La empresa ha respondido
Ik gebruik sinds een aantal weken de Leo pannenset met antikleef en ben voorlopig heel tevreden. Omdat ze heel licht zijn(allu) hebben ze snel de gewenste temperatuur en zijn ze gemakkelijk te hantere... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelling en levering 2x REISBEKER LEO voor ong. 50 €, is vlot verlopen. Het enige waaraan ik me 'n beetje geërgerd heb is ... daartoe méér dan 10 mails ontvangen te hebben ... Zou dat zo verlo... Ver más
Escrito por la empresa
BergHOFF Belgium staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige kookproducten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Wij brengen keukengerei dat het koken eenvoudiger, efficiënter en plezieriger maakt voor iedereen.
Met een passie voor design en duurzaamheid werken wij dagelijks aan producten die beantwoorden aan de noden van zowel hobbykoks als professionals. Elk artikel in ons assortiment is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, kwaliteit en gebruiksgemak.
Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar uitstekende service en ondersteunen onze klanten bij elke stap — van aankoop tot dagelijks gebruik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten vertrouwen op BergHOFF Belgium.
Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten, promoties en inspiratie voor jouw keuken.
Bezoek onze websiteEscrito por la empresa

Klantcontact

BergHOFF definieert, ontwerpt en levert al meer dan 30 jaar kookgerei en keukengerei van hoge kwaliteit.
Vertrouwd door een loyaal en groeiend klantenbestand — variërend van beginnende koks tot professionals — zorgt BergHOFF voor consistente uitmuntendheid in prestaties en productkwaliteit.
Als onderdeel van onze toewijding aan het leveren van topkwaliteit producten en klantenservice, introduceren we met trots onze garantiestrategie, in lijn met de visie van BergHOFF.
Wij staan achter onze producten en bieden een garantie tegen fabricage- en materiaalfouten vanaf de aankoopdatum.
Raadpleeg steeds de handleiding van het product voor een correct gebruik.
Heb je opmerkingen of een probleem?
Mail ons en we helpen je heel graag verder:
De Weven 3, 3583, Beringen, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Beghoff leo Pannenset gekocht. Anti aanbaklaag na 2 jaar al ernstig beschadigd. Daarnaast niet geschikt voor een bora inductie kookplaat. De pannen laten zich slecht warm maken. Gewoon niet te doen. Ga een andere pannenset kopen.

Respuesta de BergHOFF Belgium
Aanvankelijk was ik bijzonder tevreden over deze wok. Het design is mooi, het product voelt degelijk aan en na de eerste gebruiksmomenten was ik zo enthousiast dat ik het zelfs aan verschillende vrienden en familieleden heb aanbevolen.
Helaas is die positieve indruk snel veranderd. Na slechts enkele keren normaal gebruik vertoonde de antiaanbaklaag al duidelijke tekenen van slijtage. Dit had ik absoluut niet verwacht van een product in deze prijsklasse en van een merk dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt.
Wat voor mij nog meer teleurstelde, was de reactie van de klantendienst. In plaats van begrip te tonen voor een product dat na zeer beperkt gebruik al kwaliteitsproblemen vertoonde, werd de verantwoordelijkheid grotendeels bij de gebruiker gelegd. Dat gaf mij het gevoel dat mijn klacht niet ernstig werd genomen.
Ik begrijp dat elk product onderhevig is aan gebruiksomstandigheden en dat niet elke klacht automatisch onder garantie valt. Toch verwacht ik van een kwaliteitsmerk dat het een product dat zo snel tekenen van slijtage vertoont kritisch evalueert en de klant op een constructieve manier tegemoetkomt.
Jammer genoeg kan ik dit product vandaag niet meer aanbevelen zoals ik dat aanvankelijk wel deed. Niet alleen door mijn ervaring met het product zelf, maar ook door de manier waarop mijn melding werd behandeld.

Respuesta de BergHOFF Belgium
Van aankoop op website tot levering: heel vlot verloop! Zeer goede kwaliteit van de koopwaar.

Respuesta de BergHOFF Belgium
Ik had een probleem met een mes.
De communicatie en de oplossing waren super!
Snel efficiënt en zeer vriendelijk! Uitzonderlijk positieve ervaring, bravo!

Respuesta de BergHOFF Belgium
Raar , ik heb korting via het werk , en wou de “kamado “ bestellen de Leo de grote op wielen , blijkt dat de korting hier niet op werkt

Respuesta de BergHOFF Belgium
Voor de kerst voor mijn dochter een pannetje gekocht van Berghoff stone. Na 4 maanden begon de coating los te laten, vervolgens een beroep gedaan op de garantie maar nee dit viel onder normale slijtage. Na 4 maanden normaal gebruik kan dit mijns inziens niet.
Kortom het pannetje kwam niet voor garantie in aanmerking.
Conclusie slechte kwaliteit van Berghoff en nog slechtere service.
Mijn advies schaf geen pannen aan van Berghoff.

Respuesta de BergHOFF Belgium
Zeer snelle levering van een gepersonaliseerde keukenhulp. Dankje

Vlugge levering en perfect in orde . Degelijk materiaal

Respuesta de BergHOFF Belgium
Plakkers op de vooraadpotten gaan er niet af zonder ze te beschadigen.
Als je dit meld doen ze niets te compensatie en zit jij met beschadigde potten,zonde van je geld. Service na levering is triestig

Respuesta de BergHOFF Belgium
De webshop werkt beter op een laptop dan op een smartphone maar geeft een duidelijk zicht op het aanbod en voldoende uitleg over de producten.
Snelle levering.
De kwaliteitsvolle producten overstijgen de verwachting!

Respuesta de BergHOFF Belgium
Hele goede service van Niki Loos,die 2 mechanische deksels enb2 siliconen afdichtingsring. Vandaag geleverd gekregen en ze zijn perfect en Niki heeft alles geregeld. Fijne communicatie en hulp van haar gehad en fijn email contact. Ze verdient echt 5 sterren

Respuesta de BergHOFF Belgium
Más información sobre otros tipos de reseñas.