Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Ver más
La empresa ha respondido
Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Ver más
La empresa ha respondido
Respektløs opførsel overfor kunder og borgere. Tænk at i kan være så egoistiske og respektløse med jeres biler og deres klokker. Man bliver skør. I kan høres overalt i private hjem endda fra l... Ver más
La empresa ha respondido
Dem jeg har sendt is til her fra Sydafrika, siger de er lækre og chaufførerne er rare. Det gik også fint at flytte en leveringsdato, og de medarbejdere jeg var i kontakt med var hjælpsomme og venlige.... Ver más
La empresa ha respondido
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Totalt respektløs adfærd!
Den klokke, hjem-is bilen ringer med, er til at indikere, at nu er den på den her vej.
Det er ikke sådan den bliver brugt!. I ringer på den, som om at der ingen dag var i morgen. Som om, at de folk der kører i bilen bliver presset og tvunget til at ringe på den klokke, indtil deres arm falder af.
Jeg har taget kontakt til dem flere gange. Både pr. mail og til dem der kører bilen.
De bliver bare ved med at gøre det samme. De ringer mere med den klokke, end at de ikke ringer med den? WOW!
FOLK KAN SAGTENS HØRE I ER HER! OGSÅ NÅR I RINGER MED KLOKKEN 1KM VÆK FRA OS!
STOP DET NU!

Respuesta de Hjem-IS
Jeg synes, det er fedt med en isbil, der kører rundt, i stedet for at man selv skal køre ud og købe is. Der er altid et stort udvalg, og når der kommer nye is, er det altid noget spændende.
Udvalget er så stort, at der altid er noget nyt, man kan prøve næste gang, isbilen kommer. Prisen kunne godt være lidt lavere, men fordi isen er så god, er det måske en fair pris.
Medarbejderne er mega søde, så det er næsten ligegyldigt, hvem der kommer, for det er altid en god oplevelse. Det er genialt, at i kører rundt med en isbil, fordi man så ikke behøver at tage ud til en butik og håbe, at den is, man gerne vil have, er på lager.
Antallet af is i pakkerne er perfekt. Der er hverken for mange eller for få. Der er lige nok til, at man kan glæde sig til næste gang, isbilen kommer.
Det er altid nemt at bestille, da det går mega hurtigt. Mega lækker is! Det kan klart anbefales at købe hos Hjem-IS.

Respuesta de Hjem-IS
Oplever at de ikke altid, kommer på fastlagte dage.
Holder ofte på forkert veje.
Det er ultimativt, den dårligste service 👎

Respuesta de Hjem-IS
Hvornår lærer i ikke at ringe med klokken lige når småbørn sover - som typisk er mlm. 12-14 - irriterende mit barn bliver vækket af her og ikke vil sove mere efter at have sovet 30 min og så er kropumulig indtil aften

Respuesta de Hjem-IS
Super god kundeservice. Jeg havde flere spørgsmål (over mail) som jeg fik svar på næsten med det samme, samtidigt med de havde en rigtig god løsning på mit problem vedrørende afhentning. Og så selvfølgelig lækker is 😋👍

Respuesta de Hjem-IS
Jeg er vild glad for hjemis. Også mine børnebørn. Dog lidt træt af at de ikke er økoligisk og gmofri. Har lige opdaget at eu har stemt for at gmo ingen mærkning får. Hvordan ved hjemis, de ingen gmo får. Er de hjemis ren økologiske er der ingen gmo i.

Respuesta de Hjem-IS
Jeg vælger lige at lave et lille skriv.
Jeg fik en pakke med 3 isvafler, der var knækket. Øv. Jeg henvendte mig til Hjemis , der tog det virkelig seriøst. Jeg har fået et gavekort til at købe en anden pakke is. Det er da virkelig service. Jeg er en super glad kunde... mmmmm

Kold fornemmelse
Elsker Jeres is ❤️❤️
Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker
Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som pensionist må jeg springe over nogle gange skønt jeg har lyst til at sprænge budgettet .vil gerne smage alle de forskellige I har ...
Glæder mig altid til I bimler
Jeres konsulent herude er en super behagelig fyr med god kontakt til kunderne ung som ældre🫠😄🙃..

Respuesta de Hjem-IS
Super service, købte megapakken som er fantastisk. Der manglede dog 2 slags. Tog kontakt til hjem-is og fik et gavekort på de manglende is. Handler der helt sikkert igen.

Respuesta de Hjem-IS
Jeg bestilte en sommerpakker med 60 is, og ved siden af dette var en monster truck alt i alt 499kr. Da jeg skal afhente ved isbilen, så får jeg ikke monster trucken, for den havde de ikke flere af, og en rigtig arrogant chauffør. Jeg sagde det var derfor jeg bestilte netop denne kasse, hvorefter svaret var, at det ikke var hans problem. Da jeg skrev og klagede, ja så kunne jeg få et gavekort på 50kr. Det er sidste gang jeg handler med dette firma mere.

Utrolig dårlig kvalitet.
Jeg køber aldrig en is igen

Respuesta de Hjem-IS
Blev taget godt hånd om hurtig tilbagemelding ved reklamations sag
Mange Tak for fin Service 🙂👍

Respuesta de Hjem-IS
Trods forsinkelsen fik jeg min is som altid og da er sommer så må man osse forvente ekstra travlhed

Respuesta de Hjem-IS
Is bilen kom , havde bestilt men kunne ikke få dem ( knap så flink ung mand )
Jeres telefon damer /mænd er bare vildt flinke må je sige

Nørremarken, Gevninge
Og så var Alexander tilbage på ruten.
Altid en meget kompetent og professionel betjening..!!
Han fik mig til at købe flere af de dejlige varer, end jeg egentlig havde tænkt mig..! HERLIGT..!
Vi skal nok snart ha' en større fryser... :o)

Respuesta de Hjem-IS
God kvalitet og levering til tiden.
Kun irriterende at man ikke kan indtaste udenlandske (er i sommerhus) telefonnummer ved ordren.
Sælgeren ringer gerne 10 minutter før ankomst, men jeg måtte sende en mail til hovedkontoret og bede dem give ham mit nummer. Ikke godt nok.

Respuesta de Hjem-IS
Altid super søde, høflige og hjælpsomme medarbejdere ved Hjem-Is bilen.
Meget nemt at bestille online.