Een negatieve review geschreven over de afhandeling van een betaling bij Klingel. Deze mening moet ik nu wel even bijstellen. De dag na de review werd ik teruggebeld door Klingel, met het verzoek om h... Ver más
La empresa ha respondido
Na een eerdere review over de dekbedovertrekken werd er door Klingel contact met mij opgenomen . Wat een fijne ervaring! Mijn probleem werd direct opgepakt en er werd meteen naar een passend... Ver más
La empresa ha respondido
Geachte klantenservice Klingel Mijn klantnummer: 5001 3793 -6 Ja, inderdaad dat uw alle accessoires zijn zeer geweldig met hoge kwaliteit en heb nooit in de winkel van Nederland gezi... Ver más
La empresa ha respondido
Ik moet nog even mijn bestelling afwachten maar heb nog nooit problemen gehad dus zal nu ook wel goed gaan. Ik ben vergeten de maat erbij te zetten dus ik ben benieuwd, bestelling is inmiddels binnen... Ver más
La empresa ha respondido
Een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden vindt u bij Klingel. Ontdek onze verschillende thema's in onze online shop!
Groot Egtenrayseweg 23, 5928 PA, Venlo, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Super makkelijk om te bestellen. Mooie mode.

Respuesta de Klingel
Mijn probleem werd direct opgepakt en er werd meteen naar een passende oplossing gezocht.
Alles werd opnieuw toegestuurd en ik kon de andere artikelen kosteloos retourneren.
Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.
Wat mij vooral opviel was de persoonlijke aandacht. Er werd zelfs gevraagd of ik wilde laten weten of alles uiteindelijk naar wens was.
Een speciaal bedankje voor Quincy,die mij ontzettend vriendelijk en professioneel heeft geholpen.
Ik was altijd al tevreden over Klingel, maar door deze geweldige sevice nog meer.
Zo hoort een klantenservice te zijn!

Respuesta de Klingel
Bestellen kostte veel tijd, werd uit het systeem gegooid, de winkelmand was na opnieuw inloggen leeg, weer zoeken naar artikelen. Zou simpeler moeten kunnen

Respuesta de Klingel
duidelijkheid, keuzemogelijkheden, ook qua betaling is perfect

Respuesta de Klingel
Goede en correcte afhandeling ,retourneren van niet passende kleeding snel afgehandeld.

Mooi assortiment
Goede kwaliteit

Respuesta de Klingel
Mooie producten voor oudere mensen, makkelijk betalen per deelen, bedankt Klingel!

Respuesta de Klingel
Het was heel makkelijk om te bestellen. En het ging ook snel. Twijfel alleen aan de maat , maar dan ruilen we het wel.

Respuesta de Klingel
Het komt a.tijd netjes aan binnen de gezegde tijd.

Goed en duidelijk
Prima prijs kwaliteitsverhouding