet før, og der er ikke meget vi kan gøre end at bede Bring levere pakken korrekt og afvente pakken kommer til det rigtige land.
Sendte vi en ny pakke risikerede du at modtage 2, hvoraf du enten skulle betale for eller returnere den ene af dem.
Jeg kan se at vi har haft gjort en undtagelse og tilbyder at sende en ny pakke afsted da der var gået yderligere 8 dage og pakken endnu ikke er leveret til dig. Du accepterer betingelserne om at hjælpe med at sende den ene retur hvis begge bliver leveret, uheldigvis ser min kollega ikke at det ene produkt er blevet udsolgt. Derfor får vi først sendt en ny den 10. april, og refunderer dig for den manglende vare efterfølgende. Vi har haft en snak på kontoret om vigtigheden ved at holde øje med ens sager og følge dem til dørs, så samme fejl forhåbentligt ikke sker igen.
Jeg kan se at den nye pakke er kommet godt frem, og vi håber at du er glad for produkterne.

Det vi skriver på vores hjemmeside er korrekt; vi har vores kunder i fokus og gør rigtigt meget (som måske ikke er så tydeligt udefra) for at vi plukker, pakker og sender ordre afsted hurtigst muligt. Vi gør altid vores bedste for at alle pakker der er blevet lagt inden kl. 16 bliver sendt samme dag, men det er ikke altid muligt for os, hvilket jeg kan se er sket med din ordre, da den er pakket dagen efter. Det beklager vi.
Den leveringstid som kan ses på hjemmesiden er et estimat vi har fået fra vores leverandører, da de normalt kan levere pakker inden for det tidsrum, fra de har modtaget den. Det sker også for langt størstedelen af de pakker vi sender. Der kan naturligvis ske uventede ting som gør, at pakken bliver forsinket, men vi ved at Bring altid gør hvad de kan for at levere så hurtigt de kan.

Det er virkelig uheldigt at der sker flere fejl med din ordre, både fra Brings og vores side, og vi er meget kede af det. Vi håber at du stadig har lyst til at handle hos os i fremtiden, hvor vi kan vise at det du oplevede med denne ordre er et særtilfælde.
Hvis der er andet vi kan hjælpe med må du endelig kontakte os, vi er klar til at hjælpe alle hverdage 9 - 16.
Vi ønsker dig en dejlig dag.
Mvh Malene

Super snabb leverans

Super snabb leverans, bland den snabbaste jag upplevt när jag handlat på nätet. Jag fick alla varor som jag beställt och jag är mycket nöjd med produkterna en till sak var att det gick att betala via Klarna. Kommer att handla mer inom kort.

26 de marzo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hemsidan känns oseriös

Hemsidan känns oseriös, jättestort utbud men nästan allt är slut och verkar inte komma tillbaka. De flesta varor har dåliga/inga beskrivningar. leveransen gick dock jättesnabbt och smidigt.

5 de marzo de 2024

Hej Mickaela
Tack för din bedömning. Vi är glada att höra att din beställning kom fram snabbt.
Vi är dock väldigt ledsna att höra om detta får vår webbplats att verka oseriös. Det är verkligen inte vår avsikt och vi gör alltid vårt bästa för att ha alla produkter i lager till bästa möjliga priser, men det är inte alltid möjligt.
Om det är något specifikt du vill veta om vi har en uppskattning på är du välkommen att skriva till oss så kan vi kolla med vår inköpsavdelning.
Annars är det alltid möjligt att ange din e-postadress under produkten så får du ett e-postmeddelande när den finns tillbaka i lager.
När det gäller produktbeskrivningarna vill vi gärna höra varför du tycker att vissa av dem är dåliga. Om du vill mejla oss ett specifikt exempel skulle vi uppskatta det mycket, eftersom vi bara vill bli bättre på det vi gör.
Vi hoppas verkligen att du vill hjälpa oss att bli bättre och vi ser fram emot att höra från dig.
Ha en trevlig dag
Med vänliga hälsning Malene

Bra priser

Bra priser, snabb leverans!

21 de febrero de 2024

Hej Yvonne
Vi takker for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.
Rigtig god dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toppen pris jätte snabb leverans

23 de enero de 2024

Hej Lars Erik
Vi takker for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.
Rigtig god dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra köpsida och bra…

Snabb leverans och bra köpsida och bra med Klarna.

19 de enero de 2024

Hej Yvonne
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Jeg er glad for at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.
Jeg håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang.
Hav en rigtig dejlig dag.
Med venlig hilsen Kirstine, Beautycos

Fast service

Fast service, easy checkout!

11 de enero de 2024

Hej Henrietta
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive til os.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med vores service.
God dag.

Jättenöjd!

Den var min första beställning från Beautycos.
Jag är jättenöjd!
Äkta varor, Snabb leverans!
Stark rekommenderar!

3 de enero de 2024

Hej Alexander

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at din første bestilling hos Beautycos var tilfredsstillende og med hurtig levering. Vi værdsætter din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var min första besökt på…

Det var min första besökt på BEAUTYCOS.se men det gick snabb och smidigt att handla och extra poäng för snabb leverans.

12 de diciembre de 2023

Hej Leila
Mange tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at du har taget dig tid til at skrive til os.
Hav en dejlig dag.
Mvh. Kirstine, BEautycos

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba leveranser och bra priser!

11 de diciembre de 2023

Hej Ulrika
Mange tak for din fine anmeldelse.
Jeg er glad for at høre at du har været tilfreds med levering og priser.
Vi står klar til at hjælpe dig igen en anden gang.
God dag og glædelig jul til dig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Customer service needs work

I recently faced an issue with a leaked package and encountered challenges when seeking a resolution. Despite providing clear evidence, I was initially offered a refund, which would incur additional delivery costs for a new order.

While sustainability was cited as a reason for hesitation, I believe there are alternative solutions. As a customer, even a delivery voucher for my next order would have sufficed.

I appreciate the eventual agreement for a new bottle but encourage the company to explore customer-friendly resolutions without compromising sustainability.

7 de diciembre de 2023

Dear Lovette,
Thank you for writing a review.

We are sorry to hear that you have not been happy with our customer service. We always carefully evaluate every case we get so we can find the best possible solution as quickly as possible, while also thinking about the environment and not creating unnecessary waste.

With that said we are also ready to listen to constructive feedback as we want to get better at what we are doing and this case has already been forwarded to our managers.

We are happy to hear the eventual agreement was satisfactory and we hope to see you again in the future.
I wish you a lovely day.
Best regards Malene

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte Orofluido Beauty Set och…

Köpte Orofluido Beauty Set och Orofluido Asia Beauty Set. Supernöjd med båda artiklar.

22 de noviembre de 2023

Hej Susan
mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.
Jeg er glad for at du har taget dig tid til at skrive til os.
dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.
Vi står klar til at hjælpe dig igen en anden gang.
God dag og glædelig jul til dig.

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans. Jag är nöjd!

20 de noviembre de 2023

Hej Stephanie
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at du har været tilfreds med at handle hos os.
Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
Hav en dejlig dag.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lång leveranstid

Beställde den 5 november men har fortfarande inte fått min leverans ännu :-(

5 de noviembre de 2023

Hej Iben,
Vi er meget kede af at din pakke ikke er blevet leveret endnu. Jeg kan ikke se at du har kontaktet os omkring den inden du skriver anmeldelsen, hvilket vi er kede af da vi derved ikke har fået en chance for at hjælpe. Hvis en pakke ikke er blevet leveret inden for de forventede dage vil vi altid gerne kontaktes så vi kan få undersøgt sagen og få fundet en løsning hurtigst muligt.

Jeg har undersøgt hvad der er sket med din pakke, og fragtselskabet har desværre sendt den til Norge ved en fejl. Vi beklager meget på fragtselskabets vegne.
Jeg har bedt dem rette op på fejlen, få den til Sverige og levere din pakke korrekt hurtigst muligt.
Jeg håber meget at den ankommer snart, og du må endelig kontakte os hvis der er andet vi kan hjælpe med.
Jeg ønsker dig en god dag.
Med venlig hilsen Malene

Snabbt korrekt enkelt

11 de noviembre de 2023

Hej Jeanette
Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du upplever våra tjänster som snabba, korrekta och enkla. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla den bästa möjliga servicen för våra kunder.
Tack igen för att du valde oss!"
ha en bra dag
Med vänliga hälsningar Kirstine, Beautycos

Utmärkt

Utmärkt.
Fin service och snabb leverans.

5 de noviembre de 2023

Hej Ulla
Tack så mycket för din utmärkta recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vår fina service och snabba leverans. Det är alltid glädjande att veta att våra kunder är nöjda. Ha en fortsatt underbar dag, och tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar Kirstine, Beautycos

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bristande kundservice och kommunikation

Hej,

Inte särskilt nöjd med hantering samt kommunikation kring min order nr 4410021929. Gjorde beställningen i början på veckan för att kunna få den strax före helgen då jag reser bort och behöver den beställda varan. Fick ett mail att vararn har skickats samma dag och ska levereras av Bring. Nu är det fredag och leveransen står enbart som 'registrerad för upphämtning av fraktbolaget'. Varit i kontakt med Bring och de har fortfarande inte fått paketet. Testar ringa och maila, inget svar.. Otroligt dåligt!

6 de octubre de 2023

Hej Lina,
Vi er kede af at du har haft denne oplevelse og føler at vores service ikke har været tilstrækkelig. Bring har været og hente pakken dagen efter du har lagt ordren. Dette har vi en underskrevet pakkeliste på, og derfor kan vi forsikre dig om det, selvom Bring siger at de ikke har modtaget pakken. Det kan jeg også se at min kollega skriver til dig på mail. Når man kontakter dem går de blot ud fra hvad de kan se på trackingen, og det er ikke unormalt at der godt kan gå et par dage før at en pakke får sit første scan.
Det kan være at Bring har haft ekstra travlt, hvilket har givet lidt længere leveringstid på din pakke. Det beklager vi meget på vegne af Bring, og det er uheldigt at det ramte ind i at du skulle bruge pakken inden for kort tid.
Jeg kan se at din pakke er blevet leveret i pakkeshoppen i dag, 3 dage efter den estimerede leveringsdato, hvilket stadig er inden for rimelig tid. Jeg håber meget at enten du eller en du kender har mulighed for at hente pakken.
Hvis der er andet vi kan hjælpe med må du endelig skrive til os på webshop@beautycos.se, vi forsøger at svare på alle henvendelser inden for 1 hverdag.
Jeg ønsker dig en god dag.
Mvh Malene

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.