Ik was op zoek naar een vloerbeschermer voor op een (pvc) vloer. Eerst een aangeschaft bij een grote (Zweedse) winkel en gelet op de prijs. Pas bij thuiskomst kwam ik erachter (door gebruikershandl... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Uitgebreide keuze op de site en duidelijk bestelproces. Levering was volgens afspraak. Na ontvangst bleek er sprake te zijn van twee kleine beschadigingen. Dit is snel en volledig naar tevredenheid op... Ver más
Vriendelijke mensen die snel terug komen op je vragen. Het zou wel fijn zijn als je zelf je bezorgdienst kon kiezen, DHL bijvoorbeeld. Maar dat geld eigenlijk voor iedere webshop. Mogelijkheden... Ver más
La empresa ha respondido
De zending was wel goed geleverd , maar de bezorging niet , ik was op dat moment gewoon thuis en ze zeiden dat ze niet konden leveren , de volgende dag heb ik ze wel gekregen , maar ik was gewoon thui... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!
Bureaustoel24.nl
De grootste en goedkoopste van Nederland

Información de contacto
Sterrebaan 17, 3542 DJ, Utrecht, Holanda
- 026 -353 0 253
- info@bureaustoel24.nl
- www.bureaustoel24.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Trage bezorging, matige handleiding
Twee weken tussen bestelling en bezorging, pakket heeft ruim een week ergens in Duitsland in een depot gestaan zonder enige communicatie daarover.
Er zit een handleiding bij hoe de bureaustoel in elkaar te zetten, maar niet hoe deze verder in te stellen. Je kan wel een QR code scannen, maar dan kom je op een pagina met algemene aanbeveling voor instellingen en niet specifiek voor de bestelde stoel.
Een armleuning was defect bij levering, heb ik zelf kunnen repareren.
Stoel zelf ziet er prima uit en zit goed, de tijd moet leren of het een goede stoel is.

Zeer tevreden
Zeer tevreden: Bureaustoel besteld. Bij levering bleek er een klein productiefoutje in het artikel te zijn. Dat kan uiteraard voorkomen. Mail met foto gestuurd. Snelle, vriendelijke reactie met onmiddellijke rechtzetting. Intussen genieten we van een mooie, kwalitatieve bureaustoel.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Kwaliteitsvolle stoel voor een…
Kwaliteitsvolle stoel voor een betaalbare prijs. Levering via DPD was minder (doos was volledig kapot, gelukkig was de stoel onbeschadigd) maar daar kan de verkoper weinig aan doen (tenzij met een andere pakjesdienst werken).

Goede produkten
Produkten die we bestelden voldoen aan de verwachtingen. De vijfde ster had ook gekunnenals de levering niet in 2 keer was met een week tussen.

Correcte levering
Correcte levering, vlotte service. Goed product zoals beschreven.

Zeer degelijke stoel
Zeer degelijke stoel. Levertijd was wat langer dan gehoopt maar in deze periode zeker ok. Ook direct antwoord gekregen op mijn vraag over de wieltjes. Heel blij met deze aankoop.

Prima budget-bureaustoel!
Prima budgetbureaustoelen uit duitsland. Aardig personeel. minimale showroom met veel stoelen! Maar houdt de webshop bij de hand. Stonk er een beetje. Alles goed geregeld. Kleur was toch niet dezelfde als aanwezig. Andere wielen veel duurder dan elders.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Goed advies en goede bureaustoel
Ik heb een bureaustoel besteld in de showroom in Maarssen nadat ik een geschikt exemplaar uitgezocht had. In de winkel kreeg ik advies van een verkoper die na enkele korte vragen me een eerste stoel om te proberen aanwees. Hoewel ik veel stoelen geprobeerd heb is mijn keuze uiteindelijk op die eerste stoel gevallen.
Ik kan deze winkel zeker aanraden. Ga vooral ook van tevoren langs in Maarssen om zelf de beste stoel uit te kiezen.

Blij met de stoel
Blij met de stoel. Goede kwaliteit.
Bezorging zou bellen, maar belde slechts 10 minuten van tevoren. Gelukkig waren we thuis.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Snel en goede informatie.
Snel en goede informatie.
Alleen de verpakking had wat kleiner gekund.
Mvrgr.

Best een goede stoel
Best een goede stoel met een paar minpuntjes. Zitvlak is vrij kort en lijkt niet naar voren te kunnen. Waarschijnlijk mijn eigen fout, toen hij er was zag ik pas dat hij standaard met wielen voor vloerbedekking wordt geleverd, had iets duidelijker gemogen.

2 van de stoelruggen waren kapot
2 van de stoelruggen waren kapot
Ik kreeg 2 hele nieuwe stoelen voor .