Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advertenties is misleidend er staan twee haaksleutels op afgebeeld In de advertentie staat een set haaksleutels Maar er wordt er maar één geleverd Na een mail daarover te hebben gestuurd wordt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn achterlampen pasten op mijn auto maar de kabeltjes werkten helaas niet (omdat het model van de auto toch niet geschikt bleek te zijn wat niet op de website stond). De lampen maakten geen contact.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn bedrijf. Heb daar een MCgard slotmoerenset besteld van 16 moeren en 4 sloten in hoogglans zwart. Dit werd direct vanuit MCgard verstuurd. Aangekomen had men een losse set gestuurd. 12... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

's Avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd – sneller kan haast niet! Het ging om een spoiler voor mijn BMW 2-serie, en ik ben echt onder de indruk. Niet alleen was de levering razendsnel, ma... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De nieuwste trend op het gebied van autotuning, autostyling en caraudio. Importeur van FK-Automotive, Rieger Tuning, Xenon verlichting, Koplampen angel eyes, schroefsets en verlagingveren -

3,9

1 estrella

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een onbekwaam en onpersoonlijk bedrijf.

Jammer dat er niet minder dan 1 ster gegeven kan worden, ik zou namelijk met deze review iedereen willen waarschuwen die er ook maar aan denkt om misschien ooit iets bij dit bedrijf of één van de vele onder-bedrijven zou willen kopen.

Een foto zegt misschien wel meer de 1000 woorden, dus zou ik graag willen aanraden eens goed naar de bijgevoegde foto's te kijken van mijn review op Google.
Oordeel zelf, ik hoop dat je er iets aan hebt.

Ikzelf ga in ieder geval, bij het uitblijven van een normale reactie welke in lijn staan met hen eigen Algemene Voorwaarden, contact opnemen met mijn advocaat.
Dit in de hoop dat ik in ieder geval schadeloos wordt gesteld.

Wat een onbekwaam en onpersoonlijk bedrijf.

17 de marzo de 2025
Logotipo de Carfantasy

Respuesta de Carfantasy

Beste Joey,

bedankt voor jou bericht.

Voordat je jou bestelling ging plaatsen hebben we contact gehad via WhatsApp. We hebben toen ook aangegeven dat de achterlichten welke je wilde hebben in back-order stonden. Toch heeft u besloten om de bestelling te plaatsten en wilde wachten tot ze weer leverbaar zijn. Dat zijn ze helaas niet steeds niet. Om deze rede bent u nu ontevreden.

We hebben uw bestelling geannuleerd omdat er nog geen zicht is op levering van de achterlichten.

Nu gaf je aan dat er een probleem met jou rekenung nummer is en dat het op een ander rekening geretourneert moet worden. Na meerdere herrineringen van ons hebben we dit rekeningnummer nog niet van je ontvangen. We wachten op jou antwoord.

MvrG,
Car Fantasy

Pipercross Airfilter

Ik heb een Pipercross Airfilter gekocht via carfantasy.nl Snel besteld en geleverd. Was keurig ingepakt en dus onbeschadigd aangekomen. Alles zoals beschreven en afgesproken. Heerlijk dit!

26 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede, vlotte en duidelijke service

Ik plaatste een bestelling die binnen 1 tot 2 dagen zou aankomen. Ik kreeg een mailtje van Carfantasy met de mededeling dat het product in back order is gevallen en dat de levering tot 4 weken zou duren. Ik heb hen het product toch laten reserveren, ondanks de langere levertijd.
Minder dan een week later ontving ik het product al, sneller dan verwacht. Correcte en vlotte communicatie door Carfantasy en een vlotte levering zonder problemen. Het product zelf is in goede staat.

11 de febrero de 2025

Bestel hier niks a.u.b

Bestel hier niks a.u.b. Pakket is nooit geleverd. Willen nergens in mee helpen, staren zich suf op wat DHL zegt. Als je besteld, ontvang je niks! Kijk uit

11 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerd geleverd en geen opvolging!

De verlaagde verenset van HR was gebroken aan de linker voorzijde. Door middel van het HR attest een offerte gevraagd voor nieuwe verenset vooraan.
Alles wordt betaald en blijkt dat ook de veren voor de achterzijde betaald en geleverd zijn. Deze hadden we niet nodig, alsook niet gevraagd.

Nu al een aantal weken gevraagd voor retour van de niet gevraagde veren doch men trekt zich daar weinig van aan.

Ik kan enkel aanraden te kopen bij een professionele speler die misschien een minder mooie webshop heeft, maar wel weet hoe eerlijke business in elkaar zit!

7 de enero de 2025
Logotipo de Carfantasy

Respuesta de Carfantasy

Beste Tim,

Wat je schrijft klopt niet geheel.
Een H&R schroefset heeft aan de voorzijde 2 veren per demper. We hebben dit ook bij het maken van de offerte uitgelegt aan de hand van de foto's.
Daarna hebben we jou 2 veernummers doorgegeven welke je hebt gecontroleerd met de jouwe en vervolgens besteld.

We hebben je weer mails gestuurd met de vraag de nummers nogmaals te controlen waar wij tot op heden geen duidelijk antwoord op hebben.

We lossen dingen graag op, mocht je toch iets verkeerds besteld hebben maar verwachten wel enige medewerking en duidelijkheid van uw zijde.

Daarnaast mag een order altijd binnen 14 dagen na aankoop retour gestuurd worden, dus een opmerking als dat we er niks van aan trekken is ook erg vreemd.

We helpen je alsnog graag verder, maar wachten op jou mail antwoord.

MvrG,
Car Fantasy

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn bedrijf, goede service!

Dit werd direct vanuit MCgard verstuurd. Aangekomen had men een losse set gestuurd. 12 moeren (3 pakjes) en 4 slotmoeren.
Had ik dus 4 moeren te weinig gekregen.
Direct contact opgenomen met Carphantasy. Hebben er direct voor gezorgd dat alles compleet werd en als tegemoetkoming kreeg ik 4 slotmoeren ipv gewone moeren.

Super service en een aanrader om bij hen te bestellen.

3 de enero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.