Svaneke bolcher smager altid fantastisk, og det gør de stadigvæk! Desværre er de gået væk fra blandt selv konceptet hvilket jeg synes har været en stor del af oplevelsen. Ærgerligt de kun har færdigpa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde bestilt nogle navneposer og hjertebolcher til kommende bryllup. Det var pakket flot ind og der var ekstra med i pakken så vi kunne smage inden festen. Vi bestiller gerne herfra igen en anden... Ver más
Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und wer... Ver más
Jeg er vild med jeres bolcher. Især karamel snegle-og de blå jordbær/vanilje man desværre ikke kan købe
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.
Información de contacto
Torvet 1, 9480, Løkken, Dinamarca
- info@bolcheriet.dk
- www.bolcheriet.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Udover det fremragende produkt
Udover det fremragende produkt
, gik det stærkt og alt var ok
Dejlig hjemmeside og nem bestilling og…
Dejlig hjemmeside og nem bestilling og betaling af varer. Skal hilse fra mit barnebarn på efterskolen at bolsjerne smager super godt 😀
Hurtig og lækker levering 😬😜
Hurtig og lækker levering 😬😜
Mums alle er glade 😊🌞
Hey delivery even to Germany only in…
Hey delivery even to Germany only in few days ! Included a little gift - so lovely! The best bollos we ever tasted!!! Amazing different tastes- best regards;) Thomas
Candies for grown up kids 😉
I was looking for something I can give to my friends when celebrating my 60th Birthday. We are all young at heart-so I decided to get some sweets. Strange enough I could not find anyone in Germany offering handmade sweets like yours and I am so happy I found you! Very yummy and also beautiful to look at ❤️ Thank you very much!
Elsker 😋😋😋😋😋
Jeres gourmet bolcher er bare go'e
Jeres gourmet bolcher er bare go'e, men for at få topkarakter skal ingredienser jo være økologiske

Super lækkert håndlavet bolcher
Super lækkert håndlavet bolcher. Fantastisk smag og konsistens, god service og hurtig levering.
Meget tilfreds generelt 😊

Respuesta de Bolcheriet A/S
Man kan tydeligt smage det arbejde og…
Man kan tydeligt smage det arbejde og den kærlighed i lægger i produkterne. Det er altid en nydelse at tage et bolche i munden og få smagen frem i de forskellige produkter I laver.

Nej tak
Butikken er flot og alt ser flot og lækkert ud MEN konsistensen på bolsjerne er en mærkelig blanding af hård og blød. Virker som dårlig kvalitet.Bolsjerne Lever overhovedet ikke op til butikkens hyggelige indretning.
De klister også sammen i posen efter lidt tid.
Deres flødekarameller lever heller ikke op til forventningerne. De smager af salt og er så klistret, at de næsten ikke kan pakkes ud af indpakningen.
Så NEJ TAK herfra. Der er mange andre steder hvor bolsjerne smager meget bedste og hvor konsistent er MEGET bedre.
Fantastisk service og den sødeste…
Fantastisk service og den sødeste ekspedient - 5 stjerner herfra 😀
Besøgt butikken i Skagen kl 19 den 24 juli 2025.
2. sorteringsbolcher
...vi har flere gange købt 2. sorteringsbolcher hos Bolcheriet.
Af en eller anden grund forsvinder de som dug for solen.
De smager simpelthen så godt 👍
God service,hurtig levering.Fine varer
Super hurtig levering, fine bolcher
Super hurtig levering! Som på billederne, købte både "FAR" bolchie pakke og "60" års bolchier. Super fine!
Damen ved kassen var virkelig flink mig…
Damen ved kassen var virkelig flink mig og min ven skulle købe to poser hver og hun kom med ideen at vi lægger det sammen og betaler 100kr og får 5 poser
Flydende bolcher på softice
Flydende bolcher på softice, har intet med bolcher at gøre.
Vi kan ikke anbefale at handle online her
Vi har haft en rigtig ærgelig oplevelse. Bolcherne skulle bruges til konfirmation. Vi modtager ikke nogen mail ved afsendelse fra virksomheden så vi er ikke underrettet om at de har afsendt til os. Vi modtager heller ikke noget info fra dem der skal levere varen. Bolcheriet lader os hænge mens de mener de skal have fundet ud af internet hvor det er gået galt. Vi ville have haft en kompensation men det fik vi ikke. Vi kan ikke anbefale at handle online der. Det kostede os 1100kr idet varer blev sendt retur uden vi vidste den var ankommet. Vi anbefaler ikke at handle online her.

La experiencia Trustpilot