Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej Flexbuy Vi bruger jeres løsning i forbindelse med vores arbejde, hvor vi bestiller produkter gennem jer. Jeg har for nylig bestilt en iPhone 17 Pro med oplader, cover, panserglas og kabel.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firma aftale - som virker Det tog ikke længe fra fritvalgs vinduet lukkede til posthuset meldte varer klar til afhentning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overall jeg er tilfreds med hele forløbet. Det var bare lidt irriterende min ordre blev delt op i 2 og jeg først modtog min nr 2 ordre 3 uger efter den første, men det var jule og nytårsperiode så det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en iPhone 16 pro - der var en fejl på skærmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik løst problemet på ingen tid med en udskiftning af skærmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Escrito por la empresa

Flexbuy gør det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing løsninger, bruttolønsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed være med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

nemt at bestille

nemt at bestille - info om leverance, afleveret til foretrukken udleveringssted

6 de noviembre de 2024

Hej Charlotte

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Vi er glade for at din oplevelse hos os er gået som forventet, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe dig. :)

Fin oplevelse

14 de octubre de 2024

Hej Annelise.

Skønt at høre at du sidder tilbage med en god oplevelse af os. Det er vi glade for.

Telefon lev

Telefon lev. til den lovede tid

18 de octubre de 2024

Hej Tommy

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores service.

Kan kun anbefale dem

Kan kun anbefale dem, de sende din bestilling hurtig også selv nye vare.
Havde en iPhone 16Pro 4 dage efter frigivelse

28 de septiembre de 2024

Hej Nick

Tak for de pæne ord, og for din tid, til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med vores service. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God support og hurtig levering.

God support og hurtig levering.

2 de octubre de 2024

Hej Dino

Vi er glade for, at du sidder tilbage med en god oplevelse af vores service både på support, såvel som levering. :)

Rigtig god support

Jeg har haft flere spørgsmål vedr. mit køb, og de har været virkelig hurtige til at svare og hjælpe.

1 de octubre de 2024

Hej Morten

Ok service

Der var hurtig svar på mails. Synes dog det var ret langsom levering.

1 de septiembre de 2024

Hej Helle.

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med vores support.
Tak for din feedback på leveringen, det er altid godt at vide hvor vi kan gøre os endnu dygtigere. :)

iPhone 15 Pro Max and AirPods Pro

I have ordered an iPhone and AirPods Pro from flexbuy and can say that my experience has been nothing but absolute pleasure.

I was incredibly sceptical at first, but I received my phone and was happy with it.

However, what really made a difference is how my interaction with the staff at Flexbuy was. Every question was answered in great detail and very quickly. Which made the whole experience that much better.

Lastly - the insurance. No one wants to deal with it. It is never pleasant. However, I encountered an issue with my phone and a replacement was shipped and received within days without any headache. And considering the cost of modern phones - not having that headache is honestly refreshing.

For as sceptical as I was initially, now I am considering ordering other things from them in the near future.

9 de septiembre de 2024

Hi Dmitrij

Thank you so much for your kind words; we truly appreciate them.

We’re delighted to have provided you with a positive experience and helped erase some of your doubts. Thank you for your feedback on both our delivery and insurance services.

We are continuously working to improve in these areas, so it’s wonderful to have feedback we can use to further develop. :)

Super god service

Super god service - alt fungere som det skal

11 de julio de 2024

Hej Mette,

Tusind tak for de pæne ord, vi er glade for at løsningen her hos os, fungerer for dig. :) Vi gør os meget umage med, altid er yde den bedste service.

Vi håber vi næste gang kan gøre os fortjent til den sidste stjerne. :)

Stjålne sager refunderet

Jeg fik stjålet både telefon og AirPods, som jeg havde købt gennem flexbuy, og jeg har aldrig oplevet så god og hurtig service som den jeg fik efterfølgende.

Ufatteligt høflige mennesker jeg har været i kontakt med, som sørgede for at jeg fik en ny telefon, samt AirPods - ikke andet end tilfredshed herfra 😁

11 de julio de 2024

Hej Alexander

Mange tak for de pæne ord, dem sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at du har følt dig godt behandlet, her hos os. :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aftaler overholdes ikke

Jeg har bestilt skriveborde via. FlexBuy som skulle være leveret imellem d. 15-23/12 i 2023, siden er det blevet udskudt til slut januar 2024.

Jeg vælger at kontakte dem d.d, fordi jeg ikke har hørt fra dem angående levering. Jeg får at vide deres leverandør har bestilt de forkerte dele, så det er udskudt, men intet om i hvor lang tid…

Der tages ikke ansvar for deres elendige leverandører. Der er ingen service eller opfølgning, det skal man selve kontakte dem for.

Så hvis man leder efter et pålideligt firma som overholder leveringsdatoen og aftaler, så skal man ikke vælge flexbuy.

29 de enero de 2024

Hej Frederik,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Flexbuy, men som du selv nævner, så skyldtes fejlen vores leverandør.

Det er selvfølgelig vores ansvar at sørge for, at hele oplevelsen spiller, og vi forstår godt din frustration over den lange ventetid.

Vi håber, at du er blevet tilfreds med den løsning, som vi sammen har fundet, og at du i fremtiden vil anbefale andre medarbejdere at handle ved Flexbuy.

Alt godt fremover.

Leasing uden bøvl

Vi har leaset firmacomputere gennem FlexBuy i en del år efterhånden. Det fungerer upåklageligt, og deres system giver et godt overblik over det udstyr vi har.

8 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har generelt intet positivt at sige

Har generelt intet positivt at sige. Jeg købte en dell xps 9510. Som kom 4 måneder efter bestillingen (godt det ikke hastede.)
Da jeg så modtager mit bærbar, opdager jeg at de ikke har sendt mig den korrekte model, de har nemlig sendt mig en 16gb model med en 512gb ssd (købt med 32gb og 1tb ssd) Jeg åbner bærbaren, og kan se de har skiftet ssd og ram uden at spørge mig først (og bare håbet på det ikke blev opdaget).

Det var i sig selv ikke iorden, hvad der gør det forfærdeligt er at jeg har kæmpet med deres support siden modtagelse dato omkring den defekte ssd, jeg endte med at opgive og selv købte en 1tb ssd og smed i (som virker som den skal) og kørte deres i det sekundære slot. Den blev ved med at give fejl og BSOD når Flexbuy's ssd sad i.

Flexbuy fik dell ud (som skiftede motherboard) og kørte igen.
Fejlen sker stadid, ALT andet er testet eller udskiftet pånær deres ssd, men de insistere på jeg sender min bærbar ind til dem så de kan teste det.

Hvilket jeg direkte nægter, da jeg har købt en bærbar med dag til dag onsite support fra dell, men fordi flexbuy ville spare en krone, skiftede de jo selv ssd og ram. Så det hører ikke under dell's support.
Så skal leve uden min arbejdsbærbar i 7 dage (hvis ikke mere) fordi de skiftede ting uden at spørge kunden først.

Jeg kan virkelig ikke anbefale det her firma. Der har kun været problemer fra dem, og de er sågar stoppet med at svare mig :)

Så må de mene "at en stjerne er lidt hårdt" men det står jeg hårdt fast ved at det ikke er, siden de selv skiftede delene og ikke lever op til den support som følger med denne bærbar.

5 de septiembre de 2022

Hej Jakob,

Håber at vi efterhånden er kommet i mål på denne sag og at endelig du er blevet tilfreds.

Vi indrømmer gerne at sagen ikke har været den bedste, men at vi kun fortjener 1-stjerne er grove løjer i sær fordi Samsung lige har afvist at der er fejl på den harddisk som du ellers så hårdnakket har påstået er problemet.

Men vi håber du er tilfreds og en dag ønsker at handle ved os igen.

Fantastisk kundeservice

Tak for god rådgivning og vejledning.

Kan klart anbefale at handle her.

24 de enero de 2022

Kære Jonas

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og at rådgivningen har været til hjælp.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde personlig og kompetent vejledning, så det er fantastisk at høre, at det har gjort en forskel for dig. Din anbefaling betyder meget for os og hjælper med at inspirere vores team til fortsat at yde deres bedste.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service og hurtige til at hjælpe

Min virksomhed har haft en fremragende oplevelse i form af service, hurtighed og leverance. Det man bestiller er det man får - og Kasper fra flexbuy var vores kontakt, som vi kun kan anbefale.

Respuesta de Flexbuy

Hej Steffen. Det var en behagelig kommentar at møde ind til på en fredag, mange tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fyns bedste leverandør af tablets!

Fyns bedste leverandør af tablets!
De leverer hurtigt, har skarpe priser & tager sig tiden til at yde en god service.
Jeg kan på det varmeste anbefale Flexbuy :)

Respuesta de Flexbuy

Hah - Vi er tablet mestre efterhånden. Tak for de pæne ord.

Kæmpe fan

Kæmpe fan! Fleksibelt, effektivt og transparent når man står og skal kunne skalere op og ned med kort varsel.

Og så er kundeservicen også helt genial!

Respuesta de Flexbuy

Hejsa. Mange tak, det betyder meget for os at vores arbejde bliver værdsat. Det har været en fornøjelse at handle med jer hele vejen i gennem!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning, hurtig levering og god pris.

Vi har netop lige shoppet hardware gennem FlexBuy til vores firma. Ikke nok med at rådgivningen har været on point; priserne er også det hele rette sted, og leveringen var også hurtig og præcis.

Vi kommer til at handle her igen, når vi skal bruge mere.

Respuesta de Flexbuy

Det er vi glade for at høre, og vi ser frem til at følge med i jeres spændende udvikling!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.