Banner for Bureaustoel24.nl

Bureaustoel24.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een vloerbeschermer voor op een (pvc) vloer. Eerst een aangeschaft bij een grote (Zweedse) winkel en gelet op de prijs. Pas bij thuiskomst kwam ik erachter (door gebruikershandl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitgebreide keuze op de site en duidelijk bestelproces. Levering was volgens afspraak. Na ontvangst bleek er sprake te zijn van twee kleine beschadigingen. Dit is snel en volledig naar tevredenheid op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke mensen die snel terug komen op je vragen. Het zou wel fijn zijn als je zelf je bezorgdienst kon kiezen, DHL bijvoorbeeld. Maar dat geld eigenlijk voor iedere webshop. Mogelijkheden... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De zending was wel goed geleverd , maar de bezorging niet , ik was op dat moment gewoon thuis en ze zeiden dat ze niet konden leveren , de volgende dag heb ik ze wel gekregen , maar ik was gewoon thui... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina
  2. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Bureaustoel24.nl

De grootste en goedkoopste van Nederland

De grootste en goedkoopste van Nederland
Ruim 750 verschillende bureaustoelen direct te koop en op voorraad!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

212 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De bestelling is goed verlopen, beter verpakken is nodig.

De bestelling is goed verlopen, snelle levering. Ziet er stevig uit.
De verpakking van de geleverde stoel kan veel beter. De stoel zat los in een kartonnen doos, wat al niet veel meer had van een doos.
Bij monteren blijkt één wiel van de stoel beschadigd te zijn.

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Kris en Vicky, Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat de bestelling goed is verlopen, de levering snel was en dat de stoel stevig aanvoelt. Jammer dat de verpakking niet aan de verwachtingen voldeed en dat je bij het monteren een kleine beschadiging aan het wielje aantrof — dat is uiteraard niet de bedoeling.

Neem gerust even contact met ons op, dan lossen we dit graag netjes met je op. We kunnen het wiel voor je vervangen, of — als je dat prettiger vindt — samen kijken naar een passende korting als gebaar. We helpen je graag verder. 👍

Correct

Zeer correct in contact en opvolging

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Dries, Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je het contact en de opvolging als zeer correct hebt ervaren. Daar doen we het voor! 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reliable and on time delivery

It was a good experience buying the ergohuman chair and it was delivered on time an in good condition.

Would have preferred some
Detailed instructions to what each switch / adjustments could be done, had to rely on YouTube videos

Dear Binu,
Thank you very much for your kind feedback! We’re happy to hear that your Ergohuman chair was delivered on time and in perfect condition — great to know you had a good experience with us.

We also appreciate your comment about the instructions. You’re absolutely right: the Ergohuman has many adjustment options, and clearer guidance can make a big difference and we have the instruction videos under the pictures of the chair. Your feedback is very valuable to us, and we’ll certainly take it into account to improve our information.
Warm regards, Martijn - Bureaustoel24

Bureaustoel

Snelle levering en mooie kwaliteit stoel

Goedemiddag, Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊
Super dat de stoel snel geleverd is en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier ermee en geniet van het zitcomfort!

Wat een fijn bedrijf!

Wat een fijn bedrijf. Goed advies, wat leidde tot een prima keuze (de P91) die in de praktijk uitstekend bevalt.
Bij de bezorging viel het pakket en bleek een hoek van de rugleuning stuk. Eén telefoontje en een e-mail met een foto van de beschadiging en het werd geregeld. Dus tevredenheid over het hele traject, van aankoopadvies in de showroom in Utrecht t/m de verleende service na bezorging. Top!

15 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Bert, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat het showroomadvies, de keuze voor de P91 én de service na levering zo goed zijn bevallen. We wensen je veel comfort en zitplezier toe.

Persoonlijke contacten

Ik werd persoonlijk teruggebeld over een vraag die ik stelde. Vanwege Black Friday was het bij de pakketdienst erg druk. Toen ik belde wanneer mijn bureaustoel zou bezorgd worden, werd het nagevraagd en werd ik even later teruggebeld! En ondanks de drukte werd de stoel keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd. Geweldig!

6 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Beste John,
“Wat mooi om te lezen! We doen altijd ons best om ook in de drukte persoonlijk contact te houden — en fijn dat de stoel keurig op tijd is aangekomen. Bedankt voor je mooie woorden — daar doen we het voor!”

Hartelijke groeten, Martijn namens het team van bureaustoel24

Op tijd geleverd!

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Ines, Goed om te horen dat de bestelling op tijd binnen was! Dank je wel voor je positieve bericht.

Hartelijke groeten, Martijn namens het team van bureaustoel24

Valorada con 1 estrellas sobre 5

IK HEB MIJN STOEL NOGALTIJD NIET…

IK HEB MIJN STOEL NOGALTIJD NIET ONTVANGEN
OFWEL GELD TERUG EN GA IK OP EEN ANDER 1 KOPEN DEZE WEEK MOET HET IN ORDE ZIJN
VADB BV

14 de noviembre de 2025

Geachte heer Van Alboom,

Hartelijk dank voor uw belletje zojuist. Helaas was er geen gelegenheid om samen even de zaken telefonisch door te spreken, begreep ik.

Inmiddels hebben we toch fijn contact met elkaar, wat erg gewaardeerd wordt. De eerste zending is namelijk 28-11 bij ons teruggekomen en hebben daarin op 29-11 meteen een nieuwe zending aangemaakt die nu onderweg is naar adres:

Vadb bv
Bart Van alboom
Hoging 30
9340 Oordegem

Graag houd ik u op de hoogte van de voortgang van deze zending per e-mail of telefoon.

Mocht u contact willen, dan kunt u mij te allen tijde een e-mail sturen of even bellen op onderstaande gegevens. Ik help u graag verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede informatie en snelle levering

Goede informatie en snelle levering. Een mooi produkt en geen probleem met monteren. Ben zeer tevreden met kruk.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Marjolein, Wat fijn om te horen! Super dat de informatie duidelijk was, de levering snel en het monteren probleemloos ging. Heel veel plezier met de nieuwe kruk!

Alles in orde.

2 de noviembre de 2025

Beste Vanina,
Hartelijk dank voor je positieve reactie. Dit wordt erg op prijs gesteld en hebben het graag gedaan. Veel plezier met de bestelde prullenbak.

Super

Goede stoel, en snel geleverd. Prima service.

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Guillermo, dank voor deze positieve reactie. Fijn dat alles rondom de aankoop goed bevallen is. Heel veel plezier met de stoel gewenst!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overzichtelijke site en goed contact…

Overzichtelijke site en goed contact met de helpdesk

30 de octubre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Gerben, dank voor deze review. Fijn dat je hebt kunnen vinden wat je zocht en dat onze klantenservice je ook verder heeft kunnen helpen. Veel plezier met je aanschaf.

Product naar verwachting

Product naar verwachting, stevig en degelijk. Kleur wijkt iets af. Levering op tijd

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Sander, Dank je wel voor je mooie review! Super dat het product stevig en degelijk is en de levering soepel is gegaan. We kijken even naar de kleurnuance — bedankt voor het meegeven!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie burostoelen voor een prima prijs…

Mooie burostoelen voor een prima prijs en service, snelle verzending.
Omruilen door beschadiging ging ook top en snel.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Ronnie, dankjewel voor deze positieve reactie ondanks een beschadiging. Dank voor je flexibiliteit en fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen regelen.
Heel veel plezier met je nieuw stoel, hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slechte basis geleverd

De stoel is initieel geleverd met een slechte basis. De stoel stond scheef en ging kipte niet achteruit.
1 chat met de klantendienst volstond om een andere basis te krijgen die ook snel geleverd werdt. De stoel voldoet nu wel aan alle specificaties maar ik heb wel 2 x het werk van opbouw moeten doen.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Frank, heel vervelend dat de voet kapot was en dat je daardoor de stoel 2x hebt moeten monteren. We zijn wel blij dat we je snel hebben kunnen helpen aan een nieuwe voet en dat de stoel nu bevalt.
Nogmaals excuses, maar ook heel veel zitplezier in je stoel.
Hartelijke groet, namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en vriendelijk service.

Snelle levering en vriendelijke service. Het product was stevig verpakt en precies zoals beschreven. Dus erg tevreden.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Tara, fijn dat je zo tevreden bent over zowel de levering, de geboden service als het product zelf! Dank voor deze mooie review, zijn we blij mee. Heel veel plezier met je aankoop en hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Prachtige bureaustoel

Prachtige bureaustoel. Goed verpakt.

23 de octubre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Fransca, dank voor deze positieve review. Fijn om te lezen dat de stoel goed aangekomen is én goed bevalt. Heel veel zitplezier gewenst!

snelle correcte levering

snelle correcte levering. stoel is top!!

25 de octubre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Jacqueline, heel fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan en dat de stoel goed bevalt. Dank voor je reactie en heel veel plezier met de stoel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

prettige website, goede kwaliteit product

prettige website, makkelijk bestellen, goede kwaliteit. Niets op aan te merken

29 de octubre de 2025

Beste Patrick,
Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat het bestellen zo soepel ging en de kwaliteit naar wens is.

goede service

goede service

21 de octubre de 2025

Beste Rink,
Hartelijk dank voor je fijne feedback! We zijn blij dat alles — van bestellen tot kwaliteit — helemaal naar wens was.
Martijn – namens Bureaustoel24

8 consejos para escribir buenas reseñas.