Advertenties is misleidend er staan twee haaksleutels op afgebeeld In de advertentie staat een set haaksleutels Maar er wordt er maar één geleverd Na een mail daarover te hebben gestuurd wordt... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Mijn achterlampen pasten op mijn auto maar de kabeltjes werkten helaas niet (omdat het model van de auto toch niet geschikt bleek te zijn wat niet op de website stond). De lampen maakten geen contact.... Ver más
Super fijn bedrijf. Heb daar een MCgard slotmoerenset besteld van 16 moeren en 4 sloten in hoogglans zwart. Dit werd direct vanuit MCgard verstuurd. Aangekomen had men een losse set gestuurd. 12... Ver más
's Avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd – sneller kan haast niet! Het ging om een spoiler voor mijn BMW 2-serie, en ik ben echt onder de indruk. Niet alleen was de levering razendsnel, ma... Ver más
De nieuwste trend op het gebied van autotuning, autostyling en caraudio. Importeur van FK-Automotive, Rieger Tuning, Xenon verlichting, Koplampen angel eyes, schroefsets en verlagingveren -
Holanda
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Had een paar vragen over de koplampset en snel en vriendelijk contact erover gehad over de app,
Product zelf ook erg mooi
Goed contact met de verkoper over de status van mijn bestelling, mooi product
Fast, good prices and available customer support.
Goede pasvorm en goede kwaliteit.
Makkelijk te vinden op de website en snel geleverd.
Jammer dat er niet minder dan 1 ster gegeven kan worden, ik zou namelijk met deze review iedereen willen waarschuwen die er ook maar aan denkt om misschien ooit iets bij dit bedrijf of één van de vele onder-bedrijven zou willen kopen.
Een foto zegt misschien wel meer de 1000 woorden, dus zou ik graag willen aanraden eens goed naar de bijgevoegde foto's te kijken van mijn review op Google.
Oordeel zelf, ik hoop dat je er iets aan hebt.
Ikzelf ga in ieder geval, bij het uitblijven van een normale reactie welke in lijn staan met hen eigen Algemene Voorwaarden, contact opnemen met mijn advocaat.
Dit in de hoop dat ik in ieder geval schadeloos wordt gesteld.
Wat een onbekwaam en onpersoonlijk bedrijf.

Respuesta de Carfantasy
Ik heb een Pipercross Airfilter gekocht via carfantasy.nl Snel besteld en geleverd. Was keurig ingepakt en dus onbeschadigd aangekomen. Alles zoals beschreven en afgesproken. Heerlijk dit!
snelle en correcte afhandeling, snelle verzending
zoals altijd bij carfantasy , goede service, product klopt altijd en snelle levering en wordt telefonisch altijd netjes geholpen , gr. Heubee auto's Beek en donk
Ik plaatste een bestelling die binnen 1 tot 2 dagen zou aankomen. Ik kreeg een mailtje van Carfantasy met de mededeling dat het product in back order is gevallen en dat de levering tot 4 weken zou duren. Ik heb hen het product toch laten reserveren, ondanks de langere levertijd.
Minder dan een week later ontving ik het product al, sneller dan verwacht. Correcte en vlotte communicatie door Carfantasy en een vlotte levering zonder problemen. Het product zelf is in goede staat.
Top behandeld kopen retourneren ze helpen je uitstekend.
Bestel hier niks a.u.b. Pakket is nooit geleverd. Willen nergens in mee helpen, staren zich suf op wat DHL zegt. Als je besteld, ontvang je niks! Kijk uit
De verlaagde verenset van HR was gebroken aan de linker voorzijde. Door middel van het HR attest een offerte gevraagd voor nieuwe verenset vooraan.
Alles wordt betaald en blijkt dat ook de veren voor de achterzijde betaald en geleverd zijn. Deze hadden we niet nodig, alsook niet gevraagd.
Nu al een aantal weken gevraagd voor retour van de niet gevraagde veren doch men trekt zich daar weinig van aan.
Ik kan enkel aanraden te kopen bij een professionele speler die misschien een minder mooie webshop heeft, maar wel weet hoe eerlijke business in elkaar zit!

Respuesta de Carfantasy
Zeer tevreden,goede prijs en kwaliteit en een uitstekende service!
Dit werd direct vanuit MCgard verstuurd. Aangekomen had men een losse set gestuurd. 12 moeren (3 pakjes) en 4 slotmoeren.
Had ik dus 4 moeren te weinig gekregen.
Direct contact opgenomen met Carphantasy. Hebben er direct voor gezorgd dat alles compleet werd en als tegemoetkoming kreeg ik 4 slotmoeren ipv gewone moeren.
Super service en een aanrader om bij hen te bestellen.
Goede producten met juiste omschrijving
Más información sobre otros tipos de reseñas.