myNanny Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är otroligt nöjd med vår barnvakt,Lamya, och kan varmt rekommendera henne! Hon är pålitlig, uppmärksam, proaktiv och mycket kunnig. Hon har en fantastisk känsla för små barn och är särskilt dukt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är mycket nöjda med Nova som barnvakt. Hon fungerar fantastiskt bra med både barnen och oss föräldrar, och vi känner oss helt trygga med henne. Hela processen med myNanny har varit enkel och smidig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så nöjda med vår barnvakt! Jätteroligt att barnen trivs så bra och längtar alltid efter att träffa Emma. De har sina egna rutiner och aktiviteter som barnen uppskattar massor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår nanny är super men tjänsten MyNanny är inte vad vi förväntade oss. Den är mer för någon som behöver hjälp med 2 timmar och inte en hel dag eller som i vårat fall en vecka där båda ska jobba heltid... Ver más

1. Agencia de cuidado de casas
  2. Cuidador/a de niños

Sobre myNanny

Escrito por la empresa

Trygg & personlig barnvakt från myNanny:

✔ Trygga, erfarna & utbildade barnvakter
Er barnvakt genomgår intervjuer, gedigna tester, bakgrundskontroller & utbildningar. Våra barnvakter utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

✔ Alla åldrar & behov, oavsett var du bor
Vi finns i hela Sverige, både i stad & på landsbygd. Er certifierade barnvakt väljs för att matcha just er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

✔ RUT-avdrag & prova-på-träff
Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Alla upplägg & priser fr. 149 kr/t:

Hämtning/lämning
På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!

Heltid/deltid
Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.

Sporadiska tillfällen
Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Vår barnpassning finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

837 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

230 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Verkligen imponerad

Vi är så imponerad av vårt barnvakt Ida!! Vår son har det alltid så bra med henne och hon hanterar olika situationer så himla bra.

13 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft Judith som barnvakt för min 5…

Har haft Judith som barnvakt för min 5 åriga dottern. Hon är väldigt snäll, omtänksam och professionell. Min dotter älskar att vara med henne. Dem går ut på promenader, leker ute, äter tillsammans och leker inomhus och skapar kreativa idéer tillsammans. Känner mig väldigt trygg att ha henne som barnvakt för min dotter. Rekommenderar hjärtligt 🥰

13 de diciembre de 2025

Jätte bra

Jätte bra , barnen har haft kul och ville inte låta henne gå när passet var slut. 🌸

10 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning

Jag letade efter barnvakt och testade my nanny på grund av bra betygen som man kunde hitta online.
Gud vad besviken jag blev när jag upptäckte deras arbetssätt. Jag fick ingen profil av barnvakskandidaten utan hon fick alla mina kontaktuppgifter innan jag ens visste att hon fanns. Samtidigt bokade in my nanny en tid åt mig vilket jag aldrig hade godkänt. När man letar efter någon som ska passa det viktigaste man har så tycker jag att det är självklart att man få en profil av personen som man sedan kan godkänna för en träff. Jag tycker att det är DJUPT problematiskt att mina kontaktuppgifter delades med en främling utan att jag visste om det och ännu mer problematiskt att my nanny bokade in en tid åt mig utan att jag godkände kandidaten. I samma veva blev jag informerad att min abonnemang började gäller, en abonnemang som jag heller inte hade godkänd än. Det känns som att my nanny bara försöka påtrycka någon abonnemang så snart som möjligt istället för att göra sitt jobb och hitta den perfekta barnvakten. Skamligt, särskild när det gäller barn. Jag hittade en riktig bra barnvakt igenom ett lite mindre företag nu och deras process var toppen. Störst betyder tyvärr inte bäst när det gäller my nanny.

30 de octubre de 2025

Great Selection of Nanny

We are very happy with Maja’s flexibility and attentiveness to our 3.5 year old son’s needs. She communicates perfectly when her schedule changes due to bus or train delays.
She teaches and plays and picks our son up from daycare.
We appreciate her very much and feel so fortunate to have been paired up with her.

4 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är supernöjda med vår barnvakt

Vi är supernöjda med vår barnvakt.
Det är ingen lätt uppgift att ta sig an våra två barn där den ena har en lång startsträcka med nya människor och den andra är ett yrväder med mycket vilja och energi. Men Dunia gör det kanon. Trygg och bra.
Båda barnen ser fram emot nästa träff och vi är mycket glada för att vi vågade testa myNanny.

29 de noviembre de 2025

Maja

Maja är lugn, varm och trygg! Vi kunde inte få en bättre barnvakt! Min dotter älskade henne från första stund! Rekommenderar varmt

12 de noviembre de 2025

Mer än nöjd!

Tilde känns trygg och vår dotter verkligen gillade tiden med henne idag. Det känns bra efter första gången idag ! 😊

9 de noviembre de 2025

Barnvakt

Barnen trivs jättebra med vår barnvakt. Hon känns trygg och ställer frågor vid behov och återkopplar alltid hur det har gått. Vi känner oss trygga med henne☺️

7 de noviembre de 2025

Perfekt match!

Så glada att vi testade Mynanny och att vi lyckades få otroliga Elsa som match! Hon är perfekt med vår lekfulla tjej och vi känner oss så trygga med henne, tar ansvar och är lätt och ha att göra med!

4 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.