Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej Flexbuy Vi bruger jeres løsning i forbindelse med vores arbejde, hvor vi bestiller produkter gennem jer. Jeg har for nylig bestilt en iPhone 17 Pro med oplader, cover, panserglas og kabel.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firma aftale - som virker Det tog ikke længe fra fritvalgs vinduet lukkede til posthuset meldte varer klar til afhentning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overall jeg er tilfreds med hele forløbet. Det var bare lidt irriterende min ordre blev delt op i 2 og jeg først modtog min nr 2 ordre 3 uger efter den første, men det var jule og nytårsperiode så det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en iPhone 16 pro - der var en fejl på skærmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik løst problemet på ingen tid med en udskiftning af skærmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Escrito por la empresa

Flexbuy gør det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing løsninger, bruttolønsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed være med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fint

Fint - levering gennemført. Vil være skønt med lidt hurtigere levering.

14 de noviembre de 2025

Hej Jeanne

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at leveringen blev gennemført, og at du ellers har haft en fin oplevelse.

Vi tager din feedback omkring leveringstiden til os, vi arbejder løbende på at gøre leveringen endnu hurtigere.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Man mangler måske lidt bedre oplysninger om status på ens ordre eller bare lidt mere end det man får

17 de octubre de 2025

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse og for at fremhæve vores hjemmeside som nem og overskuelig.

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring opdateringer på ordrestatus. Det er noget vi arbejder på at forbedre. Din kommentar hjælper os med at blive bedre. :)

Vi ser frem til næste gang vi kan være behjælpelige.

Mobil

Fik hvad jeg havde bestil, leveringstiden var lidt lang, men ok

28 de octubre de 2025

Hej Harriet

Tak for at tage dig tiden til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at du er tilfreds med dit produkt, - Tak for at gøre os opmærksom på leveringstiden, det er noget vi hele tiden arbejder på at forkorte endnu mere.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe. :)

Mvh Flexbuy Team.

Super hurtigt og nemt

Super hurtigt og nemt - Altid en god oplevelse

6 de noviembre de 2025

Hej Wiliam

Tak for at give os den fine anmeldelse! - Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Det glæder os at høre, at du fandt det nemt og hurtigt at bruge vores løsning.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen! :)

Fint og passende udvalg

Fint og passende udvalg. Hurtig levering

3 de noviembre de 2025

Hej Thomas.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både udvalget og den hurtige levering.
Det betyder meget for os. :)

Hurtige svar

Hurtige svar. Holder hvad de lover!

8 de octubre de 2025

Hej Anne-Mette

Tak for at skrive os en anmeldelse, det sætter vi altid stor pris på. :)

Vi er glade for, at du sidder tilbage med en god oplevelse, efter at have været i kontakt med os.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig.

Mvh - Flexbuy Team.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Manglende produkter i min bestilling

Hej Flexbuy

I går modtog jeg en besked om, at min pakke var klar til afhentning, men til min skuffelse indeholdt den kun opladeren – hverken kabel, panserglas eller telefonen var med. Jeg troede, at alle produkterne ville blive sendt samlet, så jeg ikke skal hente flere forskellige pakker.

Ellers er jeg meget tilfreds med jeres service.

27 de octubre de 2025

Hej Bo

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse. :)

Jeg forstår godt at du er blevet skuffet over modtagelsen af kun opladeren, særligt når man ser frem til at modtage hele sin ordre.

Vi forsøger at mindske leveringstiden mest muligt, ved at afsende udstyret så snart vi modtager det. Det vil selvfølgelig betyde at man vil skulle besøge den lokale pakkeshop oftere i en periode, og at det kan være udfordrende for nogen, så det er bestemt noget vi vil tage op internt, for at blive bedre til det.

Vi er glade for at høre at du overordnet set er tilfreds med vores service, det vil vi gøre vores bedste for at opretholde, næste gang vi kan hjælpe.

God kommunikation med kundeservice

15 de octubre de 2025

Hej Heidi.

Tak for at tage dig tid til at anmelde os, det betyder utroligt meget :)

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god følelse, efter at have været i kontakt med os.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjælp med at få det ønskede produkt…

God hjælp med at få det ønskede produkt i sortimentet, hurtig ekspedition af ordren og hurtig levering.

18 de octubre de 2025

Hej Jakob.

Tak for at tage dig tid til at anmelde os, det betyder meget for os. :)

Vi er glade for at vi har kunne give dig den hjælp du havde brug for, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Du har kunne hjælpe med alt indtil…

Du har kunne hjælpe med alt indtil videre.

3 de octubre de 2025

Hej Kennet

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe dig. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God købsoplevelse på deres hjemmeside

God købsoplevelse på deres hjemmeside, godt informationsniveau, både før og efter køb.

27 de junio de 2025

Hej,

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe dig. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hurtigt svar på evt spørgsmål

hurtigt svar på evt spørgsmål, og bestilte varer blev prompte leveret

1 de julio de 2025

Hej Lars

Tak for din anmeldelse, og dejligt at høre, at du sidder tilbage med en god oplevelse.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe dig. :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig skuffende service!!

Virkelig skuffende service..

Jeg har tabt min telefon og skal derfor have skiftet skærmen, igennem den forsikring der fulgte med købet og som man selv betaler for.

Selvrisikoen skulle betales, inden de vil oprette en forsikringssag.

Efterfølgende får jeg så en mail med info om hvor telefonen skal sendes hen og at det vil tage 7 dage plus fragt tiden 🙄

I stedet for at bruge en af de utallige udbyder af mobil rep. der ligger over det hele, og kan lave det inden for få timer og selvfølgelig også bruger originale dele.

Når det er en forsikringssag og ikke en garantisag, så burde man kunne bruge et lokalt "værksted"

Kan overhovedet ikke anbefale Flexbye!!

3 de julio de 2025

Hej Morten,

Vi forstår godt, at det kan virke frustrerende, når processen tager længere tid, end man kunne ønske sig, især når man står uden sin telefon.

Når det er sagt, så er der nogle praktiske og tekniske grunde til, at vi håndterer reparationer, som vi gør:

- Selvrisikoen skal betales, før sagen kan oprettes. Det er standardprocedure, da den er fastsat på forhånd og ikke afhænger af skadens omfang.

- Vi benytter udelukkende autoriserede værksteder for at sikre kvaliteten og ikke mindst for at bevare producentens garanti på enheden.

Hvis reparationen foretages hos et ikke-autoriseret værksted, bortfalder garantien, hvilket betyder at vi ikke kan få lavet din telefon hvis der opstår problemer med den i fremtiden.

Vi forstår ønsket om en hurtigere og mere lokal løsning, men vi er forpligtet til at følge producentens og forsikringsselskabets krav netop for at sikre, at du er dækket både nu og fremadrettet.

Vi er ærgerlige over, at oplevelsen har givet anledning til en så lav bedømmelse, især fordi vi bare forsøger at gøre det, der er bedst for dig på den lange bane.

Vi håber, denne forklaring kan give en bedre forståelse af hvorfor vi skal bruge autoriserede værksteder.

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål eller feedback, vi lytter gerne

Det gik nemt

Det gik nemt, intuitivt og uden de store problemer.

10 de junio de 2025

Hej Jes Peter,

Tak for din anmeldelse, og dejligt at høre, at det hele gik nemt og uden problemer.

Vi håber, vi kan gøre os fortjent til fem stjerner næste gang 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

BestiliBestiling og levering af varen var rigtig god. ng og levering af varen var…

Bestiling og levering af varen var rigtig god.

Men jeg søgte rådgivning inden købet, og den var mildt sagt ikke tilstedeværende.

30 de junio de 2025

Hej Mogens,

Vi er glade for at høre, at både bestilling og levering fungerede godt, det betyder meget for os.

Til gengæld er vi ærgerlige over, at du ikke oplevede at få den rådgivning, du havde brug for. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi vil gerne undskylde, hvis du følte dig overladt til dig selv i købsprocessen.

Hvis du har lyst til at dele mere konkret feedback med os, er du meget velkommen til at sende en mail til hej@flexbuy.dk. Vi vil sætte stor pris på dine input og bruger dem aktivt til at forbedre vores service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min touch på min nye iPad virkede ikke…

Min touch på min nye iPad virkede ikke selvom den kun er 2 mdr gammel. Kontakter FlexBuy som siger jeg skal sende den ind. Bliver så kontaktet med et billede, hvor kontakten helt er smadret. De påstår det er min fejl. Jeg har intet gjort, anden ind at bruge den til at logge ind. Den er IKKE tabt eller noget. De for tæller jeg skal betale 800kr for at få den repareret. Hvis jeg ikke betaler, laver de den ikke. Jeg beder som om at lade handlen gå tilbage, da jeg ikke har ødelagt den og der er garanti på. Det er så nemt at sige at kunden har tabt den så man skal betale for at få den lavet.
Samtidig siger de også de sender den. Sender så 2 mail med en dags mellem rum og må til sidst ringe for at få af vide, det var en fejl de skrev iPad’en var sendt.

Hold jer langt væk fra dette firma, og køb jeres iPad i en forretning, hvor I har en garanti der virker.

3 de junio de 2025

Hej Lisbeth,

Vi er noget uforstående over for den anmeldelse, du har skrevet, og synes, det er en meget hård bedømmelse af vores service.

Du har sendt dit udstyr direkte til et autoriseret Apple-værksted, som har dokumenteret, at de modtog enheden med en knust Touch ID-knap.

Om skaden er opstået før eller under fragten, kan vi desværre ikke sige med sikkerhed. Men fysiske skader dækkes ikke af garantien, uanset hvilken butik produktet er købt i.

Skaden skal derfor dækkes af den forsikring, der er tegnet på udstyret, og her er der en selvrisiko på 799 kr.
Vi har endda valgt at betale Apples servicegebyr for dig, da sagen først blev forsøgt behandlet som en garantisag, selvom det reelt er en forsikringssag. Det gjorde vi for at yde den bedst mulige service.

Vi har forsøgt at hjælpe dig bedst muligt inden for de gældende rammer, og vi er kede af, at du ikke føler dig godt behandlet.

Venlig hilsen Support Team Flexbuy

Hurtig og effektiv kommunikation

Fik min vare rigtig hurtigt. Og de er altid gode til at svare.

22 de mayo de 2025

Hej Aksel .

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse, efter at ha' været i kontakt med os . :)

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Havde bestil den via mit firma og…

Havde bestil den via mit firma og forventede da levering der men skulle hente den i en pakkeshop på Christianshavn hvilket tog en time…..

28 de mayo de 2025

Hej Carl,

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi har fuld forståelse for, at det har været frustrerende at skulle rejse langt for at hente din pakke. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Ved gennemgang af din profil kan vi se, at den registrerede adresse på din profil, er virksomhedens adresse.
Da leveringsopsætningen for virksomheden hos os er sat til levering til nærmeste pakkeshop, er pakken derfor blevet sendt til en pakkeshop tæt på den oplyste adresse på din profil.

Vi håber du til næste gang får en bedre oplevelse i forbindelse med en levering fra os. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt blev forklaret nemt og forståeligt.

Alt blev forklaret nemt og forståeligt.
Blev leveret før tiden

15 de mayo de 2025

Hej Thorsten

Mange tak for din positive tilbagemelding ,det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores service. Vi gør os altid umage for at levere en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang. :)

Nem og hurtig levering

9 de mayo de 2025

Hej Lene

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.