Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Ver más
La empresa ha respondido
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
La empresa ha respondido
Jeg købte et yogahjul hos Fitnessgruppen. Jeg har trænet med det hver dag siden jeg modtog det. Rigtig god kvalitet! Med forsendingen havde Fitnessgruppen vedlagt et meget fint og venligt følgebrev, d... Ver más
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig ekspedition. Fin mail med info. om levering mm.
God service, og mine varmeste anbefalinger.

Fantastic quality of products
I have over the years, purchased kettlebells (competition kettlebells) from Fitnessgruppen. Last week, I bought an additional two, and I am super impressed by the quality, especially the handles

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Super hurtig og nem bestilling. Havde pakken allerede dagen efter. Blev ringet op samme dag jeg bestilte og vi fik sammen gennemgået leverings forløbet.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Fitnessgruppen A/S.
Hjemmesiden er flot og overskuelig, betalingen var nem, og leveringen var utrolig hurtig. Derudover oplevede jeg virkelig god service, da der opstod problemer med det produkt, jeg havde købt. De var lynhurtige til at komme i kontakt med både på mail og telefon.
Rune og Jacob var super hjælpsomme gennem hele processen, og der var en god dialog fra start til slut, hvor vi til sidst fandt en god løsning.
Alt i alt en meget professionel og tryg oplevelse.
Kan klart anbefales.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering og god kommunikation undervejs

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Lav pris og hurtig leveringstid
10/10

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering, og tilfreds med kettlebells kvaliteten (støbejern med neopren9.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Det var nemt at bestille, overskuelig hjemmeside, varen kom hurtigt; men der var en fejl på varen som hurtigt blev erstattet uden beregning af Fitness gruppen.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Blev ringet op af en medarbejder for at afklare en mindre ting og varen var på min adresse dagen efter. Flink medarbejder og super service.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
God kundeservice og et godt produkt jeg købte.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Bestilte udstyr til vores fitnessrum (erhverv), som blev leveret inden for 24 timer uden problemer og alt spillede bare. Rigtig god oplevelse! Ville bestille igen til enhver tid.

Varen blev leveret indenfor 2 dage - hurtigt og tilfredsstillende service

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Hurtig ekspedition. Venlige og hjælpsomme ved telefonisk kontakt, hvis man evt. har brug for råd eller vejledning. Gode og solide produkter. Har handlet der mange gange før og gør det også fremover. Er absolut en anbefaling værd.