Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte et campingbord og en pumpe til luftmadrass. Kina skrot! Pumpen gikk i stykker etter én gangs bruk. Aluminium bordet hadde huller som var frest feil. Ergo kunne det ikke samles. Forsøkte å få ny... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg er veldig fornøyd med Biltema, men det er én ting jeg ikke forstår. Når de først får inn et produkt som er skikkelig genialt og kundene liker, virker det som de slutter å selge det. Av og til føle... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltema Stjørdal:Dårlig kundebehandling. Toppers med ung arbeidskraft, men når de er frekke, også mot eldre folk blir jeg litt irritert. Samtidig er det begrenset med kunnskap på egne varer i både but... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spurte spesifikt om det var åpent kjøp på varen, hvilket ble bekreftet av selger hos Biltema. Da jeg skulle returnere varen to deger senere, så var det plutselig ikke det likevel.

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de productos químicos para automóviles
  3. Tienda de repuestos para automóviles
  4. Servicio de limpieza completa de automóviles
  5. Tienda de equipamiento y accesorios para coches
  6. Servicio de automóvil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,9

Todas las opiniones

49 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lenge leve Biltema!

En butikk jeg stadig er innom for å handle i og da gir det ingen mening å gi dem en dårlig vurdering. Vareutvalget er imponerende og Biltema er en unik butikk der man finner det aller meste. Noe er det likevel å trekke for. Kvaliteten på ulike produkter er varierende og enkelte av dem holder ikke mål. Jeg har gått på noen bommerter. Er man bevisst på hva man kjøper derfra, så går det stort sett bra. Kundeservicen er også noe varierende. De aller fleste er hyggelige og hjelpsomme, men enkelte hilser ikke og varehussjefen er direkte frekk mot kunder. Jeg klarer fint å se forbi dette da jeg tviler på at dette er representativt for Biltema generelt.

20 de marzo de 2023

Blir værre og værre ..

Mange flotte og kjekke varer.. Men alt blir ødelagt av en TRAGISK retur ordning, ansatte som såvidt kan noe som helst, dårlig kvalitet på mange varer, og kundeservice er lav. Biltema bryr seg ikke om sine kunder. Jeg foreslår, og handler heller på Clas Ohlson, som er en suveren 10/10 i forhold til Biltema.

1 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltema Tromsø, en tålmodighetsprøve.

Biltema Tromsø på en lørdag er som å stikke en spiker i begge øynene og etterfylle med salt. Det er ingen butikker som har mer livstrøtte ansatte som ikke evner å treffe gulvet om de skulle falle og langt nær finne varen som står som lagerført på nettsiden til Biltema. Ja, jeg skjønner det kan skje feil i lagerføringen i forhold til hva som er rett, men når standarden er gjentakende er det noe som feiler systemet. Det er ingen yrkesstolthet å spore hos lønnsmottakerne som er i butikken på en lørdag. Her må Biltema Norge ta seg en tur å sjekke om det virkelig er liv laga for denne ubrukelige butikken. Det holder ikke å kjøre 1,5t for å kjøpe noe som er lagerført på nett hvorpå en løk i delebetjeningen bortforklarer det at han ikke finner varen med at det er feil i lagerbeholdningen og jeg dermed må kjøre hjem uten varen. Og ikke har Biltema Norge en nettbutikk for de har så stor tiltro på sine butikker og de som ta imot lønn for å villede kundene sine der. Mulig det er nok å holde styr på med en tjeneste som ikke fungerer.

11 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror du skal lete lenge etter et…

Tror du skal lete lenge etter et dårligere firma til å oppdatere lagerstatus. Nytter ikke å ringe dette firmaet etter kl 18 da sentralbord er stengt. Får ikke direktenummer til butikker. Kan ikke hjelpe å ta kontakt med andre Biltema butikker for lagerstatus. Drit å dra med hele Biltema. Bryne.

2 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen hjelp ved feil med produkt.

Biltema er stort sett en grei butikkjede, men kvaliteten av enkelte varer er dårlig.
Jeg kjøpte meg en saksejekk (art.nr. 15-891) for å ha i bilen i tilfelle jeg punkterer eller bare må løfte bilen litt opp.
Når jeg da skulle ha bruk for denne jekken, klarte den ikke å løfte bilen fra bakken en gang. Den lover en løftehøyde på opptil 39cm, men når jeg kom til 25cm klarte den ikke å få bilen lenger opp. I tillegg var gjengestangen i jekken bøyd.
Dermed tok jeg den med meg til Biltema Stord hvor jeg ikke fikk hjelp. Jeg ville reklamere denne siden den ikke fungerte slik som den skulle, men Biltema Stord ville ikke godkjenne reklamasjonen siden jekken gjekk fint opp og ned når den var uten belastning. I følge butikken skal det ikke ha noe å si at gjengestangen er bøyd. Hvis jeg ikke fikk den lenger opp skulle jeg bare ta med meg flere planker i bagasjerommet i tilfellet jeg måtte jekke opp bilen, dette fikk jeg bare som kommentar fra personen jeg snakket med på Biltema Stord.
Når jeg kom hjem ringte jeg med en gang til Biltema kundeservice og ble møtt av en hyggelig kundebehandler som ville ta saken videre med butikksjefen av Biltema Stord, og jeg skulle da få et anrop fra butikken. Nå har det gått over en måned og ingen har ringt meg eller vil hjelpe meg videre.

6 de febrero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg får alltid god kjøpshjelp på…

Jeg får alltid god kjøpshjelp på Biltema, og at feil kan oppstå, er forståelig. Men de har null peiling på god reklamasjonsbehandling. Problemet er at det ofte går noe tid fra kjøp til bruk. Har handlet mye bilprodukter, men det er ikke alltid man sparer på kvitteringene. Alle produkter er godt merket med Biltema, så det er ikke tvil om hvor produktet kommer fra. For meg er ikke dette noe problem, bare et irritasjonsmoment, jeg handler bare de produktene som har lav kvalitet andre steder. Her er noen eksempler: mage av de sorte sprayflaskene slutter å virke mens flaskene er halvfulle: f eks tjære og asfaltfjerner. Bilvoks art 36-1739 er fullstendig ubrukelig, Speed Shine Detalier art. 36-1920 har en beholder som er defekt, får ikke brukt produktet. Kjøpte en poleringsmaskin, fikk hjelp til å kjøpe tilbehør som skulle passe, men var til annen maskin. De var i originalinpakning, ubrukt og godt merket BILTEMA, fikk ikke byttet pga at jeg manglet kvittering. Det er mer også, dette er bare noen eksempler. Kommer til å fortsette og handle på Biltema, men aldri mer Bilvoks og ting på sprayflasker. Med vennlig hilsen fra Håkon Malmo

13 de diciembre de 2022

Styr unna! Biltema Sandnes

Rot rot og atter rot! Ingen til å hjelpe! Ingen som finner varene som står at dere har på lager. De som er der gidder ikke engang å rydde når du prøver å komme frem på rotelageret (kundelager!)

Bauhaus er mye bedre med dedikerte folk!

Hadde sendt de fleste på kurs den veien.

20 de enero de 2023

Once again

Once again, unbelievable low quality 'customerservice. I con't find words..
They sell poor quality electronics and refuse to take it back and replace them with new when they rrpeatedly stop working within 2 weeks.
Sad that customers have to pay for the fsck you take in poor quality products.. Quite low.

18 de enero de 2023

kjøpte en snøfreser til 8.999kr

kjøpte en snøfreser til 8.999kr den vart brukt 2 ganger så røyk den... vi prøvde å prate med de, men de ville ikke sammarbeide. Anbefaler ingen å handle der! kan du ikke kjøpe det andre steder er det ikke vært å kjøpe!

11 de enero de 2023

Styr unna blender Art.nr

Styr unna blender Art.nr. 84-0064
Bare møkk. Dårlig kvalitet på plastlokk over og under, da gjengeparti på lokk under er for svakt, og umulig å få skrudd rett på. Lokk på oversiden, med "startsperre" er også ubrukelig fra første gangs bruk. Denne går rett i søpla!

25 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte Snøfreser på biltema Bø.

Jeg kjøpte Snøfreser på biltema Bø.
Tusen hjertelig takk for en fantastisk servise!
Klarte og kjøre en stein inn bak utkasteren og slo den skeiv.
Helt klart min feil!
Rigte Biltema Bø med en gang, og dem ba meg komme ned med den med en gang, og tre timer etterpå var den reparert 👍
Så takk til Gjengen på Bø🖐

25 de noviembre de 2022

Drivhus 4,5 m2

Drivhus 4,5 m2. Første vårlige vindkast rev ut to takplater. Reklamerte og sendte inn bilder av skaden. Etter mye mas/etterlysning fikk kontakt med den lokale avdelingen (Narvik) De ba meg å ta
drivhuset til dem slik at de fikk se på skaden! ( 4,5 m 2 og godt fundamentert!!!?) Ble så kontaktet av en dame fra hovedkontoret. Hun hadde satt seg inn i saken/produktet og leste fra produktbeskrivelsen bla: Drivhuset må monteres og stå i stille vær!!!! Da ga æ opp. Hadde nemlig tenkt å ha huset ute. Fikk 1000 kr i prisavslag. Har reparert/forsterket drivhuset materialkost 2500. Og en erfaring rikere.

25 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og skadet produkt

Kjøpte garasjeinnredning hos Biltema Rud. Da jeg hadde fraktet det hjem og montert det opp så jeg at det hadde skader flere steder. Forventer at alt er 100% til et produkt til 15.000,-(som de nylig hadde satt opp fra 10.000,-) og fikk beskjed om at jeg skulle sende bilder og at de skulle finne en løsning. Etter bilder ble sendt har det vært helt stille og jeg har purret opp flere ganger og ingen respons. Dårlig service som står i stil med kvaliteten dessverre…

16 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Etter problemer med en halvt år gammel…

Etter problemer med en halvt år gammel Biltema sykkel ville ikke butikken på Stord hvor denne var kjøpt bistå med å rette opp i en skade. Eg fikk det heller ikke til selv, men da kom Biltema Haugesund på banen og hjalp meg med enormt god hjelp. I tilegg ble det utført på rekordtid. Eg har bare positive ting å si om Biltema etter dette. Godt jobbet! Sånn får en fornøyde kunder.

2 de septiembre de 2022

Netthandel med «umulig» hentefrist

Netthandel med «umulig» hentefrist. La inn en bestilling på lørdag kveld som ble forhåndsbetalt med kredittkort. Fikk ikke til å hente varen på mandag, og allerede på tirsdag morgen før kl 8 blir ordren slettet fordi varene ikke er hentet. Hva er poenget med slike frister? Når varen er forhåndsbetalt så er det jo ingen risiko for butikken. Hentes innen 48 timer er alt annet enn kundevennlig. Dette må dere endre på hvis dere ønsker å beholde kunder.

30 de agosto de 2022

Kjøpte 2 elsykkler på Biltema Bamble

Kjøpte 2 elsykkler på Biltema Bamble. Ladet opp disse og tok en liten test tur. Den ene skranglet i motor/krank. Reiste for å bytte for skulle ha med sykkel på ferietur. Men fikk ikke byttet sykkel så det ble ikke noe sykkel på ferie. Syntes det er veldig dårlig kundebehandling når man har brukt over 30k på disse syklene.

12 de agosto de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helt OK butikk

Kjekk butikk. God priser. Noen av produktene deres er ikke av topp kvalitet, men du får det du betaler for. Helt OK

1 de agosto de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.