Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foreningen blev stiftet af formand Henrik Andreasen i august 2012. Henrik havde selv haft hjertestop tæt ind på livet, da en nær kammerat pludselig døde som følge af en ukendt hjertefejl i en alder af kun 27 år. “Når en person, man er meget tæt på, pludselig rammes af et hjertestop, er det svært at løbe fra tanken om, at han måske kunne have været i live i dag, hvis der havde været en hjertestarter i nærheden”, Henrik Andreasen. Budskabet om opsætning af flere hjertestartere og bedre uddannelse i førstehjælp blev derfor en vigtig hjertesag for Henrik, og det viste sig hurtigt, at utrolig mange lokalsamfund og institutioner havde ønsket om og behovet for en hjertestarter, men ikke selv økonomien til det. Der blev derfor samlet økonomisk støtte ind fra lokale erhvervsdrivende, og allerede 2 måneder senere kunne de første 7 nye hjertestartere overrækkes. Dette skabte grundlaget for foreningen Kunsten at redde liv. Fra starten var fokus på at opsætte hjertestartere i mindre lokalsamfund, hvor der ofte er lang responstid for ambulancerne. Men siden da, har vi også vendt blikket mod større byer, som allerede har flere hjertestartere, men som desværre oftest sidder indendørs og har meget begrænset tilgængelighed. Foreningen er vokset støt, og vi er efterhånden blevet flere, der alle brænder for den samme sag – at redde liv!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE…

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE VIRKSOMHED!!
I bedste tro, ville vi støtte op om dette projekt, hvem vil ikke være med til at redde liv?? Vi betaler og får senere en mail fra hende hvis navn ikke må nævnes, om at projektet ikke er blevet til noget og vi vil få vores penge retur.
Vi har ALDRIG set de penge.
Vi har kontaktet dem flere gange, uden held!
Det er fup og svindel og de vil blive politianmeldt!

10 de abril de 2018
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forening vs. Virksomhed ?

blev ringet op at deres sælger i dag og det første jeg gjorde var at tjekke deres regnskab for at se om det bare er en pengemaskine, men selvom det jo reelt er en virksomhed er de registreret som en forening, hvilket i sig selv virker lidt underligt.
Min nysgerrighed blev yderligere skærpet af historien om at stifteren mistede en ven hvilket så motiverede ham til at starte "kunsten at redde liv". Historien bliver flittigt gentaget forskellige steder og det virker ærligt talt lidt naivt.

Hvorfor offentliggør I ikke jeres regnskab lige som alle andre velgørende foreninger gør det ?

Jeg vil gerne se hvor mange penge i tjener på det inden jeg overhovedet overvejer at gøre brug af jeres tilbud.

21 de febrero de 2018

Narret på min naivitet

Da jeg blev opringet Af “Kunsten at redde liv” fik jeg et fantastisk tilbud på et Hjertestarterskab nedsat fra 6000kr til 4000kr. At der kom omkostninger oveni for opsætning og logo fremgik ikke af samtalen i telefonen, det var bare en del af tilbuddet. Slutregningen på mail var pludselig blevet dobbelt så dyr. Da jeg aldrig har set andet end pæne hjertestarterskabe, blev jeg meget forundret over at skabet viste sig at være en uestetisk, lysegrøn plastbalje, som absolut ikke klædte vores hus. Desuden kunne enhver uden videre tage hjertestarteren til 10.000kr. Det kunne jeg så købe en forsikring af dem på 150kr pr mdr. , som ville dække evt. tyveri og skift af batteri. Jeg føler mig godt og grundig taget ved næsen og jeg ærgrer mig gul og grøn over ikke at have bedt om et billede af skabet og ikke at have tjekket regningen inden det var for sent. Jeg syntes det var rimeligt at jeg selv afmonterede skabet og tilbagesendte det og så i det mindste få returneret værdien af selve skabet. Men da skabet allerede var brugt, kunne det ikke lade sig gøre, da det ikke kunne sælges igen.
Jeg kan desværre ikke anbefale “Kunsten at redde liv”, men de mestrer kunsten at nare naive kunder som mig.

30 de octubre de 2017

Hej Lene,

Vi er selvfølgelig rigtig kede af din anmeldelse.

Ikke mindst idet at vi har været i dialog med dig, og også tilbudt dig at tage skabet retur, mod at du betalte halvdelen af skabet, idet at skabet jo hat været pakket ud og monteret, og vi derfor desværre ikke kan sælge det som nyt igen.

Derudover har du købt en samlet pakke med opsætning og en tavle med jeres logo, og prisen på denne informere vi selvfølgelig altid om, ligesom at du modtog en bekræftelse på dit køb samt en faktura med prisen efter du takkede ja til tilbuddet om at blive en hjertesikker virksomhed. Vi ved med sikkerhed, at der ikke er sagt en anden pris, men såfremt der rent hypotetisk skulle være sagt en anden pris så undre det os meget, at du ikke gør opmærksom på dette før nu?

I henhold til at du ikke ønsker at jeres hjertestarter skal hænge udenfor i henhold til risikoen for tyveri, så skal du enten gøre brug af vores tilbud om at modtage en lås til skabet eller beholde hjertestarteren indendørs.

Vi modtager dog en mail fra dig d.12 september, hvor du skriver begrundelsen for at du vælger at sætte din hjertestarter udendørs:

Hej Michelle
Jeg har valgt et udendørsskab, fordi hjertestarteren er tilgængelig for alle, også når jeg er på ferie. Desuden har det en vis reklameværdi for mit firma.
( Svar på dit spørgsmål 😍)
Vh. Lene

Det er dog korrekt, at vi ved Kunsten at redde liv tilbyder service og forsikringsaftaler, som kan dække service og forsikring på din hjertestarter til 150 kr. pr. måned og at vi også har tilbudt dig denne.

I henhold til udseendet på skabet, er det rigtig beklageligt at du ikke bryder dig om designet. Vi sælger rigtig mange af disse skabe og det er også disse vi bruger i alle vores indsamlinger, og vi har aldrig før fået af vide at de er grimme. Tværtimod sælger vi rigtig mange på det runde og bløde design.

Vi vil rigtig gerne have glade kunder, og vi mener egentlig også at kunderne altid har ret, men vi synes du træder lidt på os, når du skriver at vi har narret dig, da vi bestemt ikke synes at det er tilfældet og vi også har forsøgt at imødekomme dig, da du ikke var tilfreds med prisen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunsten er, at rede liv!

Synes at "Kunsten at redde liv" gør et fantastisk vigtigt stykke arbejde. Det er dejligt og trygt, at selv os, som bor på landet har en hjertestarter, hvis uheldet skulle være ude. Tak!

26 de julio de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort og fantastiske stykke arbejde …

Stort og fantastiske stykke arbejde Kunsten at redde liv gør. Jeg har været sponsor på et af deres projekter, og har været glad for hele processen. Jeg har været godt informeret undervejs, og modtog også et billede af den hjertestarter, som jeg havde støttet op omkring.

21 de junio de 2017

Respuesta de Kunsten at redde liv

Tusind tak for din anmeldelse - det er dejligt at du har været glad for at være en del af projektet, og at du har ønsket at støtte en hjertestarter nær dig :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunsten at redde liv - anbefales til andre med topkarakter

Kunsten at redde liv har gjort et kæmpe flot arbejde, for at skaffe en hjertestarter her til skolen/her til området.
Vi har haft et formidabelt samarbejde.

21 de junio de 2017

Hej Elise,

Tusind tak for de fine ord - de varmer :-) Vi er glade for at vi kunne hjælpe jer med en hjertestarter. Vi håber at I bliver glade for den, men aldrig at den kommer i brug.

Amatøragtig

Amatøragtig. Når først hjertestarteren er på plads, glemmer de alt om det kursus som er lovet, og man kan ikke komme igennem til dem på mail eller telefon. Når det så endelig lykkedes, vender de aldrig tilbage!. Samt at man er så flabet at ringe tilbage et par år efter for at sælge en igen. Hold jer langt væk fra denne pengemaskine!!!!!!!!

9 de junio de 2017

Hej Kristian,

Jeg er rigtig ked af at høre at I ikke har modtaget kursus som lovet. Det er uden tvivl en stor fejl, som vi kun kan beklage. Jeg vil meget gerne hvis du vil kontakte os på tlf. 53 64 07 15, da vi selvfølgelig gerne vil levere kursuset til jer.

Svært at gennemskue

Svært at gennemskue.

De er også inde i gamet for at tjene penge. Det er på ingen måde tydeligt, hvad de selv vinder af penge i procenter - pr. indsamling.

Der ingen gennemsigtighed, og det er ikke til at vide om en indsamling til 30.000 kr. rent faktisk resulterede i 60.000 kr. Som giver/sponsor ved man rent faktisk, hvor mange penge der alt-i-alt gives!

30 de marzo de 2017

Hej Allan,

Kunsten at redde liv er en non profit forening, og et evt. overskud går derfor altid til at drive vores forening med. Vi har valgt at vores regnskab ikke skal være offentligt grundet konkurrencebetingelserne på markedet.

Vi gør dog alt hvad vi kan for at netop at være så gennemsigtige som muligt i forhold til vores indsamlinger. Hvis man er potentiel sponsor på et projekt, modtager man derfor også en mail, hvori man kan se at vores indsamlinger fordeler sig således:

Lifepak CR Plus 12.000 kr.
Rotaid varmeskab 5.000 kr.
Opsætning 2.000 kr.
Serviceaftale/Forsikring 9.000 kr.
Tavler 1.000 kr.

Ialt 29.000 kr.

Vi stopper altid indsamlingen, når vi har indsamlet 29.000 kr. Såfremt der skulle være sponsorer, som efterfølgende kontakter os og ønsker at støtte projektet, efter det er afsluttet, bruger vi pengene til at forlænge serviceaftalen eller evt. et introkursus i brugen af hjertestarter, hvis det har interesse.

Vi har 3 forskellige sponsorat typer på 1.000 kr, (Sponsor) 2.500 kr. (Hovedsponsor) og 5.000 kr. (Hjertesponsor) - hvis man kigger på vores tavler, vil man derfor hurtigt kunne danne sig et overblik over, hvor meget vi har samlet ind.

Vi sælger både hjertestartere, skabe samt førstehjælpskursuser, og indtægten herfra går til at drive foreningen med.

Jeg håber du vil kontakte os, hvis der er yderligere, som du ønsker uddybet.

Dårlig kommunikation

Oplevelsen har klart været, at det var mere vigtigt at sælge noget end at lytte til vores behov og hvad der reelt skete fra vores synspunkt.
Det har været svært at få bekræftelse, da vi ønskede at afbryde samarbejdet. Man føler kort sagt, at man bliver betjent af et par frække tøser fra "SKAM", der bare er ude på at tjene penge.

27 de marzo de 2017

Hej Kundby Lokalforum,

Vi er selvfølgelig rigtig kede af jeres oplevelse. Vi arbejder hårdt på at opsætte hjertestartere og har nu opsat over 1000 hjertestartere i hele Danmark.

Vi er kede af, at Kundby Lokalforum alligevel ikke ønskede hjertestarteren, da vi stod med hele indsamlingen afsluttet - især fordi at opbakningen fra sponsorerne var rigtig god, og alle var skuffet over, at hjertestarteren alligevel ikke blev en realitet.

Vi meddelte jer derfor også, at da I ikke ønskede et samarbejde med os, ville vi gerne finde en anden løsning, som også var undervejs. Vi fik da besked om, at vi slet ikke måtte opsætte en hjertestarter i Kundby, og vi valgte derfor at trække os fra projektet.

Vi er en professionel forening, der hver dag arbejder hårdt på at gøre en forskel og redde liv. Vi ønsker derfor, at vores arbejde bliver respekteret, og det er absolut nødvendigt, at der er fuld opbakning til det, hvilket vi desværre ikke følte var tilfældet her.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.