www.lasertryk.dk Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger Lasertryk til print af kunstkataloger til den årlige kunstudstilling 'Kunst i Hasseris' og til det løse ind imellem. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lasertryk for mig som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

A really confusing system. You place an order expecting to get a confirmation page where you can check that all your files are correct, but instead they simply send you an email — with no payment... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros

Sobre www.lasertryk.dk

Escrito por la empresa

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lasertryk er yderst professionelle

Lasertryk er yderst professionelle, gode til at melde hurtigt tilbage, hvis der er spørgsmål til ordren - og kvaliteten er i top hver gang. Jeg er og har været en glad kunde i mange år.

17 de septiembre de 2024

Hej Caroline,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og kvalitet. Det betyder meget for os, at vi kan leve op til dine forventninger hver gang. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og takker for din loyalitet gennem årene.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og hjælpsom respons fra…

Hurtig og hjælpsom respons fra kundeservice, hurtig produktion og levering, solidt og grundigt bearbejdet produkt. Jeg vælger altid Lasertryk når jeg skal have trykt noget på mit arbejde.

5 de septiembre de 2024

Kære Johanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever vores kundeservice, produktion og levering som både hurtig og hjælpsom. Det betyder meget for os, at du vælger LaserTryk hver gang, du skal have noget trykt – vi sætter stor pris på din loyalitet.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang!

Altid fantastisk kundeservice

Altid fantastisk kundeservice. Har brugt dem flere steder hvor jeg har arbejdet og de har altid været søde til at hjælpe. Kan varmt anbefale at bruge Lasertryk.dk :)

30 de agosto de 2024

Kære Anette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores kundeservice gennem årene, og at du har valgt at bruge os flere steder, hvor du har arbejdet.

Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet leve op til dine forventninger og har kunnet hjælpe dig på en tilfredsstillende måde. Din anbefaling er vi meget taknemmelige for, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje standard fremover.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positiv udvikling

Hej Lasertryk

Jeg opdaterer nu min anmeldelse fra den 8/8-2024 (oprindeligt 2 stjerner), da der er sket en positiv udvikling her den 16/9-2024.

Jeg kan stadig ikke give jer en stjerne for jeres spillekort. Beskæringen af hjørnerne er ikke prof. nok til mig.

Til gengæld vil jeg give jer en ekstra stjerne for at genoptage reklamationen, levering af nyt og bedre tryk og den gode vilje til at gøre det bedre, tak.

Jeg vil også give jer en ekstra stjerne efter at have set jeres bogtryk-eksempler, som er meget fleksible og i rigtig god kvalitet.

De to øvrige stjerner er fra den forrige anmeldelse:
"I får en stjerne for et supergodt tryk på streetskiltene. Jeg er imponeret. I får en stjerne generelt for at levere meget gode tryk af det grafiske materiale - f.eks. på jeres hardcover notesbøger. Det er jeg meget tilfreds med."

Så jeg vil helt sikkert benytte mig af jeres produkter igen - især bogtryk, skilte, notesbøger, visitkort, flyers etc.

Mvh.
Gert

8 de agosto de 2024

Hej Gert,
Mange tak fordi du har anmeldt LaserTryk.dk A/S på TrustPilot.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke var helt tilfreds med os, og vi beklager meget ulejligheden med, at du har måttet reklamere.

Vi er dog glad for at høre, at du har fået et mere positivt billede af os på det sidste, og at du er villig til at bestille igen hos os. Vi lover, at vi vil anstrenge os for at fortsætte med at genoprette tilliden hos dig.

Vi tager også til efterretning, at vi ikke har kunnet indfri dine forventninger mht. hjørneafrunding. Den pæneste hjørneafrunding opnås, hvis man bestiller en stanseform til opgaven. Der kommer dog en betydelig merudgift, hvis man vælger denne løsning.

UG fantastisk

Det kan simpelthen hen ikke gøres ift service og professionalisme

21 de agosto de 2024

Kære Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service og professionalisme. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og din feedback er en stor motivation for hele vores team.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

LaserTryk

Hurtig og venlig kundeservice

Hjemmeside er nem at bruge. Hurtig og venlig kundeservice. Jeg ringede ind, da jeg hadve bøvl med layoutet og fik hurtig og kyndig hjælp.

19 de agosto de 2024

Kære Kristine,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og har fundet vores hjemmeside nem at bruge. Det betyder meget for os, at du hurtigt kunne få den hjælp, du havde brug for med layoutet. Vi stræber altid efter at levere en hurtig og kompetent service, så det glæder os, at det også er din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

LaserTryk-teamet

Kundeservice i verdensklasse

Det er super nemt at bestille hos Lasertryk - men dét der trækker op er deres kundeservice. Jeg vil særligt takke Lea, som udviste et verdensklasse kundeserviceniveau. Lea fik hurtigt eksekveret på min opgave og leverede nøjagtigt dét design, som jeg ønskede. Tak Lea!

20 de agosto de 2024

Hej Kasper,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter en stor ære i at levere service i verdensklasse, og vi er glade for, at du oplevede det i din kontakt med Lea.

Jeg sørger for, at hun får din tak og de varme ord med på vejen—det vil uden tvivl gøre hende rigtig glad.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Kundeservice, LaserTryk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service.

7 de agosto de 2024

Kære Malene,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og service. Det betyder meget for os at levere en god oplevelse til vores kunder, og din feedback er en stor motivation for hele vores team.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

LaserTryk.dk A/S/Scandinavian Print Group

Altid super service

Altid super service og god korrespondance. Havde bedt om større huller i bannere og fik det helt, som jeg ønskede. Mange tak

22 de julio de 2024

Kære Maria,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og korrespondance. Det betyder meget for os at kunne imødekomme dine ønsker, som vi gjorde med hullerne i dine bannere.

Tak fordi du valgte LaserTryk, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

LaserTryk

Jens er manden

Jens fiksede min pakke som der kom til den forkerte pakekshop (50km væk). Jens er dagens mand.

18 de junio de 2024

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S!

Vi er rigtig glade for at høre, at Jens kunne hjælpe dig med at få din pakke på rette vej, selvom den var havnet i den forkerte pakkeshop. Vi er stolte af vores medarbejdere, og det er altid dejligt at få bekræftet, at deres indsats bliver værdsat.

Vi sørger for at give Jens beskeden om, at han er dagens mand!

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber, at vi kan assistere dig igen i fremtiden.

Maria

Fantastisk service

Fantastisk service! aldrig en sur bemærkning altid i løsningsmode!

27 de mayo de 2024

Kære Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at vide, at vores bestræbelser på at være løsningsorienterede og imødekommende bliver værdsat.

Vi vil arbejde hårdt på at fortsætte med at levere den høje standard, du forventer, og vi er her altid for at hjælpe dig med dine fremtidige behov.

Maria

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og bilsteamer i høj kvalitet

Jeg er meget tilfreds med mit eget design trykt som bilsteamer. Jeg fik god rådgivning i forhold til trykning. Trods for lidt ændringer i min bestilling af Mathilde hos Lasertryk, modtog jeg varen hurtigt. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg får trykt hos Lasertryk

17 de mayo de 2024

Kære Rasmus,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din bilstreamer og den service, du har modtaget.

Det glæder os, at du fik god rådgivning og at Mathilda kunne hjælpe dig med de nødvendige ændringer. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet og hurtig levering, så det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Vi ser frem til at trykke for dig igen i fremtiden!

Teamet hos Lasertryk

Super godt

Super godt .
Alting spiller . Top professionelt og lynhurtig levering

14 de mayo de 2024

Kære Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vi stræber altid efter at levere top professionel service og hurtig levering, så det er dejligt at vide, at du oplever, at alting spiller.

Hvis du har brug for hjælp i fremtiden eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

LaserTryk-Teamet

Perfekt service og produkter

Hurtig og nem bestilling via hjemmeside, perfekt support og kundeservice - og vigtigst af alt suveræne produkter og kvalitet :)

11 de abril de 2024

Kære Kim,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og produkter.

Vi bestræber os altid på at gøre bestillingsprocessen så hurtig og nem som mulig, samtidig med at vi tilbyder fremragende support og kundeservice. Og selvfølgelig er vi meget glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden!

LaserTryk.dk A/S Teamet

Storartet kundeservice

Lasertryk levere, trods den store virksomhed de er, de mest personlige og meget kompetente service og support. Morten fra Kundeservice giver så fin en service, så vi er helt trygge ved at alle vores tryksager kommer rigtigt igennem systemet.
Meget prisværdigt.
Alt bliver altid tjekket inden tryk, og alt hvad vi har modtaget, igennem flere år, har været fejlfrit. Og til en enorm hurtig levering.

Kan meget varmt anbefales.

7 de mayo de 2024

Kære Ditte,

Tak for den smigrende anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores service og support. Det glæder os at høre, at du oplever vores tjenester som både personlige og kompetente. Vi er stolte af vores medarbejder Morten fra Kundeservice, og det varmer vores hjerter at vide, at hans indsats bidrager til din tryghed i forbindelse med dine tryksager.

Vi bestræber os altid på at sikre, at alle materialer gennemgår en omhyggelig kvalitetskontrol, inden de sendes til tryk, så vi kan levere fejlfrie produkter til vores kunder. Din tillid til vores proces og den hurtige levering betyder meget for os.

Endnu engang tak for din anbefaling, og når I har brug for vores hjælp igen, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Teamet hos Lasertryk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god vejledning igennem bestillingen

Rigtig god og venlig vejledning igennem bestillingen og plakaterne kom som lovet og jeg er meget tilfreds med resultatet.

25 de abril de 2024

Kære Marianna,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores vejledning som god og venlig under bestillingsprocessen. Det er vores mål at sikre en problemfri og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder, og det glæder os at vide, at du er tilfreds med resultatet af dine plakater, som blev leveret som lovet.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har andre projekter, du gerne vil have hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os.

Teamet hos LaserTryk.dk A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt, hurtig og fint produkt modtaget.Modtaget med stor venlighed og…

Modtaget med stor venlighed og hjælpsomhed. Hurtig trykning og levering.

15 de abril de 2024

Kære Christian,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din venlige feedback. Det glæder os at høre, at du blev modtaget med venlighed og hjælpsomhed, og at du oplevede en hurtig trykning og levering af dine materialer.

Vi stræber altid efter at tilbyde en fremragende kundeservice og en effektiv produktionsproces, så det glæder os at vide, at vores bestræbelser har gjort en forskel for dig.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Teamet hos LaserTryk.dk A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun gode ting at sige om Lasertryk

Har kun gode ting at sige om Lasertryk. Den personlige kontakt og det høje service niveau får alt til at køre på skinner. De sætter virkelig kunden i centrum og kan hjælpe en i mål med alle mulige projekter.

25 de abril de 2024

Hej Marianne,
Mange tak for din anmeldelse af LaserTryk på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever, at du får et højt serviceniveau hos os. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at sikre, at det forbliver sådan.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Sublim Kundeservice

Effektiv Support, personlig opringning i forhold til din tryksag. Klart det bedste trykkeri i Danmark.

23 de abril de 2024

Hej Nikolai,
LaserTryk takker dig meget for dine pæne ord om os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du værdsætter, at vi tager kontakt til dig, hvis der er spørgsmål til din ordre eller ting, som er uafklaret vedr. din trykfil. Vi lover, at vi fortsat vil arbejde meget hårdt for at opfylde dine forventninger.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.