Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... Ver más
La empresa ha respondido
Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... Ver más
La empresa ha respondido
De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de... Ver más
La empresa ha respondido
Gisteren de Salora 24" Travel TV DVB-S2/C/T2 - 12/230V, online, gekocht bij dit bedrijf. Ik had bij deze bestelling echter nog wat vragen. Een uurtje later, nadat ik de bestelling had geplaatst, werd... Ver más
Escrito por la empresa
Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.
méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.
Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.
Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.
Officiele dealerschappen.
Blauw-roodlaan 28, 2718SJ, Zoetermeer, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik had een Digitenne antenne met toebehoren gekocht. Ik werd speciaal nog gebeld, om te checken of mijn ontvange wel actieve stroom aansluiting heeft op de kabel. Snel geleverd ook. Kortom: goede service!

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Prima service. Na het plaatsen van de bestelling ben ik gebeld i.v.m. gebruik en in bedrijf name van de tv (12 volt voor camper).
Snelle levering, binnen 2 dagen.

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Werd geweldig gebeld door n charmante dame die alles perfect regelde voor me.

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Uitstekende service. Ik heb de Avtex 24 inch. WebOS besteld met voetje en met 220v adapter voor mijn caravan. Ik werd nagebeld met advies en vervolgens werd het de volgende dag geleverd. Heel erg tevreden.

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
even nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik nagebeld. Ik had iets besteld waarvan de dame in kwestie niet zeker wist of ik dat wel nodig had. En ze had gelijk! Ze heeft mijn bestelling aangepast.
En mijn bestelling was er de volgende dag! Top bedrijf!

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Snelle levering , 👍, volgende week ga ik naar de camping en kan ik hem testen.

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Het bestellen ging gemakkelijk, snelle levering, goed product.

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Zelfs nog contact zoeken met de klant als die niet alles heeft ingevuld. Top gedaan en bovendien snelle levering

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Zeer behulpzaam na het stellen van vragen.
Snel antwoord.
Zeer snellle verzending.

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Prima geholpen door de eigenaar en nog een leuk gesprek gehad. Goede prijs en kwaliteitverhouding kom er zeker terug.
Groetjes Erik en Janneke

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Duidelijke website, snelle levering en scherpe prijs. Verder werd er ook nagebeld over de bestelling, omdat er wat onduidelijk was bij de bestelling.

Keurig en snel geleverd.
Door de fabrikant was een sluitringetje niet aangebracht en dit werd snel en kundig voor ons verholpen

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Duidelijke website en zeer snelle levering.
Klantenservice zeer behulpzaam en vriendelijk.
(bij mijn naam staat Zwitserland, dat is onjuist en moet Nederland zijn)

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Snelle levering en ik was blij dat ze het apparaat nog verkochten.

Respuesta de CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Had bij die club een order geplaatst en met de vraag of er misschien voor dat bedrag een kabel meegeleverd kon worden,krijg je een bericht dat zij het bedrag terugstorten.....omdat zij zich beledigt voelen....dus zou daar echt geen bestelling meer plaatsen bij de ballentent...