Har aldrig haft problemer med dem og da halvdelen af min sidste pakke ikke kom fik jeg lyn hurtig respons på mail og fandt ud af GLS ikke havde sendt mig beskeden om den anden halvdels fremkomst. Sup... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Der opstod en fejl i forbindelse med min retur, men Becker tog sagen seriøst, fandt fejlen og rettede den hurtigt. God og fair kundeservice. (Dog savner jeg telefonisk kontakt, måske det bare er m... Ver más
Måtte ind og lede efter en dansk virksomhed med autodele. Google søgning foreslog stort set kun udenlandske (dog med danske hjemmesidernavne). Jeg fandt hvad jeg søgte og modtog det i pakkepost dag... Ver más
Bestilte viskermotor med drev, af mærket NTY. Desværre gik det i stykker næsten med det samme. Det lykkedes mig med dog med besvær og forsinkelse til jobbet, at bruge nogle dele fra det, sammen... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Becker sælger reservedele og meget andet til biler via webshoppen www.becker.dk, Vi har hjemme i Randers på Egegårdsvej 28 . Hvor der er mulighed for at afhente bestilte varer.
Información de contacto
EGEGÅRDSVEJ 28, 8920, Randers, Dinamarca
- 7228 2800
- info@becker.dk
- www.becker.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 27% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var et godt sted og handle engang.
Det var et godt sted og handle engang.
Nu kan man hverken ringe jer og eller blive ringet op.
Super besværlig når man får de forkerte reservedele.
Kan heller ikke betale ved afhentning længere...

Ikke sidste gang 👍😃🚗
Bestilling af bremseklodser og skiver + divers monteringssæt
Jeg bestilte varerne efter at have skrevet med dem, for at få de rigtige dele 😃
God service og det var de helt rigtige dele. Jeg kunne derudover se at der var blevet opført en pakkeboks, så man kan hente på tidspunkter hvor der er lukket, hvilket jo også bliver fedt når den åbner👍
Bestiller en ny termostat hus til…
Bestiller en ny termostat hus til Citroën c4 1,6 afmontere det og sætter det nye på ikke nogen nem opgave, og så passer stikne ikke.
Det er umuligt at ringe nogen fra becker op. Det anden gang i træk de sender en reservedel der ikke passer i træk. 👎👎👎 slut med dem. ØV Øv køb et sted hvor de taget telefonopkald. !!!!
Hurtige reservedele 👍
Fin vejledning, og hurtig levering på de fleste dele.
Har intet dårligt at sige, men jeres hjemmeside er virkelig noget rod, det trækker jer ned til 4⭐️⭐️⭐️⭐️
Købte den billigste blæser
Købte den billigste blæser
Havde fået adskilt bilen, da jeg pakker den nye ud og ser, at de har leveret en knækket vare. Er nødt til at montere den og nødtørftigt reparere den. Skriver derefter og klager, får bare at vide, at da jeg har monteret den, kan de kun sige, at jeg skal købe en ny, og sende den ødelagte til reklamation.
Der blev ikke nævnt noget om kulance. De tror måske min tid og energi er til at leje værksted igen, ej tak. Må bare håbe den holder bilens levetid. Stjerne for at den virker, og for hurtigt svar.
Priserne er fine
Priserne er fine, hjemmesiden ser lidt lumsk ud, men er fin nok. Jeg ville gerne returnere en vare, jeg stiller derfor spørgsmålet om man kan få lov at oprette en retur sag og aflevere den ved en aftalt dato på adressen. Selvfølgelig i indpakket emballage osv. Jeg gør også opmærksom på at jeg har læst deres vilkår på hjemmesiden. Men får blot svar tilbage med en kopi af deres vilkår, frem for et personligt svar på min henvendelse, havde jeg fået det havde tingene og forståelsen set anderledes ud. Men det er en dybt uprofessionel måde at håndtere en returneringssag på syntes jeg. Det virker som om at man har pengene for øje, og har minimal kundeservice desværre. Jeg havde troet bedre efter de gode anmeldelser.

Skam dig
Har bestilte NTY bærekugle til min bil hos dem. Blev styret af hvad der var på billedet... Efter alt var delen billigere på andre sider, og jeg valgte at købe dyrere hos dem, fordi billedet viste hele sættet med alle de nødvendige bolte...
Og hvad fik jeg?!!!! to uheldige bolte i sættet, og en af dem med et knækket gevind🤬 Reparation med denne del var nødvendig med det samme til min bil. Så jeg blev tvunget til at bruge den med mine gamle bolte! Det er ikke derfor, jeg betalte så høj en pris for ikke at beholde hele sættet.
Jeg skrive den anmeldelser for at lade folk vide, at billeder på deres hjemmesiden ikke matcher det faktiske produkt!!! Efter min klage ændrede de blot billedet på hjemmesiden🤣 De refunderede mig aldrig for mine udgifter. Dette er holdningen til kunden👎🏻👎🏻👎🏻 Det er ærgerligt, at det ikke er muligt at vedhæfte et foto af den del, jeg skulle have modtaget, og hvad jeg har modtaget som følge heraf🤬

Larmende potte
Hurtig levering og god pris. Den nye udstødning prutter forfærdeligt. Min VW up lyder som en v8’er. Alle samlinger er tætte. Jeg har sendt video til Becker. Alligevel skal jeg afmontere potten og sende den til reklamation, og skal undvære bilen i nok 14 dage tre uger🤯
Great service
Great service.
Bought a nice BMW i3 from
Onur Pehlivan, salesman at Becker Tiemann Bielefeld, on a visit to the store, we agreed on everything, price, service, battery check, registration, etc., all verbally,,
returned 3 weeks later to collect the car, all agreements were complied, as agreed,, like this !! Thanks Onur,
(my wife loves the car,!! extra bonus :-). )
Utrolig dårlig hjemmeside
Utrolig dårlig hjemmeside. Billederne passer ikke til de vare de sender.
Købte det partikelfilter der svarede til det gamle. Men fik bunden til et andet.
Da jeg gjorde becker opmærksom på fejlen, skrev de at jeg skulle købe et der var 1.300 kr. dyre. Og ikke noget med at jeg bare skulle sende det forkerte retur, nej det kunne jeg køre til Randers med det forkerte og så få pengene retur.
Ikke en forretning jeg vil reklamerer for.
Ingen svar
Leveringen var hurtig, men noget var forkert. Det er jo hvad der kan ske.
Skrev til dem om de ville bytte dem eller retunerer betalingen for det. Fik en returlabel tilsendt
De gad ikke svare på hvad de ville gøre selv om jeg skrev til dem flere gange. Kan se at de har tilbagebetalt for dr returnerede dele. Kunne da godt have svares så jeg kunne bestille de rigtige dele et andet sted.
Lars
Virkelig dårlig kunde service
Virkelig dårlig kunde service, og vil ikke handle her igen. Misvisende hjemmeside, hvor billederne ikke laver op til modtaget vare. Forsøgte at indlede en dialog med kundeservice som ikke tog det seriøst.

Ingen svar på mail
Skriver en mail torsdag aften den 22 om en vare der er defekt og man kan ikke ringe til dem og stadig ingen svar her onsdag den 28
Ordre nummer 907837
Faktura nummer 2301605

Respuesta de Becker
Utrolig dårlig service… man venter en…
Utrolig dårlig service… man venter en uge på at få sine vare. Som så er de forkerte.
Man kan ikke ringe til dem… og når man skriver en mail får man ikke noget svar…

Tænk jer om. Grundigt
Jeg vil på det kraftigste fraråde folk at handle dette sted. De er et bondefanger firma. De sender de forkerte reservedele. Og så vil de ikke tage dem retur. Vel at mærke indenfor de 14 dage som købeloven giver mig som privat person på webordre. Den måde at drive virksomhed på er ikke iorden.

Respuesta de Becker
Alt fungerer som I lover.
La experiencia Trustpilot