Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet her af flere omgange i forbindelse med renovering af mit hus. Nem og overskulig webshop. Fik personlig, god og hurtig service. - Eneste lille minus var, at jeg aldrig modtog en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra Lone ved FlotteGulve i Tilst. Venlig og vidende og altid hurtigt respons. Vi fik prismatch på gulvet. Gulvet blev monteret af Alexander som Lone etablerede kontakten til. Dy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig nem bestilling og god service fra firmaet. Vi fik tilsendt 4 gulvprøver (prisen på disse burde måske modregnes i køb af gulv), så vi kunne mærke og se det gulv vi valgte. Nu skal gulvet bare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Priser i gulvhøjde, kommunikation i øjenhøjde. Vi har i flere etaper fået alle gulve udskiftet fra Flotte Gulve. Er nu færdig og vi vil gerne give en anmeldelse. De er professionelle lige fra start... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de suelos de madera y laminados
  2. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

“Ikke nok med at vi har Danmarks største udvalg, vi har også de bedste priser - Vi har nemlig prisgaranti!” Hos FlotteGulve.dk har vi i over 25 år givet vores kunder i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europæiske lande netop den gulvløsning, der er den rette for dem. Det har givet os tusindvis af glade og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hjælper gerne vores kunder med at finde den rigtige løsning - Den rigtige løsning er endda ofte den billigste løsning. Vi tilbyder salg og montering til privat og erhverv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

96 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, rådgivning og levering til tiden. Kan anbefales.

6 de octubre de 2025

Hej Jack

Super tilfreds med flottegulve.dk

Super tilfreds med flottegulve.dk. Service, levering, returnering i forbindelse med fejlkøb osv. Alt spiller

25 de septiembre de 2025

Hej Thomas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle købe et langt produkt

Skulle købe et langt produkt, som af den grund fik en absurd høj fragt.
Kontaktede kundeservice, og de skar produktet over i to, per mit ønske - og ligeledes fragten.
Sådan skal det være!

2 de octubre de 2025

Hej Rune

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne ikke være mere tilfreds

Helt igennem en god oplevelse , vi er så tilfredse . Har fået et helt nyt køkken

1 de octubre de 2025

Hej Gitte

Superflot service

En utrolig flot og engageret telefonisk vejledning ang køb af vores trægulv.
Varen lever fuldt ud op til vores forventninger.
Hurtige svar på mails.
Betaling og afhentning i Ikast nemt og professionelt.

19 de septiembre de 2025

Hej Anni

Ikast butikken FlotteGulve

Efter fysiske besøg (af anden årsag) i forskellige forretninger her i det sydlige Jylland, var jeg begyndt også at sondere mulighederne for nyt gulv til stue/køkken/gang. Efter lidt søgning på nettet efterfølgende, faldt jeg over FlotteGulve.dk og gav dem et kald over telefonen og talte med Martin. Jeg fik rigtig fint svar på mine indledende spørgsmål, og erfarede ligeledes at butikken i Ikast var deres største mht udstillede sortiment af gulve, så en hurtig beslutning herfra var at køre de 1,5 time til Ikast ugen efter.

Vi ankom som aftalt, og mødte Martin i butikken, og kan så absolut kun rose hele forløbet. Produkterne jeg var fokuseret på (sildeben/chevron) blev fremvist, gennemgået, alternativer blev også vendt, samt de forskellige fordele belyst - jeg fik på stedet yderst god information som klart bidrog til at jeg kunne træffe det for mit vedkommende rigtige valg. Ydermere modtog jeg en god pris for både gulvet, men også på det lyddæmpende underlag - og det hele var på lageret, så 10 minuter efter var traileren læsset, sådan!

Jeg kan kun sige tak herfra som kunde for et super godt forløb fra start til slut. Martin som jeg allerede via telefonsamtalen kunne fornemme var faglig dygtig, samt meget serviceminded, var en fornøjelse at tale og samarbejde med omkring produkt ift. mit behov. Så kæmpe ros til Ikast, Martin samt teamet ude på lageret/ekspeditionen! Jeg kan herfra kun give min bedste anbefaling til FlotteGulve.DK!

23 de septiembre de 2025

Hej Michael

Super

Super god service og utrolig hjælpsom

19 de septiembre de 2025

Hej Sanne

En rigtig go behandling

Vi fik en meget fin vejledning, Der blev taget sig tid til at gennemgå de mulige der var ud fra vores ønsker. En rigtig god behandling.
varerne blev lever som aftalt

12 de junio de 2025

Hej Poul-Erik

Skarp service og priser

Skarp service og priser , virkelig god rådgivning i butik , 100% styr på logistik

16 de septiembre de 2025

Hej

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået en virkelig god behandling…

Vi har fået en virkelig god behandling hos flotte gulve i Ikast, særligt Lone har været en fantastisk hjælp 👏👏 vi vil anbefale jer til andre 👍

9 de septiembre de 2025

Hej Hanne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice ved Jens i…

Fantastisk kundeservice ved Jens i Søborg afdelingen.

2 de septiembre de 2025

Hej Chris

Flottegulve har flot service

Keld og Jens i Flottegulve i Søborg yder prima service og ved så meget. Det bedste sted at gå hen hvis man skal ha nye gulve. Anbefales varmt

31 de julio de 2025

Hej Stina

5-stjernet oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos FlotteGulve. Fra start til slut fik jeg professionel og venlig service. Jens var super hjælpsom, lyttede til mine behov og guidede mig til den helt rigtige løsning.

22 de agosto de 2025

Hej Emilie

En klar anbefaling herfra

Tak for hurtig respons pr. mail med supergode tilbud på gulvlægning og imødekommende, venlig og hjælpsom kundebetjening - både pr. mail, i butik og på lager- da vi hentede gulvet …. Desuden en spændende og inspirerende forretning at komme ind i. En klar anbefaling herfra og vi vender selvfølgelig tilbage, når stuegulvet skal skiftes.

22 de agosto de 2025

Hej Marianne

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.