Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej Flexbuy Vi bruger jeres løsning i forbindelse med vores arbejde, hvor vi bestiller produkter gennem jer. Jeg har for nylig bestilt en iPhone 17 Pro med oplader, cover, panserglas og kabel.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firma aftale - som virker Det tog ikke længe fra fritvalgs vinduet lukkede til posthuset meldte varer klar til afhentning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en iPhone 16 pro - der var en fejl på skærmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik løst problemet på ingen tid med en udskiftning af skærmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Escrito por la empresa

Flexbuy gør det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing løsninger, bruttolønsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed være med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det har været en god oplevelse og…

Det har været en god oplevelse og service jeg har fået men en lang leverings tid

9 de mayo de 2026

Hej Martin.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, vi ved hvor travl en hverdag kan være, så vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre at du sidder tilbage med en god oplevelse, efter at have været i kontakt med os.

Leveringen arbejder vi altid på at gøre så minimal som muligt, da vi kan sagtens forstå at det kan føles som lang tid at skulle vente på sit nye udstyr.

Det er dog sådan med en bruttolønsordning, at der er nogen godkendelses processer der skal gennemføres, før vi kan levere dit udstyr. :)

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang.

MVH - Flexbuy Team

Super fint 😁

24 de abril de 2026

Hej Jonas.

Tak for at skrive os en anmeldelse, vi ved det kan være svært at finde tid til i en travl hverdag. Så vi værdsætter den meget.

Vi er glade for at du er tilfreds med vores løsning, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe.

Firma aftale

Firma aftale - som virker

21 de abril de 2026

Hej Morten.

Tusind tak for dine pæne ord, og for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse - det værdsætter vi meget.

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse af mødet med vores ordning, og at du er tilfreds med leveringstiden - Det er en service vi altid bestræber os på at tilbyde hver eneste gang.

Vi ser frem til en anden gang vi kan hjælpe.

meget tilfreds.

meget tilfreds.
God pris og hurtig levering

13 de abril de 2026

Hej Rob

Vi ved det kan være svært i en travl hverdag at tage sig tid til at skrive en anmeldelse, så vi er utroligt glade for at du alligevel tog dig tid. :)

Vi er glade for at høre at dit forløb hos os har været en succes, og at du sidder tilbage med en god oplevelse.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe.

Mvh - Flexbuy Team

Super god feedback

Super god feedback. Hurtig levering

30 de marzo de 2026

Hej Allan.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, vi ved det kan være svært i en travl hverdag, så det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse, efter du har været i kontakt med os. vi gør altid vores bedste for at efterlade et godt indtryk. :)

Vi ser frem til en anden gang, hvor vi kan hjælpe.

Hurtig ekspedering

Hurtig ekspedering. Det hele forløb gnidningsfrit.

20 de marzo de 2026

Hej Niels.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det er vi meget glade for. :)

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse af vores løsning, og ser frem til næste gang vi kan være behjælpelig .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og hurtig service, som bare fungerer! Rigtig god hjemmeside, som er gennemtænkt og som ikke giver mange tvivlsomme spørgsmål fra medarbejderne.

16 de marzo de 2026

Hej Brian.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores service, samt oplevelsen på vores hjemmeside.
- Vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre, så vi sætter stor pris på din feedback.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig. :)

Fint service

Alt OK ingen problemer

27 de febrero de 2026

Hej Morten.

Tusind tak for at tage dit tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at læse at du har haft en god oplevelse hos os, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe dig.

Der er virkelig en god kundeservice

Der er virkelig en god kundeservice

2 de febrero de 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. :)

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Mvh. Flexbuy Team

nemt fra start til slut

29 de enero de 2026

Hej Lene.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det betyder mere end du tror. :)

Vi er glade for at høre at du finder vores løsning nem og lige til, og at din oplevelse hos os har været 5 stjerner værd. Det sætter vi en stor ære i, altid at kunne tilbyde. :)

Vi ser frem til næste gang vores veje mødes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der hele gik som.smurt og planmæssigt

Der hele gik som.smurt og planmæssigt. Intet at sætte en finger på

22 de enero de 2026

Hej Kenneth.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. :)

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse af os, som vi ser frem til at kunne gentage en anden gang. :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opkald, opkald og atter opkald.

Jeg kan ikke udtale mig om deres arbejde eller kvaliteten af deres ydelser, men min oplevelse med deres salgsopkald har været frustrerende. Jeg er blevet ringet op gentagne gange, selv efter at jeg flere gange tydeligt har sagt nej tak og gjort klart, at jeg ikke er interesseret. Når man har givet et afslag, forventer man, at det bliver respekteret, og at man ikke fortsat bliver kontaktet på samme måde. Jeg ville ønske, de respekterede et afslag første gang og førte en mere professionel og mindre påtrængende tilgang i deres kundekontakt.

22 de enero de 2026

Fint og imødekommende service

Fint og med god information undervejs i processen.
Behjælpelig kundeservice.

15 de enero de 2026

Hej Arne.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at du har følt dig godt informeret under hele processen, det forsøger vi altid at sætte en stor ære i at gøre.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig. :)

Tilfreds

Overall jeg er tilfreds med hele forløbet. Det var bare lidt irriterende min ordre blev delt op i 2 og jeg først modtog min nr 2 ordre 3 uger efter den første, men det var jule og nytårsperiode så det vel undskyldningen, men jeg er tilfreds med hele forløbet generelt fra start til slut. Godt arbejde

15 de enero de 2026

Hej Kasim

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse. :)

Vi er glade for at høre, at du overordnet set har været tilfreds med hele forløbet fra start til slut.

Samtidig forstår vi fuldt ud, at det kan være frustrerende, når en ordre bliver opdelt og leveret forskudt. I perioden jul og nytår oplevede vi desværre længere leveringstider, men din feedback er meget værdifuld for os og tages med i vores løbende forbedringer.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe. :)

Super service🙌

13 de enero de 2026

Hej Daniel.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det værdsætter vi meget højt. :)

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse af vores service, og ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig.

Mvh Flexbuy Team

Fremragende service på computer

Fremragende service på computer, blev informeret løbende undervejs

15 de diciembre de 2025

Hej Kristian.

Tak for at tage dig til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at du har følt dig godt informeret under hele forløbet, og at du sidder tilbage med en god oplevelse.

Vi sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service, hver gang. :)

Nem at bestille

Nem at bestille, god leveringstid

2 de diciembre de 2025

Hej Per.

Tak for at tage dig tiden til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse af bestillings og leveringsprocessen, og glæder os meget til næste gang vi kan hjælpe dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og hurtig levering:-)

8 de diciembre de 2025

Hej Anette.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse af vores service, det forsøger vi altid at sætte en stor ære i at tilbyde.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig kundservice som svarade och såg…

Trevlig kundservice som svarade och såg till att man fick rätt information för när ens produkt skulle anlända

1 de diciembre de 2025

Hej Alexander

Tusind tak for at tage dig tiden til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre at du sidder tilbage med en god oplevelse af vores kundeservice, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe. :)

Leveringen kom hurtigy

25 de noviembre de 2025

Hej Tina.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi altid stor pris på.

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe.

MVH Flexbuy Team,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.