Valorada con 4 estrellas sobre 5

Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

het bestelde vloerkleed had niet de kleur die ik dacht te hebben besteld. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. De medewerker bevestigde dat er een fout was gemaakt en bood excuses aan. Over het retour... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar
  2. Tienda de alfombras

Escrito por la empresa

Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,3

Todas las opiniones

78 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

goede snelle levering

goede snelle levering , mooi kleed

24 de febrero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je fijne review! Snelle levering en een mooi kleed, dat klinkt als een perfecte combinatie. Veel plezier ermee!

super mooi kleed en snelle levering

super mooi kleed en snelle levering
En nog goedkoop ook

24 de febrero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je leuke review! 😊 Wat fijn dat je zo blij bent met het kleed én de snelle levering. Mooi én betaalbaar, dat horen we graag! Veel plezier ermee.

Mooi carpet

Werd goed op de hoogte gehouden.Snelle levering.Heel mooi carpet.

20 de febrero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je review! Fijn dat alles soepel is verlopen. Veel plezier met je mooie carpet! 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jammer genoeg niet leverbaar

Ik had een vloerkleed besteld en betaald.
Kreeg ik een dag later een mail dat hij niet meer leverbaar was.
2 dagen later geld wel weer terug gestort, maar zo jammer dat voorraad beheer niet helemaal goed werkt.

15 de febrero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat het kleed niet meer leverbaar was, dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan. We doen ons best om onze voorraad zo up-to-date mogelijk te houden en nemen je ervaring zeker mee om dit te verbeteren. Fijn dat de terugbetaling snel is verwerkt. Hopelijk kunnen we je een volgende keer wél blij maken met een mooi vloerkleed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles 👍,niets op aan te merken !

Alles 👍,niets op aan te merken !! en het is een prachtige loper.
Tot een volgende keer.

14 de febrero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat alles naar wens is en de loper zo goed bevalt. Veel plezier ermee en tot de volgende keer!

Team Flycarpets 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snelle levering en vriendelijk…

snelle levering en vriendelijk telefonisch contact

21 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je review! Wat fijn dat alles soepel is verlopen. We staan altijd voor je klaar! 😊

Het is een mooi tapijt

Het is een mooi tapijt. Kwalitatief goed voor de prijs
Alleen jammer dat gls de vervoerder is, kun je niets van op aan wanneer het gebracht wordt op de dag van levering

27 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met het tapijt en de kwaliteit. We begrijpen dat de levering met GLS soms wat onvoorspelbaar kan zijn, en we waarderen je feedback hierover. Hopelijk geniet je volop van je nieuwe aanwinst!

Heb weer voor Flycarpet gekozen

Heb weer voor Flycarpet gekozen, omdat eerder bestellingen goed gingen. Deze keer ook weer, had een karpet besteld en kwam de dag erna dat er een niet bestaand huisnummer op de bestelling stond. Bestelling was al onderweg. Snel gebeld en situatie uitgelegd. Gelijk werd er actie ondernomen, om mij dezelfde dag alsnog het karpet toe te sturen. Wat gelukt is. Vond dit een hele goede service. Zal Flycarpet zeker aanbevelen. Qua prijs en kwaliteit ook zeer tevreden.

17 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je uitgebreide review en je vertrouwen in ons! Wat fijn om te horen dat we je zo snel konden helpen en dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Dit soort complimenten maken ons dag helemaal goed! 😊 We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe karpet en zien je graag weer terug.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede klantenservice, levertijd klopte niet

De beloofde levertijd van ons kleed was 7 werkdagen, maar dit bleek niet te kloppen. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice zeiden ze eerst dat het goed zou komen, maar uiteindelijk bleek dat het toch meer dan een maand zou duren. Klantenservice heeft proactief korting aangeboden, was vriendelijk, dacht mee en reageerde snel. Uiteindelijk hebben we het kleed geannuleerd en dat ging ook zonder moeite.

27 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je eerlijke feedback! Wat jammer dat de levertijd niet volgens verwachting was, maar fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft geholpen en het annuleren soepel verliep. We hopen je in de toekomst alsnog te mogen verrassen met een betere ervaring!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service

De retourlabels werken niet op de website. Telefoon wordt niet beantwoord. Slechte service!

23 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je feedback! Waarschijnlijk zat je op een oude versie van onze retourpagina. Je kunt je retour eenvoudig aanmelden via deze link: https://www.flycarpets.nl/service/shipping-returns/. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten! 😊

Echt wollen tapijt

Omschrijving en fotos product waren duidelijk ven precies ook zo geleverd. Kwaliteit tapijt geleverd is goed. Levering was vanuit Duitsland dus duurde een dagje langer maar prima vooraf aangegeven.

21 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het tapijt. Dat maakt ons helemaal blij! 😊

Heel blij mee

Top, goed product.
Blij mee. Jammer dat ze via GLS versturen, dat is me een bedrijf...
Voor de dat helemaal tevreden

22 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je blij bent met het product! Jammer om te horen dat de ervaring met GLS niet helemaal top was, we nemen je feedback mee. 😊

Topservice

Prima en snelle reactie op vragen! Correcte afhandeling en een prima product

13 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn dat alles naar wens is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe vloerkleed!

Good experience, smooth delivery

It all went smoothly from when I ordered to receiving the carpet. It looks like the photos- the quality is aligned with the price- its a light carpet, but seems antislip, unlike the one we had. We were looking for an antiallergic carpet so overall happy with our purchase.

15 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Thank you for your kind review! We're so glad to hear that everything went smoothly and that the carpet met your expectations. Enjoy your new carpet! 😊

Kind regards,

Prachtig mooi vloerkleed

Prachtig mooi vloerkleed

14 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je lieve woorden! Wat fijn dat je zo blij bent met je prachtige vloerkleed. Veel plezier ermee! 🥰

Flycarpets-super

Flycarpets-super, snel levering , carpets zelf echt mooi, goede communicatie

5 de diciembre de 2024

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service én de mooie vloerkleden. Daar doen we het voor! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De kleuren zouden zwart met goud zijn…

De kleuren zouden zwart met goud zijn het is zwartig met geel de print is netjes gedaan

6 de enero de 2025

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je review! Wat jammer dat de kleuren niet helemaal overeenkomen met wat je had verwacht. Dat kan inderdaad soms lastig zijn met foto's en lichtinvallen. Gelukkig ben je wel blij met de mooie print. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.

Team Flycarpets.

Altijd top!

Vaker hier besteld, alles prima in orde!
Snelle verzending, snelle levering en mooie kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn wasbare vloerkleed.

13 de diciembre de 2024

Respuesta de Flycarpets

Bedankt voor je lieve review en het vertrouwen dat je steeds in ons stelt! 💛 Wat fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen en dat je blij bent met je vloerkleed. Daar doen we het voor!

Team Flycarpets

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.