Vad där för ett tag sedan och bad om en frisyr och fick en helt annan frisyr, blev totalt öppnad. Grät samma dag blev sjukt ledsen och besviken. Gents är förmodligen en jätte bra hårklippning salong m... Ver más
La empresa ha respondido
Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra... Ver más
La empresa ha respondido
Min absoluta favorit webbshop när det kommer till exklusiva nishparfymer ! Fantastiskt utbud och utmärkt service och väldigt snabba leveranser. Hos Gents blir man aldrig besviken!!
La empresa ha respondido
Beställde en shavette och säkerhetshyvel. Blev rätt så besviken när jag insåg att de inte inkluderade ens ett rakblad. Skulle framgått mycket tydligare att det inte ingick, och inte inbakat i... Ver más
La empresa ha respondido
OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse
Helsingborg, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Har förmånen att kunna besöka butikerna både i centrala Helsingborg och på Väla.
Älskar hur man kliver in i en annan värld så man besöker butikerna!
Räkna med att bli väl omhändertagen av kunnig personal som hjälper alla från noviser till skäggproffs att hitta rätt produkt.
Mycket trevligt sortiment av rakattiraljer, hudvård och parfymer för män (och kvinnor, då frun ibland använder mina parfymer med gott resultat).
Vissa anmärker att det är dyrt, men då produkterna är dryga måste jag säga att de minst sagt är prisvärda, och de har produkter som passar de flesta plånböcker. Dessutom har jag sparat en hel del på att byta till säkerhetshyvel. Dessutom verkar huden må bättre av den. Den är lätt att lära sig hantera, och min dotter rakar mitt huvud med den utan blodspillan.
Kommer i framtiden att gå över till rakkniv, men behöver semester (och alun) innan jag vågar ge mig på det
För den som inte upptäckt det ännu rekommenderas även talk varmt! Håller svett borta på ställen du inte vill sätta deodorant på (och även ställen du normalt sätter deodorant på, lämnar inga fläckar eller missfärgningar!). Synd att favoriten Clubman försvann, men goda alternativ finns. Talk i skor både förebygger och eliminerar dålig doft, kort sagt oumbärligt.
Personalen har även tålmodigt lett mig till några av mina favotitdofter, trots att jag är otroligt petig när det kommer till dofter. Ibland har de till och med chockat mig med en doft jag aldrig skulle valt själv, men som luktar underbart på mig. Lämnar alltid butiken med ett leende (och en påse).
Otroligt bra bemötande vid reklamation. Det är vid sådana tillfällen man märker vad ett företag går för.
Jag skulle registrera mig på sidan för att lämna ett omdöme på parfym jag köpt men man måste ju uppge kön för att registrera sig. Känns enormt fjantigt och helt onödigt. Jag förstår att ni vill ha kön på era kunder eftersom ni lever i tron att ni kan skicka relevant reklam baserat enbart på denna information. Men jag vill inte främst ha reklam, jag vill köpa produkter samt skriva omdömen.
Ta bort det där fåniga mossiga kravet på att era kunder ska passa in i era förutfattade idéer om vad vi vill ha.

Respuesta de Gents.se
Snabb leverans, snabba svar och bra service.
Sidan ligger numera som snabbval på mobilskärmen. 👍
Väldig bra produkter och det jag gillar mest av allt e snabb frakt, tog inte mer än 3 dagar.
Toppen. Kanon pris och bra service jag kommer och handla fler.
Planerar du att köpa en parfym för 2600kr? Gör det inte på Gents - större scam har jag inte bevittnat sen det engelska möbelföretaget som aldrig levererade kunders varor och försvann från marknaden. Inte en krona fick man tillbaka.
Jag hämtade precis mitt paket, som i stället för min parfym, bestod utav testers på bodylotion och tandkräm.
Har nu reklamerat varan och hoppas att min beställning faktiskt skickas och når mig.
Det verkar som att anställda på Gents lager verkar fylla kunders paket med sk*t och tar produkten åt sig själva.
Det enda positiva med min upplevelse är Marianne på kundservice som lyssnade och hjälpte mig (förhoppningsvis) - tack.

Respuesta de Gents.se
Beställde till jul och leveransen var mycket snabb.
Mycket nöjd m produkterna.
Rekommenderas
Mycket bra butik med stort sortiment. Snabba leveranser och väl paketerat. Saknar några varumärken på hyvlar, rakblad och tvålar, men det proffsiga bemötandet gör att de får full pott! :)

Respuesta de Gents.se
Inhandlade fem diverse produkter, får sms om att de har kommit till postombud och går dit. Postombud säger att paketet inte finns då den redan är uthämtad? Vid kontakt med gents säger de att varan är skickad och att det inte kan vara behjälpliga. Några veckor senare blir jag fakturerad för retur. Kontakt med gents ännu en gång som säger att de inte har fått tillbaka varorna och kan inte vara behjälpliga. Trots att varorna ska ha skickats tillbaka till dem enligt returfaktura som jag fick stå för, där jag efter många om och men får reda på att den levererats till Gents exakta postadress. Dessutom var de otrevliga och oproffsiga i hanteringen av det hela.
Det slutade med att jag betalade retur för något som aldrig ens hade kommit Mig tillhanda?
ALDRIG IGEN SÄGER JAG BARA.

Respuesta de Gents.se
Bästa nätbutiken för män med stil. Leveranstid brukar vara det som jag kan reta mig på, men här är de blixtsnabba! Sortimentet och utbudet har inget mer att önska. Skönt att de uteslutit billiga skitprodukter.
Har beställt flera gånger, ett genuint bra företag, felfritt.
Snabb leverans och fungerar som det ska. Rekommenderas.
Oerhört snabba och synnerligen serviceminded. Antagligen bäst i Sverige inom sitt segment. De har även märken som är väldigt svår att hitta hos andra butiker, som Roja parfym till exempel. Rekommenderar verkligen.