Interhome Opiniones 1538

4. Apartamento de vacaciones
  5. Agencia de alquiler de casas para vacaciones

Acerca de Interhome

Escrito por la empresa

Wij verhuren sinds 1965 vakantiehuizen en appartementen in heel Europa. Wij zijn een Zwitsers bedrijf dat opereert als Interhome Group, wat voor 100% eigendom is van Hotelplan Holding AG. Alle bedrijfsaandelen van Hotelplan Holding AG zijn weer in bezit van Migros, het grootste retailbedrijf van Zwitserland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Glattbrugg in Zwitserland en mede door deze Zwitserse mentaliteit die wordt weerspiegeld in de kwaliteit van onze service garandaren wij al onze klanten een unieke vakantie in een van onze vakantiehuizen of appartementen.

Waarom moet u uw volgende vakantie bij Interhome boeken?

• Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 50 jaar ervaring in de branche
  • Wij zijn de grootste Europese aanbieder van vakantiewoningen met lokale kantoren op de populairste toeristische bestemmingen
  • Wij hebben vakantiehuizen en appartementen in Europa, de VS en Zuid-Afrika. Ongeacht uw wensen, u zult altijd bij ons een perfect vakantieverblijf vinden.
  • Ons ervaren klantenservice-team is 24/7 telefonisch bereikbaar voor het geven van hulp en advies.
  • Wij hebben een netwerk van lokale kantoren op de populairste bestemmingen. Dit zorgt ervoor dat we een professionele service op uw vakantiebestemming kunnen garanderen.
  • Dankzij onze intuïtieve zoekmachine is het vinden van het perfecte vakantieverblijf erg makkelijk.
  • Snelle en veilige online boeking wordt gegarandeerd.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij selecteren en controleren al onze vakantiewoningen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u als gasten een onvergetelijk verblijf zult hebben.
  • Interhome Group staat op de 2e plaats van de werelwijde ranglijst voor 's werelds beste vakantieverhuurbedrijven, onderzocht door Rentals United in 2021

Voor wie zijn de vakantiehuizen van Interhome geschikt?

Een vakantie in een vakantiehuis of appartement is de perfecte oplossing voor mensen die privacy, vrijheid en onafhankelijkheid waarderen tijdens het ontdekken van nieuwe gebieden.

De mogelijkheid om met uw eigen vervoer naar de bestemming te reizen en de mogelijkheid om uw eigen dagen in te plannen en indivudele activiteiten te organiseren is iets wat zeer gewaardeerd wordt door onze gasten.

Door de aanwezigheid van een eigen keuken kunnen kookliefhebbers nieuwe gerechten met lokale ingrediënten uitproberen. Voor de mensen die van wintersport in de beste bergstreken houden en die het liefste bij het openen van hun voordeur direct al op de piste staan is een gezellig bergchalet de perfecte oplossing.

Voor iedereen die de wijde wereld wilt verkennen én onafhankelijk wilt reizen is een verblijf in een vakantiehuis ideaal

Populairste vakantiebestemmingen

Interhome als uw bedrijfspartner

Bij Interhome Group zijn er verschillende mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat de individuele diensten die we aanbieden perfect gecombineerd worden met de het verlenen van de beste service. Ons doel is ervoor zorgen dat onze klanten kunnen genieten van een ideale invulling van de genoemde combinatie die wordt aangereikt door onze verschillende bedrijfsafdelingen.

Aangezien ons reserveringssysteem wereldwijd wordt gebruikt kunnen we een maximale bezettingsgraad garanderen.

Daarnaast werken we samen met verschillende partners met wie we tientallen jaren ervaring delen en een een sterke relatie hebben.

Ons aanbod voor partners bestaat een aantal partnermodellen, communicatieoplossingen en salestools die garant staan voor een eenvoudige distributie van onze vakantiehuizen, ongeacht het type bedrijf, de vereisten en de technische kennis. Meer informatie voor partners.

Meer informatie voor partners

Interhome voor huiseigenaren

Wij nodigen eigenaren van vakantiehuizen en appartementen uit om met ons samen te werken.

Of het nu gaat om een vakantiewoning, chalet of appartement met een ligging aan zee, in de bergen of in de stad, als u een vakantiewoning heeft in een toeristische regio, dan helpen wij u graag met de marketing en verhuur van uw accommodatie.

Wij garanderen een betrouwbare beheer en effectieve marketing van uw eigendom. Tegelijkertijd kunnen we snel en efficiënt aan de behoeften en wensen van uw gasten voldoen. Door te vertrouwen op de Interhome Group kunt u met een minimum aan zorgen genieten van wereldwijde zichtbaarheid. Dankzij onze effectieve marketing en een wereldwijd distributienetwerk kunnen wij u van een optimale bezetting voorzien.

Voor meer informatie kunt u onze verschillende samenwerkingsmodellen raadplegen.

Meer informatie voor huiseigenaren

De vakantiewoningen specialist sinds 1965

Escrito por la empresa

Jaarlijks 9 miljoen overnachtingen
Boek ongeveer 40.000 vakantiewoningen en appartementen online
Persoonlijke service
Persoonlijke service ter plaatse op meer dan 200 bestemmingen
Wij staan 24/7 voor u klaar
Wij adviseren u graag over uw volgende vakantie. Onze klantendienst is 24/7 beschikbaar

Zwitserse Sterrenclassificatie

Zwitserse kwaliteit door heel Europa

Bij Interhome werken we met een duidelijk sterrenclassificatiesysteem, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de accommodatie die u boekt aan de verwachte standaard voldoet. Onze service teams controleren iedere accommodatie en eventuele wijzigingen worden bijgewerkt. Door onze eenduidige sterrenclassificatiesysteem kunt u onze accommodaties boeken met vertrouwen, ongeacht wat voor soort vakantie accommodatie of welke vakantiebestemming u ook kiest.

Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

¡NÓTESE BIEN

¡NÓTESE BIEN! Gastos adicionales a pagar: electricidad.
Las fotos se ven bonitas y limpias, pero la villa está muy sucia, polvorienta y plagada de hormigas.
Muchos muebles viejos. Y armarios que apestan.
Un inodoro que gotea. Aspiradora que no aspira correctamente. La plancha no funciona. ¡No recomiendo esta villa!

18 de abril de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Interhome

Respuesta de Interhome

Bedankt voor uw feedback, heeft u uw klachten kenbaar gemaakt aan onze afdeling Customer Care? Zo nee, dan kunt u een email sturen naar customercare.es@interhome.group en dan zullen wij uw klachten in behandeling nemen en onderzoeken. MVG Interhome

Valorada con 1 estrellas sobre 5

A primera vista

A primera vista, es una bonita villa; sin embargo, si miras de cerca, hay grietas en el techo y las paredes. Además, las cortinas de las ventanas están caídas, las cabezas de ducha están rotas y apenas hay agua caliente, y hay cucarachas por todas partes. Desafortunadamente, también nos quedamos aquí este verano después de leer varias buenas reseñas, pero al final resultó que el cristal estaba roto y tuvimos que hacernos cargo de los gastos, a pesar de que ya había grietas en el cristal. En general, parece una villa buena y bonita, hasta que estás allí y tienes que lidiar con las personas en cuanto a costos adicionales. Los costos adicionales incluyen, por ejemplo, una puerta que también tuvo que ser reemplazada y otras grietas en la ventana que de repente deben ser revisadas, aunque hemos mostrado pruebas de que esto ya estaba presente antes.

3 de agosto de 2023
Opinión espontánea
Logotipo de Interhome

Respuesta de Interhome

Beste Jip,
Zover als wij het kunnen zien hebben wij deze zelfde recensie zojuist ook in het Nederlands al ontvangen van wellicht een medereiziger van u? U kunt eventuele klachten altijd sturen naar onze Customer Care afdeling via mailadres customercare.nl@interhome.group
MVG Interhome Customer Care

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (1538 opiniones)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.