Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 9 stk. reservedele til min Klippo plæneklipper - varene blev pakket og sendt samme dag og jeg modtog dem dagen efter. Havde samme dag som bestillingen, telefonisk kontakt til firmaet og fik... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglede en reservedel til min motorsav - havde set på nettet at Lyngby teknik havde den på lager. Jeg henvendte mig på adressen men vidste ikke at det var blevet et webshop. jeg kunne godt få varen h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. Tienda de podadoras de césped

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Lyngby Teknik sælger via egen forretning og E-handel havebrugsmaskiner, haveredskaber, arbejdstøj, sikkerheds beklædning, sikkerheds fodtøj, høreværn til børn og voksne, erhverv, det offentlige, boligselskaber, gartnere, alle med have, mark, skov og vej, sommer, efterår, vinter og forår. Vi sælger nyt og brugt på tilbud og udsalg alt med garanti. Originale og uoriginale reservedele til maskiner købt hos Silvan, Bilka, Bauhaus, Brugsen, Metro, Johannes Fog, Råd og Dåd, XL, Harald Nyborg, med store besparelser, egen import med salg til forhandlere og private forbrugere. Mærkevarer fra Danmark, Sverige, Tyskland, Italien, England, Japan og USA. Overtræk til havemøbler egnet til hotel og restaurant. Du kan via vor netbutik finde link til vore leverandører hvor reservedelstegninger og manualer er til stede. Mange bruger lytek.dk som katalog inden besøg i den virkelige Lyngby Teknik butik.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

hurtige og billige

Bestille en kilerem til en havetraktor en torsdag aften. Havde den i hænderne lørdag morgen. Aldrig oplevet så hurtig levering, og de var endda de billigeste jeg kunne finde på nettet. Thumbs up!!

30 de junio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Find et bedre firma at handle ved!

Mage til amatør firma skal man sgu lede længe efter. Næsten 3 uger siden man bestilte dele og intet sker. Mail og telefon bliver ikke besvaret. Jo én mail har de kort besvaret. Og det er det. Kan absolut IKKE anbefales.

17 de junio de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tilfreds med min bestilling

Jeg bestilte to dæk til min have traktor.
Fra jeg fik en mail om varen var pakket til den var ankommet til adressen gik et par dage ekstra, og ikke havde en track and trace nr på pakken er jeg meget tilfreds på det jeg har bestilt.

Det er den rigtige vare og det var pakket helt fint som dæk nu kan pakkes.

11 de abril de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

En helt igennem dårlig kundebehandling

En helt igennem dårlig kundebehandling. Jeg har kun handlet der to gange, og det er med års mellemrum. Begge gange er jeg blevet mødt med en arrogance som jeg aldrig har oplevet andre steder. Forleden måtte jeg høre ham tale om, at hans dag gik med at tale med tåbelige kunder. Han virkede ikke på nogen måde interesseret i at løse den opgave jeg som kunde kom med.

26 de mayo de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lynhurtig til at sende stumper

Lynhurtig til at sende stumper, sender de forkerte og ikke dem der på billederne og dem der passer til varenumrene

Svarer ikke hverken på telefon eller mails.

Har handlet der 3 gange........ Første, Sidste og eneste

7 de septiembre de 2017

Elendig service

Har bestilt en kilerem til havetraktor for mere end 14 dage siden. Har måtte rykke flere gange. Har fortsat ikke modtaget varen og har nu annulleret handlen. Hører intet fra forretningen. Vælger klart en større og mere professionel leverandør fremover. Andre forretninger har varen hjemme i løbet af 3 dage.

27 de septiembre de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem dårlig service og på igen måder servicemindet!!!!!!

Jeg skulde ind og ha en tændingskontakt til min far, og der ville jeg ha en pris og der fik jeg så at vide at jeg kunne gå ind på ders hjemmeside og se den der, det var så hvad det var så bad jeg om en komplet pris på på en karburator, så begynder han fandeme at snære af mig hvor til at jeg så siger at det der kan han godt stoppe, har aldrig i mit liv oplevet så DÅRLIG SERVICE!!!!! Det er sidste gang jeg og min ven har sat vores ben i ders butik!!!!!!

Lad vær og køb noget i ders butik.. De bør slet ikke føre en butik med den SERVICE!!!!

13 de mayo de 2014

Hurtig og præcis levering

Fandt det jeg skulle bruge til min plæneklipper til en god pris.
Fik info mail om at pakke var sendt og reservedelen levede helt op til forventningerne

Vender gerne tilbage

30 de agosto de 2013

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.