Banner for Bureaustoel24.nl

Bureaustoel24.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een vloerbeschermer voor op een (pvc) vloer. Eerst een aangeschaft bij een grote (Zweedse) winkel en gelet op de prijs. Pas bij thuiskomst kwam ik erachter (door gebruikershandl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitgebreide keuze op de site en duidelijk bestelproces. Levering was volgens afspraak. Na ontvangst bleek er sprake te zijn van twee kleine beschadigingen. Dit is snel en volledig naar tevredenheid op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke mensen die snel terug komen op je vragen. Het zou wel fijn zijn als je zelf je bezorgdienst kon kiezen, DHL bijvoorbeeld. Maar dat geld eigenlijk voor iedere webshop. Mogelijkheden... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De zending was wel goed geleverd , maar de bezorging niet , ik was op dat moment gewoon thuis en ze zeiden dat ze niet konden leveren , de volgende dag heb ik ze wel gekregen , maar ik was gewoon thui... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina
  2. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Bureaustoel24.nl

De grootste en goedkoopste van Nederland

De grootste en goedkoopste van Nederland
Ruim 750 verschillende bureaustoelen direct te koop en op voorraad!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

212 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trage bezorging, matige handleiding

Twee weken tussen bestelling en bezorging, pakket heeft ruim een week ergens in Duitsland in een depot gestaan zonder enige communicatie daarover.

Er zit een handleiding bij hoe de bureaustoel in elkaar te zetten, maar niet hoe deze verder in te stellen. Je kan wel een QR code scannen, maar dan kom je op een pagina met algemene aanbeveling voor instellingen en niet specifiek voor de bestelde stoel.

Een armleuning was defect bij levering, heb ik zelf kunnen repareren.

Stoel zelf ziet er prima uit en zit goed, de tijd moet leren of het een goede stoel is.

7 de enero de 2026

Beste Jörg,
Hartelijk dank voor je feedback. Dit wordt erg op prijs gesteld. De weersomstandigheden zaten niet mee en zorgen inderdaad voor vertraging op de geleverde pakketten in de gehele keten, waarvoor excuses.
Elke bureaustoelstoel heeft een filmpje met uitleg van de functionaliteit. Die is te vinden op de pagina van de betreffende stoel.
We hebben je net ook al per e-mail even de link naar deze video met uitleg van functionaliteit toegestuurd.
Mocht je daar nog vragen over hebben, dan beantwoord ik die uiteraard graag en indien wenselijk nemen we het ook nog even telefonisch samen door. Ik wacht wel even op je reactie per e-mail of dit wenselijk is.

Zeer tevreden

Zeer tevreden: Bureaustoel besteld. Bij levering bleek er een klein productiefoutje in het artikel te zijn. Dat kan uiteraard voorkomen. Mail met foto gestuurd. Snelle, vriendelijke reactie met onmiddellijke rechtzetting. Intussen genieten we van een mooie, kwalitatieve bureaustoel.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Lara, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring! Soms kan er inderdaad iets misgaan, maar des te mooier dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Heel veel plezier gewenst met jullie mooie bureaustoel! 😊

Hij is gewoon goed !

21 de enero de 2026

Beste heer, mevrouw Den Otter,
Super! Daar doen we het voor 💪 Dank je wel voor je feedback.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kwaliteitsvolle stoel voor een…

Kwaliteitsvolle stoel voor een betaalbare prijs. Levering via DPD was minder (doos was volledig kapot, gelukkig was de stoel onbeschadigd) maar daar kan de verkoper weinig aan doen (tenzij met een andere pakjesdienst werken).

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Annelies, Dank je wel voor je eerlijke en uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat je de stoel als kwaliteitsvol en betaalbaar ervaart. Jammer om te lezen dat de levering via DPD niet netjes is verlopen. Gelukkig is de stoel onbeschadigd aangekomen, maar dit is uiteraard niet hoe het hoort. We nemen je opmerking mee in onze evaluatie met de vervoerder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en bereikbare support…

Goede en bereikbare support bij problemen.

30 de diciembre de 2025

Beste Raphael,
Bedankt voor je reactie. Fijn dat je onze ondersteuning als prettig en toegankelijk hebt ervaren. We staan altijd graag klaar om te helpen.

Goede produkten

Produkten die we bestelden voldoen aan de verwachtingen. De vijfde ster had ook gekunnenals de levering niet in 2 keer was met een week tussen.

22 de diciembre de 2025

Beste Kurt,
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de producten aan de verwachtingen voldoen en bevallen. Jammer dat de levering in twee delen is verlopen en daardoor langer heeft geduurd – dat had beter gekund en nemen we zeker mee.

Correcte levering

Correcte levering, vlotte service. Goed product zoals beschreven.

20 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Sarah, Bedankt voor je feedback! Mooi dat zowel de levering, service als het product aan je verwachtingen hebben voldaan.”

Communicatie en levering.

Producten volgens cataloog, ok.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Hubert, Dank je wel! Mooi dat de producten precies zijn zoals beschreven in de catalogus.

Mooie bureaustoel

Mooie bureaustoel, snelle en correcte levering

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Elke, Wat leuk om te lezen, dank je wel! We wensen je veel zitplezier toe met je nieuwe bureaustoel.

Op rolletjes

De volhouder wint!

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Axel, Dank voor je feedback.
Wij hebben je meteen gebeld en samen hebben we het opgehelderd, want er is keurig betaald en de zending is ook al onderweg naar je toe. Het bleek in een niet gelukte creditcard transactie te zitten. De details hebben we even naar je toegestuurd en houden even contact met je.
Dank voor het prettige gesprek.

Zeer degelijke stoel

Zeer degelijke stoel. Levertijd was wat langer dan gehoopt maar in deze periode zeker ok. Ook direct antwoord gekregen op mijn vraag over de wieltjes. Heel blij met deze aankoop.

22 de diciembre de 2025

Beste Ann,
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de stoel als zeer degelijk ervaart en dat je tevreden bent over onze snelle reactie op je vraag over de wieltjes. Jammer dat de levertijd iets langer was dan gehoopt, maar goed om te horen dat dit in deze periode acceptabel was. We wensen je veel plezier met je nieuwe bureaustoel Genidia Black.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

gewoon goed en snel geleverd

15 de diciembre de 2025

Beste Hans,
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bureaustoel goed bevalt en dat de levering snel en soepel is verlopen. Daar doen we het voor! 👍

Veel plezier met de nieuwe bureaustoel.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waar blijft de bureaustoel?

18 de diciembre de 2025

Beste mevrouw Tindemans,

Hartelijk dank voor ons prettige gesprek zojuist. Ik wil je graag informeren over de status van je bestelling. Onze vervoerder DPD heeft momenteel te maken met vertragingen en complicaties in de bezorging, waardoor je bestelling helaas later geleverd wordt dan gepland. We hebben hierin een nieuwe zending naar u toegestuurd.

Volgens de laatste informatie verwachten we dat je pakket morgen of overmorgen wordt bezorgd. We houden de zending actief in de gaten en nemen direct contact met je op als er iets verandert.

De huidige status is te vinden in onderstaande link:

Onze welgemeende excuses voor de ontstane vertraging en het ongemak dat dit voor je veroorzaakt.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, laat het dan gerust even weten. Ik help je graag verder.

Prima budget-bureaustoel!

Prima budgetbureaustoelen uit duitsland. Aardig personeel. minimale showroom met veel stoelen! Maar houdt de webshop bij de hand. Stonk er een beetje. Alles goed geregeld. Kleur was toch niet dezelfde als aanwezig. Andere wielen veel duurder dan elders.

6 de diciembre de 2025

Beste heer, mevrouw Hellwig,
Dank je wel voor je uitgebreide review en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze budgetbureaustoelen, de service van ons personeel en de ruime keuze aan stoelen in de showroom.

Excuses dat het in de showroom wat minder fris rook — we hadden helaas enkele dagen last van een verstopt riool in onze showroom in Utrecht, maar dit is inmiddels volledig verholpen. Dank voor je begrip.

Je opmerkingen over de kleur en de prijs van de wielen (ondanks de kerstkortingen) nemen we serieus en gebruiken we om onze informatie en het aanbod verder te verbeteren. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring en veel plezier met de nieuwe stoelen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies en goede bureaustoel

Ik heb een bureaustoel besteld in de showroom in Maarssen nadat ik een geschikt exemplaar uitgezocht had. In de winkel kreeg ik advies van een verkoper die na enkele korte vragen me een eerste stoel om te proberen aanwees. Hoewel ik veel stoelen geprobeerd heb is mijn keuze uiteindelijk op die eerste stoel gevallen.
Ik kan deze winkel zeker aanraden. Ga vooral ook van tevoren langs in Maarssen om zelf de beste stoel uit te kiezen.

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Hendrikjan, Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat het advies in onze showroom in Utrecht zo goed heeft geholpen en dat de eerste stoel die werd aangeraden uiteindelijk ook echt de juiste keuze bleek. Dat is precies waar persoonlijk en deskundig advies voor bedoeld is.

Dank je wel voor het vertrouwen en de aanbeveling. We wensen je heel veel zitcomfort en werkplezier toe!

Blij met de stoel

Blij met de stoel. Goede kwaliteit.
Bezorging zou bellen, maar belde slechts 10 minuten van tevoren. Gelukkig waren we thuis.

13 de diciembre de 2025

Beste Tom,
Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je blij bent met de stoel en de kwaliteit. Jammer dat de bezorging je zo kort van tevoren belde. Dit had wellicht te maken met de enorme drukte bij de vervoerder tijdens de drukke decembermaand — goed dat het uiteindelijk toch is gelukt. Bedankt voor het delen, we nemen dit zeker mee in onze afstemming met de bezorgdienst. Veel plezier met je nieuwe stoel! 👍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel en goede informatie.

Snel en goede informatie.
Alleen de verpakking had wat kleiner gekund.
Mvrgr.

5 de diciembre de 2025

Beste heer, mevrouw Jacobs,
Dank je wel voor de feedback! Fijn om te horen dat alles snel verliep en dat de informatie duidelijk was. De opmerking over de verpakking nemen we zeker mee — De verpakking is in enkele gevallen bewust iets groter om vervoersschade te voorkomen. Dit gebaseerd op eerdere ervaringen. Nogmaals dank voor het meedenken. We blijven ons continu verbeteren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gewoon goed doet wat het beloofd

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Irene, Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat het product precies doet wat het belooft. Daar streven we naar! 👍

Best een goede stoel

Best een goede stoel met een paar minpuntjes. Zitvlak is vrij kort en lijkt niet naar voren te kunnen. Waarschijnlijk mijn eigen fout, toen hij er was zag ik pas dat hij standaard met wielen voor vloerbedekking wordt geleverd, had iets duidelijker gemogen.

8 de diciembre de 2025

Beste heer, mevrouw Nieuwpoort,

Dank je wel voor je eerlijke en constructieve feedback. Fijn om te horen dat je de stoel over het algemeen als goed ervaart. Jammer dat het zitvlak voor jou wat kort aanvoelt.
De zitting van de bureaustoel Aspen is zeker in diepte te verstellen middels de hendel aan de linkerkant van de zitting. De hendel zit net onder de zitting aan de linkerkant. Onderstaand filmpje laat ook zien hoe deze zitting in diepte versteld kan worden:

Mocht je hierbij ondersteuning willen, of als je andere wielen nodig hebt die beter passen bij jouw vloer, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en denken mee over een passende oplossing zonder kosten. 👍

2 van de stoelruggen waren kapot

2 van de stoelruggen waren kapot
Ik kreeg 2 hele nieuwe stoelen voor .

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Selits, Dank je wel voor je feedback. Jammer om te horen dat twee rugleuningen aanvankelijk kapot waren, maar fijn dat we dit snel en volledig voor je hebben kunnen oplossen door twee nieuwe stoelen te leveren. Bedankt voor je begrip en vertrouwen — we wensen je veel plezier met de stoelen! 👍
Hartelijke groet, namens het team van Bureaustoel 24, Martijn

8 consejos para escribir buenas reseñas.