Elendig service. Min vare er stadig ikke sendt afsted efter 6 dage på trods af at pengene er trukket fra min konto. Varen står nu til at være udsolgt på siden og de svarer ikke både telefonisk (efter... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg handler hellere hos Lillelykke.dk frem for andre fysiske butikker. Udvalget er fantastisk, og siden er nem, overskuelig og ikke mindst lækker at se på. Servicen er i top - og ikke mindst p... Ver más
Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvorefter jeg fik direkte besked, og blev guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at modtage min præmie. Efter noget tid undrede jeg mig over at jeg ikke havde mo... Ver más
La empresa ha respondido
Lillelykke er en af mine absolut favorit børne webshops! Altid lækre varer, god kundeservice og mega hurtig levering!😍🙌🏼 Kan kun komme med gode ting om deres lækre shop!! Gode mærker og der er alt... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Lillelykke.dk er en webshop for dig, som er i lykkelige omstændigheder, er velsignet med små børn i dit liv, eller blot finder glæde ved æstetiske produkter og god kvalitet.
Información de contacto
Greve Main 23, 2670, Greve, Dinamarca
- kundeservice@lillelykke.dk
- www.lillelykke.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og fint pakket ind
Hurtig levering og fint pakket ind, endda med en lille pose slik til børnene😊😊

Fantastisk service
Fantastisk service! Hurtig levering og guf pose til børnene 😍

Helt i top
Hurtig, god service og lækre priser. Kan man bede om andet? :D

Respuesta de Lillelykke
Rigtigt lækkert tøj til gode priser
Rigtigt lækkert tøj til gode priser. Og en super god kundeservice. Jeg handler der bestemt igen.

Ufattelig hurtig levering!
Jeg bestilte i går kl. 18, og pakken er allerede klar til afhentning!! :O Jamen jeg ved ikke, hvordan de gør, men de får Post Nord til at være hurtige ;-)
Så jeg handler der klart igen, for den leveringstid er næsten umenneskelig :D

Liker Lille Lykke!!
Nem og sjov oplevelse at shoppe gaver til det nyeste skud på stammen :)

God overskuelig hjemmeside
God overskuelig hjemmeside. Hurtig forsendelse, samt respons på mit spørgsmål.

Varm anbefaling herfra
LilleLykke har et bredt udvalg af varer og hjemmesiden er nem at navigere rundt i, varerne modtages med en kort leveringstid og servicen er kanon.

Respuesta de Lillelykke
Service ud over det forventelige..
Min anmeldelse lød i første omgang sådan:
Hvad jeg troede skulle blive en nem sag, efter en super god dialog via mail i starten vedr ombytning af en barselsgave, har jeg nu forgæves i snart 5 mdr forsøgt at komme i kontakt med firmaet og dens ejer. Det er frusterende når man har et så lækkert produkt liggende ubrugt grundet forkert størrelse og man bare lige skulle vente på at en anden stirrede kom på lager igen, at der så skal gå så lang tid og produktet stadig ikke er ombyttet.
Sidens nye ejer har dog gjort al kritik til skamme da hun med det samme (små to timer efter) reagerede på en mail og tilbød at tage sengetøjet retur og bestille det nye hjem til mig med det sammen. Så selvom hun intet ansvar har for at hjælpe mig, har hun alligevel gjort det!
Bedste behandling!
Fineste behandling, hurtig levering og varerne lever fuldstændig op til forventningerne. De varmeste anbefalinger herfra!
Meget fin oplevelse
Fineste webshop med et skønt udvalg, super vejledning, hurtig forsendelse og en smuk indpakning af lækre sager. Største anbefaling herfra.
Dejlig service, der var gået fejl i lagerstatus. Men i stedet for bare, at lade være med at sende den bestilte udsalgsvare, fik jeg personlig mail om tilbud på størrelsen større. Hurtig levering!
Fantastisk service!
Mette yder en super service og har lækre produkter i shoppen!
Skønt sted at shoppe til de mindste
Dejlige mærker af super kvalitet og en god service på den fine hjemmeside som fungerer upåklageligt!
Super
Meget hurtig til at besvare spørgsmål vedr ordrer, rigtig god service og hurtig levering:)
Den bedste oplevelse!
Perfekt service, hurtig levering og det fineste udvalg. Jeg kommer helt sikkert tilbage (snart)!
Fantastisk
Servicen er i top - og ikke mindst personlig. Leveringen er hurtig, og varerne fremstår altid perfekt - pakket lækkert ind i silkepapir.
Jeg kan kun anbefale LilleLykke.dk
La experiencia Trustpilot