Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet her af flere omgange i forbindelse med renovering af mit hus. Nem og overskulig webshop. Fik personlig, god og hurtig service. - Eneste lille minus var, at jeg aldrig modtog en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra Lone ved FlotteGulve i Tilst. Venlig og vidende og altid hurtigt respons. Vi fik prismatch på gulvet. Gulvet blev monteret af Alexander som Lone etablerede kontakten til. Dy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig nem bestilling og god service fra firmaet. Vi fik tilsendt 4 gulvprøver (prisen på disse burde måske modregnes i køb af gulv), så vi kunne mærke og se det gulv vi valgte. Nu skal gulvet bare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Priser i gulvhøjde, kommunikation i øjenhøjde. Vi har i flere etaper fået alle gulve udskiftet fra Flotte Gulve. Er nu færdig og vi vil gerne give en anmeldelse. De er professionelle lige fra start... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de suelos de madera y laminados
  2. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

“Ikke nok med at vi har Danmarks største udvalg, vi har også de bedste priser - Vi har nemlig prisgaranti!” Hos FlotteGulve.dk har vi i over 25 år givet vores kunder i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europæiske lande netop den gulvløsning, der er den rette for dem. Det har givet os tusindvis af glade og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hjælper gerne vores kunder med at finde den rigtige løsning - Den rigtige løsning er endda ofte den billigste løsning. Vi tilbyder salg og montering til privat og erhverv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

96 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi besøgte FlotteGulve butikken i Ikast i marts måned og bestilte vores gulv. Da vores håndværkere var klar til at modtage det i juni, blev gulvet straks sendt afsted.

3 de junio de 2025

Hej Heidi

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, jeg aftalte afhentning af min pakke i Hvidovre så jeg kunne spare fragten, og det gik alt sammen lynhurtigt

10 de junio de 2025

Hej Elisabeth

Super service fra sælger

Super service fra sælger. Hun kom med mange gode bud på det vi søgte. Vi kunne ligge ordren og vente med at få dem leveret så det passede med vores bygge prokekt. Kan klart anbefale at handle hos flotte gulve.

11 de abril de 2025

Hej Anja

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt klinker og skinner gennem…

Har købt klinker og skinner gennem FlotteGulve. Super service og mega tålmodighed, da jeg har svært ved at bestemme mig. Blev altid mødt med et stort smil af Michela Sand. Vil anbefale FlotteGulve til hver en tid.

2 de junio de 2025

Hej Eva

En god oplevelse

Bestilte og afhentede en vare.
God kommunikation igennem processen og venligt personale ved afhentning.

27 de mayo de 2025

Hej Lars

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel vejledning og helt…

Professionel vejledning og helt fantastisk service. Levering lige til døren. Flotte Gulve har min bedste anbefaling

28 de mayo de 2025

Hej Dorte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god kundeservice og stor…

En rigtig god kundeservice og stor hjælp for mig, hurtig, venlig og løsningsorienteret, vi fik precise det gulv, vi gerne ville har.

5 de mayo de 2025

Hej Ulrike

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået et fint gulv til rimelige…

Har fået et fint gulv til rimelige penge. Også nemt, at de kan hjælpe med at få gulvet lagt. Venlige folk og hurtig ekspedition.

1 de mayo de 2025

Hej Vibeke

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan bestemt ikke anbefale at handle der.

Svar på sidste kommentar.
Flotte gulve forholder sig fortsat ikke til, at de har fotoshoppetet billederne på deres hjemmeside, og derudover bortforklarer de den dårlige lakering af gulvet med nuanceforskelle til trods for, at de ikke har været her og se på fejlen.
Vi kan IKKE anbefale Flotte gulve.

Kommentar til Flotte gulves svar på anmeldelsen.
1. Vi har svaret jer, at vi besigtigede det øverste bræt ikke hele pakken.
2. Når vi skriver, at lakken ikke er jævnt fordelt, taler vi ikke om de forskelle, der er i træet, men om, at nogle brædder er lysnet og andre ikke
3. Viser det, at I nu har ændret billederne markant på jeres hjemmeside, at I også mener, at billederne før var misvisende, eller hvordan skal vi forstår det?

Anmeldelse: Vi har købt gulve, som på hjemmesiden og på gulvprøven, fremstod lyse hvid lakerede i asketræ. Da vi modtog gulvene, tjekkede vi, at varenummeret var korrekt, og vi så også på det øverste bræt i pakken, som fremstod hvid lakeret og som forventet. Men vi fik os en meget slem skuffelse, da gulvene var lagt af montøren. Gulvene stemmer på ingen måde overens med hverken billeder, eller gulvprøven. De er meget mørkere og der er meget mere spil i. Derudover er de ikke jævnt hvid lakerede.
Vi tog straks kontakt til firmaet, men de fastholder, at de ikke kan gøre noget, da gulvet er blevet lagt. Vi har ikke engang kunne forhandle om en kompensation, da vi nu skal have slebet og lysnet gulvene.
Vi mener, at vi er blevet vildledt af billederne på hjemmesiden og af gulvprøven, og er derudover meget utilfredse med den ujævne lakering. Vi kan nu se, at Flotte gulve har fotoshoppet gulvet markant mørkere på deres hjemmeside, men det hjælper jo ikke vores situation.
Vi kan derfor på ingen måde anbefale Flotte gulve.

5 de mayo de 2025

Hej Kristina
Tak for jeres henvendelse og for at tage jer tid til at beskrive forløbet.

Jeg forstår til fulde jeres frustration og det er bestemt en situation, vi gerne havde været foruden.

Det er korrekt, at vi har afvist at yde kompensation i denne sag. Vores beslutning er truffet ud fra, at I via mail har oplyst, at I forud for monteringen havde åbnet og besigtiget en pakke med gulvet.

Det fremgik af jeres mail, at denne pakke havde samme farve og udtryk som resten af leverancen.

Vi mener derfor, at det på dette tidspunkt ville have været muligt at stoppe op og tage kontakt til os, hvis gulvet ikke levede op til jeres forventninger, inden hele huset blev monteret.

Som leverandør kan vi desværre ikke tilbyde kompensation når varen er godkendt og monteret.

I forhold til jeres bemærkning om ujævn lakering, vil jeg gerne præcisere, at det udtryk I oplever skyldes variationer i selve træets naturlige farvespil. Asketræ er et levende naturmateriale, hvor der kan være forskelle åretegninger og nuancer fra bræt til bræt, selv efter lakering. Dette er en del af træets karakter og ikke et udtryk for fejl i lakeringen.

Vi er naturligvis kede af, at billederne og gulvprøven ikke har matchet jeres forventninger til det færdige resultat. Når det er sagt, vil der altid kunne forekomme variationer mellem en mindre prøve og det samlede gulvareal, netop fordi træ er et naturprodukt.

Jeg håber, at I med tiden vil vænne jer til gulvets udtryk og få glæde af dets naturlige skønhed, selvom jeg har fuld forståelse for jeres umiddelbare skuffelse.

Tommy | FlotteGulve.dk

Vedr. din besvarelse med punkter, er du velkommen til at skrive direkte til mig på mail. Blot for at der ikke skal være misforståelser, er nedenstående mailet til mig d. 8/5-2025, kl. 20:03 fra Martin Wulff:

"Hej Tommy
Vi vurderede den første pakke, og da farvenuancerne ikke umiddelbart virkede afvigende, lod vi vores montør lægge gulvet, mens vi ikke var hjemme. Først da hele gulvet var lagt, så vi det igen."

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice andre kunne lære af

Kundeservice andre kunne lære af. Bestilte noget gulv og min plan var at bestille gulv underlag anden sted, da flottegulve var for dyre. Lidt efter min ordre er lagt bliver jeg ringet op og spurgt om jeg ikke skulle have gulv underlag med. Sagde de var for dyre, og så lavet de en pris som var billigere end konkurrenterne. Min ordre blev leveret efter 2 dage. Klar anbefaling herfra.

6 de mayo de 2025

Hej Nikolaj

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfint asketræsgulv til en fair…

Superfint asketræsgulv til en fair pris👍👍
Fin service hos Firmaet og herligt med en butik der har ok åbningstider med kvalificerede medarbejdere.
Er igen ikke imponeret og fragtmanden, der ikke ringede 1 time før levering som ellers aftalt 😡
Hans Arbøl

9 de mayo de 2025

Hej Hans

Flotte gulve leverer flotte gulve

Flotte gulve leverer flotte gulve
Og så har de den bedste kundeservice man kan tænke sig
Man er informeret hele vejen igennem ens ordre mens den er på vej
Martin og Tommy tak for super god behandling og imødekommenhed og kundeservice
Man må sige at hos jer der kommer kunden i første række
Vil fremad rettet anbefale jer
Tak for flotte gulve

8 de mayo de 2025

Hej Irene

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut.
Meget hjælpsomme, tålmodige (selv med to vilde små børn i butikken) og lavede et super tilbud til os på noget smukt gulv.
Tak!

8 de mayo de 2025

Hej Amanda

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.