Nailsart Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg sidder og læser anmeldelser hos Nailsart her på trustpilot og fik lige lyst til selv, at lave en. Jeg har nu kommet fast hos dem i over 1 år og får ordnet negle på hænder og fødder. Jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Får altid lavet negle her og er altid glad for resultatet 😊 kæmpe anbefaling! Super søde også, jeg er kommet fast i 5 år og har altid været tilfreds.

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Priserne er lidt misvisende ift. hvad der står på deres hjemmeside/instagram. Havde regnet mig frem til at mine negle ville koste omkring 380 kroner, da jeg bestilte en tid og kunne se de priser, der... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Negle jeg ikke er tilfreds med

Fik lavet negle idag. Totalt utilfreds de behandler slet ikke godt på det. Dårligste negle sted. Det mega spild af penge hold jer væk og langt væk de gør ikke hvad der bliver sagt.

Svar tilbage: Hold da op den måde i svarer jeres kunder på. Jeg skrev herinde fordi jeg ikke BARE vil have RETTET min hvide kant som du KUN vil rette. Jeg vil have rettet en hver dag da de tykke og forskel på hver negl. Jeg er ked af at skulle skrive dette og vil gerne kunne slette denne anmeldes ved at vi finder en fornuftig beslutning. Men når jeg står i salonen og siger jeg slet ikke er tilfreds og du siger til mig at du syntes selv de mega fine undre det mig hvordan så jeg kan komme tilbage og få dem rettet når du selv syntes de pæne NOK. Syntes det mega øv det her skal ske da jeg som sagt havde glædet mig. PLUS JEG GAV 500kr fordi jeg spurgt hende hvad jeg skulle give i alt fordi blev forvirret i hvilken Franksfarve jeg havde valgt da prisen er forskelligt. Jeg må dog tag det her videre da jeg har mine negle som bevis på det ikke er “god nok”
Ved ik om du vil evt ringe imorgen eller sende en besked så vi på en fornuftig måde kan finde en løsning og få slettet denne anmeldese.

2 de febrero de 2022

Hej Kiana.
Vi spurgte dig mindste 10 gange i løbet af din behandling (nyt sæt forlængelse med fransk) om længde, form, farve, håndmalet fransk, og alt var ok? Da du skulle betale efter mere end 2 timer, fortalte du at du ikke var tilfreds med længde, og selvom du har selv sagt ja til den længde. Ok fint, vi ville self ikke have du bliver ked af dine negle, så har vi tilbudt dig at komme lørdag for at fikse alt det du vil have. Og det vil du gerne, og er også booket. Men vi kan da ikke se hvorfor du skal komme igen når du har allerede givet os en dårlig anmeldelse? Og især når vi har spurgte dig så mange gange løbende om alt er ok? Desuden glemte du at betale aftagning af din gellak. Du har kun overføre nyt sæt fransk negle 500kr.

God aften.

Rettet: Da du kom ind og bestilte en tid for nogle dage siden, viste du os et billede, og vi fortalte dig at hvis du ville have det samme koster 500kr. Også bookede du en tid, kan ikke se hvorfor skulle det være en overraskelse over for den pris? Og inden vi startede, fortalte vi IGEN hvormeget det koster ialt, da du stadigvæk har gammel gellak på i foran, som du ikke fortalt du havde da du bestilte tiden.
I løbet af behandlingen viste du billedet igen fortalte du gerne vil have både længde og formen, og hvordan den fransk kant skulle være. Faktisk er dine negle længere end det som du viste, og neglene blev det som på billedet så vi forstår virkelig ikke hvorfor du var utilfred med længde, og hende som du talte med til sidst, sagde vi kommer ikke noget vegne at snakke frem og tilbage, vi booker dig en tid til at du kan komme og fikse?

Den værste service

Den værste service, jeg nogensinde har fået
Jeg har faktisk været tilfreds med mine behandlinger hos Nailsart og er kommet der en del gange. Dog er jeg MEGET utilfreds med deres måde, at håndtere en sag omkring en aflysning på i disse corona-tider.

Det var absolut sidste gang, at jeg besøgte jeres klinik, og jeg håber, at ingen skal have samme dårlige behandling som jeg fik. Tænk at være så pengegrisk.

8 de diciembre de 2021

Hej Andrea
Vi er kede af at vi ikke kunne tage imod din fornylige booking pga manglende betaling fra en tidligere udeblivelse. Den udeblivelse var fordi du skrev til os og afbestilte din tid 5 min før din booking - du ringede ikke, men skrev sms 5 min før at du var testet positiv - det er også fint, men du kunne ikke fremvise det var positivt? Det bliver umuligt for os at vurdere om det er sandt eller ej. Nu er der gået 4 måneder og du ville have en tid, og du ville stadig ikke fremvise den, og ville hellere ikke betale for gebyret. Det har desværre intet at gøre med at være pengegrisk, det er respekt, at respektere vores afbudspolitik. Self kan man lave undtagelse, men det skal gøres med måde.
Opdateret* Kan se du har betalt nu. Tak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lavet et gavekort på 200kr som kun…

Lavet et gavekort på 200kr som kun holder 6 måneder trods aftale pga corona og barns operation nu når jeg så har en tid kan hun slet ikke huske vores aftale og vil ikk ta imod gavekort, snakker så grimt til mig og nedværdigende. Sidste jeg var der svarede hun se andre kunder surt vrissende

Tænk at ville fuske og stjæle fra egne kunder men sagen er givet videre til lrp og ikke mindst forbrugs rådet da hun ikke overholder regler om udstedte gavekort, frist samt udførelse. Dette bliver ikke trukket tilbage med mindre jeg for mine 200 kr eller behandling for dem!

12 de noviembre de 2021

Hej Pernille.

Vores gavekort er gyldigt et år fra udstedsdatoen. Det er ikke 6 måneder. Det står også tydeligt på gavekortet. Vi havde forlænget alle gavekort som udløb i lockdown perioden, og dit gavekort er ikke udløbet i lockdown perioden, det var flere måneder efter. Desuden har vi ikke lavet nogle særaftale med nogen pga. corona, el. barn syg. Kun dem som havde et gavekort som udløb i lockdown perioden og ikke havde mulighed for at få den brugt. Så vi forstår ikke hvorfor du siger 6 måneder?! Vi har haft lockdown i 21/12-20 til 06/04-21.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

NEVER GET YOUR NAILS THERE LAST A WEEK…

NEVER GET YOUR NAILS THERE LAST A WEEK - DID NOT GET REFUND 😡
VERY HOSTILE CUSTOMER SERVICE

Skriver på engelsk af hensyn til alle de internationale mennesker som bor her
Min datter kan ikke nå at komme indenfor de 7 dage, da hun er ude at rejse, men det ændre ikke ved, at neglene begynder at falde af efter 4 dag
Når man ikke har forståelse og i mødekommenhed overfor sine kunder, efterlader det en stor utilfredshed, som andre er nød til at kende til, derfor skriver jeg på trustpilot, det var en information til dig, men forstår godt at du føler dig truet, det er jo ikke noget som vækster ens forretning, så tænk over hvordan I møder jeres kunder ....

Igen tænk over hvordan I behandler jeres kunder, god og forstående kunde service giver gode anmeldelser. Smækker man røret på som I gjorde fordi jeg bliver frustrert over at du ikke kan forså at min datter ikke kan komme inden de 7 dage grundet rejse og at hun ikke har tænkt over at klage, da hun igen kun er 14 år, står jeg uviden omkring jeres manglende forståelse, også set i lyset af, at de har hold så ekstremt dårligt

Igen manglende forståelse for at din kunde er 14 år, men det ville have været go stil med lidt rummelighed, det er præcis 8 dage siden hun fik dem lavet og efter 4 dag begyndte de at falde af...... DET ER SKU IKKE I ORDEN
Og nej jeg har ikke truet med så ellers noget, blot gjort dig opmærksom på, at jeres elendige negle og kundeservice vil jeg informere andre om.... Kan så se at jeg ikke er den eneste som har haft en dårlig oplevelse
Håber for jeres egen skyld at I tager det til efterretning

8 de octubre de 2021

Hej Mette.

Som vi forklarede til dig i telefonen så har vi 7 dages garanti på neglene og vi refunderer ikke pengene, det hele står tydeligt på hjemmesiden. Din datter Freja som er på ferie i Malaga har fået dem lavet over 7 dage siden og hun skulle bare kontakte os indenfor de 7 dage selvom hun ikke kunne komme indenfor den periode. Det gør vi gerne gratis. At råbe, skrige, spamme os med telefon opkald, kræve pengene tilbage og true os med dårlig anmeldelse, gør sagen ikke bedre. Vi har vores retningslinier og politik vi skal følge. Det gælder for alle vores kunder, uanset alder.

Opdateret: Vi har sagt flere gange at vi ikke kan gøre mere efter 7 dage. Igen hvis hun havde bare skreve/ringet/email til os inden 7 dage så kunne vi fix når hun kommer hjem. Men det ville du ikke forstå. Og du ville kræve pengene refunderet og truede os med at give os dårlige anmeldelse ellers?

Du må forstå hvis man skal finde en løsning som kræver en undtagelse, som er udenfor garantiperioden, så skal vi se billederne. Sådan er vores procedure. Men det ville du ikke kunne fremsende fordi din datter har allerede lavet neglene andet sted i Malaga? Hvis alle ringer og kræver pengene tilbage uden dokumentation/billeder udenfor garantien, det vækster hellere ikke vores forretning?

Allergisk reaktion af produkterne

Jeg var kunde hos dem i december 2020. Man kan godt mærke at ideen med butikken er at få så mange kunder igennem som overhovedet muligt. Desuden havde jeg en fornemmelse af at de medarbejdere de havde snakkede om kunderne imens de var der. Jeg vidste ikke hvad de sagde for de talte et andet sprog men det var i hvert fald ubehageligt. Jeg havde et specifikt ønske som jeg også fik opfyldt og resultatet var fint bortset fra neglene var meget flade i formen. Men 2 dage efter begyndte mine neglebånd og huden omkring neglen at klø og blive helt rød. Jeg fik en allergisk reaktion af deres produkter. Jeg har haft gelé negle i 3 år nu og jeg har aldrig fået en allergisk reaktion før jeg prøvede Nails Beautybar. Jeg har også fået negle siden og ikke oplevet nogle problemer. Jeg vil ikke anbefale dette sted. Jeg betalte 500 kr for det sæt og jeg synes det er skuffende at de bruger så dårlige produkter ift. prisen.
Svar til firma: Jeg svarer her igennem da jeg ikke kan svare ellers. Det vigtigste er ikke at I som firma synes det er en “troværdig” anmeldelse. Det vigtigste er at jeres potentielle kunder der læser det her tror på det. Og jeg kan se at jeg ikke er den eneste der har haft en dårlig oplevelse med jer.
Jeg har skulle tage mig sammen til at skrive den her anmeldelse fordi jeg har læst jeres svar på Trustpilot til kunder der er utilfredse og jeg kan se at kritikken altid bliver slået væk og det bliver til en diskussion som det så også er ved at blive til i mit tilfælde.
Det eneste jeg har at sige at om jeres produkter: jeg fik allergi af det og det har jeg aldrig prøvet før nogle andre steder.
Husk at tag imod kritik med kyshånd fra Jeres kunder for det er sådan man bliver mere kompetent og får et godt ry.
Opdateret: det er ikke mig I taler om.
Jeg har ikke lyst til at fortælle jer mine oplysninger fordi jeg synes jeres svar her på Trustpilot er ubehagelige og uhøflige. Jeg skrev ikke anmeldelsen for jer men for jeres potentielle kunder.
Jeg svarer ikke mere.

29 de septiembre de 2021

Hej MN.
Vi skal forstå det rigtigt - Du var en kunde hos os i december 2020??? Har du et rigtigt navn vi må få så vi kan slå dig op i systemet istedet for at være en tilfældig "MN"? At skrive 10 mdr. efter synes vi ikke at det lyder særlig troværdig. Alle saloner bruger forskellige produkter, og man kan også få allergi pludseligt når man får lavet negle
i lang tid. Bare fordi du har fået allergi så betyder det da ikke at vi bruger dårlige produkter?
Hvis du har købt en cream fra Clarins, og du kan ikke tåle den cream, betyder det så at det er en dårlig cream? Hmmm.

Opdateret: Vi tager gerne mod kritik. Derfor må vi da gerne forklare blot hvad der ville kunne ske? - Du står her angriber os på en unødvendig måde efter 10 mdr? Hvorfor kan du stadigvæk ikke fortælle hvilken dag og navnet du blev booket under? Og du behøver da ikke skifte navnet til CM fra MN? Hvorfor ville du gøre det? - Fordi du er bange for vi afslører dit rigtige navn: Maria Nikita Butler. Hende som vi har smidt ud idag, fordi du forlanger at vi skulle lave forlængelse fordi din veninde (Caroline) skulle lave forlængelse som hun også havde booket til imens du kun har bestilt tid til gellak på egne negle, og da vi så sagde nej det har vi desværre ikke tid til, så begyndte du at skabe dig, og råbte ad vores personale. Det er ikke ok, derfor smed vi dig ud af salonen. Vær venligst at fortælle sandheden istedet. Vi nåede slet ikke rørt dine fingre idag? Kan du se du var været engang i maj måned 2021, hvis du fik allergi og vi bruger 'dårlige produkter' og har så dårlig ry - hvorfor ville du komme tilbage idag?
Nu giver det hele mening, MN.

P.S Du har ikke ret til at anmelde os når det er ikke baseret på den sande historie. Du er bare sur over vi har smidt dig ud igår, Maria.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke holde mig tilbage mere

Jeg kan ikke holde mig tilbage mere! Jeg har aldrig haft så dårlig en oplevelse før eller fået så tarveligt et sæt negle!!!

Jeg har ingen ord for min oplevelse. Der bliver ikke lyttet til en, hendes der lavede mine negle forstod ikke hvad jeg ønskede og blev smart i en fart, hun blev så fornærmede når man kommenterede til hvad man ønskede i forhold til form!
Måtte trække mine hænder tilbage flere gange hvor hun forsætter selvom jeg tydeligt siger AV flere gange! Filen brændte flere gange og hendes svar var bare “det maskinen der bliver kogende nogen gange, det var ikke hende!” Er så overrasket hun kom ikke en gang med en undskyldning eller vente et øjeblik på den bliver kølig!!! Hun filede revner i min hud i negle kanten på 4 fingre!!!! Var hævet, blå og spændt dagene efter!! (Har tydelige billede dokumentationer af dette) mine negle blev simpelhen så grimt er resultat !! Jeg tager til en anden negle tekniker idag og får dem fjernet! Holder dem ikke ud mere og har valgt ikke at kontakte dem eller nogen sinde at vende tilbage!!!!!! Men så så jeg de havde en trustpilot og bliver simpelhen nød til at komme ud med frustrationerne over min oplevelse… ser til min forventede skuffelse at deres anmeldelser ikke er folks bedste oplevelser!!!

Er stadig i chok over mit besøg hos dem.

24 de septiembre de 2021

Hej Lisbeth,

Vi er kede af din oplevelse.
Det er over 2 uger siden du har været her.
Vi er meget kede af, og frustreret over at du ikke tog kontakt til os med det samme især når du mener at det var blevet lavet så grimt? - især når vi også har 7 dages garanti - det giver os ingen mulighed at følge op når der er gået over 2 uger, derfor vil vi meget gerne høre hvad der præcist skete, og undersøge det nærmere. Du må meget gerne sende billederne til kontakt@nailsart.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dygtige ansatte, forfærdelig service

Dygtige ansatte, men forfærdelig service
Jeg har egentlig været tilfreds med mine oplevelser hos Nailsart lige fra starten (siden start 2020), og kommet som fast kunde hver 4 uge
Dog er jeg MEGET utilfreds med deres måde, at håndtere en sag omkring en aflysning, jeg ringer da jeg uventet ikke kan komme til min tid alligevel og vil gerne med det samme flytte min tid, så jeg får en ny og derved viser min loyalitet hos dem... Dette er dog ikke muligt, hvis ikke jeg betaler 200 kr. for min aflyste tid

At være så pengegrisk og ikke kunne gøre en undtagelse når man stadig gerne vil have en ny tid er under al kritik. Jeg forstår godt deres frustration over at (formentligt?) mange aflyser og de derved ikke får den optimale indtjening, men når man er fast kunde og altid har været loyal er det MEGET dårlig service.

Som virksomhedsejer selv, ville jeg aldrig gøre det mod mine kunder. Og gode anmeldelser på bla. Trustpilot er mere værd end blot 200 kr. - Måske i skal indføre et system, hvor i kan se hvor mange gange man har benyttet jer og hvor mange gange man så har aflyst? Så kan man skille fårene fra bukkene ;)

Og en Trustpilot på 2,6 er ikke imponerende, måske i skal ændre forretningsstrategi? Hvis i har en selvfølgelig

Tak for denne gang, mit sidste besøg bliver i dag hos dem (Da jeg trods alt er for nærig til at betale 200 kr. for ingenting - godt man har andre møder som kan rykkes uden det koster penge ;) )

20 de septiembre de 2021

Hej Stine.
Vi er kede af at du ikke har læst grundigt på vores hjemmeside omkring vores afbudspolitik. Alle saloner har deres egen politik, og retningslinjer. Vi har 12 timers afbudspolitik, og det står tydeligt på vores hjemmeside. Vi har super travlt, og netop derfor har vi vores afbudspolitik for at undgå udeblivelser, og sene afbestillinger osv. Mange ville da gerne komme ind og få lavet negle, og vi har sagt nej til dem, mens du har spærret en tid med så kort varsel afbestilling som mange ellers ville have den ? - Det er da ikke fair for alle. Og hvis alle kunder ikke respekterer vores afbudspolitik, og afbestiller sidste øjeblik eller ikke dukker op til deres aftale, så kan vi ligeså godt lukke biksen? Hvorfor så ændrer på forretningstragtegien? Dog er vi glade for du har været glade for dine negle lavet hos os. At du er for nærig til at betale 200kr gebyr, kan vi desværre ikke hjælpe. Vi håber du finder en salon som du bliver glad for, og tak for denne gang også :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem dårlig service man får i…

Ekstrem dårlig service man får i butikken. Man føler sig på ingen måde velkommen. Jeg har fået sprækker i negleroden efter jeg har fået lavet mine negle hos dem. Kan ikke anbefales!!!

27 de julio de 2021

Hej Sarah

Så sent som idag prøver du at booke dig ind, men vi kunne ikke tage dig pga tidligere udeblivelse og derfor er der med god grund har vi sendt dig til inkasso. Vi har allerede blokeret dine forskellige emails med andre falske oplysninger, hvor du sidst bookede under et andet navn Fati? Du ringer til os igen idag og vi prøver at være venlige, uden at afvise dig helt. Der er vel gode grunde til alle dine emails er blokeret, vær’ sød at stoppe med at komme med alle mulige andre falske navne. Det er faktisk dokument falsk fordi det ikke passer med dit corona pas som du fremviser.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kedelig oplevelse som jeg ikke vil gentage…

Det første gang jeg prøver at få lavet negle, og jeg er bestemt ikke tilfreds med resultatet. Jeg følte der hele gik for stærkt og jeg følte mig på ingen måde velkomst.
Jeg var meget overrasket over se hvor uhygiejniske de var og hvor beskidt salonen var. Desuden de sidder og snakker deres eget spørg hvilket gør man som kunde føler sig utilpas.
Og jeg bliver ked af se, hvordan salonen svarer folk tilbage på deres anmeldelser. Trist….
Deres svar tilbage til mig passer ikke. Jeg kom ikke sammen med min mor. Og gik ikke hjem med et smil.

13 de julio de 2021

Hej Ilknur.

Vi er kede af at I har haft en dårlig oplevelse.
I var 3 mor-datter-søster som havde tid kl 16 i lørdags og vi lukkede kl 18.

Vi husker godt at 2 af jer fik gellak på hænder og derefter pedicure, og den sidste fik kunstige negle med blå farve.

Det var ærgeligt især da I gik fra salonen var glade med stort smil på læberne, hvor I takkede os for at være ekstra tålmodige fordi den ene pedicure ville have fjernet ekstra hårde hud, hvor vi brugte ekstra halv time, selvom det var efter lukketid. Vi hjalp med at finde “den kirsebær røde” farve hvor den ene af jer brugte rigtig lang tid på at finde, og vi hjalp med at finde en løsning at lave gellak på en kunstige hånd som den ene havde. Vi gjorde os bedste til at tilbyde hjælp. Vi var 2 af os som talte samme sprog mens I var der, ja det kan godt være de talte sammen efter det var lukket hvor I var der stadigvæk, men dem som lavede til jeres hænder og pedicure talte ikke samme sprog? Vi er kede af at vi er en lille salon hvor alting kan blive hørt tydeligt, og ked af hvis dette har givet jer utryghed.

Vi synes at kommunikationen med kunderne er rigtigt vigtig, derfor spørger vi altid til hver step om det er ok før vi går videre til næste step. Vi har derfor meget svært at tilfredsstille hvis I ikke fortæller hvad der i vejen med jeres resultat, mens I var her i salonen. Desuden har vi 7 dages garanti med kunstige negle og 3 dage med gellak, I kunne kontakte os for at rette op på det I er utilfredse med. Vi er også kede at I oplever vores koncept er anderledes end forventet, men undre os lidt da i kom og bookede jer ind i salonen og så hvor travlt vi havde så det overrasker os lidt over du siger at i ikke føler jer velkomne og at det var beskidt. Selvom vi i forvejen føler at vi har gjort vores bedste så håber vi stadig at I finder det sted hvor I bliver glade for.

Rigtig god aften.

P.S. altså I var 3, kender ikke rigtig jeres forhold til hinanden, om du var moren eller du havde en mor med. Hvis det var dig som var en af dem som fik lavet negle første gang i sit liv og ville have den kirsebær farve, så var det også dig vi brugte ekstra halv time på, og du var den sidste der forladte salonen næsten kl 18:30, med takkede os med stort smil at blive i salonen efter lukketid fordi du ville have ordne ekstra hårde hud. Hvis historien ikke passer, så ved vi ikke lige hvor tilfældigt at vi havde 3 der bookede det samme navn IIknur i lørdags.

Den værste negle salon

Den værste negle salon.
Uforskammet personale.
Jeg opdager at jeg har glemt corona pas og styrter ned og siger det 35 min før min tid.
Den første pige var sød og henter en anden pige også skal jeg ellers love for det gik galt.
Jeg undskylder og siger jeg har glemt pas om jeg kan få en anden tid. Pigen siger at jeg kan bare skynde mig ned og få en corona test men jeg siger det kan jeg ikke nå. Det tager ca 40 til 60 min og få passet samt tiden frem og tilbage … så begynder hun at råbe af mig det tog ikke den tid …som om vi nu skulle diskutere tiden på den test fuldstændig åndsvagt…jeg får ingen taletid hun afbryder og råber og skriger af mig og jeg opgiver… og hun siger jeg skal betale fuld pris.. jeg går fuldstændigt rystet…. Jeg betaler regningen et par timer senere og idag har jeg bedt om en kvittering for overførelsen.. jeg fik så et beskidt svar på e-mail idag på engelsk … Hej Never Come Back again.!
Wow siger jeg bare sikken en forståelse og kundeservice er lig -0.
Jeg må bare sige at de anmelderes her på trustpilot jeg læser come on …det ser ud til at firmet har en undskyldning for hver en kunde der klager med sådan en nedgørende tone og frasiger sig alt ansvar …så mit råd er at først og fremmest husk at spørge efter jeres regning hvis i betaler kontant m.m ser ikke ud til at de føre en sund betalings politik. Og jeg har heldigvis fundet et nyt sted hvor kunden er i centrum og ikke grådighed og uforskammet er en hverdag.
Jeg skriver nøjagtig som det foregik du behøver ikke at prøve på at retfærdige gøre dig selv … sagen har intet at gøre med at jeg ikke havde min mobil ..test centret ligger ved Rigshospitalet og du er ved Svanemøllen det er der ingen der kan nå på 35 min på gå ben .. vær nu realistisk ..og det var den første pige der sagde til mig at hun vil spørge om jeg kunne komme ind alligevel uden test.. så hvorfor siger dit personale det hvis i følger reglerne .. taget i betragtning af at jeg er kommet før i salonen har intet med denne oplevelse at gøre ..jeg har intet gjort forkert andet end at forsvare mig selv for verbalt overfald … der har du svaret på dit spørgsmål..desuden har du sendt mig en faktura hvorpå du skriver jeg skylder 375 kr og tiden var 19.30 selvom jeg har betalt og tiden var kl 12.00
Du vil meget gerne have til at lyde som om jeg prøvede at snyde dig men jeg betalte så snart jeg kom hjem 13.38
Send mig en ny faktura med min betaling uden grove kommentarer på ..tak
overskriften siger det hele skulle bare have stået “med løgn”

1 de julio de 2021

Hej Christina,
Tak for din anmeldelse. Sjovt du skriver værste salon når du har været fast kunde hos os siden juni 2020, du burde at vide bedre om vores håndtering af politik hernede og hvad angår test hvilket er lovpligtigt at opretholde. Du meldte sin ankomst kl. 11:30, du fortalte min kollega at du har en tid kl. 12, og at du glemte din mobil derhjemme, derfor kunne du ikke nå hjem og hente sin mobil. Vores kollega hentede en anden, for at finde ud af hvad vi skulle gøre. Min anden kollega spurgte pænt om du havde glemt din mobil el. glemte at tage en test.? Du sagde at du ikke havde en test. Derefter sagde hun pænt til dig at du havde stadigvæk muligheden for at kunne nå en lyntest, for du har 30 min. plus mere da det var ok du kom lidt for sent, ellers skulle du betale for den behandling du bestilte til kl.12. Vi kunne selvfølgelig ikke tage imod dig en uden test, det er ulovligt og du burde vide bedre. Du blev sur og fornærmet. Du ville hverken tage en tur til lyntest eller betale for den behandling, og var i benægtelse og som om at det var nemmere at pege fokus på vores ”dårlige service” end afsløringen af din egen forglemmelse på test.
Vi havde mange kunder i salonen som så din ubehagelige opførsel og din talemåde, det er uacceptabelt over for vores personale, da det er ikke vores problem at du dukker op uden test. Vi prøvede at hjælpe dig med at finde en løsning. Vi har MANGE kunder som tager en lyntest, som får resultatet 10-15min efter, og vi finder en løsning hvis man kommer forsent pga. en test resultat, men det var ikke engang en mulighed for dig. Du var i benægtelse og ville stå fast.
Ja, det er rigtigt vi giver ikke fysiske kvitteringer, de fleste kunder bruger sin mobilepay kvittering som kvittering og ikke ville have fysiske kvitteringer, Og dem som vil have den kvittering, bliver tilsendt til deres email. Vi kan ikke se at det er et problem når alt er blevet digitalt?
Vi er glade for at du fandt en salon som kan acceptere kunder uden fremvisning af test.

P.S

1. Du har på intet tidspunkt sagt "undskylder" ved mangel af test som du beskrev i din anmeldelse, tværtimod blev du sur, fornærmet, og uforstående. Vi er netop som erhvervsdrivende skal følge efter det offentlige retningslinjer, og ikke gøre noget ulovligt, som vi få en bøde for. Ja, du betalte først efter vi sendte dig en påmindelse af betalingen.

2. Du havde på intet tidspunkt sagt til den første pige at du ingen test havde, du sagde du glemte telefonen, derfor hentede hun sin kollege for at finde ud af om du bare kunne låne vores computer at logge på sundhed.dk. Da den anden pige kom, spurgte hun dig om du havde glemt telefon eller test? Det er først her til du fortalte du ingen test havde. Så self kunne vi ikke tage imod dig? Forstår ikke hvad du prøver at sige vi kunne alligvel tage imod dig uden når du prøver at "snyde" dig frem med at havde glemt sin telefon. Du behøver ikke at dreje historien om og om.

3. Lad os kom videre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe oplevelse og dårlig produkt

Utrolig ringe oplevelse og dårlig produkt.

Jeg ankommer til salonen, hvor der er kæmpe kaos. Salonen er fuldstændig fyldt, og der står 6 piger ude foran og kigger på farver. Jeg kommer frem til skranken, hvor jeg siger, at jeg har bestilt tid til kl 13:00. Jeg havde både bestilt gellak med design og gellak på tæerne. Jeg får kritik for, at jeg ikke har sendt billede af, hvilket design jeg ønsker på forhånd (det har ikke stået tydelig nogle steder). Derefter regner han en pris ud, som jeg sætter spørgsmålstegn ved, da den lyder meget høj sammenlignet med hvad der står online. De begrunder det med, at designpriser er en “fra-pris”, og mit design er åbenbart “svært” (det var 2 streger på hver negl - det tog højest 4 minutter på hver hånd at lave). Men fair nok, jeg sagde, at det var så i orden. Hvorefter manden i skranken begynder på, at vi også bare kan lade vær med at lave design (pludselig virkede det som om, at han ville have, at jeg ikke skulle have design. Formentlig fordi de var meget bagud i tidsplanen), men jeg holdt ved, at jeg havde booket tid til design.
Jeg kommer ind og en kvinde starter med mine negle. Efter 7 minutter kommer en ny kvinde og overtager. Hun begynder på shellakken, hvorefter en tredje kvinde kommer og færdiggør det. Jeg skal forklare mit design hver gang en ny overtager.
Derefter skulle jeg have shellak på tæerne. Jeg havde booket shellak med mini pedicure. Hun starter med pedicure, og efter nogle minutter ser manden i skranken, at hun er igang med en fuld pedicure. Han får hende lynhurtigt stoppet og en anden kvinde overtager, mens han prøver at finde ud af, hvem som havde sat den første kvinde igang og ikke havde fortalt hende, at det var mini pedicure. Ubehagelig situation at sidde midt i.

Jeg betaler og går afsted. Efter fire dage er mine negle på hænderne allerede vokset utrolig meget (det ligner på shellakken, at jeg har haft det på i to uger). Jeg skriver dem en besked på Instagram og spørger, om de har noget garanti, da shellakken tydeligt ikke er blevet lagt ordenligt op ved neglebåndet. Jeg har fået shellak hundrede gange, og jeg har ALDRIG oplevet, at shellakken er lagt så dårligt, at udgroningerne ligner to uger efter fire dage. Deres svar på min klage var blot “neglene vokser hurtigere om sommeren og det er forskelligt fra person til person. Næste gang må du sige, hvis neglelakken skal lægges højere op. PS normalt har vi 3 dages garanti”. Jeg fik absolut INGEN erkendelse af, hvor dårligt neglelakken er lagt - blot at der er 3 dages garanti, og jeg skrev efter 4….

Oplevelsen på salonen var dårlig, kaotisk og uorganiseret. Produktet efterfølgende var under al kritik ligesom deres kundeservice. Derudover er deres priser (i hvert fald for design) absolut ikke i den lave ende. Så hele oplevelsen og produktet lever IKKE op til prisen.

30 de junio de 2021

Hej Louise.
Du sendte os et par billeder af hvor du fortalte at billederne var taget dagen før - og at der var gået 3 dage fra du fik dem lavet. Da vi slog op i systemet viste det sig at det var næsten en uge altså på 6. dagen. Du havde intet tidspunkt sagt vi havde lagt det grimt som du beskrev ovenstående, det eneste du skrev var du synes det var en hurtig udgroning. Hermed forklarer vi at når der er næsten en uge gammel, kan neglene selvfølgelig vokse ud og dermed opleve en større udgroning hvilket er meget normalt. Især i sommer perioden går det endnu hurtigere. Ja, vi har netop 3 dages garanti på gellak, hvis du ikke var tilfreds med gellak hvorfor fortalte du ikke os med det samme? - vi spurgte jo inden vi lavede designet om alt var ok inden vi går videre. Hvorfor venter med at skrive næsten en uge efter og ikke benytte sig af den garanti vi giver?

Ja vi har desværre meget travlt, derfor skriver vi på hjemmesiden TYDELIGT både det med prisen og at man skal sende designet til os. Inden vi går igang bliver der fortalt prisen IGEN, hvis man er enige så går vi igang, du behøver jo ikke at lave det hvis du synes det er dyrt? Vi har på intet tidspunkt tvunget dig til at få lavet designet? Der er blevet skiftet mellem to teknikkere for dine hænder, hvor vi har nogle teknikker der KUN specialiseret i designet, derfor bliver der skiftet imellem kollegaerne? Ligesom på hospitalet hvor du først bliver mødt af en receptionist derefter kort briefing med en sygeplejerske og til sidst skal tilses af en læge?

Et godt råd: Læs og forstå alt inden man booker en tid, især hvis alt er beskrevet under selve behandlingen.

Ultra ringe kundepleje!

Ultra ringe kundepleje!
I en tid hvor forbrugerne har forsøgt at hjælpe de mange butikker igennem krisen mangler der fleksibilitet den anden vej.
Det kan simpelthen ikke passe, at min hustru kan besøge jer, have glemt sit coronapas, som forståeligt kræver - betaler fuldt beløb for sin tid (uden nogen behandling), henter sit coronapas, får ny tid og skal betale fuld pris igen!! Altså dobbeltpris… Der burde være mere fleksibilitet i sådan en sammenhæng. Særligt i en tid hvor forbrugerne har været loyale og hold fast. Det rigtige have været at tilbyde halvpris for tiden, som blev rykket og fuld pris for tid nummer to, i stedet for 2x fuld pris, hvis det hele blev gjort på samme dag - hvilket var tilfældet. Så det eneste rigtige vil være et tilbyde halv pris til hende for næste besøg.

Trækker naturligvis min anmeldelse retur hvis det viser sig at I efterkommer og udføre korrekt kundepleje…

15 de junio de 2021

Hej!

Vi er kede af det hele Corona-situation gør det er meget svært for alle parter.
Vi kan ikke tage en kunde ind uden Corona pas - det er ikke fair for andre kunder/personale, og vi risikerer en bøde fra politiet som har været hos os nogle gange. Det står tydeligt på hjemmesiden og alle vores social medier at hvis dukker man op til sin tid uden corona pas, skal man desværre betale for sin tid. Vi som forretningsdrivende bliver nødt til at minimere risikoen, som i foran er blevet hårdt ramt pga Corona. Den tid var reserveret til din kone, og vi havde en tekniker som ventede på hende, som endte med ingen kunder fik. Vi kan desværre ikke gøre anderledes end hvad hele corona situation bringer os ligenu.

Super tilfreds kunde!

Jeg fik anbefalet denne neglesalon af en veninde, og jeg er så tilfreds! Jeg fik lavet et nyt sæt akryl med noget nail design, og de blev virkelig flotte. Jeg kommer helt sikkert igen :)

15 de junio de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.