Nailsart Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg sidder og læser anmeldelser hos Nailsart her på trustpilot og fik lige lyst til selv, at lave en. Jeg har nu kommet fast hos dem i over 1 år og får ordnet negle på hænder og fødder. Jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Får altid lavet negle her og er altid glad for resultatet 😊 kæmpe anbefaling! Super søde også, jeg er kommet fast i 5 år og har altid været tilfreds.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lavet et gavekort på 200kr som kun holder 6 måneder trods aftale pga corona og barns operation nu når jeg så har en tid kan hun slet ikke huske vores aftale og vil ikk ta imod gavekort, snakker så g... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Enormt dårlig service

Aldrig har jeg oplevet så ringe service. Jeg har for 3 uger tilbage fået lavet nogle fine negle, og bookede derfor endnu en tid. Det starter med enormt kaos, og utilfredse kunder der står udenfor. Jeg kommer ind og fortæller hvad jeg vil have lavet, og at jeg skal have fjernet mit gamle gellak. I bookingen har jeg troet jeg har booket det med også, men det for jeg hårdt fortalt at jeg ikke har. Jeg får det dog fjernet, og da vi når til neglene fortæller jeg at skulle have lavet design på to af neglene, det var der ingen problemer i før, at den mandelige fyr kommer ned og fortæller igen med en hård tone, at det er der bestemt ikke tid til, og at mange af kunderne har booket forkert og lader sin vrede om det gå udover mig som kunde, og at jeg bestemt ikke kunne få lavet design på to af neglene. Jeg fortæller så at jeg igen mener at have booket det med i min bestilling, men at det kan være at hjemmesiden er svær at tyde. (Denne tanke har jeg, da han før fortalte at alle booker forkert), og derefter begynder han at råbe ad mig og beskylder mig får at lyve omkring hvad jeg har bestilt. Jeg sidder tilbage og er fuldstændig chokeret, og er tom for ord. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service, at lade sin vrede og stressniveau gå udover kunderne er absolut ikke okay, og endnu mere forkert at begynde at råbe af mig som kunder, der sidder og snakker i en meget mild tone, men bare stiller spørgsmål til neglebehandlingen.

15 de junio de 2021

Hej Clara.
Vi beklager selvfølgelig at du har haft en dårlige oplevelse.
Men du havde faktisk kun reserveret gellak (30min), du har hverken bestilt aftagning eller design, dermed kan vi desværre afvise. Du ville ikke forstå at vi var faktisk bagud netop fordi mange kunder ligesom dig bookede forkert, som gjorde vi blev meget forsinket, og dermed ventede mange kunder udenfor. Selvom vi forklarede at vi var bagud, ville du ikke forstå og blev ved at sige til vores teknikker at du skulle have lavet design, og vi burde at have tid til det. Ja, hvis alle kunder booker rigtigt, og hvis vi ikke var bagud pga det, kunne vi sagtens lave. Men du må også forstå at når man ikke har booket til det, så er der hellere ikke afsat tiden til det.

God aften

Kundeservice er ikke eksisterende

Kundeservice er ikke eksisterende. Jeg havde i går d. 12. juni booket en tid, da jeg har været en fast kunde i en længere periode. Det går så op for nailsart, da jeg sidder til min behandling, at jeg er kommet til at booke dobbelt, da jeg er kommet til at angive forkert mailadresse ved første booking. Jeg kunne dermed ikke se på hjemmesiden, at jeg havde foretaget en booking og booker en ny tid. I stedet for at nailsart ser, at det samme navn og telefonnummer som har booket den samme tid og behandling, informerer mig eller annullere den ene tid, så ser de det først 10 minutter inde i behandlingen. Jeg beklager meget, men store manageren er bedøvende ligeglad og siger, at jeg skal betale for begge behandlinger, på trods af jeg jo kun kan få en behandling. Dermed måtte jeg betale 750 kr. for en opfyldning. Jeg sidder i butikken, og kan se der kommer en kunde ind imens jeg sidder halvvejs i min behandling til den sidste medarbejdere som skulle have foretaget min "anden" behandling. Kundeservice er ikke noget de kender til og i stedet for, at se jeg en fast loyal kunde, der overholder alle mine tider, så beder de mig betale for begge behandlinger i stedet for at yde en god service for en fast kunde, som har lavet en menneskelig fejl. Derudover kunne de have sagt jeg skulle betale et mindre beskedent beløb, da jeg kan se der kommer en kunde ind til behandling, imens jeg får min behandling. Dette kunne ikke lade sig gøre, hvis denne medarbejder skulle lave en behandling på mig. Der er altid en risiko når man driver en forretning, men i stedet ligger de denne risiko hen på kunderne og de er ligeglade med hvad man siger. De skal bare have deres penge og der skal så mange igennem som muligt.

13 de junio de 2021

Hej Camilla.
Glad for at du har været en fast kunde, men det er ærgeligt at du ikke kan erkende at du har lavet fejl selv efter jeg har fremlagt alle beviser for dig. Du fik reminder på din tid dagen før men undlod at gøre noget ved det og ja når du skriver forkert email så er det klart at du ikke får nogen bekræftelse og skal derfor kontakte os for at dobbelt tjekke om du har gjort det rigtigt inden du booker en ny. Det står også skrevet på hjemmesiden. Du vælger at feje du problemet af og siger at det tænkte du ikke lige over. Hvis du har sagt undskyld, og erkende dette er en fejl ved din side, kunne vi sagtens være lidt mere large og forståelig, derfra overveje at du kun skulle betale 50% af din behandling. Vi havde en tekniker der ikke havde noget at lave hele vejen og der kom en kunde som kom 15 min før sin tid og havde en aftale samme tid som dig, men spurgte hun kunne få din tid og får lavet sin fødder efter, men jeres tid var samtidige? Derfor var det ikke muligt din (dobblet booket tid) tid kunne blive taget af hende. Men vi sagde ja til hende fordi hun kom tidligere og blev færdig tidligere derved havde vi tid til hendes fødder. Det er desværre hellere ikke ensbetydende med at de 45 min som du booket forkert blev taget af hende. Vi havde på intet tidpunkt haft en walkin som kunne tage din tid. Du hørte desværre kun det du ville høre. Der findes risiko ved alt i livet, men du bestilt 3 tider og afbestilt 1 af den, men glemte at afbestille den anden?. Det er rigtigt vi løber en kæmpe risiko, men vi vil da prøve at mininere den risiko ved at have en afbudspolitik. Så næste gang vil det være en god ide at være ekstra opmærksom når du booker tider hos andre og følg op på den når du får reminder på den.
Hav en rigtig god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pris og kvalitet følges som bekend ad

Svar til Nailsart:

I har aldrig selv ringet når I har været forsinkede og kun undskyldt én gang, hvor I var 15 min forsinket. Vi taler ikke en enkelt gange eller 5 min pr. gang, men +12 gange af 5-15 mins varighed, hvor man vel at mærke får lov at vente ved en meget traffikeret vej i al slags vejr. Derimod har I ingen problemer haft med at skrive og spørge om jeg kunne komme en time tidligere, hvilket jeg venligst har invilget i. Det her er så takken.

God aften til dig også - glad for at se, at der bliver svaret så hurtigt tilbage til kunder. Det er langt mere end den sædvanlige service I tilbyder.

Neglene får 3-4 ud af 5 stjerner, bedømt ud fra pris sammenholdt med kvalitet. Gellack neglene holder dårligt, men acrylneglene holder til gengæld fint. Service får 0 stjerner.

Jeg har været derinde til forudbookede tider over 12 gange og hver gang har de været 5-15 min forsinket, hvilket kan være en ret kold oplevelser eftersom man bliver bedt om at vente udenfor ved en trafikkeret vej. Uden undskyldning for forsinkelsen. Kommer man selv for sent, bliver man til gengæld mødt af et krav om, at hvis det sker igen, aflyser de tiden og sender en faktura.

Man har følelsen af at være på en fabrik/sweatshop, hvor der handler om at blive færdig hurtigst muligt og hvor man er i vejen for rengøringen, men til prisen er det nok svært at forlange mere...

16 de mayo de 2021

Hej Kathrine

Du har været forsinket de sidste mange gange du har været her. Du ringer ikke hver gang du er forsinket og dukker bare op og forventer at vi skal stå til rådighed uden at vide om du vil dukke op el. ej. Du ringer ikke og siger du er forsinket, og svarer ikke vores opkald. Og du mener at man bare kan komme som det passer en fordi vi selv har været forsinket tidligere? Vi er virkelige kede af hvis du har oplevet vi har været forsinket, men derfor prøver vi at mininere forsinkelserne så vi ikke bliver forsinket til
næste kunder. Vi tager self forbehold til at alle kan være forsinket inkl. os selv, men din holdning til at du ikke gider ringe, svare opkald når man ringer, føle sig berritiget til at komme senere end sin aftalte tid er desværre meget svært for os at leve op til.

Svar: Hvis du har været hos os mange gange, så ved du også at så snart vi ved der er forsinkelser så sender vi sms ud og fortæller kunderne at vi er 15-20min. forsinket. I dette tilfælde, giver os ingen mulighed at sige videre til næste kunder vi er forsinket hvis vi ikke ved hvornår du kommer. Det kunne være rart at høre fra kunderne når de er forsinket, så kan vi give beskeden videre til de næste kunder. Vi vil gøre bedst muligt for holdet og for kunderne. God aften.

Tip top

Er så glad for resultatet, og havde en rigtig sød og dygtig negleteknikker. Lidt stresset atmosfære, men det afspejles også i kundetilstrømningen 👍🏼

27 de abril de 2021

Meget uvenlig kundeservice

Meget uvenlig kundeservice. Man føler sig ikke velkommen. Jeg har sprækker i negleroderne i dag, de er røde og gør ondt da det blev kørt hårdt på. Der sidder overskydende lak rund om neglerne (manicure). All around dårlig oplevelse og uvenlig personale. Kommer ik til at bruge den salon igen.
PS svar til Nailsart. Jeg var i salonen 24 april kl 16 og bookede min tid som Mila som er forkortelse af mit fulde navn.
PS 2. Nåh ja, det var vist nok min egen skyld jeg følte at det var svært at få opmærksomhed, der blev ikke svaret til mig høfligt og venligt, at I har brug for at luftet ud men nærmest snæret af mig, at jeg følte at jeg var til besvære da jeg sagde at jeg frøs og i gjorde mig en kæmpe tjeneste at tænde for varme. Det er jo mig der er noget galt med. Det er måske også min egen skyld jeg fik sjuskede negle og sprækker i mine neglerod? Det bedste forsvar er angreb? I kan ikke engang finde ud af at sige undskyld uden at på en passive agressiv måde antyde at det er mig der er en urimelig kredsen kunde? Dårlig stil. 👎
PS 3 ja tak, jeg holder mig langt væk og vil anbefale det til de andre. Damn, Københavns sureste salon som skælder kunder ud. Har godt nok ikke oplevet noget lignende.
PS 4. “Kunder har sidste ord”, kender I til konceptet? Kan I ikke bare acceptere og anderkende at det var en dårlig oplevelse for mig at være I jeres salon og lære forhåbentligt noget af det i stedet for at insistere på jeres ‘version af historien’??? I stedet for at gå i selvforsvar og insinuere at det er mig der er noget galt med? Og jeg er åbenlyst hverken den første og nok desværre heller ik den sidste kunde, som er meget utilfreds med jeres kundeservice, hvis man ser på en lang række af andre dårlige anmeldelser af jeres sted på trustpilot. For jeres egen skyld ikke mindst håber jeg, at I ser jer selv i spejlet i stedet for at afreagere på jeres kunder.
PS 5 og som rosinen i pølseenden, skulle man lige få en spydig kommenter, som hentyder til at der er noget galt med mit humør forklædt som venlighed 🤣🤣🤣🙈🙈🙈. Auch. Dårlig karma, toxic sted som spreder dårlig stemning. Jeres respons på min anmeldelse er den fornemmeste eksempel på mangel på imødekommenhed, nul evne til selvkritik, arrogance og dårlig service. Og i kan simpelthen ikke lade være med at få det sidste ord 🙈😅😅😅. Jeg holder her. Resten må jeres dårlig karma sørge for 😉. Med mindre I lærer af jeres fejl og retter op på jeres attitude. Man kan vel altid håbe 😆🤔. Eller?

25 de abril de 2021

Hej Lioudmila,
Kan vi spørge hvilket navn samt dag du har været hos os? Vi kan ikke finde dette navn i systemet. Vi vil selfølgelig gerne finde ud af, hvad der er sket. Og vi beklager naturligvis, hvis denne hændelse har fundet sted.

Mvh Nails Art

Ah ok, vi husker at du kom ind i salonen, og pga restriktionerne bad vi dig at vente udenfor indtil vores receptionist kunne tage imod dig. Derefter under behandlingerne sagde du et par gange at vi skulle lukke døren fordi du frøs, og vi tændte for varmen lige ved dig med det samme. Vi har desværre mange kunder der kommer igennem, og pga corona anbefalingerne fra regeringen udlufter vi salonen når vi kan, og vi beklager hvis dette har gået dig på. I løbet af behandlingerne spurgte vi dig flere gange om alt var ok, og om det er noget det skulle rettes osv, og her sagde du ja, alt var ok. Derudover har vi 3 dages garanti på gellak, hvis der skulle være noget du ikke synes om, kunne du henvende til os. Vi kan godt forstå udfra at det er dit første besøg hos os, at vores koncept er anderledes end hvad du forventer. Held og lykke med at finde et andet sted som passer til dine forventninger og ønsker.
P.S Vi kan aldrig finde på at skælde kunderne ud, vi fortæller blot vores version af historien.

God aften.

Mvh nailsart

jeg har idag

jeg har idag, fået lavet negle hos jer for første gang, efter anbefalinger fra flere. Jeg er super tilfreds med mine negle, og jeg har kun ros, at give jer. jeg syntes, at i er dygtige samt, udøver i en god og imødekommende kundeservice, dette er bestemt ikke sidste gang, at jeg vælger jer.

15 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig kundeservice og de…

Virkelig dårlig kundeservice og de bagtaler deres kunder. Det bliver sidste gang jeg laver mine negle hos jer!

Derudover holdte mine gellak ikke mere end en enkel dag...

2 de marzo de 2021

Hej Msjak,

Øhmmm vi har lukket siden 22. dec? - og har ikke haft nogle kunder siden.
Desuden kan vi ikke finde dit navn i vores system.

Mvh
Nailsart

Neglene løsnede sig efter bare 3 dage.. og garantien holdt de ikke

Fik hurtigt en tid og fik lavet smukke naturlige akryl negle, fik dertil afvide at jeg havde 7 dages garanti. Her på tredjedagen skriver jeg så og hører om jeg kan få mine negle fikset da de er begyndt at slippe og derved er ved at falde af bare 3 dage efter jeg har fået dem lavet, jeg har dog ikke tid før den kommende fredag, fordi jeg har en travl kalender, hvortil svaret lyder at min garanti ikke varer så længe, trods jeg har medgivet fejlen kun 3 dage efter de blev lavet ! Efter det beskylder hun mig for selv at være skyld i fejlen og jeg derfor ikke kan blive dækket af garantien?? Hvem skulle dog pille sine akryl negle løse med vilje 😅 og jeg troede ellers jeg havde fundet et nyt godt sted at få lavet negle. Btw. Har ikke truet med noget, blot svaret at jeg syntes det var for dårligt de ikke kunne fikse dem på fredag når nu jeg havde gjordt dem opmærksom på fejlen blot 3 dage efter jeg havde fået lavet neglene.

13 de diciembre de 2020

Hej Cecilie,

Du skrev en email til os idag, at du fik den lavet d. 9/12 og neglene var begyndt at løsne. På billedet var intet som var ved at falde af, og vi forklarede at det kan være mange årsager, at de løsner sig på den måde som du viste på billederne, og nævnte eksamplerne på det forskellige årsager. Dermed tilbød vi dig at komme forbi, da vi har 7 dages garanti. Vi fortalte at vi har åben 9-20 hverdage i december, og du kunne frit vælge ALLE tidspunkter du kunne via online booking indtil d 16/12, da vi har 7 dages garanti.

Det ville du ikke gå med fordi du ikke kunne finde et hul på 15 min. i din travle kalender at komme forbi, og begyndte at "true" os med at anmelde os hvis vi ikke giver dig garanti til på fredag d. 18/12, som er desværre er mere end de 7 dages garanti vi nu har. Ret er ret, regler er regler. Vi kan desværre ikke give dig din "vilje".

Et godt råd, læs grundigt om alle regler og betingelser på hjemmesiden inden du bestiller en tid hos andre. Det vil give dig og andre mindre hovedpine.

Selvom du er bitter, ønsker vi dig stadigvæk en rigtig god jul og nytår. :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Simpelthen det mest forfærdeligt sted

Simpelthen det mest forfærdeligt sted at få lavet negle! Jeg oplevet efter 1 år som stam kunde, at mine negle knækket og krakkeleret 4 dage efter behandlingen (gellak på egne negle). Da jeg så kom igen og bedte om at snakke med en manager, så blev jeg råbte af og snakket grimt til fordi jeg som kunde havde en bekymring omkring mine negle. Chefen råbte ad mig og bedte mig om at forlade butikken. Hans ord var “ingen af mine medarbejder skal røre ved dine negle”. Fuldstændig psykopatisk opførsel og virkelig virkelig dårligt kundeservice! Efter at have været kunde der i 1 år og snakket så godt om stedet, så blev jeg behandlet på den respektløse måde!

25 de noviembre de 2020

Hej Farah.
Først og fremmest er jeg glad for at du har været stam kunde hos os over længere tid.
Det ærgrer mig dog lidt at du ikke fortæller hele historien. Inden vi går igang fortæller min kollega mig at du skylder nogle penge fra en anden gang, hvor du afbestilte din tid 1 time før din booking (hvilket ikke er acceptabelt da vi har 12 timers afbudspolitik). Da jeg så vælger at konfrontere dig så dette snakker udenom, og fortæller mig at du har fået lavet negle for 1 måned siden som krakelerede efter 4 dage. Hvor jeg så fortæller dig at det er svært for mig at vurdere problemet når du så først vælger at henvende dig 1 måned efter du har fået behandlingen. Så gav jeg dig et eksempel hvor man kan ikke tage ud og spise på en restaurant og så komme tilbage 1 måned efter, og fortælle restauranten at maden ikke smagte som den skulle og så hvad vil du have vi skal gøre?. Jeg mener det er fair at hvis der er et problem med neglene, så henvender man sig med det samme hvor vi kan finde ud af hvad der er sket og hvordan vi kan løse det. Den forklaring gad du ikke acceptere og blev ved med at prøve at få et svar på noget med kunde service, som jeg ikke kunne leve op til.
Sagens kerne var at du skyldte os penge som stadig ikke betalt, og vi ønsker desværre ikke kunder der ikke kan overholde vores afbudspolitik og nægter at betale det de reelt skylder. Derfor ser vi ikke en anden udvej end at sige tak for denne gang og håber du kan finde et andet sted der kan acceptere dine vilkår. Det bliver bare ikke her.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil bestemt ikke anbefale denne her…

Jeg vil bestemt ikke anbefale denne her salon til nogen som helst. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service. Man kan tydeligt fornemme på pigerne at de taler højlydt om deres kunder og sidder og gør grin med dem. Ikke en salon hvor man føler sig velkommen, nærmest tværtimod.

11 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og meget flabede “negleteknikere”…billige og middelmådige negle

Dårlig service og meget flabede medarbejdere. Min veninde og jeg har været en fast kunde i over et år og bliver stadig mødt at dårlig stemning og ligegyldighed fra den mandlige booker. På grund af en mindre misforståelse der gjorde at min veninde kom 10 minutter for sent, blev vi bedt om at f*cke af og der blev lagt på😂. Jeg har flere gange også overværet ham snakke grimt til andre kunder, der også var meget paf efterfølgende. Det er jo til grin og man skulle tro at det var dem der betalte os og ikke omvendt.
Herudover så tjener de mest på sort arbejde og bliver nærmest irriteret hvis man ikke kan betale kontant.
Neglene er jo som de er, billige og derfor får man også bare hvad man forventer. Ingen anbefaling herfra.

2 de noviembre de 2020

Hej Josefine Pedersen aka Josefine Fonnesbech
Du udeblev fra din booking for et år siden og jeg konfronterer dig med dette. Du får så af vide at du ikke kan booke ind før de er betalt. Du har så været hernede siden i løbet af et år på din venindes navn og ikke afsløret, før du prøvede at booke ind på dine egne oplysninger. Det er da ikke fair at vi skal lege politi og det er ikke i orden at udeblive fra sine bookinger og ikke engang give lyd bagefter. Så undgå booking systemet ved at booke under sin veninde. Desværre gik den ikke længere. Det er vi ikke kede af. Nej vi bliver ikke irriteret over at folk betaler med andet end kontanter. Det er lidt typisk at du som stamkunde så prøver at booke ind det her "dårlige" sted og lige så snart man bliver afsløret og ikke længere er velkommen, så er stedet lige pludselig det værste sted der findes. :)
Undskyld Josefine men vi tolerer ikke kunder der udebliver for deres bookinger og prøver at komme herned på andre måder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snyder jer for penge!!! SÅ dårlig service

Jeg havde booket en tid kl 17, men afbestilte den og bookede en ny kl 14. Dagen før tiden får jeg en sms om, at der også er en tid kl 16, men når jeg prøver at afbestille siger den “tiden er afbestilt”. Da jeg så kommer derned til kl 14 siger de, at jeg skal betale for kl 16 tiden også selvom at jeg beviser at der står den er slettet. Manden der håndtere tiden går fuldstændig amok og smider mig direkte ud af butikken fordi jeg ikke vil betale for tiden kl 16. Så det ender med, at jeg ikke får lavet mine negle hverken kl 14 eller 16, de går helt amok og siger jeg ikke skal komme der igen, og sender højest sandsynligt en regning på kl 16. Denne kan de dig glemme ALT om, når de selv har smidt mig ud, og sagt jeg ikke må komme der mere - endda med mange vidner som stod udenfor butikken og var helt i chok. Hold jer LANGT væk fra det sted. Jeg ved ikke hvad der forgår derinde, men de har helt bestemt ikke rent mel i posen på kontoen derinde med sådan et udbrud overfor en kunde der egentligt bare kommer for at få (OG betale) for en ydelse.

31 de agosto de 2020

Hej Belinda.
Du har ikke afbestilt nogen af dem. Det kan godt være du prøvede, men den blev ikke registreret og det fremviste jeg også til dig da du kom foran dig at alle bookingerne var aktive og ikke blevet aflyst. Jeg giver dig muligheden at betale 50% af den anden behandling, som du ikke gad at betale for. Hvis du var lidt mere flink og erkende at du måske har lavet en fejl så kunne jeg i det mindste spørge dem fra vores venteliste om de kunne komme ind der. Og nej det handler nemlig ikke kun om penge fordi vi mistede jo en tid, som var din tid hvor vi valgte at sige nej til dig. Så vi mistede faktisk penge og kunne sagtens sende den videre til inkasso hvis vi ville. Vi vil hellere bruge vores tid på de gode kunder, som virkelig værdsætter vores koncept

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Misvisende priser, ellers ok

Priserne er lidt misvisende ift. hvad der står på deres hjemmeside/instagram. Havde regnet mig frem til at mine negle ville koste omkring 380 kroner, da jeg bestilte en tid og kunne se de priser, der står skrevet. Jeg endte med at give 470 kroner i stedet :/
Derudover holder neglene ikke suuuuper længe, men selve udførelsen har været flot sålænge det varede! :)

6 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra dette sted!

Jeg har fået lavet både akryl og gellak dette sted, og ingen af delene er blevet udført tilfredsstillende. Materialerne, som de anvender, er af ringeste kvalitet. Arbejdet er sjusket og skævt. De er alt for hårde ved neglene, og store stykker eller hele negle falder af efterfølgende. Hertil kommer, at de taler enormt grimt til deres kunder. Det er meget ubehageligt at sidde i klinikken og lytte til, hvordan de behandler deres kunder, som blot taler pænt til dem. Det er helt uhørt. De finder på deres egene regler, og service er et ikke eksisterende element hos dem. Da jeg ytrede på en meget venlig måde, at jeg var meget ked af det resultat, jeg havde fået, og om vi kunne finde en løsning fik jeg af vide, at jeg bare skulle finde et andet sted. Kunne jeg give dem 0 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg vil på ingen måde anbefale stedet til andre og håber for jeres eget bedste, at I finder en anden klinik. Det er et helt forfærdeligt sted.

3 de agosto de 2020

Dette sted anbefales bestemt IKKE

Dette sted anbefales bestemt IKKE
Jeg var nede og få lavet negle, og jeg er bestemt ikke tilfreds. Resultatet af neglene var egentlig fint nok, lidt skæve, men det havde ikke den store betydning. Efterfølgende begyndte mine negle en efter en at falde af (hele neglen røg af - den knækkede ikke bare). Derfor bestemte jeg mig for at skrive en mail til dem for at høre, om jeg kunne få en kompensation. I min mail var jeg venlig, og jeg prøvede blot at fortælle dem, at jeg synes, at det var mærkeligt, at mine negle røg af. Besvarelsen af den mail, synes jeg var uforskammet. De sluttede endda mailen af med at sige, at jeg uden tvivl ikke var velkommen der mere.

Derudover havde jeg været der nogle måneder før, hvor jeg havde fået fjernet mine negle. Her havde de været så grove ved mine negle, at jeg havde fået et hul ned i min negl, som efterfølgende blev betændt. Mine negle var røde, ømme og jeg kunne næsten ikke bære smerten.

Jeg vil klart anbefale, at man finder et andet sted. De er uforskammede, og deres måde at håndtere deres kunder på er uacceptabelt.

27 de julio de 2020

0 STJERNER!!

Ville ønske jeg kunne give dem 0 stjerner!!
Jeg er SÅ utilfreds med det stykke arbejde de lavede på mig. De var overhovede ikke omhyggelige og jeg forlod med sjuskede negle! + Lak hænderne.

Det ikke iorden, samt deres ubehøvlede måde at være på og snakke til kunderne på.
De finder på deres egne regler på stedet, og kræver 100kr fordi jeg havde lange neglebånd..? Og når man synes det er en mærkelig regl og stiller spørgsmål ved det, så rotter de sig sammen og er uforskammede. De påstår nu at jeg har skabt mig i salonen, hvilket jeg overhovede ikke har! Og det er der flere vidner på. Trodsalt, er jeg kunde og de burde holde en ordenlig tone.
Det er ikke iorden.

Desuden, når man konfrontere dem, svarer de grimt tilbage og blokere.

3 de julio de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.