Hej Flexbuy Vi bruger jeres løsning i forbindelse med vores arbejde, hvor vi bestiller produkter gennem jer. Jeg har for nylig bestilt en iPhone 17 Pro med oplader, cover, panserglas og kabel.... Ver más
La empresa ha respondido
Firma aftale - som virker Det tog ikke længe fra fritvalgs vinduet lukkede til posthuset meldte varer klar til afhentning
La empresa ha respondido
Overall jeg er tilfreds med hele forløbet. Det var bare lidt irriterende min ordre blev delt op i 2 og jeg først modtog min nr 2 ordre 3 uger efter den første, men det var jule og nytårsperiode så det... Ver más
La empresa ha respondido
Købte en iPhone 16 pro - der var en fejl på skærmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik løst problemet på ingen tid med en udskiftning af skærmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... Ver más
La empresa ha respondido
Flexbuy gør det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing løsninger, bruttolønsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed være med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.
Albanigade 23A , 5000, Odense C, Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint - levering gennemført. Vil være skønt med lidt hurtigere levering.

Respuesta de Flexbuy
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Man mangler måske lidt bedre oplysninger om status på ens ordre eller bare lidt mere end det man får

Respuesta de Flexbuy
Fik hvad jeg havde bestil, leveringstiden var lidt lang, men ok

Super hurtigt og nemt - Altid en god oplevelse

Respuesta de Flexbuy
Fint og passende udvalg. Hurtig levering

Hej Flexbuy
I går modtog jeg en besked om, at min pakke var klar til afhentning, men til min skuffelse indeholdt den kun opladeren – hverken kabel, panserglas eller telefonen var med. Jeg troede, at alle produkterne ville blive sendt samlet, så jeg ikke skal hente flere forskellige pakker.
Ellers er jeg meget tilfreds med jeres service.

Respuesta de Flexbuy
God hjælp med at få det ønskede produkt i sortimentet, hurtig ekspedition af ordren og hurtig levering.

Respuesta de Flexbuy
Du har kunne hjælpe med alt indtil videre.

Respuesta de Flexbuy
God købsoplevelse på deres hjemmeside, godt informationsniveau, både før og efter køb.

Respuesta de Flexbuy
hurtigt svar på evt spørgsmål, og bestilte varer blev prompte leveret

Virkelig skuffende service..
Jeg har tabt min telefon og skal derfor have skiftet skærmen, igennem den forsikring der fulgte med købet og som man selv betaler for.
Selvrisikoen skulle betales, inden de vil oprette en forsikringssag.
Efterfølgende får jeg så en mail med info om hvor telefonen skal sendes hen og at det vil tage 7 dage plus fragt tiden 🙄
I stedet for at bruge en af de utallige udbyder af mobil rep. der ligger over det hele, og kan lave det inden for få timer og selvfølgelig også bruger originale dele.
Når det er en forsikringssag og ikke en garantisag, så burde man kunne bruge et lokalt "værksted"
Kan overhovedet ikke anbefale Flexbye!!

Respuesta de Flexbuy
Det gik nemt, intuitivt og uden de store problemer.

Respuesta de Flexbuy
Bestiling og levering af varen var rigtig god.
Men jeg søgte rådgivning inden købet, og den var mildt sagt ikke tilstedeværende.

Respuesta de Flexbuy
Min touch på min nye iPad virkede ikke selvom den kun er 2 mdr gammel. Kontakter FlexBuy som siger jeg skal sende den ind. Bliver så kontaktet med et billede, hvor kontakten helt er smadret. De påstår det er min fejl. Jeg har intet gjort, anden ind at bruge den til at logge ind. Den er IKKE tabt eller noget. De for tæller jeg skal betale 800kr for at få den repareret. Hvis jeg ikke betaler, laver de den ikke. Jeg beder som om at lade handlen gå tilbage, da jeg ikke har ødelagt den og der er garanti på. Det er så nemt at sige at kunden har tabt den så man skal betale for at få den lavet.
Samtidig siger de også de sender den. Sender så 2 mail med en dags mellem rum og må til sidst ringe for at få af vide, det var en fejl de skrev iPad’en var sendt.
Hold jer langt væk fra dette firma, og køb jeres iPad i en forretning, hvor I har en garanti der virker.

Respuesta de Flexbuy
Fik min vare rigtig hurtigt. Og de er altid gode til at svare.

Respuesta de Flexbuy
Havde bestil den via mit firma og forventede da levering der men skulle hente den i en pakkeshop på Christianshavn hvilket tog en time…..

Respuesta de Flexbuy
Alt blev forklaret nemt og forståeligt.
Blev leveret før tiden

Respuesta de Flexbuy
Más información sobre otros tipos de reseñas.