Wauw 😀 Jeg bare elsker når et dansk firma kan deres kram og desuden leverer varen uden problem via Postnord. Bestilte vandhane kobling til min opvaskemaskine d 31. marts 2021 og vupti jeg har hent... Ver más
La empresa ha respondido
Helt uovertruffen god og seriøs support! Ole Brink lagde megen energi i at finde en reservedel til mig, som var af stor hjælp! Tusind tak
La empresa ha respondido
fuldkommen forrygende service Vi havde smadret vores ovnglas/ovnlåge, som vi hos andre forhandlere fik oplyst var udgået, og at vi skulle købe en ny ovn. Hos hvidevaredele.dk fik vi kyndig vejled... Ver más
La empresa ha respondido
Mindst 10 Stjerner. Normalt når jeg handler på nettet, forventer jeg at det går efter bogen. Men denne gang havde vi begge bestilt en vare, men desværre fået afgivet to ordrer. Lidt sent gik det op... Ver más
La empresa ha respondido
Har du spørgsmål til, eller problemer med dine hvidevarer, guider vi dig gerne i fejlfinding og reparation - Eneste krav er at du selv udfører opgaven. Du er ALTID velkommen til at udfylde vores mail-formular i webshoppen, eller kontakte os på support@hvidevaredele.dk / 97841077 - oplys flest mulige data. - send foto af typeskilt. - beskriv det du evt. mangler. - Beskriv dit problem. Så giver du os bedste mulighed for at hjælpe dig videre. Du kan altid besøge os i Struer i lager-butikken - Industrivej 2, 7600 Struer ( lige bag ved Mc. Donalds ) Vore åbningstider på webshoppen er 24/7/365 - I lager butikken træffer du os alle hverdage fra kl. 10.00 - 17.00 og på vores support-telefon 97841077 sider vi klar fra kl. 13.00 - 17.00
Industrivej 2, 7600, Struer, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte nogle varer og mindre end en time senere, fik jeg besked om, at mine varer nu var pakket og klargjort til forsendelse. Dagen efter modtog jeg dem så i nærmeste pakkeboks.
Varene var helt som forventet.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
God betjening de fandt reservedele som var udgået

Havde bestilt en pakning

Hej Eva og Ole
Lampeskærmen i vores gamle køleskab var brændt igennem af varmen fra pæren. Tænkte at det var jeg nok ikke den eneste der havde været ude for. Så at I havde en afdeling for køleskabslamper og ganske rigtigt: helt uden stelnummer eller noget fandt jeg den med billede og det hele, så nu får datterbarnet den i julegave, Hun skal selv prøve at gætte hvad den er til.. HÆ! Julehilsner helt fra Sjælland til jer gammelarbejdere og alle de "små" nissepiger og -drenge..!

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Jeg havde skrevet til dem om en skaffevarer. Jeg fik hurtigt svar med pris, og den blev skaffet hjem. Hele vejen igennem er jeg blevet oplyst om status.
Jeg blev også kontaktet da den var på lager og jeg kunne bestille.
Rigtig god service.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Varer af tvivlsom kvalitet. Jeg købte en ny slange til min støvsuger. Det er en væsentlig dårligere kvalitet end den originale. Den er også kortere.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Suber god service og hurtig respons på spørgsmål og hurtig levering.👍👍👍
Eva er god til sætte sig ind i den udfordring med en hvidevare man står med. 👍👍👍

Respuesta de Hvidevaredele.dk
keg bestilte en slange til min vaskemaskine. Ringede for at være sikker på den rigtige.
Det var så flot service, det har jeg ikke oplevet før.
Der blev fulgt op på ordren og jeg havde den dagen efter.
Der blev endda ringet om den var kommet og da det var kl 17 fredag, så holdte de alligevel åben ril vi kunne hente.
Mine bedste anbefaling til jer. Jeg handler igen og anbefaler jer ril alle.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Så længe man lige har styr på sit serienummer, er det super nemt at finde det produkt man mangler.
Hurtig levering… ikke noget at sætte en finger på 👍🏻

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Jeg skulle bruge en del, som ville lade mig tilslutte min nye vaskemaskinen til vandhanen på badeværelset i min lejlighed, og tillade mig at bruge vandhanen, når vaskemaskinen ikke var i brug. Beskrivelse af delen samt tilslutningsmetode var væsentlig bedre på Hvidevaredele.dk end på andre hjemmesider med samme del til salg. Dette tillod mig at visualisere tilslutningen i mit hoved og derved sikre mig at det var præcis den del jeg søgte. Prisen var også blandt de billigste.
Desværre klokkede PostNord i leveringen, som blev forsinket, men dette kan Hvidevaredele.dk ikke bebrejdes for.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Fantatisk service. Selv om jeg havde kludret et par gange i bestillingen, blev de hurtigt og venligt rettet (mange tak !). Det er bestemt ikke sidte gang jeg bestiller reservedele her.
Kan på det varmeste anbefales

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Hurtig levering, og reservedelene passede perfekt.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Havde fået bestilt forkert antal. Ringede til kundeservice. Fik den mest fantastisk søde og hjælpsomme pige i røret. Den bedste kundeserviceoplevelse nogensinde. Varen er allerede på vej samme dag som bestilt. Fantastisk

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Super hurtig levering og rigtig god beskrivelse af varen!
Det at der er flere billeder, gør det meget nemmere at vurdere om man har fat i den rigtige model 👍

Respuesta de Hvidevaredele.dk
En butik med meget god service, på trods af at de ikke kunne levere varen.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Præcis vejledning til den rette reservedel. Bestilt mandag - levering modtaget onsdag. Tak :-)

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Jeg fik god hjælp til at finde det rigtige og prisen er rimelig.

Respuesta de Hvidevaredele.dk
Hvidevaredele investerede en masse tid i at hjælpe mig, selv om jeg blot skulle blot have relativ billig reservedel til min mikroovn. Alt det øvrige var der heller ikke noget at udsætte på. De får min varmeste anbefaling.

Mindst 10 Stjerner.
Normalt når jeg handler på nettet, forventer jeg at det går efter bogen. Men denne gang havde vi begge bestilt en vare, men desværre fået afgivet to ordrer. Lidt sent gik det op for os, men til trods for at jeg fik annulleret den ene, lykkedes det. Utrolig venlig expedition, og indenfor 14 timer modtog vi vores bestilling.
Med en sådan smidighed , samt hurtig fremsendelse at bestilling, kan vi varmt anbefale dette firma. En stor tak til dem for deres imødekommenhed!