Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte et campingbord og en pumpe til luftmadrass. Kina skrot! Pumpen gikk i stykker etter én gangs bruk. Aluminium bordet hadde huller som var frest feil. Ergo kunne det ikke samles. Forsøkte å få ny... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg er veldig fornøyd med Biltema, men det er én ting jeg ikke forstår. Når de først får inn et produkt som er skikkelig genialt og kundene liker, virker det som de slutter å selge det. Av og til føle... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltema Stjørdal:Dårlig kundebehandling. Toppers med ung arbeidskraft, men når de er frekke, også mot eldre folk blir jeg litt irritert. Samtidig er det begrenset med kunnskap på egne varer i både but... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spurte spesifikt om det var åpent kjøp på varen, hvilket ble bekreftet av selger hos Biltema. Da jeg skulle returnere varen to deger senere, så var det plutselig ikke det likevel.

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de productos químicos para automóviles
  3. Tienda de repuestos para automóviles
  4. Servicio de limpieza completa de automóviles
  5. Tienda de equipamiento y accesorios para coches
  6. Servicio de automóvil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,9

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltema i Mosjøen reklamerar stort med…

Biltema i Mosjøen reklamerar stort med att det är Svenska priser i cafét. I Sverige är Biltemakörv ett begrepp och korven kostar 5 svenska kronor. I Norge så betyder svenska priser att kokt korv kostar 10 Norska kronor, alltså 100% dyrare än i Sverige!!!!!! Super dåligt och falsk marknadsföring.

17 de abril de 2026

Biltema Mjøndalen

Biltema Mjøndalen
Super service med å finne riktig lyspere til bilen min.
Som ung dame med null kunnskap om bil.
Han ble til og med ut for å se på bilen hva jeg trengte.

10 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltema Drøbak, elendig service og lager styring.

Biltema Drøbak, elendig lagerstyring, har lite/ ingen kontroll på varelager, varer er svært ofte ikke på lager selv om det står i nettsiden at de finnes, butikken skylder på at de ikke er "pakket ut enda", de andre butikkene går gjerne på lageret og pakker ut om de har tid/ anledning.
Ved forsøk på retur av vare er butikken svært lite imøtekommende, ubrukt vare som finnes på lager men var kjøpt for litt mer enn 30 dager (35) ble nektet byttet i annen vare, skulder på Biltema sentralt! andre Biltema imøtekommer med at så lenge varen finnes på lager så er det helt ok å bytte til annen vare/ tilgodelapp.

9 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så dåligt att det inte är sant!

Så dåligt att det inte är sant!

"Biltema Café, Svenska priser" står det med stora bokstäver och då förväntar man sig att det är just Svenska Priser, eller hur?

Varmkorven kostar 10 Norska kronor, alltså DUBBELT så mycket som i Sverige!

Detta kallas för falsk marknadsföring!

13 de marzo de 2026

Forferdelig dårlig Hygrometer

Skulle kjøpe en kombinert temperatur/Hydrometer da vi skulle se fuktighet i firmaet vårt. Kjøpte 2 stk 84-0811
Disse viste så forskjellige verdier at jeg reiste tilbake for å reklamere. De hentet ett tredje, som var ennå værre enn de to jeg kjøpte. Leverte alle tilbake og kjøpte 3 på Clas Ohlsson som var helt perfekte. De hadde en 3 pakning til 149kr

17 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt jævlig servis når man kjøper mat…

Helt jævlig servis når man kjøper mat på Biltema I Kristiansand. Man må betale mer enn det som står på prislisten og for man kjeft når man vil finne ut av det av ei utenlandsk dame. Takk sjefen kunne redde videreopplevelsen.

21 de enero de 2026

Nettsiden lyver.

Jeg ville kjøpe en Jet-tenner og fant at Biltema hadde slike for salg. Nettsiden viste at de hadde 1+ på lager på Forus. Dro dit, men de var utsolgt. Sjekket butikken på Sandnes, men der sto også 1+, noe som jeg tolket som om de hadde mer enn en på lager. Men det var en "intern kode" som viste "utsolgt" fikk jeg vite i skranken. 19,6 km kjøretur til ingen nytte.

7 de enero de 2026

Place i feel wonderful

Whatever i need, biltema is where i think of going first. Extensive product list, that are durable, with excellent customer service.

23 de diciembre de 2025

Noe å skryte på!

Noe å skryte på!
Biltema sin kundeservice reagerer kjempe rask ok effektiv. Har nå opplevd det flere ganger ved bestilling av deler eller hjelp med montering. Også ved bestilling hos ansatte i Mo i Rana.
5 stjerner velfortjent her!

30 de octubre de 2025

Tragisk vakuum maskin

Biltema sin nye vakuum maskin er helt tragisk. Den gamle modellen var helt grei.
Men den nye modellen er totalt tragisk.
Bare søppel.

20 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltema - dårlig opplevelse!

Forsøkte den 6. oktober 2025 å reklamere på et sett vindusviskere (art. 58-473 til kr. 269,00) kjøpt hos BT Nordfjordeid, 6. sept 2025 kl. 17:25. Det gikk rundt 3 uker før viskerne ble montert. Varen ble betalt med kort med et totalt beløp på 492,00 på det tidspunktet. Dette var et sett vindusviskere med førerside og pass.side, på passasjersiden fungerer viskeren perfekt, på førersiden skraper den på retur, virker som gummien er blitt hard. (Sikkert eldgammel på lager.) En hyggelig ung mann så på problemet og sa "skal ikke være slik" - så kom en "eldre" kar på banen, han var adskillig mindre kundevennlig og forlangte kvittering som man jo ikke tar vare på... (Selv om det nok er mulig å "spore" transaksjonen i systemet deres, de klarte det i allefall på forrige dårlige erfaring jeg har med denne butikken.) For dette er andre erfaring med denne butikkens kundebehandling på kort tid. For noen mnd. siden forsøkte jeg å bytte et ubrukt luft filter der, det var kjøpt på samme sted, men det visste seg å være noen få dager "over bytterett" i fra kjøp. Både rett og feil filter er/var lagervare hos dem. OG det var deres representant som sa at filteret passet på kjøpstidspunktet. Så dessverre anbefaler jeg ikke disse regelrytterne, de er dessverre ikke kundevennlige nok og forholdsvis arrogante i møte med "problemer". Men bevares, kvittering kvittering kvittering, så de har sikkert sitt på det tørre. Det gleder meg å fortelle at både rett filter og nye viskere nå er innkjøpt annet sted enn hos disse regelrytterne og leverandørene av dårlige varer. Og det samme er en mengde andre ting både av meg og av kjenninger. Det lønner seg som regel å vurdere hvert tilfelle individuelt, to saker og to bom på Biltema Norfjordeid. Anbefaler ikke å handle der!

6 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hagebelysning

Etter at elektriker hadde montert hagebelysning med skumring fungerte den i 4 døgn, så var det slutt. Elektriker kom tilbake for å sjekke, og det ble slått fast at lampa hadde tatt kvelden. Jeg får byttet til en ny, men elektriker for test , demontering og montering av ny må jeg som kunde betale selv. Jeg er også pålagt å bruke fagfolk til elektriske jobber på bygg i forhold til forsikring. I slike tilfelle burede vi fått litt kompensasjon i form av rabatt på ting man handler senere. Har handlet for mange tusen på Biltema både privat og for arbeidsplassen så da bør man ikke ha utgifter når et produkt til 1000,- pluss montering slutter å virke etter noen få timer. Jeg vil selvfølgelig vurdere andre leverandører neste gang jeg skal anskaffe elektriske produkt.

25 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.