Fit Zone Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter at have været medlem i en længere periode, var det på tide at få opsagt mit medlemskab hos Fitzone. Det burde være en simpel proces, og indtil nu har der aldrig været problemer. Jeg b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utroligt dårlig oplevelse. Jeg opsagde mit medlemskab, og efter en lang diskussion fastholdt Fit Zone selv, at det definitivt ophørte 31. august. Alligevel trak de 248 kr. igen den 1. september. Ku... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Træner i Fit Zone Nørresundby. Hvis du løfter tunge vægte/bodybuilding skal du ikke vælge dette center. Du må ikke have lyd på din træning. Du skal være muse stille, og kan ikke træne til failure, d... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Odense S. Ok Center til prisen. Faciliteter er ok, men få af dem ds pladsen er træng. Centerets størrelse er meget småt generelt. Musikudvalget er forfærdeligt at høre på. +Der er fint rengjort... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de fitness

Sobre Fit Zone

Escrito por la empresa

Velkommen til Fit Zone 💪

Det ultimative træningscenter, der tager din sundhed og fitness seriøst! Vi er stolte af at tilbyde vores medlemmer en omfattende servicepakke til en overkommelig pris. Med vores standard pris kan du træne i alle vores centre i Odense, Svendborg og Aalborg, så du aldrig behøver at gå glip af en træning, uanset hvor du befinder dig.

Vores filosofi er simpel - vi tror på, at træning skal være sjovt, udfordrende og tilgængeligt for alle. Vores træningscentre er udstyret med den højeste kvalitet af udstyr, så du kan få mest muligt ud af din træning.

Vi ved, at det kan være svært at komme i gang med træning og holde motivationen oppe, men hos Fit Zone får du alt det nødvendige support og vejledning, du behøver for at opnå succes. 💪

Vi er stolte af at være mere end bare et træningscenter - vi er en sundheds- og fitnessfamilie, der er dedikeret til at hjælpe vores medlemmer med at nå deres mål og forbedre deres livskvalitet. Så tøv ikke med at tage det første skridt mod en sundere og mere aktiv livsstil - besøg os i dag og oplev forskellen hos Fit Zone! 💪

Fit Zone-teamet

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

bliv IKKE kunde her…

bliv IKKE kunde her…
Min klare anbefaling er IKKE at blive kunde her. Virksomheden overholder ikke egne betingelser endsige lovgivningen. De oprettede et medlemskab til min umyndige søn uden at kontrollere ID eller noget, i modstrid med deres egne betingelser (afsnit 9). Han betalte herefter en række måneder uden at bruge centeret. Konfronteret hermed er der kun skuldertræk til overs. Det er den "service", man kan forvente, hvis der skulle opstå problemer. Derfor: bliv kunde et andet sted!
De har gentagne gange forsøgt at få min anmeldelse slettet, selvom den er udtryk for min klare oplevelse. Mage til dårlig service har jeg aldrig oplevet.

16 de mayo de 2022

Stensikker fitnesscenter

Jeg har snart trænet i 10 år, og har været medlem i MANGE fitnesscentre, men ikke noget jeg har følt mig tilfreds med...

Nu tror jeg endelig, jeg har fundet et langsigtet venskab med et center. Jeg møder altid ind til smilende personale, renlige lokaler og tilstrækkeligt udstyr som overholder mit begrænset budget.

Håber i åbner i Vejle!!

2 de mayo de 2023

Hej Stefan,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at høre, at vores fitnesscenter har formået at opfylde dine forventninger og skabe en tilfredsstillende oplevelse for dig.

Fit Zone-teamet

100 % varm anbefaling herfra

Jeg træner selv i de 2 Odense centre, og der er virkelig ikke noget at klage over.
Der meget mere udstyr end jeg havde forventet til den lave pris.
Personalet er meget imødekommende og service mindet.
Fede og ok hygiejnisk lokaler.

19 de abril de 2023

Hej Silas

Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med træningsfaciliteterne i de 2 Odense centre, og at du finder det udstyr, der tilbydes til en lav pris, imponerende. Det er også dejligt at høre, at personalet har været imødekommende og serviceorienterede i deres interaktion med dig.

Vi håber, at du vil fortsætte med at træne i disse centre og få endnu flere positive oplevelser i fremtiden. Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg træner i deres fitness i Odense og…

Jeg træner i deres fitness i Odense og er super tilfreds
Der er alle de maskiner jeg skal bruge
5 stjerne til centeret på vestre Stationsvej, Odense

18 de abril de 2023

Hej Mads,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af vores fitnesscenter i Odense på Vestre Stationsvej. Det er fantastisk at høre, at du er super tilfreds med træningen hos os, og at du finder alle de maskiner, du har brug for. Vi er glade for at vide, at vores center opfylder dine forventninger og hjælper dig med at nå dine træningsmål.

Hilsen

Super fitnesscenter.

Super fitnesscenter.
Jeg træner i centeret i Svendborg og er super tilfreds.
Rigtig fin pris.
Ok rengøring

15 de abril de 2023

Hej Steffen,

Tak for din anmeldelse og feedback. Det er godt at høre, at du er tilfreds med Fit Zone i Svendborg og finder prisen rimelig. Vi sætter pris på dine kommentarer om rengøringen og vil fortsætte vores indsats for at opretholde et rent og indbydende miljø for alle vores medlemmer.

Hilsen Fit Zone teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rengøring er ikke eksisterende i Odense…

Rengøring er ikke eksisterende i Odense - Der er beskidt stort set over det hele!!
Valgte primært dette center pga. fornuftig pris, men vil helt klar hellere betale det mere for min træning end at komme til et center der er så beskidt som dette..

5 de abril de 2023

Hej Frederik,

Vi takker for din feedback vedrørende dit besøg i vores fitnesscenter. Det beklager vi meget at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med renheden i vores faciliteter.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den alvorligt ved at undersøge, om der er yderligere skridt, vi kan tage for at forbedre forholdene i vores center.

Endnu engang tak for din feedback, og vi håber at kunne levere en bedre oplevelse for dig i fremtiden.

Fit Zone Teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg tabte mig 13,8 kilo efter 3 mdr i…

Jeg tabte mig 13,8 kilo efter 3 mdr i Fit Zone. Super faciliteter til fair pris
kan godt anbefales

3 de abril de 2023

Hej Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af vores center! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og opnået så flotte resultater på bare 3 måneder.

Vi er glade for at høre, at vores faciliteter har været tilfredsstillende for dig, og at du har oplevet vores priser som fair. Vi sætter en ære i at give vores medlemmer den bedst mulige oplevelse og hjælpe dem med at nå deres mål.

Det betyder meget for os, at du kan anbefale vores center til andre. Vi vil fortsat arbejde hårdt på at forbedre os og give den bedst mulige oplevelse til vores medlemmer.

Godt udstyr og maskiner

Imponerende udstyr og udvalg til prisen. Har prøvet at der ikke er hvad man skal bruge, men i fit zone Odense c fitness så har de et bredt udvalg til mine behov og så til en dejlig lav pris man kan overkommer.

31 de marzo de 2023

Hej Oliver
Tak for din feedback og gode anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse i vores fitnesscenter og at du finder det du skal bruge.

Tak igen for din feedback

Odense S

Odense S. Ok Center til prisen.
Faciliteter er ok, men få af dem ds pladsen er træng.
Centerets størrelse er meget småt generelt.
Musikudvalget er forfærdeligt at høre på.
+Der er fint rengjort i centerets træningsrum.
+Gratis prøvetræning.
Alt i alt 3/5 middelmådigt center, lever desværre ikke op til forventninger så bliver ikke tilmeldt efter prøvetræning.

29 de marzo de 2023

Hej Daniel,

Tak for din ærlige anmeldelse af vores center. Vi værdsætter din feedback, da det hjælper os med at forbedre os og give den bedst mulige oplevelse til vores medlemmer.

Vi er glade for at høre, at du nød din gratis prøvetræning og fandt vores træningsrum rengjort. Vi beklager dog meget, at du ikke var tilfreds med musikudvalget og størrelsen af vores center. Vi vil tage din feedback til efterretning og undersøge, om der er noget, vi kan gøre for at forbedre os på disse områder.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vores team arbejder hårdt på at forbedre centerets faciliteter og plads. Vi håber, at du vil give os en chance mere i fremtiden, når vi har arbejdet på at opfylde dine forventninger.

Tak igen for din feedback, og vi håber at se dig igen snart.

Hyggeligt sted at træne

Hyggeligt sted at træne, med gode maskiner.

27 de marzo de 2023

Hej Sandi,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi er glade for at have dig som medlem.

Vi værdsætter dine positive ord om vores center, og vil gerne minde dig om, at vores team altid er der for at hjælpe vores medlemmer på deres fitnessrejse.

Tak for at vælge Fit Zone, og vi ser frem til at fortsætte med at støtte dig i din træning og hjælpe dig med at nå dine mål.

Temperatur på brusere

Temperatur på brusere - alt for høj

Temperaturen i Fit Zone på Vestre Stationsvejs brusere er så varme, at det slet ikke er muligt at skylle sig efter træning.

Har i de sidste 2 måneder henvendt mig af flere omgange til de ansatte samt skrevet mails, hvor svaret er at det nok skal blive fikset- det bliver det bare ikke.

Sidst jeg var nødsaget til at bade, oplevede jeg efterfølgende ubehag og svimmelhed hele vejen hjem pga. den alt for høje temperatur.

Har snakket med flere i centeret, der har haft lignende oplevelser- hvor de retter henvendelse til Fit Zone uden at der bliver gjort noget ved problemet.

En skam at Fit Zone ikke passer bedre på sine medlemmer.

19 de marzo de 2023

Hej August,

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med temperaturen på bruserne i vores center. Vi tager alle henvendelser fra vores medlemmer alvorligt, og vi har undersøgt sagen nærmere.

Vi har flere gange været ude og kigge på bruserne, men har desværre ikke selv oplevet nogen problemer med temperaturen.

Vi vil dog gerne understrege, at vi tager alle henvendelser fra vores medlemmer alvorligt, og at vi altid svarer på alle henvendelser fra medlemmer, der kontakter os. Hvis du stadig oplever problemer med temperaturen på bruserne, beder vi dig kontakte os igen, så vi kan hjælpe dig videre.

Endnu en gang vil vi gerne beklage den dårlige oplevelse, du har haft, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du og vores øvrige medlemmer har en god oplevelse i vores center.

Fit Zone teamet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg og en veninde har lige meldt os ind…

Jeg og en veninde har lige meldt os ind i fit-zone. Vi fik en mail om at vi skulle betale 99 kr pr md frem til feb...men de har trukket 159 kr fra begge vores konto...og har reserveret 159 kr oveni de i forvejen betalte 159 kr på min konto. Se ...man kan ikke ringe til dem for at få dem til at rette fejlen. Man kan KUN skriv en mail, som ikke bliver besvaret tilbage. Det er dårlig kundeservice, vil jeg som hotel leder mene !!!

Opdate :

Jeg har nu i mange dage korsponderet med fit-zones direktør og der er stadig ingen villighed i at sende mine penge tilbage. Der imod har direktøren, for fit-zone, truet mig med politianmeldelse for bagvaskelse og injurier 😂😂😂 fordi jeg advare andre mod denne virksomhed.(jeg har masser af beviser for det jeg går ud og siger, så det kan ikke være en opstand)

Politi og bank er kontaktet og der er givet til onsdag d 14/12 2022 til at ophæve reservation af de 159 kr og de 60 kr som er taget fra min konto uden min sammetygge.

Fed måde at kære forretning på !!!

6 de diciembre de 2022

Hej Diana,

Vi er kede af at høre om din uheldige oplevelse med vores betalingsprocesser, og vi vil gerne undskylde for eventuelle problemer, som dette måtte have forårsaget dig og din veninde. Vi er kede af at du har følt dig nødsaget til at lave en dårlig anmeldelse til os, da vi følte at vi havde løst sagen under vores korrespondance.

Ift. vores service så prøvede vi at fange dig på telefonen grundet alvorligheden af situationen, men kunne ikke få fat på dig hvorfor vi efterfølgende tog den videre på mail i stedet.

Vi håber du efterfølgende vil fortsætte med at kontakte os hvis du oplever problemer og du er altid velkommen til at ringe til os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været ude hos Fitzone og synes det…

Har været ude hos Fitzone og synes det er et godt sted med mange gode muligheder for at træne mange muskelgrupper... Ganske fine lokaler og mange maskiner men helt lowkey .. Virker fint med login med kode.

8 de noviembre de 2022

Hej Michael,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter meget pris, at du syntes om vores faciliteter og udvalget af maskiner.

God dag til dig!

Nichlas | Fit Zone

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er dejligt og roligt sted

Det er dejligt og roligt sted. God faciliteter og gratis parkering. Man får hurtigt svar når man spørger et eller andet. Jeg er helt tilfreds.

1 de noviembre de 2022

Hej Siva,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter meget pris, at du har lyst til at benytte vores faciliteter.

Rigtig god søndag :-)

Team Fit Zone

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes det er et rigtig godt center…

Jeg synes det er et rigtig godt center i Odense S, der er plads til at træne og gode maskiner, samt der er rent og pænt.

Kan kun anbefale det

29 de septiembre de 2022

Hej Mark,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at centeret lever op til dine forventninger😊

Venligst, Nichlas | Fit Zone

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega godt center ifht pengene

Mega godt center ifht pengene. Man får virkelig meget for pengene. God personale og venlige mennesker. Mange tak for denne gang.

22 de septiembre de 2022

Hej Otto,

Tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os😊

Venligst, Nichlas | Fit Zone

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Min søster og jeg har skrevet mails

Min søster og jeg har skrevet mails, om at der er beskidt, folk bruger ikke håndklæde og en del børn bruger ikke sko og desværre også en del, som ikke spritter af. Maskiner der er i stykker, er længe om at blive lavet. DET ER IKKE GODT NOK !

6 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer væk, hvis ikke i vil snydes!!

Tilbage i januar blev jeg varslet prisstigning. Derfor ville jeg ÆNDRE mit abonnement til deres basis. Men som altid virkede deres portal ikke, så jeg sendte dem en mail om dette.
Jeg får svar at jeg skal oprette nyt abonnement før dette kan lade sig gøre?!!!
Efter flere mails frem og tilbage, hvor jeg til sidst ønsker at opsige hvis ikke de vil ÆNDRE mit abonnement. Så skriver vedkommende (som jeg ikke må nævne på for Fit Zone) fra firmaet at han har ÆNDRET mit abonnement.

Så spoler vi nogle måneder frem, hvor jeg skriver og ønsker at opsige mit abonnement. Må igen sende en mail, da deres portal stadig ikke virker.
Her bliver jeg gjort opmærksom på at mit abonnement er i binding efter jeg fik ÆNDRET mit abonnement i januar.
Dvs. vedkommende har pålagt mig 6 måneders binding... Dette har slet ikke været på tale på noget tidspunkt. Her begynder han så at skrive at han har henvist til deres betingelser. Dette har han aldrig, og det kan jeg dokumentere. Derudover står der intet i deres betingelser om binding!!
Nu er de stoppet med at svare og fastholdt deres binding.

Men hold jer langt væk fra det sted... Medmindre i er ok med at blive snydt.
Sagen er sendt ind til forbrugerombudsmanden.

Opdatering:
Forbrugerombudsmanden har/havde ikke ressourcer til sagen.
Som jeg har en lang mailtråd med jer, så stod det ikke i jeres vilkår, og jeres ansatte skrev at han ændrede abonnement. Intet om at han pålage ny binding. Jeg kan tydeligt se på jeres Trustpilot at jeg ikke er ene om at blive løbet om hjørner med.

18 de junio de 2022

Hej Kenneth,

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi mener dog ikke at vi har gjort noget forkert i denne situation. Forbrugerombudsmanden har heller ikke valgt at tage sagen op.

Vi gør opmærksom på at bindingsperioden har stået klart beskrevet i vores medlemsbetingelser, som du har accepteret ved tilmelding.

Godt sted

Jeg har altid været glad for at træne i fitzone. Der er masser af plads og et varieret udbud af maskiner. Derudover er personalet imødekommende, hjælpsomme og smilende.

29 de mayo de 2022

Misbrug af kort

Vil aldrig anbefale at gøre brug af fitzone - Aalborg centeret ihvertfald, nok det mest inkompetente personale til dato, der blir udleveret medlemskort uden at tjek om det tilhøre den korrekte person og efter mit kort tilkom en person som ikke var mig som misbrugte det til at tømme deres automat så fra siger man sig bare alt ansvar og mener det er min skyld de har udleveret forkert kort.. for det gir jo rigtig god mening, så nu står jeg tilbage med en fed regning som jeg ikke har fået en skid for og med et personale som ingen ansvar tager, og det har taget mig knap 40 dage fra min første mail er blevet sendt til jeg fik et reelt svar.. som egentlig bare skriver det kender vi ikke noget til, kæmpe til grin center

Fedt svar fra jer hvor i igen afviger fra hvad der er sket, i bliver ved med at melde jeg ikke må give mit kort ud hvilket skuda er logisk… men det er jer der har udleveret det forkerte kort i første omgang, endnu engang til grin😂

4 de abril de 2022

Hej Nicklas,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med vores Aalborg center.

Vi vil gerne understrege, at det er dit ansvar som medlem at passe på dit medlemskort og ikke dele det med andre. Desværre kan vi ikke hæfte for eventuelle misbrug af dit kort, hvis du har mistet det eller givet det til en anden person. Vi ville selvfølgelig have spærret kortet, hvis du havde fortalt os, at det var blevet tabt eller stjålet.

Vi er altid glade for at hjælpe vores medlemmer og tage hånd om eventuelle problemer eller spørgsmål, du måtte have. Vi beklager, at du følte dig nødsaget til at skrive en anmeldelse trods at vi fandt en løsning internt, men vi er taknemmelige for din feedback, så vi kan forbedre vores service og undgå lignende problemer i fremtiden.

Endnu en gang tak for din feedback og vi håber at se dig igen snart i vores center.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.