Niet bij Paprika bestellen! Deze keten is een oplichter geworden. Ik heb mijn ongeveer €150 aan retours ondanks pogingen nooit terug gekregen. Ik ga het nu via de bank proberen.
Consulta las opiniones de los clientes
Een maand geleden kleding retour gestuurd.artikelen zijn bij Paprika afgeleverd maar nog steeds geen geld terug.Na drie mailtjes eindelijk een reactie waar je niks mee kunt.Klantenservice gebeld,die s... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Paprika helpt je graag door je keuze te geven in grote maten mode. Eindelijk keuze voor vrouwen met een maatje meer !
Información de contacto
Wall Street 5, 01803, Burlington, Estados Unidos
- www.paprika-shopping.nl
No consta que solicite reseñas
Niet bij Paprika bestellen
Verzending duurde erg lang
Verzending duurde erg lang. Artikelen retour gestuurd. Volgens mijn track en trace van DHL zijn ze geleverd. Na een week niks vernomen van Paprika dus gemaild. Zij geven aan dat de retouren bij een hub in Duitsland liggen en dus nog niet in Frankrijk zijn. Nu liggen ze daar al een week, nogmaals gevraagd wanneer ze het verwachten te ontvangen maar geen enkele reactie. Blij dat ik met Klarna heb betaald want ben bang dat ik niks meer verneem. Heel.slecht
Ik heb een tuniek besteld die qua…
Ik heb een tuniek besteld die qua materiaal slecht van kwaliteit is. Ik heb het tuniek retour aangemeld. Je moet online de retourbon aanvragen. Ik ben 3 weken verder en nog steeds geen retourlabel. Wel een mooi verhaal scrijven we zijn zo druk, maar het komt goed.
Straks is de termijn van retourneren en ben ik mijn geld kwijt wat ik zo nodig heb.
Slecht slecht slecht, 1 ster is nog teveel.
Vorig jaar een Paprika blouse gekocht…
Vorig jaar een Paprika blouse gekocht bij Wehkamp. Altijd uiterst voorzichtig mee omgegaan: uitsluitend op de hand gewassen, nooit gestreken en nooit in de droger geweest. Toch zitten er nu al slijtplekken en gaatjes in de mouw.
De blouse teruggestuurd, maar de klacht is direct afgewezen. Volgens Wehkamp is het "slijtage door de wasmachine en het strijken". Dit is een heel makkelijk excuus en simpelweg onjuist. Heel klantonvriendelijk dat de schuld direct bij de consument wordt gelegd zonder serieus onderzoek.
Ik kocht altijd ontzettend veel van het merk Paprika via Wehkamp, maar na deze slechte service en kwaliteit voor mij nooit mee
Van de ene op andere dag alle winkels…
Van de ene op andere dag alle winkels gesloten in Nederland. Overname geen succes geweest, misschien opnieuw failliet. Ze verwijderen snel alle berichten die daar om vragen. Pas op met online bestellen ljkt me.
28 dec in delft blouse gekocht
28 dec in delft blouse gekocht. Na 1 keer wassen mouw helemaal gescheurd.klantenservice verwijst steeds naar de winkel maar ik woon niet in delft.dan zeggen ze dat de blouse in mei vergoed is. knap als je deze pas in december koopt.vragen steeds nieuwe info.uiteindelijk weer terug naar de winkel gestuurd
Vroeger was het heel goed en betere…
Vroeger was het heel goed en betere kwaliteit nu trekt het op niets meer
ze blijven nieuwsbrieven sturen
Ondanks het feit dat ik gevraagd heb mij uit de mailinglijst te halen, blijf ik mails krijgen. Momenteel zelfs dagelijks. Waardeloos, de kans dat ik nu iets bij ze koop is alleen maar kleiner geworden.
Goeie medewerker klantenservice: van 1 naar 3 *
In de winkel op Hoog Catharijne begin oktober een bestelling gedaan en het jasje aangepast na ontvangst. Jasje bleek veel te groot. Ingeleverd bij de winkel en er is melding gedaan van teruggave. Ik zou het geld binnen 3 á 4 dagen retour ontvangen. Na ruim 4 weken en diverse mails gestuurd te hebben, heb ik op 10 november contact opgenomen met de Klantenservice. Het telefoonnummer bleek niet bereikbaar. Na nogmaals gebeld te hebben, kreeg ik de shop manager van Breda aan de lijn (Bartina) die de honneurs waarnam, omdat het Belgische hoofdkantoor gesloten was i.v.m. een nationale feestdag. Bartina is zo’n medewerker die je ieder bedrijf gunt. Ik heb de situatie uitgelegd en zij kon in de systemen nagaan waar het was misgegaan, namelijk in de verwerking van de teruggave in de winkel. Zij zou navraag gaan doen hoe dit op te lossen en ze zou binnen een paar dagen terugbellen, maar na 10 minuten belde ze al terug en gaf aanwijzingen voor de oplossing. Ik ben teruggegaan naar de winkel en de medewerker was al gebeld door Bartina. Binnen 2 minuten was het opgelost en het geld stond de volgende dag terug op mijn rekening. Hulde voor Bartina. Het is heel fijn om zo iemand aan de telefoon te krijgen die met je meekijkt en een oplossing zoekt. Dank je wel, Bartina. Wat betreft de toegekende ster: door Bartina s die van 1 ster naar 3 sterren gegaan!
Waar blijft mijn geld ?
Geretourneerde artikelen krijg geen reactie op waar het geld blijft.
Shirt dat niet leverbaar is moet ik toch retourneer kosten voor betalen. Heel vreemd , heb het niet eens ontvangen. Al 10 keer een mail gestuurd maar geen reactie.
Helaas 1 ster moeten geven zelfs dit is…
Helaas 1 ster moeten geven zelfs dit is het nog niet waard. Artikelen worden gecrediteerd zonder mededeling , creditatie klopt niet. Totaal geen reactie op klachten etc. Restitutie van retouren duren lang en ook die zijn niet correct. Een bestelling kost je eerder geld dan dat je er plezier aan beleefd.
Never, nooit meer een bestelling plaatsen bij Paprika.
Zeer slechte klantenservice tot geen.
in de winkel in Apeldoorn zeer klantonvriendelijk personeel
Vanochtend in de winkel in Apeldoorn geweest. Wat een slecht personeel.
Ik had wat artikelen uitgezocht en ging naar de paskamer. Er werd niet gevraagd bij het winkelen of zij mij konden helpen.
In de kleedkamer eea gepast. Er werd niet gekeken of geholpen. Mijn vriend is zelf 2 x de zaak in gegaan om een andere maat te halen.
Bij de kassa vroeg de verkoopster of ik een vraag had. Nee zei ik, ik kom iets kopen. Ze waren met een klant bezig, dus moest even wachten. Ze waren daar al een tijdje mee bezig maar vooruit zei de verkoopster, ik ga u eerst even helpen. De toon was al niet prettig. Ze was heel provocerend. Waardoor ik betaalde en gedag zei, meer niet.
Vreselijke vrouw zei ik tegen m’n vriend. Zij kwam achter mij aan en zei op een zeer onvriendelijke manier dat ik daar niet meer in de winkel welkom was!! Ik zei tegen haar dat ik een klacht ging indienen. Vond ze prima. Ze werkte er toch al 9 jaar. Ik vind haar echt vreselijk onvriendelijk! Het is een vrouw in de 50 jaar met halflang blond haar en een bril.
Ik kom er ook niet meer! Maar wil dus wel deze klacht indienen. Hoop dat Paprika dit dan ook oppakt.
Eindelijk gaat het steeds beter met de…
Eindelijk gaat het steeds beter met de webshop. DHL leverd weer. Je word goed op de hoogte gehouden over de reis van je pakketje. Ook een retour gehad en de terug betaling verliep ook snel.
Prijs-kwaliteits verhouding is prima. Is niet alles duurder geworden?
Ik merk een hele verandering sinds de nieuwe start.
Blouse gerafeld
Blouse terug gebracht deze was gerafeld op het rugpand 75% van de aankoop teruggehad zo vullen ze de gaten na de overname ze hadden beter falliet kunnen blijven
Eigenlijk die ene ster nog niet waard
Eigenlijk die ene ster nog niet waard
Wat een waardeloos bedrijf. De kleding is prima
Maar als je wat retour zend moet je vechten voor je geld . Wacht nu al een weken op mijn geld
Zou het niemand aanraden
Retour
Retourzending. Na twee weken gevraagd ( via online melding) wanneer ik mijn geld teruggestort zou kregen. Het blijkt dat ze over zijn naar een nieuw systeem wat vertragingen heeft veroorzaakt. Ik kreeg een net, correct mailtje terug, met als boodschap dat het wat langer zou duren, maar dat het goed zou komen. Nog eens 1,5 week wachten en het geld stond op mijn rekening. Ik neem aan dat het opstartproblemen betreft.
Retour zending
Ook ik wacht al meer dan 2 maanden op terugbetaling van mijn retourzending. En ben nochtans al jaren klant maar durf nu ook niets meer te bestellen!
Geen Paprika meer voor mij!
Pas op, koop nooit meer bij Paprika! Ik heb kleding retour gestuurd en ben nu al een maand aan het wachten op mijn geld! Voor de overname ging het altijd goed en kocht ik er graag, maar nu het tegenovergestelde. Jammer Paprika, om zo je goede klanten kwijt te zien raken.
Nog steeds niks ontvangen
Nog steeds niks ontvangen! Op 16/6 een blouse besteld. Het zal zaterdag 21/6 geleverd worden. Heel de dag thuis gebleven. Was niet erg. Aan t eind vd dag kreeg ik t bericht dat het retour was gegaan!! Geen idee! Ik een mail gestuurd. Geen excuses ... maar wel een mail dat t weer opnieuw opgestuurd werd. Maar nog steeds niks ontvangen. Telefonisch niet te bereiken! Wat is dit een tegenvaller van Paprika! Nooit problemen gehad.. dit had ik niet verwacht. Mails worden niet persoonlijk beantwoord. Slecht...en ontzettend jammer!!
Kijk uit voor aankopen bij Paprika
Kijk uit! Niets meer bestellen bij Paprika! Voor de tweede keer een hele nare ervaring met dit bedrijf: geld van de retourzending krijg je niet terug, of misschien na maanden wachten en na heel veel telefoontjes en mails..
Nu een bestelling gedaan 2 weken geleden, maar nog altijd niets ontvangen... ik vrees wederom het ergste...