Leveringsafspraken worden niet nagekomen. Enkele werkdagen is nu al enkele werkweken. Klant contact is niet mogelijk. Telefoon wordt wel opgenomen maar de verbinding wordt gelijk verbroken. Email word... Ver más
Putter besteld, die volgens site op voorraad was. Na 2 weken per mail navraag gedaan. Reactie ontvangen dat de regenkleding tijdelijk uitverkocht was!? Verdere navraag leverde geen reactie op. Daarom... Ver más
Ondertussen voor de vierde keer bij dit bedrijf besteld. Telkens vlot geleverd. maandag besteld en betaald. Vandaag vrijdag mijn bestellling van gekregen. Van Zweden naar België. Ruimet keuze en er... Ver más
De website duidt duidelijk aan dat levertermijn 3-5 werkdagen is. Uiteindelijk werden dit er 9 waardoor we met lege handen op een feestje stonden voor een 6 jarig kind ... Een pakje uit Azië arriveert... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij hebben Europa´s grootste aanbod van op maat gemaakte golfclubs. Het doel van Nordicagolf is om golfclubs van hoge kwaliteit online te verkopen aan lage prijzen. Je kan je clubs volledig volgens je wensen laten maken. We hebben een groot aanbod van verschillende grips en clubhooden en kunnen de lengte en de lie van elke club apart aanpassen.
Box 19504, 10432, Stockholm, Suecia
- +46 8 309000
- info@nordicagolf.nl
- www.nordicagolf.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Super service
Super service! Na verkeerde levering van halve golfset werden ijzers die er eigenlijk in hadden moeten zitten, gratis nageleverd. De eerder gestuurde ijzers moch ik vanuit service oogpunt behouden!
Ik heb bijna een maand op een…
Ik heb bijna een maand op een bestelling moet wachten en heb er 5 x over moeten mailen
Uitstekende service
Uitstekende service, pakket op tijd ontvangen, exact wat er besteld werd, bovendien ondanks betalingsperikelen, afrekening correct verlopen.
Mooie prijs en correcte levering
Mooie prijs en correcte levering. De artikelen werden correct en op tijd geleverd en ze waren ook mooi in orde.
Goede prijs en snel geleverd
super geregeld
Snelle levering volgens afspraak en bij knelpunt werd er meteen gereageerd en werd het opgelost. m.a.w. goed geregeld en voor elkaar
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar communicatie met info@ was duidelijk en alles werd goed opgelost.
Retour op eigen kosten
Kan mijn aankoop alleen op eigen kosten retour sturen naar Zweden. Terwijl ik op een Nederlandse website besteld heb.
Kwaliteit van de golfballen niet erg…
Kwaliteit van de golfballen niet erg goed,jammer!!!
Nog steeds niet bezorgd
Op 12 augustus een bestelling geplaatst van 2 grips. 13 dagen verder en nog steeds geen levering. Krijg ook geen reply's meer op mijn e-mail, tracking laat ook geen enkele update zien.
Ik wil graag dat jullie opnieuw de grips naar mij toesturen
Duurt heel lang voor het bevestigen van…
Duurt heel lang voor het bevestigen van een bestelling. Product is nog altijd niet verzonden en krijg ook geen contact met Nordicagolf..
Prima en snelle levering van de nieuwe…
Prima en snelle levering van de nieuwe golfclub. Tussentijdse informatie over de verzending prima.
Goede en overzichtelijke website
Goede en overzichtelijke website waar je alles gemakkelijk kunt bekijken en bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending. Alles netjes verpakt en op tijd bezorgd. Kortom een tevreden klant.
Levering
Ik bestel al jaren golf artikelen via Nordica golf. Altijd keurige levering.
Golfballen goed geleverd
Goede spullen, mindere levering
Bestelling was prima te plaatsen, fijn achteraf te betalen, geeft stukje vertrouwen. Jammer dat de bestelling bijna een week later binnen kwam dan gepland stond. Ach het goede materiaal maakt veel goed i.c.m. de prijs.
Duidelijke website en snel het bestelde…
Duidelijke website en snel het bestelde geleverd.