Advertenties is misleidend er staan twee haaksleutels op afgebeeld In de advertentie staat een set haaksleutels Maar er wordt er maar één geleverd Na een mail daarover te hebben gestuurd wordt... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Mijn achterlampen pasten op mijn auto maar de kabeltjes werkten helaas niet (omdat het model van de auto toch niet geschikt bleek te zijn wat niet op de website stond). De lampen maakten geen contact.... Ver más
Super fijn bedrijf. Heb daar een MCgard slotmoerenset besteld van 16 moeren en 4 sloten in hoogglans zwart. Dit werd direct vanuit MCgard verstuurd. Aangekomen had men een losse set gestuurd. 12... Ver más
's Avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd – sneller kan haast niet! Het ging om een spoiler voor mijn BMW 2-serie, en ik ben echt onder de indruk. Niet alleen was de levering razendsnel, ma... Ver más
De nieuwste trend op het gebied van autotuning, autostyling en caraudio. Importeur van FK-Automotive, Rieger Tuning, Xenon verlichting, Koplampen angel eyes, schroefsets en verlagingveren -
Holanda
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Iets besteld voor de vw polo een lampje universeel en het past niet eens

Respuesta de Carfantasy
achterlichten voor audi besteld, bij de leveirng bleken de leds li en recht verschillend van felheid. na diverse contacten nieuwe achterlichten ontvangen, waarvan de stekkers helaas niet pasten.

Respuesta de Carfantasy
Ik ben zeer te vreden heb al veel via deze site besteld en nog nooit geen probleem nie heel lang wachten voor je besteling er is en als je vragen hebt antwoorden ze derect ben er super content van en dat meen ik 👌👌
Snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!
Zeker een betrouwbare en goede website om te bestellen!👍🏼
Pas geleden SCC spoorverbreders gekocht eerst telefonisch contact gehad en advies gevraagd type auto doorgegeven enz. uiteindelijk voor 6mm achter 12mm gekocht (beide met centreerring) en gemonteerd door ervaren automonteur doet dit dagelijks maar na 2 weken (auto begon iets te trillen) zijn de 12 mm spoorverbreders achter gebroken contact opgenomen met Carfantasy en foto's laten zien.
Enige reactie die ik krijg is VERKEERD GEMONTEERD ! nogmaals dat ik echt niet zo. Carfantasy is vanaf begin kort af en wil nergens aan meewerken om een oplossing te vinden.

Respuesta de Carfantasy
Bestelling van mijn luchtfilter geplaatst op carfantasy op 24 juni, op de website stond vermeld dat het 3-5 werkdagen zou duren, voordat ik het bestelde nog met een verkoper gepraat via de pop up button en hij of zei vertelde ook dat ik de levertijd kon aan houden wat op de website stond, tot slot 2 weken verder, email gestuurd met hoelang het nog duurt voordat mijn bestelling binnen in, afgelopen vrijdag zouden ze het binnen hebben en zou het opgestuurd worden, en kreeg een email “ ergens volgend week krijg je het binnen” terwijl er telefonisch gezegd werd, vrijdag binnen en dan sturen wij het op dan heeft u het zaterdag, ik en mijn baas hebben beide geluisterd zodat mijn baas de pakket kon opvangen, tot slot krijg je email met, ergens volgend week,
Ze komen ook niet met een tussenweg, terwijl bij de leverancier uit engeland zelf, t bedrijf die zegt tussen 2-4 werkdagen vanuit engeland naar nederland en het product is daar op voorraad.
1e en de laatste keer dat ik hier bestel.

Respuesta de Carfantasy
Ik bestelde 2 verschillende artikelen wat ook duidelijk zichtbaar was op de factuur en later op de pakbon. Helaas kreeg ik 2 stuks van het eerste artikel. Na mailen met de webshop kreeg ik een standaard mail terug waarin werd gesuggereerd dat ik een fout had gemaakt met bestellen.
Snel geleverd en helemaal tevreden.
Goed materiaal echt super.
Prijs kwaliteit en de snelle levering
Vond ik fijn om zaken mee te doen .
Telefonisch bereikbaar
Goed advies
Mooie achterlichten besteld bij Carfantasy ! Ben er erg blij mee maar merkt wel dat ze niet zo goed zijn als origineel ivm dat hij niet overal even netjes aansluit, vandaar ook -1 ster. Dynamische knipperlichten en rest van de lichten doen het prima en ziet er strak uit ! Als ik ooit nog iets nodig heb zou ik hier zeker wel nog een keer bestellen !
I was really satisfied about the speed of the Shop. I ordered a new 3rd brakelight and 2 days later DHL delivered it here on Germany.
Much faster than i expected. I will order some more car parts soon.
Ze geven een korte levertijd aan, dit is zeer midleidend. Ik had mn spullen net zo goed zelf in china kunnen bestellen. Had ook een hoop geld gescheelt.

Respuesta de Carfantasy
Op 10-6-2021 een product besteld bij deze webshop vanwege een snelle levertijd en het product nodig te hebben met spoed.
1-3 werkdagen levertijd kwam dus heel mooi uit, enkel duurde en duurde het maar project liep iets uit dus de spoed was iets minder echter na 2 weken nog niks gehoord.
Contact opgenomen met carfantasy wat telefonisch niet echt lukte dus maar via de chat gedaan, hier kwamen we er aan uit dat het waarschijnlijk die week wel verstuurd ging worden en dat ik moest afwachten en op het meerdere malen zeggen dat ik het bij hun besteld had vanwege snelle levertijd etc geen excuus gekregen.
Ik kon het wel afhalen dan moest ik even een mailtje sturen vanwege vakantie is het mailtje mij ontgaan dus toch maar langs gereden daar wisten ze er eigenlijk niks vanaf het was niet doorgegeven vanaf de chat en mijn bestelling was een soort van kwijt.
Hier kreeg ik na lange tijd dan wel een excuus en een kleine compensatie mee dat vond ik dan wel netjes maar dat is eigenlijk wel het enige positieve.
6 dagen later en dus vandaag 8-7-2021 is het product aangekomen product nog niet getest maar het ziet er allemaal wel oke uit.
Enkel na het even opzoeken en bij de fabrikant zelf te hebben gekeken in duitsland vond ik het erg vervelend dat ik daar een prijs van €45 zag en ik er zelf €70 voor heb betaald voel me toch een soort van opgelicht een paar euro verschil is te begrijpen maar 1/3 extra vind ik nog al wat.
Al met al het product wel ontvangen na dat ik er zelf moeite voor heb moeten doen anders zou ik wel benieuwd zijn hoe lang het dan had gaan duren....
Dit is wel de laatste keer dat ik iets bij carfantasy bestel vanwege de veel te lange levertijd op de site 1-3 werkdagen in werkelijkheid bijna een maand,en omdat het product naar mijn mening te duur is vergeleken bij de fabrikant zelf.
Had ze graag 5 sterren willen geven maar helaas..

Respuesta de Carfantasy
Twee maal iets besteld ondanks dat de prijs niet goedkoop was maar de levertijd gewoon snel was.
Alleen na betaling kreeg ik na 3 dagen mail dat het weken maanden kon duren.
Geld zou worden teruggestort dat klopt na meerder keren mailen en bellen na paar weken geld retour.
Nu weer iets besteld dus zelfde verhaal ze houden je geld gewoon vast en na uitleg te hebben gegeven hoe ik erover denk nog steeds mij geld niet terug schandalig bedrijf.
Ja je kan het proberen goed te praten met deze mooie reactie maar ik blijf bij mijn standpunt.
Jullie laten eerst betalen en dan het geld vast houden en proberen zo lang mogelijk te rekken.
Hoor dit van meer mensen ik ben niet de enige.
Je moet gewoon een eerlijke levertijd vermelden en anders geld terug storten.
En niet goed praten met een mooi verhaal.

Respuesta de Carfantasy
21 juni 2 spatborden besteld en nog steeds niet geleverd. Mail gestuurd waarom ze er nog niet zijn en hoe lang het nog gaat duren. Hier wordt helaas niet op gereageerd. Erg vervelend.
Situatie is inmiddels keurig opgelost door carfantasy.
Complimenten voor het verdere verloop.

Respuesta de Carfantasy
Snelle service en proper materiaal, keuze genoeg
Buislampjes LED C5W 36mm 9xSMD5630 besteld. Snelle levering en prima kwaliteit. Nette prijs. Mooi warmwit voor in de caravan.
Nu 4 sterren en dat hadden er 5 kunnen zijn wanneer de verzendkosten lager waren geweest. Nu als pakketje verzonden.
Lampjes passen gemakkelijk in een envelop waardoor de verzendkosten gedrukt kunnen worden. Denk dat door de verzendkosten klanten afhaken.
Zeer net bedrijf , toen ik aangaf dat ik haast had word hier gelijk op geschakeld
Más información sobre otros tipos de reseñas.