Bolcheriet A/S  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Svaneke bolcher smager altid fantastisk, og det gør de stadigvæk! Desværre er de gået væk fra blandt selv konceptet hvilket jeg synes har været en stor del af oplevelsen. Ærgerligt de kun har færdigpa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt nogle navneposer og hjertebolcher til kommende bryllup. Det var pakket flot ind og der var ekstra med i pakken så vi kunne smage inden festen. Vi bestiller gerne herfra igen en anden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und wer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er vild med jeres bolcher. Især karamel snegle-og de blå jordbær/vanilje man desværre ikke kan købe

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

99 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God service.

Ville købe en variant som der kun var i små poser. Men efter hurtig hjælp i kassen, blev det klaret og jeg kunne købe lige hvilken størrelse jeg ville.

Dejlig service.

18 de abril de 2025
Logotipo de Bolcheriet A/S

Respuesta de Bolcheriet A/S

Kære Kasper tusinde tak for din flotte anmeldelse . Mvh Bolchefruen🌸

Reklamation

Jeg bestilte en navnepose til barnedåb, hvilket ved første pakke var vi så uheldige at modtage en pakke hvor i flere af poserne var gået hul på samt mange af bolcherne var knuste, jeg skrev så til deres mail med vedhæftede billeder for at høre hvordan vi lige greb det an, hurtige og søde som de nu er, så fik jeg mail dagen efter og de beklagede og tilbød et nyt batch. Super service helt klart nogle jeg vil anbefale i fremtiden! :-D

1 de mayo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse.

Jeg må erkende at min første oplevelse med Bolcheriet, også blir den eneste.

Jeg bestilte 5.marts nogle holdkæft bolcher, og modtog en bekræftelse på min ordre ret hurtigt.
Derefter skete der ikke rigtig noget, efter nogle dage (8.marts) retter jeg hendvendelse, og hører stadig intet, og samtidig er intet dukket op.

Mandag d 11.marts kommer der 2 mails, hvor der i den ene bare står at mine varer er på vej til mig, skrevet som om jeg skulle tro at den var skrevet og sendt fredag d.8.marts.

Nr 2 mail, fortæller at deres kontor er lukket i weekenden, og de så først ser min mail mandag d.11.marts.
Hvilket intet fortæller om den manglende reaktion på min første mail.

Derudover, har de ved en fejl sendt mine varer til en forkert modtager, og fejl kan opstå bevares, men ikke så meget som en undskyldning fik jeg.

Varens kvalitet, lever heller ikke op til forventningerne.

Så to gange øv.

Her er det tydeligt at man ikke kan vinde hver gang.

12 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

BARN I KØRESTOL IKKE VELKOMMEN?

Bornholm er det mest fantastiske sted at være med 101 (!) 8 klasser 🎉🫣🙏
MEN på BOLCHERIET gik det galt.
Først var det helt vidunderlige, imødekommende, smilende og var super gode med de 12 børn vi havde med, vi henter et par stykker mere, her var også vores handicappede kammerat i kørestol 🤨
De havde ingen rampe = vores kammerat kom ikke ind = fik ikke smagsprøver som hans venner 🥺
Spørger om det er muligt at få en lille pose til ham🍬🥺🍭 -søde ekspedient siger ja klart, oplyser til bestyren -Som promte svarer -OK -MEN KUN ET PAR STYKKER..... 🧟 REALLY!!!!!
ALLE de ikke rullestol bundene børn fik masser af smagsprøver....
To vidunderlige ældre damer sad med tåre i øjnene, bad mig om et STORT OPRÅB på alle i rullestols vejne!!
Så fint sted til mennesker uden handicap 🤬
STORT tak til alle de andre steder vi har været og især #Svanekevandrerhjem #svaneke-nexøtrafik
#bolcheriet #bolcherietsvaneke#handicappetikkevelkommen#svaneke #lejerturpåbornholm#skoleklassemedkørestol#handicapfjentlig#bornholmerbeddy

27 de septiembre de 2023

Fantastisk kundeservice 😊

Fantastisk kundeservice 😊
Fik først nogle forkerte poser. Skrev tilbage, og trods påske og helligdage blev der taget lynhurtig hånd om det og sendt nogle nye poser. De er modtaget i dag, og vi glæder os til at bruge dem til datterens konfirmation, og glæde gæsterne med en lille hilsen.
Virkelig fin og hurtig kundeservice.

13 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu engang ekstrem god service!

Endnu engang ekstrem god service!
Super hurtige og allerede indenfor 2 døgn modtog jeg mine bestilte navneposer med bolcher, som er rigtig fine.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på og de har et bredt udvalg.
Har kun positive oplevelser og det er absolut ikke sidste gang websiden bliver besøgt.
Tak for denne gang. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 de marzo de 2023

Meget lækkre bolcher

Meget lækkre bolcher! Vi købte nogle dåb 2023, bryllup og i<3u. De smagte alle godt og det var tydeligt hvad der stod i hvert eneklt bolche, vil klar anbefale stedet!

2 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte bolcher til min søns dåb, jeg bestilte desværre et par dage for sent. Jeg valgte at skrive og spørger om de mente at jeg kunne nå at modtage dem senest 4-5 dage efter.
De svare at de er sat til haster, og få timer efter var de på vej til mig. Jeg modtog dem 2 dage efter 😊

Så fantastisk service når man nu dummer sig og får bestilt for sent 😅 så kan lillebror også få navnepose bolcher på bordet som storebror fik 😊

9 de junio de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mangelfuld levering

Bestilte bolcher til konfirmation, men fik ikke hvad jeg havde bestilt. Nu 3 uger senere har de fortsat ikke reageret på min henvendelse 🤷‍♀️
Næste konfirmation bliver uden - ellers fine - bolcher på bordet.

31 de mayo de 2022

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg var for sent ude til bestilling af konfirmationsbolcher og den ønskede farve var udsolgt. Men alligevel fik vi vores bolcher i ønsket farve, da der var et kg i overskud dagen efter.

24 de septiembre de 2021

FANTASTISK SERVICE !!

FANTASTISK SERVICE !!
Jeg havde lavet en fejl, jeg bestilte bolcher ved bolcheriet. Først efter at have modtaget bekræftelse på mail, opdagede jeg at der stod, at ordren ville blive sendt hurtigst muligt, og senest indenfor 10 hverdage. Denne detalje havde jeg ikke set, og da jeg skal bruge bolcherne til konfirmation allerede næstkommende weekend, tænkte jeg "ups", kan de mon nå det.

Derfor ringede jeg og fik fat i en sød dame, forklarede min fejl og spurgte om det kunne nåes. Og blot en time senere, modtog jeg mail om at min ordre var afsendt.

Helt igennem fantastisk hurtig service 😍

16 de agosto de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.