Kwebbelskinderboeken Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds dat mijn dochtertje geboren is krijgen wij elk half jaar een prachtig boekenpakket met hele leuke boeken die goed aansluiten bij haar leeftijd, maar ze sluiten ook aan bij de seizoenen waarin... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het abonnement is heel leuk, onze kleine baby vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. We hebben het abonnement al bij 3 maanden oud aangeschaft. Er waren wat problemen in het begin met dubb... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi aanbod! Ik wist alleen niet dat ik automatisch een abonnement afsloot bij aanschaf, maar dan heb ik zelf vast de kleine lettertjes niet goed gelezen. Was fijn geweest als ik de optie kreeg om een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vorige maand had ik een proefpakketje voor mijn kleindochter van 3 jaar besteld en meteen een abonnement genomen. Helaas was het proefpakket niet aangekomen. De contacten met de klantenservice was po... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

154 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

103 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oplichters!!

Bizar dat je een abonnement hebt afgesloten, totaal niet duidelijk geworden in het telefoon gesprek/ wat een oplichting!!

28 de marzo de 2024

hier zelfde ervaring

hier zelfde ervaring, niet aan beginnen! ze blijven toesturen terwijl je hebt opgezegd! ik heb spijt dat ik niet eerst de reviews had gelezen
OPLICHTERS

23 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tot grote erfenis blijven ze toezenden…

Tot grote erfenis blijven ze toezenden ondanks dat wij opgezegd hebben via hun website. Waarschuwing geen zaken dien met Kwebbels. Niet bereikbaar, reageren niet. Gaan nu in overleg redactie Kassa. Schandalig. Deel dit bericht aub. Via Social Media etc.

23 de enero de 2024

Opzeggen abonnement erg moeilijk

Ik ben in november benaderd door een medewerker. Twee pakketten besteld die tussen Sint en Kerst zouden komen. Pakketten kwamen ná de kerst terwijl er kerstboeken bij zaten. Direct na de kerst proberen het abonnement op te zeggen. Antwoordapparaat gaf aan dat de medewerker in juni weer aanwezig zou zijn. Contactformulier ingevuld met opzegging van beide . abonnementen. Tevens mail gestuurd met de opzegging. Half januari toch weer pakketten gekregen. Retour afzender gedaan. Nu net weer een betalingsverzoek en we zitten inmiddels in februari. Erg vervelend

17 de enero de 2024

NIET MEE IN ZEE GAAN

NIET MEE IN ZEE GAAN. BAGGERSERVICE!!! Als je een teleurgesteld kind wilt, moet je hier iets kopen. Shitbedrijf. Krijg geen reactie op mails

28 de diciembre de 2023

Er gaat heel veel mis

Er gaat heel veel mis bij deze organisatie. Beschadigde boeken worden geleverd en na dik anderhalve maand nog geen vervangend exemplaar.

Ook de financiële kant is een rommeltje. Je sluit een abonnement af met een eenmalige incasso en wordt toch 3 maal afgeschreven. 1x in september en 2x in november.

30 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kwebbels kwebbelt maar wat!

Serieus je spaart zegels want die zitten op de pakketten.
Heb je eindelijk de tas compleet bestel je deze
A eerst is er een telefoontje je hebt niet genoeg zegels stuur bewijs.
Dan is er mail je voldoet niet aan....
Waar aan dan gwn jaarabonement gehad en gewoon paar proefpakketen.

Nee kwebbels jullie kwebbelen maar wat!
Deze actie is net zo kinderachtig als jullie boekjes zijn.

Mensen trap er niet in!
Ga gewoon je boekjes kopen bij zeeman kruidvat boekenwinkel of lekker lenen bij de bieb. Geloof me dit is het niet waard niet als ouder en niet in de kinderopvang

En nu verdeietig zoontje want gekozen tas gaat niet komen, belachelijk!
Mvg

20 de septiembre de 2023

Leuk aanbod

Leuk aanbod. Makkelijk om weer op te zeggen. Iets wat je niet vaak ziet met abonnementen die voor a de telefoon en proeftijd worden afgesloten.

28 de junio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prima boeken, slechte administratie

Hoewel de boeken van prima kwaliteit zijn lijkt het moeilijk om twee bestellingen in een andere leeftijd te doen uitvoeren. Moeilijk bereikbaar en ook via mail duurt het lang voordat uiteindelijk het juiste wordt bereikt.

12 de marzo de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.