Funktionen att maila ut information vid påminnelser fungerar inte. Jag själv och flera vänner som bl a har företag har drabbats hårt när ärenden i form av P-böter hamnar hos kronofogden. Livsfarligt a... Ver más
Relativt nöjd, dock mindre nöjd med att få påminnelser för faktura som redan är avklarad. Måste klicka i att den är hanterad. Och ett annat minus är att det bara fungerar med mobilt BankID för inlo... Ver más
Dåligt! Förstår inte varför man ska ha det! Det är svåröverskådligt. Hade det bara gällt myndighetspost så hade jag kanske stått ut med det men nu lägger företag som ska fakturera mig, in fakturan på... Ver más
Hej! Hade jag kunnat hade er medarbetare fått 0 stjärnor. Aldrig mött en anställd med så dålig ”hörsel”. Jag kunde inte logga in med min bankid och jag försöker förklara tydligt vad felet är men ho... Ver más
Escrito por la empresa
Mer än hälften av alla svenskar använder Kivra för att samla brev, fakturor och kvitton digitalt.
Klara Norra kyrkogata 33, 111 22, Stockholm, Suecia
- 0770-457 000
- support@kivra.com
- www.kivra.com
No ha contestado las opiniones negativas
Riktigt dålig betallösning för…
Riktigt dålig betallösning för fakturor. Makalöst ineffektiv.
Ni försvårar hitta att spara fakturor…
Ni försvårar hitta att spara fakturor genom att "gömma" knappen och smeta upp knappen betala istället.
Detta för att kivra inte enbart tagit greppet om att bli en "privatiserad" brevlåde tjänst som tillhandahåller de flesta myndigheterna, utan oxå vill utforma sig till en betaltjänst.
Brevlådetjänst!
Den kan utvecklas och ligger i tiden. Behöver inte en ytterligare bank som tar till knep för att sko sig!
Bedrövligt dåligt
Bedrövligt dåligt! Har räkning, som förfaller och tappar då min plats i kön för båtplats. Jag kan gå en annan väg, så…. Men Kivra lämnar ingen förklaring till det uppstådda läget.
SÄMST
SÄMST! Det här måste vara den sämsta betallösningen och webbtjänsten överhuvudtaget alla kategorier som det någonsin ödslats pengar på. Otroligt att det ens går att tillverka en så irriterande och tjafsig användarupplevelse.
Kivra behöver inte finnas. Den fyller inget behov. Det är bara en glorifierad mailbox, och den sämsta betallösningen som finns.
Kivra är världens sämsta betallösning.
Betaltjänsten fungerar inte
Betaltjänsten fungerar inte, satte att det skulle betalas den 12:e men inget dras hos banken resulterar i förseningsavgift även nästa försök misslyckas.
Våga inte lita på att räkningar blir betalda via Kivra
Alt for jobbigt at betala met detta…
Alt for jobbigt at betala met detta makverk av en app. Så uprofessionelt upbygg. Men annat kan man vel inte forventa sig av ledelsen i Sverige. Dom väljer dom som betalar best.
Varför komplicera en transaktion över…
Varför komplicera en transaktion över ett mellanled där man dels måste logga in en extra gång. Dels måste kopiera sin räkning om man vill ha struktur på var man kan hitta den längre fram. O vill man kopiera räkningen så har den skurits av fel så viktiga uppgifter har delvis försvunnit.
Urdåligt
Går inte att logga in
Går inte att logga in. Appen öppnar inte BankID. Varken i mobil eller websida!!
Uruselt
Uruselt. Går ej att logga in med mobilt bank-ID . Kivra står bara och söker minut efter minut på deras hemsida. Jag har provat flertalet ggr. Går ej heller att nå dom på kundtjänst.
Inga pushnotiser vid ny faktura!!
Sämsta appen! Man får NOLL pushnotiser när man har en faktura som behöver betalas, även fast man har inställt att man ska få alla typer av pushnotiser av dem. Fick en inkassofaktura på grund av det! Och var bara ren tur att jag var inne i appen på eget bevåg så jag kunde se den fakturan, för även där fick jag ingen pushnotis. SKITAPP!
Klickat på betala faktura och godkänt…
Klickat på betala faktura och godkänt samma faktura 3 gånger. Hamnade på inkasso trotsallt. Hur inkompetenta programmerare har dom egentligen...
Omöjligt att komma i kontakt med Kivra…
Omöjligt att komma i kontakt med Kivra som privatperson. Har fått mejl från en person som heter Jesper som utgår från att allt är ok eftersom jag inte hörts av!!!! Det går inte att svara på!!!
Strulet på Kivra var för några dagar sedan och det var en varning från Kivra att det var problem, de ba varning kom senare. Nu är det äntligen ok!
Allt viktig post på ett ställe!
Det är strul med nya betal-lösningen (vilket många verkar ha lagt dåligt omdöme pga, ger inte en bild av helheten). Kivra är en jättebra app!
The application can be potentially risky
The application can be potentially risky as it collaborates with various event organizations. For example, using Kivra allows you to purchase concert tickets. However, when utilizing the app for ticket purchases, you simultaneously authorize digital invoices to be sent to the app. Some users, though, only use the app for buying concert tickets and later delete it. This poses a risk of not receiving the invoice promptly, leading to potential delays in payment and incurring accumulated interests and reminder fees. In our case, we paid almost the same amount of reminder fees and interest as the original bill was charged.
Stressad och besviken!
Betalade en faktura via Kivra den 24 november. Idag, 6 dagar senare har pengarna fortfarande inte dragits från mitt bankkonto. I den senaste versionen av appen står det bara att betalningen är schemalagd till 24 november. Otroligt stressad och besviken över detta, och kommer inte att betala via Kivra och Tink igen! UPPDATERING: Kivra lovade att titta på ärendet. Meddelade sedan idag att felet alltid ligger hos banken eftersom Kivra bara skickar ett betalningsuppdrag till dem. Finns därmed ingen anledning att använda Kivra. Gå istället direkt via banken så slipper du oroa dig för liknande förseningar.
Har inte gått att betala fakturor via…
Har inte gått att betala fakturor via Kivra på snart två veckor. När man kontaktar dem skyller de bara på sin samarbetspartner Tink. Under all kritik.
Mitt tålamod är slut!
Det tar evig tid att betala några räkningar, och ibland går det inte att betala alls. Jag ombeds försöka om några minuter. Betalningar har missats flera gånger med merkostnader som följd. Ska ta bort Kivra så fort jag lyckats betala den sista fakturan där.
Kivra är som Klarna var från början.
Kivra är som Klarna var från början.
De HiJackar kunder och orsakar dubbelfaktureringar.
Oseriöst
Sena Email
Varför måste bombardera folk på kväll/ natt,hur i he…. Vete kan man kontakta en myndigheter på en helgen eller elva på natten när ni skickar email på fel tid ? har ni ingen som jobbar på dagen eller?
Más información sobre otros tipos de reseñas.