Kjøpte et campingbord og en pumpe til luftmadrass. Kina skrot! Pumpen gikk i stykker etter én gangs bruk. Aluminium bordet hadde huller som var frest feil. Ergo kunne det ikke samles. Forsøkte å få ny... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er veldig fornøyd med Biltema, men det er én ting jeg ikke forstår. Når de først får inn et produkt som er skikkelig genialt og kundene liker, virker det som de slutter å selge det. Av og til føle... Ver más
Biltema Stjørdal:Dårlig kundebehandling. Toppers med ung arbeidskraft, men når de er frekke, også mot eldre folk blir jeg litt irritert. Samtidig er det begrenset med kunnskap på egne varer i både but... Ver más
Spurte spesifikt om det var åpent kjøp på varen, hvilket ble bekreftet av selger hos Biltema. Da jeg skulle returnere varen to deger senere, så var det plutselig ikke det likevel.
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de productos químicos para automóviles
- Tienda de repuestos para automóviles
- Servicio de limpieza completa de automóviles
- Tienda de equipamiento y accesorios para coches
- Servicio de automóvil
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Skulle kjøpe bremsekylipper til Volvoen…
Skulle kjøpe bremsekylipper til Volvoen min. Dårlig med hjelp å få til å finne frem i det kaotiske lagret deres. Blir å kjøpe deler en annen plass neste gang
Var på Biltema Katfé i Mosjøen
Var på Biltema Kafé i Mosjøen, lørdag 11mai. Fullstendig kaos i disken. Sto i kø i en halv for å kjøpe 2 kopper kaffe og 2 wienerbrød. Bak disken sto 2 personer å laget til mat. Ingen passet kassa. Flere personer forlot køen, da de ikke gadd å stå lengre. Vi er ofte på Biltema å drikker kaffe, men denne dagen var det fullstendig kaos. Skjerp dere. La en person ha ansvar for å være i kassen til en hver tid. Har vært på Biltema Kafé andre plasser, men det er bare her i Mosjøen vi opplever dårlig koordinering bak disken.
Ikke samsvar i faktisk beholdning og…
Ikke samsvar i faktisk beholdning og hva som vises på nettsiden. Det har også blitt fryktelig dyrt mens kvaliteten er som tidligere.
Like greit å handle på Bauhaus og Jernia når prisene er like og kvaliteten er bedre.
Tomt på lager
Nok en gang opplever jeg: Slutt på lager i Ålesund
Var på Biltema Gjøvik
Var på Biltema Gjøvik, når jeg hadde betalt å ba om kvittering å strekte meg for å motta den, kasta han som sto bak kassa kvitteringen på meg å virka som han skulle til å spytte på meg. Resten av de ansatte er vanlige folk
Kjøpte ett bilbatteri i tønsberg Setter…
Kjøpte ett bilbatteri i tønsberg Setter det i bilen å bruker den som vanlig i 2 uker Bilen blir stående en stund Så hovedstrømsbryter blir slått av Når vi skal start igjen er batteri dødt å lar seg ikke lade ingen garanti gjelder Forde det er mindre enn 1 amp på batteriet for jeg beskjed om Hadde det vært 1 amp strøm på det Ville det vel i utgangspunktet tatt til seg seg lading skulle man tro Har aldrig vært borti så dårlig service Han som eksepederte Spurte en annen som sto bak disken der om han viste hvor den reglen sto skrevet Han svarte Det har jeg aldrig hørt om Så att han tydlig syntes hele saken var pinlig på Biltemas vegne men som ny ansatt ønsket han vel ikke å si han i mot Har også vært borti det samme problemet med denne eksbeditøren når vi skulle bytte feilkjøpte koblinger til rør Ubrutt pakning å alt Samme kværulerene oppførsel Måtte dra til Sandefjord Så nå har vi ett ubruklig batteri stående kjøpt 20/1- 24 bortkastede kr
Kan ikke anbefale deres løvblåser med…
Kan ikke anbefale deres løvblåser med oppsamler til 399 kr.
Oppsamlerposen gikk i stykker nesten med en gang. Den revner alle plasser i materialet.
En ny pose må spesialbestilles og koster 299 kr. Det er jo fullstendig tåpelig når maskinen i seg selv fungere helt fint. Så alle deres fine ord om bærekraft holder ikke.
Dårlig betjening
Gikk til betjeningen for å spørre om hjelp, men fikk dårlig kundeservice.
Absolutt ikke fornøyd med servicen
Ingen oversikt over egen varebeholdning
De har ingen oversikt over egen varebeholdning. De er utsolgt for varer de i følge biltema.no har mange av.
Kjøpte batterilader i sommer,den kostet…
Kjøpte batterilader i sommer,den kostet 2199. Skulle bruke den rett før jul,men den lader ca 1 minutt så står det att batteriet er toppladet,noe det ikke er. Prøvde boost funksjonen men den slår seg av etter 1 sekund. Har prøvd den på andre batterier og med samme resultat. Tok den med til biltema på gjøvik,de sa den er i orden,noe den ikke er.hva brukes en sånn lader til?? Legger igjen mange tusen på biltema i året,men kommer ikke til og kjøpe noe der mere. Kommer heller ikke til å anbefale biltema.
Biltema på feil vei!
Biltema var de ca første 20 årene i Norge svært imøtekommende mht retur på alle sine kurante varer. Man kjøpte inn for å være sikker både mht størrelser og mengder, ble noe til overs kunne det alltids returneres -med eller uten kvittering.
Må legge til at i mellomtiden har både feks Claas Olsson og Jula entret markedet - og de er svært imøtekommende.
Kjøpte selv glødeplugger med skiltnr til min bil, skulle ha fått de skiftet for noen mnd siden. Vel det ble utsatt til nå - og de passer ikke. 30 dagers regelen er langt overskredet - så da sitter man der igjen med skjegget i postkassen.
Har ikke helt lært leksa, for jeg kjøper fortsatt endel varer på Biltema som kunne vært kjøpt andre steder. Men innkjøpene reduseres hele tiden.
Så mitt råd er - skjær klar av selskapet i den grad mulig.
Dårlig produkt og dårlig kundebehandling.
Kjøpte en SDS Borchuck for å kunne borre i mur, på Biltema Skjetten. Syntes den så ut som et greit produkt. Kjøpte den i april og brukte den ikke før i september. Boret et hull og den havarerte. Chucken ble liggende i bilen litt over en måned før jeg hadde ærende på biltema.
Da jeg kom og ville reklamere, ble det masse spørring om hvorfor jeg hadde kjøpt i april og ikke hadde brukt den før i sept, hvorfor jeg ikke hadde kommet inn med den med det samme den røyk, hvordan jeg hadde brukt den, osv, osv.
Jeg ble mistenkeliggjort som om jeg var en banditt som var der for å lure til meg ting. Fikk reklamasjon "under tvil" slik jeg følte det. Var ikke mer enn 179.- kroner. Men dog. Dette er jo kroner jeg i følge lover og regler har krav på. Skjønner ikke hvorfor de skal herje sånn med med kundene? Jeg kjøpte et produkt som ikke holdt mål, og det burde ikke være noe tvil mine rettigheter.
Dårlig produkt og dårlig kundebehandling.
Udugelighet
Hei. Var nettopp innom varehuset på Lade for å hente 4 stoler jeg har KJØPT OG BETALT OG HAR BÅDE ORDREBEKREFTELSE OG KVITTERING PÅ.
men fikk ikke stolene fordi visakortet mitt har mitt gamle etternavn. Og jeg har ikke fått id-kortet mitt enda. Er dere helt j*@#€ seriøse??? Jeg henter tom reseptbelagte medisiner med dette visakortet og det er null problem. Hvorfor i den villeste verden skulle jeg ha ordrebekreftelse og ha betalt for stoler som ikke er mine??!
Jeg kjøpte en søppelkasse
Jeg kjøpte en søppelkasse. Aldri vært gladere i mitt liv
De selger dårlige produkter til…
De selger dårlige produkter til relativt billig penge. Kjøpte en stor koffert der det ene hjulet falt av under andre gangs bruk. Ikke spesielt moro på reise med stor tung koffert. Siden den var eldre enn 1 år gikk det ikke under garanti. Så det var 700 kroner bortkastet. Mitt tips er å holde seg langt unna Biltema på produkter du er avhengig av holder når du er på farta. For bruk lokalt er det sikkert greit nok.
Lite pluss for at de tok jobben med å kaste den for meg...
Biltema: Terrassebord av kompositt, 2800 x 145 x 21, i lysegrått (Art.nr. 89-501)
Jeg har en pågående sak hos Forbrukertilsynet fordi Biltema har solgt terrassebord av kompositt, med målene 2800 x 145 x 21, i lysegrått (Art.nr. 89-501). Nettsiden opplyste ved kjøpstidspunktet at det kunne forekomme maksimalt 10% fargeendring. Denne informasjonen ble imidlertid fjernet fra nettsiden etter at jeg sendte inn min første klage. Jeg har sikret meg en kopi av nettsiden slik den så ut ved kjøpstidspunktet, så Biltema står svakt i denne saken. Min kommunikasjon med Biltema via e-post har vært svært frustrerende, da de ikke seriøst forholder seg til problemet. Det er også frustrerende at de ikke erkjenner at de har endret teksten på nettsiden, til tross for at jeg har bevis for det. Dette er i strid med de opplysningene som ble gitt ved kjøpet, og jeg anser det som en mangel i henhold til Forbrukerkjøpsloven § 15.
Det som er mest frustrerende, er at de ikke gir et reelt svar på e-post eller tar ansvar for feilinformasjonen.
Klart forbedringspotensiale, men ikke forferdelig
Klart forbedringspotensiale, men ikke forferdelig. Har ingen forferdelige erfaringer fra Biltema, men de har i senere tid blitt ganske vanskelige å handle fra. Alt fra lagerstatus som ikke kan stoles på, til reklamasjon/retur som må krangles med, til at de har varen inne, men gidder ikke å finne den fram. Til tider lang kø, handel med kontanter kan være utfordrende.
Missvisende hjemmeside.
Missvisende hjemmeside.
Skulle ha varmeisolerende kabelstrømpe og fant det
på nettsiden dems til 5kr+ mva.
Når jeg kom i butikken (kjørte 40 min for å komme dit) så kostet den 279kr.
Forferdelg dårlig nettside
Forferdelg dårlig nettside. Søkte etter sykkel, og minst 9/10 av resultatene viste utgåtte varer. Og alt annet jeg har søkt på tidligere, viser stortsett bare utgåtte varer (kanskje tilgjengelig på 2 varehus). Jeg begynner å mistenke at det er biltema som er utgått. Ligg ned eller step up. Dette er for dårlig!
Dette gjelder forresten ikke en bestemt dato, men hver gang jeg har brukt biltema.no i år, som er ca. En gang i måneden.
Kjøpte en Jumps Starter 37-910 for en…
Kjøpte en Jumps Starter 37-910 for en tid siden. I går sa det "bang" og den revnet langs siden når den ble ladet. Vil anse det som brannfarlig. Men, Biltema ville ikke gi meg ett nytt produkt da jeg ikke lenger hadde kvittering. Det synes jeg er dårlig service.
La experiencia Trustpilot