Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestilt en kilerem til havetraktor for mere end 14 dage siden. Har måtte rykke flere gange. Har fortsat ikke modtaget varen og har nu annulleret handlen. Hører intet fra forretningen. Vælger klart... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 9 stk. reservedele til min Klippo plæneklipper - varene blev pakket og sendt samme dag og jeg modtog dem dagen efter. Havde samme dag som bestillingen, telefonisk kontakt til firmaet og fik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. Tienda de podadoras de césped

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Lyngby Teknik sælger via egen forretning og E-handel havebrugsmaskiner, haveredskaber, arbejdstøj, sikkerheds beklædning, sikkerheds fodtøj, høreværn til børn og voksne, erhverv, det offentlige, boligselskaber, gartnere, alle med have, mark, skov og vej, sommer, efterår, vinter og forår. Vi sælger nyt og brugt på tilbud og udsalg alt med garanti. Originale og uoriginale reservedele til maskiner købt hos Silvan, Bilka, Bauhaus, Brugsen, Metro, Johannes Fog, Råd og Dåd, XL, Harald Nyborg, med store besparelser, egen import med salg til forhandlere og private forbrugere. Mærkevarer fra Danmark, Sverige, Tyskland, Italien, England, Japan og USA. Overtræk til havemøbler egnet til hotel og restaurant. Du kan via vor netbutik finde link til vore leverandører hvor reservedelstegninger og manualer er til stede. Mange bruger lytek.dk som katalog inden besøg i den virkelige Lyngby Teknik butik.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det kan ikke gøres bedre

Det kan ikke gøres bedre
Jeg har handlet hos Lyngby Teknik
i mange år. Har altid været tilfreds med
dem. Man kan tjekke hvilken reservedel
man skal bruge, til den motor der er monteret på maskinen.
Thomas Bang

28 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Måske lidt for hurtig

Det gik rimeligt hurtigt at få varerne leveret - måske lidt for hurtigt.
I hvert fald manglede en del af varerne.
Det er umuligt at komme i kontakt med nogen hos Lyngby Teknik; mail besvares ikke og telefonen tages ikke.

15 de junio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ærgerligt at de ikke overholder…

Ærgerligt at de ikke overholder leveringstiden, selvom varene er på lager. Hvis man rykker efter nogle dage, så kan man være heldig at de sender med det samme. Det store udvalg af reservedele, og den gode hjemmeside er et plus.

22 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte for 1200 kr reservedele til…

Bestilte for 1200 kr reservedele til min plæneklipper, betalte 50 kr i forsendelse, så ringer de og spørge hvornår vi henter varene. For de 50 kr var bare fordi de skulle finde tingene frem til os.
Og de var ligeglade med at vi så afbestilte ordren.

13 de mayo de 2024

Bestilte 4 forskellige varer i går

Bestilte 4 forskellige varer i går kl. 13.49
De landede i postnord pakkeboks i dag kl. 10.16. Alt i orden. Fornuftigt pakket ind i avispapir og kasse. (fedt med genbrug og ikke alt det plastik). Alle varer er som ønsket og bestilt. Intet at klage over.

14 de agosto de 2023

Perfekt oplevelse

Havde samme dag som bestillingen, telefonisk kontakt til firmaet og fik en venlig og vejledene hjælp til et par af reservedelene

28 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglede en reservedel til min motorsav…

Manglede en reservedel til min motorsav - havde set på nettet at Lyngby teknik havde den på lager. Jeg henvendte mig på adressen men vidste ikke at det var blevet et webshop. jeg kunne godt få varen hvis jeg gik over i bilen og bestilte den på nettet. Jeg bestilte den men kunne ikke afslutte ordren, da de ikke vil ulejliges for under 100,00 kroner, min reservedel koster 45 kroner - her fik jeg besked på at bare bestille olie eller andre ting så beløbet blev mere end 100 kroner. Virkelig en arrogant holdning

13 de abril de 2022

Kan ikke være bedre. 👏😊

Kan ikke være bedre.
Har bestilt en dæk til havetraktor kl. 9.19, fik jeg en besked kl. 9.34 at det blev afsendt, var hos mig dagen efter.
Tak. I er virkelig professionelle.

30 de octubre de 2020

Absolut en super service

Absolut en super service. Jeg bestilte et kabel til en STIGA PARK, som viste sig at være forkert i mål. jf. hjemmesiden var det de rigtige mål, jeg bestilte. Jeg skrev en mail, som Lyngby Teknik reagerede på meget hurtigt.. Fejlen blev rettet, og et nyt kabel blev sendt, sammen med en retur seddel.. +det nye kabel var lidt billigere en det først kabel, og differencen stod på mig konto efter 2 dage. Absolut godt tilfreds, og handler gerne der igen.

29 de junio de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.