Dezamăgire totală DEPANERO! Experiență neplăcută, am achiziționat un fier de călcat de la Emag +garantie extinsă de încă 2 ani total 4 ani, problema a fost ca dupa aproximativ 2 ani și 6 luni fieru... Ver más

Am trimis un laptop la reparatie si - l-am primit inapoi dupa 2 saptamani jumate - spatele la ecran (aia de metal) prezinta ciobituri (o fii scapat ceva pe el) - ecranul este impins/bombat in... Ver más

Lucreaza cu subcontractori, servicii esecrabile si scumpe. Au lucrat niste amatori si eu a trebuit sa platesc ca si cum s ar fi livrat pt ce am platit. Cea mai proasta experienta ever, zero customer... Ver más

Munca facuta superficial, pe repede inainte, si fara sa se respecte bunele practici. Acum trebuie sa mai stau eu cateva ore sa remediez. Ca sa dau si un exemplu, din mai multe: au taiat gaurile supor... Ver más

1. Taller de reparación eléctrica
  2. Servicio de reparación electrónica
  3. Tienda de electrónica
  4. Servicio de reparación de teléfonos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bine ai venit la Depanero, atelierul de reparatii profesioniste si rapide! Reparam cu grija echipamentele tale electrocasnice, electronice si IT in garantie dar si post garantie. Te asteptam!

1,4

Muy malo

1,4

Worst service in Romania

Worst service in Romania. It`s enough to make a google search and see all the claims. To bad that eMAG.ro, the biggest online store in RO decided to associate with them regarding all warranties. To bad they both lose a client.

27 de febrero de 2018

Am ajuns la Depanero cu un telefon …

Am ajuns la Depanero cu un telefon Lenovo, fiind operatorul oficial al RDS-RCS. A trebuit sa ma duc fizic la ei, pt ca RDSul m-a avertizat ca dureaza vreo 5 zile numai sa ajunga la service, daca las telefonul la ei.
Cei de la receptie relativ ok.
Telefonul nu se mai incarca, nu se mai deschidea. Am lasat aparatul, mi-au dat termen pt diagnoza. Nu l-au respectat, a trebuit sa sun eu dupa raspuns.
Mi-au spus ca placa de baza e stricata, dar nu pot face reparatia decat daca schimba si ecranul care era crapat, desi a functionat mult si bine in acest fel. Ce legatura are placa de baza cu ecranul??!!
Costul reparatiei - 1280ron! Exact cat telefonul nou! Desi in garantie, au gasit motive sa nu deconteze.
Am refuzat, am dus telefonul la un service stradal din zona Dristor, mi l-au reparat in 3 zile cu 80ron!!! Placa de baza era perfecta, era stricata mufa de incarcare! Si desigur, nu m-au obligat sa schimb si ecranul.

9 de septiembre de 2017

¿Es ésta tu empresa?