Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Ver más
La empresa ha respondido
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
La empresa ha respondido
Jeg købte et yogahjul hos Fitnessgruppen. Jeg har trænet med det hver dag siden jeg modtog det. Rigtig god kvalitet! Med forsendingen havde Fitnessgruppen vedlagt et meget fint og venligt følgebrev, d... Ver más
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Jeg fik en maskine til en god pris og med hurtig levering - trods at den først blev sendt til anden kunde - jeg blev vel informeret om det hele og kunne følge processen hele vejen - god kunde support

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Det kan altså godt betale sig at give lidt ekstra for en vare hos en E-mærket webshop. Jeg havde bestilt en massagebold og den lå her simpelthen dagen efter.
Også tak til GLS der bare virker hvergang når man bruger pakkeshop.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Leveret hurtigt og som aftalt. Personlig opringning omkring levering. Ikke en finger at sætte

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
God og individuel proaktiv kundeservice og hurtig levering

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering, god indpakning af vare, gode priser. Ikke en finger at sætte på noget.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Den bestilte pakke kom med skade, både dårlig indpakning og fragt….
Da firmaet allerede før afsendelse havde sendt en meget venlig mail, svarede jeg med foto af skader.
Uden så meget snak, blev det aftalt at de firmaet sendte en ny…. Fantastisk service og ikke mindst kommunikation 🙏🏼

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Vi ankom 25 min før lukke tid, alligevel tog medarbejder sig god tid til at svare på vores mange spørgsmål. Han forsøgte ikke at op sælge noget og havde en den nødvendige viden om brugen af udstyret!

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Klasse kundeservice, klasse produkter og generelt bare et godt sted og handle

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Fornem service igen igen. Mange tak til Jakob, for din tid og venlighed.

Tilfreds med mit køb!
Der er ikke noget at klage over og det hele fungerede så fint :)

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Som det skal være, fik det jeg havde bestilt og det blev afsendt hurtigt.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Very smooth checkout and very fast delivery in 1 business day. Everything is as good as it can be.
I also liked that the invoice was sent from an actual employee's email, and not a generic no-reply machine :) Happy to give them 5 stars!

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Jeg bestilte varen d 13/1, der står der er 1-2 leveringsdage, nu skriver vi d 20/1 og jeg har stadig ikke modtaget min pakke