Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Respektløs opførsel overfor kunder og borgere. Tænk at i kan være så egoistiske og respektløse med jeres biler og deres klokker. Man bliver skør. I kan høres overalt i private hjem endda fra l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dem jeg har sendt is til her fra Sydafrika, siger de er lækre og chaufførerne er rare. Det gik også fint at flytte en leveringsdato, og de medarbejdere jeg var i kontakt med var hjælpsomme og venlige.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Productos de alimentos
  2. Proveedor de postres congelados
  3. Fabricante de comida congelada
  4. Tienda de congelados
  5. Heladería

Escrito por la empresa

For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

290 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Totalt respektløs adfærd!

Totalt respektløs adfærd!

Den klokke, hjem-is bilen ringer med, er til at indikere, at nu er den på den her vej.

Det er ikke sådan den bliver brugt!. I ringer på den, som om at der ingen dag var i morgen. Som om, at de folk der kører i bilen bliver presset og tvunget til at ringe på den klokke, indtil deres arm falder af.

Jeg har taget kontakt til dem flere gange. Både pr. mail og til dem der kører bilen.
De bliver bare ved med at gøre det samme. De ringer mere med den klokke, end at de ikke ringer med den? WOW!
FOLK KAN SAGTENS HØRE I ER HER! OGSÅ NÅR I RINGER MED KLOKKEN 1KM VÆK FRA OS!

STOP DET NU!

28 de mayo de 2026

Hej Frederik,

Mange tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever ringningen som generende – og ikke mindst at du føler, du har henvendt dig uden resultat. Det er bestemt ikke vores hensigt at være til gene i området.

Da du har oplevet det gentagne gange, vil vi meget gerne have mulighed for at understrege det direkte over for det ansvarlige depot. Du må derfor meget gerne sende os en mail på info@hjem-is.dk med henvisning til denne anmeldelse samt din adresse.

Så kan vi følge op med depotet og sørge for, at chaufføren dæmper eller slukker klokken ud for din bolig fremover.

Hjem-IS

Stort udvalg af is

Jeg synes, det er fedt med en isbil, der kører rundt, i stedet for at man selv skal køre ud og købe is. Der er altid et stort udvalg, og når der kommer nye is, er det altid noget spændende.
Udvalget er så stort, at der altid er noget nyt, man kan prøve næste gang, isbilen kommer. Prisen kunne godt være lidt lavere, men fordi isen er så god, er det måske en fair pris.
Medarbejderne er mega søde, så det er næsten ligegyldigt, hvem der kommer, for det er altid en god oplevelse. Det er genialt, at i kører rundt med en isbil, fordi man så ikke behøver at tage ud til en butik og håbe, at den is, man gerne vil have, er på lager.
Antallet af is i pakkerne er perfekt. Der er hverken for mange eller for få. Der er lige nok til, at man kan glæde sig til næste gang, isbilen kommer.
Det er altid nemt at bestille, da det går mega hurtigt. Mega lækker is! Det kan klart anbefales at købe hos Hjem-IS.

12 de julio de 2026

Hej Nova,

Mange tak for den virkelig fine anmeldelse! 😊

Det gør os utrolig glade at læse, at du sætter så stor pris på vores koncept, det brede udvalg og ikke mindst vores søde chauffører. Vi arbejder altid på at skabe gode oplevelser og have masser af lækre nyheder på hylderne, så det er skønt at høre, at det rammer plet hos dig! ☀️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os allerede til at komme forbi igen næste gang 🍦

Uprofessionelt!!!

Oplever at de ikke altid, kommer på fastlagte dage.
Holder ofte på forkert veje.
Det er ultimativt, den dårligste service 👎

11 de julio de 2026

Hej Jesper,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er selvfølgelig slet ikke tilfredsstillende, at du oplever, at bilen udebliver eller holder de forkerte steder. Det beklager vi meget – det er ikke den service, vi ønsker at levere.

For at vi kan sende din feedback videre til det rette depot og få fulgt op på ruten i dit område, vil vi meget gerne bede dig sende din adresse til os på info@hjem-is.dk.

Et lille tip er, at du med fordel altid kan bestille is online via vores hjemmeside. Så kører Hjem-Is-bilen direkte hjem til dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hvornår lærer i ikke at ringe med…

Hvornår lærer i ikke at ringe med klokken lige når småbørn sover - som typisk er mlm. 12-14 - irriterende mit barn bliver vækket af her og ikke vil sove mere efter at have sovet 30 min og så er kropumulig indtil aften

12 de julio de 2026

Hej Mark,

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager meget, at klokken har været til gene. Det er naturligvis slet ikke vores hensigt, når vi kører i området.

Vi vil meget gerne markere din adresse i vores system, så vores sælgere fremadrettet slukker eller dæmper klokken, når de kører forbi hos jer.

Vil du sende din fulde adresse (adresse, postnr. og by) til os på info@hjem-is.dk? Så giver vi det lokale depot besked med det samme, så der bliver taget hensyn fremadrettet.

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Jeg havde flere spørgsmål (over mail) som jeg fik svar på næsten med det samme, samtidigt med de havde en rigtig god løsning på mit problem vedrørende afhentning. Og så selvfølgelig lækker is 😋👍

8 de julio de 2026

Hej Maja,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Det varmer os utroligt meget at høre, at du fik hurtig og god hjælp over mailen – og at løsningen faldt i god jord. Og selvfølgelig er vi ekstra glade for, at isen også smagte! 😋🍦

Rigtig god sommer fra os!

Venlig hilsen,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg er vild glad for hjemis

Jeg er vild glad for hjemis. Også mine børnebørn. Dog lidt træt af at de ikke er økoligisk og gmofri. Har lige opdaget at eu har stemt for at gmo ingen mærkning får. Hvordan ved hjemis, de ingen gmo får. Er de hjemis ren økologiske er der ingen gmo i.

1 de julio de 2026

Hej Vivi,

Tusind tak for den fine anmeldelse! ⭐

Hvor er det fantastisk at høre, at både du og dine børnebørn er vilde med Hjem-IS – det varmer utroligt meget! 🍦

Vi forstår godt din interesse for råvarerne. Vi prioriterer altid gode ingredienser og følger selvfølgelig gældende lovgivning og mærkningsregler for fødevarer i Danmark.

Hvis du ønsker mere specifik viden om vores råvarer eller ingredienser i vores enkelte is, er du meget velkommen til at sende os en e-mail på info@hjem-is.dk. Så undersøger vi det gerne nærmere for dig!

Rigtig god sommer til dig og børnebørnene! ☀️

Venlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vælger lige at lave et lille skriv.

Jeg vælger lige at lave et lille skriv.
Jeg fik en pakke med 3 isvafler, der var knækket. Øv. Jeg henvendte mig til Hjemis , der tog det virkelig seriøst. Jeg har fået et gavekort til at købe en anden pakke is. Det er da virkelig service. Jeg er en super glad kunde... mmmmm

8 de julio de 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det var selvfølgelig ærgerligt, at isvaflerne var knækket, men vi er rigtig glade for, at du tog fat i os, så vi kunne finde en løsning. Det betyder meget for os, at du oplevede vores kundeservice som hjælpsom, og at du er en super glad kunde. 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kold fornemmelse

Kold fornemmelse
Elsker Jeres is ❤️❤️
Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker
Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som pensionist må jeg springe over nogle gange skønt jeg har lyst til at sprænge budgettet .vil gerne smage alle de forskellige I har ...
Glæder mig altid til I bimler
Jeres konsulent herude er en super behagelig fyr med god kontakt til kunderne ung som ældre🫠😄🙃..

21 de junio de 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! ❤️🍦

Det gør os virkelig glade at høre, hvor meget du holder af vores is, og at du altid glæder dig til at høre isbilens klokke. En ekstra stor tak for de flotte ord om vores sælger, dem sørger vi for at give videre. 😊

Vi har også stor forståelse for din kommentar om prisen. Vi bestræber os på at tilbyde is af høj kvalitet og gode pakker, men vi ved godt, at budgettet også skal hænge sammen. Derfor håber vi, at du indimellem kan finde nogle af de tilbud og kampagner, der passer til dig.

Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi du er en del af Hjem-IS. Vi glæder os til at komme forbi igen! 🚚🍦

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, købte megapakken som er fantastisk. Der manglede dog 2 slags. Tog kontakt til hjem-is og fik et gavekort på de manglende is. Handler der helt sikkert igen.

6 de julio de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Vi er glade for at høre, at du er begejstret for Megapakken, og at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, da der manglede et par varianter. Det betyder meget for os, at vi kunne finde en løsning, og vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen.

god service

5 de julio de 2026

Tusinde tak for de 5 stjerner og de søde ord ⭐😍

Jeg bestilte en sommerpakker med 60 is

Jeg bestilte en sommerpakker med 60 is, og ved siden af dette var en monster truck alt i alt 499kr. Da jeg skal afhente ved isbilen, så får jeg ikke monster trucken, for den havde de ikke flere af, og en rigtig arrogant chauffør. Jeg sagde det var derfor jeg bestilte netop denne kasse, hvorefter svaret var, at det ikke var hans problem. Da jeg skrev og klagede, ja så kunne jeg få et gavekort på 50kr. Det er sidste gang jeg handler med dette firma mere.

Respuesta de Hjem-IS

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke fik den oplevelse, du havde forventet.

Vi beklager, at Monster Trucken ikke var tilgængelig, da du skulle afhente dine is. På kampagnen har vi oplyst, at Monster Trucken var inkluderet, så længe lager haves, men vi forstår naturligvis godt, at det er skuffende, når du netop havde valgt pakken på grund af dette ekstra element.

Vi er også kede af at høre om din oplevelse med vores Hjem-IS sælger.
Den service og dialog, du beskriver, er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback med videre og vil følge op på sagen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

lækker is og god service

1 de julio de 2026

Respuesta de Hjem-IS

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores is og den service, du har fået. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi næste gang kan give dig en oplevelse, der fortjener den sidste stjerne ⭐

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utrolig dårlig kvalitet.Jeg har klaget til firmaet

Utrolig dårlig kvalitet.
Jeg køber aldrig en is igen

27 de junio de 2026

Respuesta de Hjem-IS

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med kvaliteten af vores produkter.

Vi kan se at du har været i dialog med vores kundeservice omkring ovenstående og at sagen er bragt videre til vores produktansvarlige.

På trods af ovenstående, vil jeg ønske dig en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev taget godt hånd om hurtig…

Blev taget godt hånd om hurtig tilbagemelding ved reklamations sag
Mange Tak for fin Service 🙂👍

4 de julio de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord ⭐😍

Det er vi rigtig glade for, at du følte dig godt hjulpet i forbindelse med din reklamationssag. Vi gør vores bedste for at behandle alle henvendelser hurtigt og finde en god løsning for vores kunder.

Vi sender din ros videre til teamet og håber, vi får mulighed for at levere en god oplevelse igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods forsinkelsen fik jeg min is som…

Trods forsinkelsen fik jeg min is som altid og da er sommer så må man osse forvente ekstra travlhed

29 de junio de 2026

Respuesta de Hjem-IS

Tusind tak for de 5 stjerner og din forståelse.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed. Der kan desværre opstå lidt ekstra ventetid i de travle sommermåneder, men vi gør altid vores bedste for at komme frem til alle vores kunder.

Vi håber, du nyder isene, og vi glæder os til at se dig igen.

Telefon dame og mænd

Is bilen kom , havde bestilt men kunne ikke få dem ( knap så flink ung mand )
Jeres telefon damer /mænd er bare vildt flinke må je sige

3 de julio de 2026

Respuesta de Hjem-IS

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 😍

Vi er samtidig kede af at høre, at du ikke kunne få de varer, du havde bestilt, og at oplevelsen ved isbilen ikke levede op til dine forventninger. Det tager vi med videre.

Vi håber, vi snart får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse.

Nørremarken

Nørremarken, Gevninge
Og så var Alexander tilbage på ruten.
Altid en meget kompetent og professionel betjening..!!
Han fik mig til at købe flere af de dejlige varer, end jeg egentlig havde tænkt mig..! HERLIGT..!
Vi skal nok snart ha' en større fryser... :o)

Respuesta de Hjem-IS

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord!

Vi er SÅ glade for at høre, at Alexander er tilbage på ruten, og at du er så glad for den service, du får. Vi sørger for at sende din ros videre til ham – den er vi sikre på, at han bliver glad for 😍

Og ja, måske er det snart tid til en større fryser 🍦😎 Vi glæder os til at se dig ved isbilen igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kvalitet og levering til tiden.

God kvalitet og levering til tiden.
Kun irriterende at man ikke kan indtaste udenlandske (er i sommerhus) telefonnummer ved ordren.
Sælgeren ringer gerne 10 minutter før ankomst, men jeg måtte sende en mail til hovedkontoret og bede dem give ham mit nummer. Ikke godt nok.

Respuesta de Hjem-IS

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner. Det glæder os, at du er tilfreds med kvaliteten af vores is og leveringen.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når det ikke er muligt at indtaste et udenlandsk telefonnummer ved bestilling. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – vi tager din feedback med videre, da vi løbende arbejder på at forbedre vores bestillingsoplevelse.

Vi håber, vi får mulighed for at levere is til dig igen.

Service

Service god humor

Hej Elo
Det er så godt at høre! 🤩

Rigtig god dag til dig
Hilsen Hjem-IS 🍦

Altid super søde

Altid super søde, høflige og hjælpsomme medarbejdere ved Hjem-Is bilen.
Meget nemt at bestille online.

28 de junio de 2026

Hej Marianne

Det er vi rigtig glade for. Det er lige præcis det vi ønsker, så dejligt at høre, at det er som det skal være 🤩
Rigtig god dag
Hilsen Hjem-IS🍦

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.