Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KOOP HIER NIET. Ik ben echt zo geïrriteerd. Ik had eerst de recensies moeten lezen. Bestellen gaat prima, bezorgen ook ( schoenen wel in een zak ipv in een doos ) belachelijk al. Maar goed, ik wil het... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zo slecht. Besteld. Maten niet goed, retour kosten zelf moeten betalen, dat tot daar aantoe. Maar continu nieuw geld inrekening brengen…. En uit eindelijk kreeg ik van de bijna €60 euro die ik moest b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet kopen op deze site!! Pasvorm klopt voor geen ene meter. Medewerkers geven toe dat het aan de productiemethode kan liggen. Je bent totaal niet zeker dat je het product krijgt wat je gepast hebt. J... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er gaat heel wat mis bij Crocs. 1. Een retour aanmelden online is niet mogelijk. Je komt in een lus zonder einde en dus zonder aanmelding. 2. Het contactfomulier werkt niet. Er is een reCap... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

VERWEIGERUNG DER RÜCKZAHLUNG DER RÜCKSENDUNG

NICHT ZU EMPFEHLEN!!! Crocs weigert sich, mir meine Rücksendung zurückzuzahlen, trotz wasserdichter Belege der Rücksendung und sogar Bestätigung der vollständigen und fristgerechten Rücksendung im Kundenkonto sowie der Bestätigung im 1. Service-Chat, in welchem ich mit Crocs das erste Mal in Verbindung trat.

Fall liegt jetzt beim Anwalt, das waren bislang die teuersten Plastikschuhe, die ich je erworben habe.

15 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf bestelling kwam na…

Waardeloos bedrijf bestelling kwam na 11 dagen pas binnen, werd steeds niet geleverd met smoesjes van de gls bezorger, had bestelling niet meer nodig moest ik zelf nog de retourzending betalen, is toch hun fout! Mailtjes ook in het Engels, we zijn toch in Nederland 🇳🇱

24 de octubre de 2025

Teleurstellende ervaring met Crocs

Teleurstellende ervaring met Crocs

Mijn bestelling werd snel geleverd, dat ging prima. Ik had de Crocs Wave besteld, maat 39–40, omdat dat volgens de website overeenkomt met mijn maat 40. Helaas vielen ze erg strak, dus eigenlijk had ik beter 41–42 kunnen nemen.

Ik besloot de Crocs te retourneren, maar tot mijn verbazing moest ik de retourkosten zelf betalen — €8,25 via PostNL. Dat vind ik jammer voor zo’n groot bedrijf; ik had verwacht dat ze gratis retourzending zouden aanbieden.

Na het aanmelden van de retour kreeg ik een e-mail met de bevestiging en een geschat terugbetalingsbedrag. In de mail stond dat het tot 30 dagen kan duren voordat de terugbetaling verwerkt is, afhankelijk van de bank.

Voor mij was dit een tegenvaller. Alles bij elkaar: snelle levering, maar slechte maatvoering en onvriendelijk retourbeleid.
Voor mij nooit meer een bestelling bij Crocs. Wees gewaarschuwd!

14 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld en 3 dagen later,geld teruggestort zonder bericht…

Ik heb vorige week,2 paar crocs besteld en betaald en dacht vandaag,waar blijven ze,kijk ik op mijn rekening en hebben ze het 3 dagen later teruggestort,zonder er een mail over te sturen,nou heel vreemd dat ze 2 paar niet meer hebben en als je belt krijg je engels sprekend nandje om een keuze te maken tussen Duits,Spaans,pertugees maar niet in Nederlands! Erg slecht

2 de octubre de 2025

Crocs are comfortable

Crocs are comfortable, yes but they’re not very practical in the summer. My feet would get hot and sweaty. With Fandlac I found much better breathability and a design that actually looks stylish.

29 de agosto de 2025

Oplichters!!

Oplichters!!

26 aug 2025 2 paar crocs besteld. Te klein dus retour gestuurd op 28 aug 2025. Zelf de retourkosten van 8.95 moeten voldoen en een bevestiging gekregen dat mijn retour in goede orde was ontvangen en het retour bedrag vd aankoop binnen max 14 dagen zou zijn bijgeschreven. Ik ben gewoon opgelicht en heb tot heden geen cent teruggestort gekregen en op mailtjes wordt niet gereageerd. Schaamteloos en dit heeft niets meer met klantonvriendelijkheid maar met pure oplichting te maken, je wordt gewoon bedonderd.
Gezien ik hier inmiddels meerdere tot eigenlijk alleen maar 1 ster reacties kan terugvinden ben ik blijkbaar niet de enige. Dit was 1x crocs bestellen via crocs.nl maar nooit weer. Kansloos bedrijf!

26 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik probeerde mijn bestelling te…

Ik probeerde mijn bestelling te retourneren, maar dit lukt op geen enkele manier online. Dus maar gebeld naar de klantenservice, eerst wordt er niet opgenomen en vervolgens wordt er opgenomen en meteen weer opgehangen. Bizar. Het aanmelden van je retour zou niet zo moeilijk moeten zijn.

16 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pracowałam tam przez 3 miesiące i o 3…

Pracowałam tam przez 3 miesiące i o 3 miesiące za długo dla wszystkich co szanują siebie nie polecam pracować w tym obozie pracy. Nie można tam kompletnie nic! bardzo nie ludzkie traktowanie człowieka, jeżeli z kimś rozmawiasz od razu kierownik zwraca ci uwagę a ponadto maja tam ciągle normy. Na zewnątrz jest urządzenie ktore powoduje ze w telefonie nie ma zasięgu w telefonie a gdyby tego było mało latają tam naćpani ludzie.

17 de mayo de 2025

Retour policy

De crocs besteld, alles goed gegaan. Snelle levering, juiste levering.. Maar dan bij het retourneren. Op een Nederlandse website besteld, naar een Nederlands telefoonnummer gebeld maar je kan enkel in het Frans, Duits of Engels geholpen worden onbegrijpelijk! Blijkt dat je retourkosten zelf moet betalen. Met Bpost vanuit Belgie zou me dat €11.75 kosten. Ik ga het dus met een alternatieve vervoerder proberen... Ik kon wel een korting krijgen bij een nieuwe bestelling, ik dacht het niet, nooit meer.

2 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geannuleerd en toch moeten betalen?

Crocs besteld die door de webwinkel zelf binnen 3 uur geannuleerd werden, tevens niet de eerste keer dat Crocs deze stunt uithaalt. Vervolgens zijn we anderhalve maand verder en eisen ze dat ik betaal voor een paar Crocs die ik dus nooit heb ontvangen. Na contact met support is er NU, anderhalve maand na bestellen, pas een terugbetaling aangemaakt, waar ik ook weer 5 werkdagen op kan gaan wachten. Bespaar jezelf de hoofdpijn en koop ze in een winkel, of ga naar een externe webwinkel die Crocs verkoopt...

28 de agosto de 2025

Retourzending aangemaakt en verzonden

Retourzending aangemaakt en verzonden. Nergens is wat bekend. Er kan vanuit klantenservice geen contact opgenomen worden met hun "warehouse".
Ik heb de zending begin juli teruggestuurd en heb de info van postbedrijf niet meer. Crocs kan niets betekenen. Heel raar!

27 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had enkele paren besteld maar…

Ik had enkele paren besteld maar allemaal in de verkeerde maat gekregen. Dus ik alle paren teruggestuurd. Waar het fout is gegaan mag n raadsel zijn maar volgens Crocs heb ik een paar gehouden. Mailen , bellen , nogmaals vertellen dat ik echt alle paren heb geroutineerd en men snapt het maar dat ik mn geld terug wil snappen ze niet. Echt diep triest. Mijn advies …denk 2 maal na voordat je besteld !

27 de agosto de 2025

Zelfingenomen en arrogant

Verkeerde bestelling: ander type en 6 maten kleiner, kan gebeuren. Natuurlijk retour gestuurd, maar krijg de kosten daarvoor niet terug? ik mag een coupon aanvragen voor korting, maar heb de juiste maat al weer eerder besteld. Hou die coupon maar en veel strekte met het bedrijf.

22 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

2x Crocs besteld geen succes.

2x Crocs besteld, eerste waren een soort pantoffels. Ze waren erg mooi en paste goed. Alleen ging het vachtje al snel vervilten en was het erg zweterig. Niet prettig! Nu weer Crocs gekocht voor bij het zwembad maar ze vallen opeens erg klein. Om dit te retourneren moest ik zelf een label kopen bij post nl. Dit kostte mij €8,25! Ik vind dit echt belachelijk veel geld. Ik zal hier nog een keer bestellen

21 de agosto de 2025

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Door een fout in hun systeem wordt mijn bestelling dubbel gedaan (en door mij dubbel betaald). Ik neem direct contact op via de chat, die zeggen niets te kunnen doen en beëindigen midden in het gesprek de chat. Daarna probeer ik het nogmaals via de mail, ook hier zeggen ze niets te kunnen doen en verzoeken ze me op eigen kosten de tweede bestelling retour te sturen. Waarom moet ik betalen voor hun fout?

18 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik zou hier niks bestellen

Ik zou hier niks bestellen! Ik heb slippers besteld en verkeerde maat ontvangen ondanks dat ik de juiste maat heb gekozen zetten zij deze om (staat op website vermeld) hoezo? Ik bestel toch een maat die ik wil hebben?!!!!! Vervolgens terug gestuurd, wachten op mijn eigen geld, ze reageren nergens meer op. Nu dus en geen slippers en geen geld retour, ook zelf moeten betalen voor retourzending! Slecht slecht slecht. Antwoorden via mail lijken van een chatbot. Wees gewaarschuwd!

23 de julio de 2025

Nooit meer Crocs

Is dit toekomst? Customer service in India?absuurd!! Nooit meer crocs!

Wij hebben in mei een paar Crocs besteld voor onze zoontje.
hebben wij deze ontvangen,maar onbruikbaar want de klittenband van sandaal kwam los en mijn zoontje is gevallen. daarna heeft Crocs aangeboden om het artikel nogmaals te verzenden. deze hebben wij nooit mogen ontvangen. 20 emails verder hebben wij geen sandalen en geen geld terug. Do sonet is bijna gepaseerd.

En dit noemt men klantenservice.

21 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.