Zeer prettig geholpen, snel antwoord op je vraag. Per ongeluk een dubbele bestelling gedaan. Maar zeer snel geregeld dat deze lading werd opgehaald. Dit is nog is een echte klantenservice die g... Ver más
Wij zijn een nieuwe horecazaak en zijn overrompeld door het aanbod . Gezien het hoge bedrag aan investeringen die we moesten en dit op vrij korte termijn vonden wij bij Horeca World v de correcte info... Ver más
Ik zocht een artikel en deze was vrij snel te vinden binnen het assortiment. Tevens is het handig dat ook de meest verkochte daarvan als voorstel aangegeven wordt Artikel is redelijk snel ook gel... Ver más
De bestelling bij Horeca World is verder heel goed verlopen. De vriezer werd snel geleverd en ook de communicatie vooraf was prima. Helaas was de bezorging zelf een grote teleurstelling. De ch... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Horeca world, gevestigd te Rotterdam is de toonaangevende marktleider in Nederland en België op het gebied van horecabenodigdheden. Als betrouwbare partner in de branche bedienen zij deze specifieke markt al jarenlang met eersteklas producten: van kruimelveger tot pizza-oven en alles wat daar tussen zit. Horeca world focust zich vooral op online verkopen, maar beschikt ook over een grote showroom in de nieuwe locatie in Spijkenisse.
Ingenieur Herman de Grootweg 1, 3201 AB, Spijkenise, Holanda
- 010-4953366
- support@horecaworld.nl
- www.horecaworld.biz
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle levering en goede service bij…
Snelle levering en goede service bij schade
Niet kopen, geeft gezeik
Als je aangeeft het product terug wit snauwt de telefoniste 20% eraf en verbreekt de verbinding. Dit is een overtreding op de herroepingsrecht. aangezien de reviews is dit gebruikelijk bij deze klantenservice, onder de maat! vandaar ook mijn ervaring. Ik ben benieuwd als er ook 20% in gehouden wordt dan krijgen ze er nog veel werk mee
Goed dienblad met antislip laag.
Goed en stevig dienblad met antislip laag. Fijn in gebruik
Bonjour,
Bonjour,
j'ai bien reçu ma commnde mais il y a un éclat sur le couvercle.
j'ai fais des photos et je les ai envoyé mais je n'ai reçu aucune réponse.
mauvais service après vente !
Salutations.
Pascal Vignolet
Duidelijke website
Duidelijke website
snelle levering.
prima prijs
jammer dat je de steentjes niet kan kiezen
die erbij zitten vind ik niet mooi
Heb op 22 juni besteld en nog niet…
Heb op 22 juni besteld en nog niet alles ontvangen, na een email verstuurd te hebben de volgende reactie: u krijgt een mail als het is verzonden..... duurt toch wel heel lang die mail.....
en alles komt in gedeeltes binnen. Eerder was ik wel tevreden maar nu niet meer
Stoeltjes zijn prima
Stoeltjes zijn prima, maar niet zoals op de afbeelding.
Goede beschrijving en snelle levering!
Leveronbetrouwhaarheid
Bevestiging van levering op dag x. Hele dag wijzigingen in de levertijd. Na zelf contact opnemen blijkt niet geleverd te worden.
Wachttijd wordt niet vergoed, geen coulance niks. Medewerker gereserveerd voor ontvangst. Telefonische reactie dat er een mail verstuurd was dat niet geleverd zou worden is onjuist. Zelf initiatief genomen en geconfronteerd met niet levering. Geen mail gezien. Opgevraagd en niet ontvangen. Geen alternatief aangeboden om met eigen materiaal te lossen. Zelfstandig besluit zonder overleg. Na herhaaldelijk mailverkeer wordt er geen coulance of vergoeding aangeboden. Jammer.
Mooie koelkast
Mooie koelkast, in de aanbieding. Op tijd geleverd, mooi product 👌🏻
Ik heb stoelen gekocht en de verwachte…
Ik heb stoelen gekocht en de verwachte levertijd was 1 tot 3 dagen. Dat is prima, vervolgens zou het dus maandag geleverd moeten worden, maar niet gebeurd. Ik gebeld, excuses gekregen en het zou maandag verzonden worden. En de verwachting dus dinsdag geleverd. Dinsdag weer gebeld, nog niet verzonden, woensdagochtend had ik ze nodig dus maar 150 stoelen moeten inhuren. Weer gebeld, maar helaas nog steeds niet verzonden naar de 3e telefonische belofte. Vrijdagmiddag wederom stoelen moeten huren.
Omdat we deze week met een schoolmusical zaten. Dus 2x over 150 stoelen moeten huren a 3,20 p.s. In totaal 960,- wat dus precies de reden was dat we besloten hebbben de stoelen te kopen. Nu dus dubbel op kosten gehad.
En als ik de situatie aan telefoon uitlegde werd er geïrriteerd gereageerd toen ik vroeg of er nog een compensatie kon kon zijn.
Naar mijn mening hadden jullie gewoon moeten aangeven dat de bezorgtijd langer was ivm de grote hoeveelheid. Of bij het eerste telefoontje niet moeten beloven dat het verzonden zou worden de zelfde dag.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
En goede service
Mijn bestelling was kwijt geraakt met de post
Klantenservice bericht gestuurd en ze hebben meteen een nieuwe verstuurd
heel vlotte levering
heel vlotte levering, beschrijving klopt volledig :)
Snelle reactie op de mails
Snelle reactie op de mails, en snel geleverd
Goede kwaliteit en binnen een week…
Goede kwaliteit en binnen een week geleverd
Snelle levering volgens afspraak en een…
Snelle levering volgens afspraak en een goed product
Snelle levering. Kwaliteit prijsverhouding goed.